Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Work-Kontakt

Pracowałeś w firmie Work-Kontakt i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2010-11-21 08:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poznałeś opinie ludzi pracujących w tej firmie na temat swojego pracodawcy? Ciężko jest odnaleźć opinie o firmie Work-Kontakt której siedzibą jest Świdnica . Jeżeli cokolwiek wiesz o tej firmie podziel się opiniami. Opowiedz o swoich doświadczeniach. Inni odwdzięczą się własnymi opiniami. Sieć jest obecnie najlepszym źródłem informacji, dołącz się do budowy największego zaplecza informacji o pracodawcach.
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2011-04-07 00:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również sobie chwalę współpracę z WK. Minusem jest długi czas oczekiwania na ofertę, ale to nie tylko w tej firmie, ale uczciwie piszą, że zarobki są od 930euro/mc, a nie jak konkurencja że 1200euro, a później się okazuje, że dla pielęgniarek, albo że brutto. Ja dostałem 950euro i lekką pracę, więc polecam.
zdjecie uzytkownika
ona - 2012-06-11 15:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jechaliscie na umowę o pracę czy zlecenie? Może ktoś jeszcze o nich slyszal?
zdjecie uzytkownika
agaa - 2012-08-23 14:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś jeszcze wyjechał przez tę firmę??
zdjecie uzytkownika
jadwiga - 2012-09-27 21:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie zjechalam na urlop, ale wracam od listopada. mam umowe o prace i placa mi skladki od sredniej krajowej. Opiekuje sie malzenstwem i mam 1200 euro teraz i zwrot kosztow podrozy, naprawde dobra firma.

pozdrawiam Panią [usunięte przez moderatora]
jadwiga
zdjecie uzytkownika
ona - 2012-10-18 10:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Jadwigo mam parę pytań, może Pani do mnie napisać na maila: [usunięte przez moderatora]?

Z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
paula - 2012-11-02 21:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak 950 euro czy 1200 od 2 osob to dobre zarobki to zapytajcie, ile Niemcy im placa za posrednictwo i policzcie, ile im zostaje za nicnierobienie
zdjecie uzytkownika
Stokrotka28 - 2013-03-21 09:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie zainteresowałam się tą firmą i wyjazdem do Niemiec jako opiekunka.Ze strony Work Kontakt wszystko wygląda ok,jasne i przejrzyste informacje.
zdjecie uzytkownika
Stokrotka84 - 2013-03-21 09:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś zna więcej informacji na temat Work Kontakt będę bardzo wdzięczna.
zdjecie uzytkownika
Stokrotka84 - 2013-03-21 10:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój nr gg jest następujący 46769199
zdjecie uzytkownika
aga - 2013-08-26 11:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
`A ktoś pracuje przez tą firmę w Domu Opieki? Niby się ogłaszają, stawka też niezła. Proszę o opinie
zdjecie uzytkownika
Hana - 2013-08-28 15:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Panie
pracuje od 1 maja 2013 r z tej firmy.Jest to bardzo uczciwa i rzetelna firma,a P.Wioletka jest najbardziej rzetelna osoba jaka kiedykolwiek poznalam.Wyplaty na czas,umowa o prace,pomoc na biezaco w rozwiazywaniu problemow.Jezeli chcecie Panie pracowac spokojnie i za porzadne wynagrodzenie,bedac informowane o rzeczywistym stanie osoby ,ktora sie opiekujecie -polecam z calego serca.Jestem osoba konsekwentna,cenie sobie uczciwosc oraz szacunek.Tu na biezaco to otrzymuje.Mialam byc pare miesiecy ,a moge byc o wiele dluzej.Po prostu praca z profesjonalistka jest zaplata za trudy opieki oraz rozlake z rodzina.Ja mialam szczescie,czego i Wam drogie Panie zycze.Zeby miec dobrze ,pracujac za granica,stosuje zasade,,POKAZ CO POTRAFISZ,A POTEM ZADAJ.W kazda prace wkladam maximum serca,szacunku-i to samo do mnie wraca.Pozdrawiam serdecznie,zyczac tylko dobrych agencji i rodzin podopiecznych.
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-07-15 20:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Work-Kontakt zajmuje się poszukiwaniem legalnej pracy za granicą dla opiekunów i opiekunek osób starszych. Z tego co się chwalą, to zapewniają zwrot kosztów podróży oraz gwarantują bezpłatne zakwaterowanie i wyżywienie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work-Kontakt
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x