brak logo

Bemar Sp. z o.o.

Bydgoszcz

Opinie o Bemar Sp. z o.o.

Anonim 2013-01-14 20:54:12
Praca w Bemarze jest bardzo ciężka zwłaszcza w Fordonie kierownicy to konfidenci , co niektórzy z kierowników przed prezesem udają że pracują i wszystko robią a za jego plecami ściemniają pani [usunięte przez moderatora]
patrycja 2013-04-01 22:02:10
Anonim - 2013-01-14 20:54:12

Praca w Bemarze jest bardzo ciężka zwłaszcza w Fordonie kierownicy to konfidenci , co niektórzy z kierowników przed prezesem udają że pracują i wszystko robią a za jego plecami ściemniają [usunięte przez moderatora] .
Zgadzam sie z poprzednikiem ze jest ciezko ale psychicznie i fizycznie,tam maja ludzi za smieci licza sie tylko kierownicy [usunięte przez moderatora] .Nie zycze nikomu by tam trafil do pracy.Kiercownik i kierowniczka to szajka oni moga pomiatac toba a ty nie mozesz odezwac sie bo strasza cie zwolnieniem i tak robia,a co do wyplat to na zasadzie tego lubie tego nie itp.Nie raz bylo tak ze nic nie zrobiles zlego ,a dostales mniej od tego co nic nie robil ,chorowal!!
Pracownik 2013-04-05 14:49:57
Praca w tej firmie jest bardzo ciężka , [usunięte przez moderatora] ,pracownik jest traktowany jak najgorsze zło ,płaca to najniższa krajowa a zdarza się że ludzie pracują nawet po 24 godziny . Nie polecam tej firmy
byly praco. 2013-04-09 16:14:57
Praca w bemarze?gdyby inni kierownicy to moze byloby ok. [usunięte przez moderatora] Ciezko jest w tej firmie wlanie przez te dwie osoby
luiza 2013-04-09 19:19:58
Mam nadzieje ze szybko zapomne o tej pracy co tam sie dzieje to jest szok ale tylko na fordonie bo na wyzynach jest ok. [usunięte przez moderatora] jak oni traktuja ludzi?kierownik zmiany slawek przez cala swoja zmiane chodzi i gada se z ludzmi o pierdolach zamiast wziasc sie za prace ale za to w ocenianiu innych to jest pierwszy.
zig 2013-04-09 22:14:43
W biedronce znajdziesz wiekszy szacunek bo tu jestes smieciem'co do kierasow to prawda najwieksze nieroby
lil 2013-04-10 16:39:50
A co to jest ten bemar? [usunięte przez moderatora]
Ano15 2013-04-10 18:22:23
Ja rowniez pracowalam w tym markecie i podzielam opinie poprzednikow. Psychicznie jest bardzo ciezko. Moim zdaniem prezes powinien sie ta sprawa zainteresowac.
No Name 2013-04-10 19:16:21
Pracowałam tam ponad 2 lata temu i z tego co czytam, kompletnie nic się tam nie zmieniło. [usunięte przez moderatora] Potrafią tylko ubliżać, rozkazywać i pomiatać. Mają swoich pupilków i ich ''szanują'' reszta dla nich to hołota. Za nadgodziny nie płacili, na urlop nie można było iść, jak już było się na urlopie to dzwonili, że nie mają ludzi do pracy i kazali wracać i tak wyglądał tam urlop. [usunięte przez moderatora] Oddział w Fordonie to jakieś nieporozumienie, [usunięte przez moderatora] Polecam pracę w innych sklepach w Fordonie, których w ostatnim czasie przybywa.
Człowiek 2013-04-10 22:54:41
Ta spółka ograniczyła swoją odpowiedzialność do pilnowania własnych stołków co niektórych kierowników, zapominając że w sklepie pracują ludzie a nie roboty. Przykład jednej sfrustrowanej kierowniczki, wyładowuje się w pracy na pracownikach, gdzie nie powinno mieć to w ogóle miejsca. Traktuje pracowników jak byli by maszynami, nie szanuje ich, nie szanuje także pracy wykonywanej przez nich, tacy ludzie nie powinni być na stanowisku kierownika. Krzykiem, [usunięte przez moderatora] i przymuszaniem do beznadziejnej pracy niczego nie zmieni. Pracownicy jej nie lubią i nie szanują, w sumie zasłużyła sobie na to takim zachowaniem. Inny kierownik jest jedynie dobry kiedy to jemu jest coś na rękę. Rozmawia miło kiedy jest to mu potrzebne. J [usunięte przez moderatora] Idziesz do niej od niechcenia i chcesz żeby jak najszybciej się skończyła. Pracujesz bo musisz, jak wiadomo w Kujawsko-Pomorskim jest największy % bezrobocia więc praca ta jest bo jest. NIECH TO ZMIENIĄ !!!
żelka 2013-04-10 23:13:52
Praca ciężka, dużo 10 h i więcej. Przejścia z popoludniowek na rano. Problemy z urlopem. Daja a potem zabieraja. Daja urlop kiedy tylko im pasuje. Nic nie mozesz sobie zaplanowac. [usunięte przez moderatora] brak szacunku do pracownika. Przerzucaja ze sklepu do sklepu z fordonu na wyzyny i odwrotnie tzw. wymiany. Jak pracujesz po 8 godzin to często zostajesz po godzinach „bo robota nie zrobiona”. Często brak przerw, „bo kolejka - klienci”. Stały nadzór i monitoring. Brak zasad. Ciągle rotacje pracowników. Premie przyznawane według wlasnego widzimisie. Serdecznie odradzam i nie polecam.
1
??? 2013-04-11 15:20:53
Zgadzam się z wszystkimi poprzednimi opiniami. Nie polecam pracy w tej firmie. [usunięte przez moderatora] Nie szanują w ogóle ludzi. I choćbyś się starała i flaki z siebie wypruwała zawsze będzie źle. Według mnie wszędzie jest lepiej niż tam. Pracuję teraz również w handlu i nie narzekam a jeśli któryś pracownik narzeka to zawsze mówię że ma iść do Piotra i Pawła wtedy zobaczy co to znaczy narzekać.Atmosfery zero każdy robi sobie pod górkę.
nik 2013-06-03 11:50:31
Państwowa Inspekcja Pracy
Okręgowy Inspektorat Pracy w Bydgoszczy

85-012 Bydgoszcz
Plac Piastowski 4a
tel : 52 320 24 00
fax : 52 321 42 40

urząd czynny w godzinach 7.30 - 15.30

* * *
email : kancelaria@bydgoszcz.pip.gov.pl

Marika 2014-07-06 23:52:24
Praca dla desperatow (usunięte przez administratora) nie polecam
Marcin 2014-08-01 12:53:07
Tu jest mowa o pracy w sklepie Supermarket Piotr i Pawel. Pracowalem jakis rok temu i naprawde odradzam. Ogromny wyzysk, problem z urlopami, o przerwe w pracy tez musisz sie prosic jak kierownik ma kaprys to robisz 10 h bez przerwy. Po zakonczonej zmianie jesli kierownim ma zly dzien potrafi przetrzymywac ludzi po 22, pomimo ze nastepnego dnia maja na 6! (+ dojazd). Cale swoje zycie musisz podporzadkowac pod sklep. No i to przerzucanie ze sklepu do sklepu... Na wyzynach jest jeszcze gorzej. Przychodzisz np. W niedziele na 8 i zostajesz do 9 wieczorem.... Makabra. Odradzam.
eryk 2015-01-17 15:33:42
myślę, że jeśli mają płacone za pracę + super za nadgodziny, to czemu nie? każdy ma szanse dobrze zarobić. myślę już od jakiegoś czasu o zmianie pracy i w sumie Bemar mi się już przewija przez jakiś czas bo i szukałem informacji w necie i u znajomych i sporo poleca tą firmę jako miejsce pracy. Też myślicie że warto?
stan 2015-02-08 21:56:52
eryk - pomyśl jeszcze raz, pracuje w inspekcji pracy i to co zauważyłem to w tej firmie kuleje ewidencja czasu pracy pracownika, często nie przestrzega się przerwy między drugą a pierwszą zmianą oraz maksymalną ilość dni i czasie wolnym. Tu możesz pracować 10 dni pod rząd! Jedynie bojkot tej firmy może coś zmienić.
1
Zygi 2015-02-09 07:39:49
Niestety to prawda, czasem nawet wiecej niz 10 dni pod rzad... Odradzam
ania 2015-06-16 13:34:04
Również
ala 2015-09-23 16:47:26
Niedawno się stamtąd zwolniłam. Nigdy więcej. Naprawdę odradzam
ala 2015-09-25 15:33:53
erwal
W jakiej strukturze? Kierownicy są jak obłąkani, nigdy nie wiadomo jaki nastrój będzie miał danego dnia pan dyrektor. Nie ma komu powiedzieć o problemie, a pracownik jest jak intruz. A co robiłam to nie powiem, bo może jesteś własnie kimś z kierownictwa.
asia 2016-05-20 09:15:01
a jaka konkretnie ta powstawa jest? skoro paliwa oleje, handel nimi, to chhyba pieniądze powinny być duże
Zostaw swoją opinię o Bemar Sp. z o.o. - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bemar Sp. z o.o.