brak logo

Work-Kontakt

Świdnica

Opinie o Work-Kontakt

Łukasz 2011-04-07 00:03:18
Również sobie chwalę współpracę z WK. Minusem jest długi czas oczekiwania na ofertę, ale to nie tylko w tej firmie, ale uczciwie piszą, że zarobki są od 930euro/mc, a nie jak konkurencja że 1200euro, a później się okazuje, że dla pielęgniarek, albo że brutto. Ja dostałem 950euro i lekką pracę, więc polecam.
ona 2012-06-11 15:11:15
A jechaliscie na umowę o pracę czy zlecenie? Może ktoś jeszcze o nich slyszal?
agaa 2012-08-23 14:14:46
Ktoś jeszcze wyjechał przez tę firmę??
jadwiga 2012-09-27 21:57:36
wlasnie zjechalam na urlop, ale wracam od listopada. mam umowe o prace i placa mi skladki od sredniej krajowej. Opiekuje sie malzenstwem i mam 1200 euro teraz i zwrot kosztow podrozy, naprawde dobra firma.

pozdrawiam Panią [usunięte przez moderatora]
jadwiga
ona 2012-10-18 10:26:13
Pani Jadwigo mam parę pytań, może Pani do mnie napisać na maila: [usunięte przez moderatora]?

Z góry dziękuję.
paula 2012-11-02 21:23:52
jak 950 euro czy 1200 od 2 osob to dobre zarobki to zapytajcie, ile Niemcy im placa za posrednictwo i policzcie, ile im zostaje za nicnierobienie
Stokrotka28 2013-03-21 09:56:37
Właśnie zainteresowałam się tą firmą i wyjazdem do Niemiec jako opiekunka.Ze strony Work Kontakt wszystko wygląda ok,jasne i przejrzyste informacje.
Stokrotka84 2013-03-21 09:58:02
Jeśli ktoś zna więcej informacji na temat Work Kontakt będę bardzo wdzięczna.
Stokrotka84 2013-03-21 10:00:36
Mój nr gg jest następujący 46769199
aga 2013-08-26 11:26:18
`A ktoś pracuje przez tą firmę w Domu Opieki? Niby się ogłaszają, stawka też niezła. Proszę o opinie
Hana 2013-08-28 15:56:46
Witam Panie
pracuje od 1 maja 2013 r z tej firmy.Jest to bardzo uczciwa i rzetelna firma,a P.Wioletka jest najbardziej rzetelna osoba jaka kiedykolwiek poznalam.Wyplaty na czas,umowa o prace,pomoc na biezaco w rozwiazywaniu problemow.Jezeli chcecie Panie pracowac spokojnie i za porzadne wynagrodzenie,bedac informowane o rzeczywistym stanie osoby ,ktora sie opiekujecie -polecam z calego serca.Jestem osoba konsekwentna,cenie sobie uczciwosc oraz szacunek.Tu na biezaco to otrzymuje.Mialam byc pare miesiecy ,a moge byc o wiele dluzej.Po prostu praca z profesjonalistka jest zaplata za trudy opieki oraz rozlake z rodzina.Ja mialam szczescie,czego i Wam drogie Panie zycze.Zeby miec dobrze ,pracujac za granica,stosuje zasade,,POKAZ CO POTRAFISZ,A POTEM ZADAJ.W kazda prace wkladam maximum serca,szacunku-i to samo do mnie wraca.Pozdrawiam serdecznie,zyczac tylko dobrych agencji i rodzin podopiecznych.
hrabi 2015-02-15 15:33:52
wlaśnie @aniela poruszyłaś dobrą kwestię, bo tak naprawdę skoro obiecują , że opłacą Ci wyżywienie i ach nad głową to tak naprawdę niewiele może zostać tego co Ci zapłacą. Choć szczerze mówiąc to skoro jesteś już pielęgniarką to tak naprawdę w Polsce większej kasy niż tej którą możesz zarobić w niemczech to nie dośwaidczysz
ola 2016-05-12 12:23:13
wiesz co gdyby mieli ogloszenia na terenie polski to by nie rekrutowali do innych krajow poza tym prawda jest taka, ze nikt nie pojdzie ciezko pracowac jako opikeunka za 1000zł u nas
Zostaw swoją opinię o Work-Kontakt - Świdnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work-Kontakt