brak logo

Spondylus Sp.j. Salon Medyczny

Szczecin

Opinie o Spondylus Sp.j. Salon Medyczny

Obserwator 2011-07-19 06:36:57
Nie ma to jak pisać samemu o sobie. Serdecznie nie polecam tej firmy. (usunięte przez administratora) To niechlubne próby zarządzania lat 90-tych. Jak widać, ktoś zatrzymał sie w rozwoju. Bez wiedzy, doświadczenia.
szczęściara 2012-03-23 12:07:52
TAK POTWIERDZAM WYPOWIEDZ WYŻEJ NAPISANĄ,BYŁA SUPER EKIPA, PASJONACI TEGO CO ROBILI I TWORZYLI RAZEM (usunięte przez administratora) MA TERAZ MAŁO WIARYGODNĄ FIRMĘ BO NIE POWIEM ,ŻE WŁAŚCICIEL BO ON JUŻ NIC NIE MA DO POWIEDZENIA A SZKODA
Pracownik - M 2012-09-06 22:06:23
Powyższe opinie na temat Pani Dyrektor uważam za zupełnie bezzasadne. Dopiero teraz firma może się rozwijać i robi to w olbrzymim tempie. To właśnie zasługa dobrego zarządzania przez Panią Dyrektor !!! Powyższe opinie musiały zostać napisane przez osoby niezadowolone z życia, zakompleksione i nierozwojowe, które do tego pisząc, że poprzednia ekipa była fajna od razu się ujawniają (łatwo się domyślić, że to byli pracownicy) ale mimo to nie mają odwagi by się podpisać. To jest właśnie komuna, ukryte obgadywanie...żenujące...Dobrze, że w obecnej ekipie nie ma już takich osobników !!!
Adrian 2012-10-22 14:06:53
Dobrze, że prawda ujrzała światło dzienne:)
szczęściara 2013-08-05 13:41:01
Witam,ciąg dalszy opinii na temat firmy która chyba nie ma się najlepiej biorąc pod uwagę fakt ,że zwolniono ostatnio osobę która pracowała tam już bardzo długo i to na odpowiedzialnym stanowisku ,a jednak pani dyrektor to przeszkadzało ,smieszne to jest ,i znowu szukają pracowników bo kto ma trochę szacunku do samego siebie długo tam nie wytrzyma ,mając za szefową dziwną kobietę.
Kinga 2013-08-07 12:09:44
A kogo zwolniono?
szczęsciara 2013-08-13 15:10:03
Nie używamy tu imion ani nazwisk ,dla dobra ogółu hie ,hie i dla zdrowia psychicznego własnego ;-))))
Monika 2013-08-14 14:56:16
A moze osoby same odeszly;)
1
Anka 2013-08-21 15:53:13
żal, że dzieja sie tam takie rzeczy, firma z tradycjami, renoma, traci na wartosci i wiarygodnosci
obce mi 2015-01-15 11:59:17
Jak to działa ,że każdy bada stopy i każdy jest specjalistą?? myślałam ,że jest to bardziej odpowiedzialne stanowisko ..nie podoba mi sie to ,że tak to działa nie do końca jak dla mnie jest to wiarygodne badanie i jeszcze z tego badania zrobione wkładki niby indywidualne ...nie polecam
2
weronika z. 2015-02-27 19:23:04
a nie poszukują może kogoś do obsługi klienta, recepcję albo cokolwiek takiego? mam wykształcenie medyczne ale jednak już teraz czegoś w medycynie spokojniejszego. a może właśnie takie miejsce spokojniejsze pracy znajdę w Spondylus Sp.j. Salon Medyczny? i ogólnie ile jestem w stanie tam zarobić? pozdrawiam
1
obce mi 2015-03-22 22:14:15
do radek .o badanie stóp ,każdy jest specjalistą w tej firmie i to jest przerażające jak dla mnie ,a firma była super ale pięc lat temu też ,miała super opinię o nich ,ale już nie mam .
2
dla jasności 2016-06-03 10:42:59
Nie rozumiem hejtowania pracowników firmy , wszyscy , którzy robią badania to specjaliści fizjoterapeuci albo technicy ortopedzi , to jest baza i podstawa ,diagnostów jest sporo ponieważ taki jest profil firmy ,sprzątaczka badań nie robi . Jakość produktów indywidualnych broni się sama , skoro połowa gabinetów w naszym kraju z sukcesem zmawia wspomniane wkładki indywidualne w tej właśnie w tym miejscu.
Są tu super wykształceni ludzie i wszyscy , którzy tu pracowali i narzekają a byli częścią tej firmy obrażają też samych siebie a dobrze wiemy ,że powodów dla których tu nie pracują jest wiele :) Wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma . Firma bardzo mocno się rozwija i prawda jest taka ,że to nie jest to samo miejsce co sprzed 10 czy 20 lat , właśnie o to chodzi ,że poszła dalej bo rynek i wymagania nie stoją w miejscu. Ciekawe czy większość z Was wie czym tak na prawdę się w tej chwili ta firma zajmuje.
Dla jasności nie jestem Panią Dyrektor ani żadną osobą z jej rodziny.
Ten Obcy 2016-07-11 15:50:40
OK ...Ale do indywidualności wkładek to mam duże ale widziałam ,nosiłam i szału nie ma wyglądały jak kupione w sklepie , co do tego czemu ludzie którzy tam pracowali a już nie pracują to powód jest niestety tylko jeden ;-))A zyjemy (jeszcze ) w państwie demokratycznym i kazdy ma prawo mówic co mysli a i jeszcze jedno hejtu nie widzę we wczesniejszych wypowiedziach to są odczucia ludzi -poprostu ....oczywiście powodzenia życzę firmie i pracownikom.
xxx 2016-08-02 19:05:21
Tak tak wszyscy mazena wiemy ze lubisz wlazic wiadomo komu i gdzie . A tak apropo firmy to nigdy tam nie idźcie bo czeka was wózek inwalidzki wynajęty ze spondylusa . Kiedys tam pracowali technicy ludzie którzy mieli sentyment do wytwarzanych tam produktów ale pani dyrektor zadecydowala ze 2000zł to za dużo dla techników wiec zatrudnila do produkcji swojego męża za 3000zł brak mi słów poprostu żal
dla jasności 2016-08-17 13:35:11
Słowem w sedno...dzięki :-)
Zostaw swoją opinię o Spondylus Sp.j. Salon Medyczny - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Spondylus Sp.j. Salon Medyczny