brak logo

Biuro Rachunkowe Centu$ Małgorzata Bala

Wrocław

Opinie o Biuro Rachunkowe Centu$ Małgorzata Bala

stukpuk 2011-12-30 23:10:26
zważywszy na fakt, że przewinęło się przez to "biuro" kilkanaście kobiet, które dobierane były pod kątem "nie bycia w typie" męża pani [usunięte przez moderatora], angażowane do pracy w mieszkaniu szefowej po nocach i traktowane jak [usunięte przez moderatora] (także do sprzątania...) - to tak...klimat jest spoko - szczególne jak się chce wylądować u psychiatry. Nie polecam. Wszystkie znane mi osoby nie były w stanie wytrzymać z państwem Bala i ich prostackim sposobem bycia. Wszystkim kolejnym życzę asertywności i nie radzę robić sobie nadziei na przyszłość.
3
jaaaa 2011-12-30 23:18:33
...zarobki...czyli umowa o dzieło na kwotę 400-800 zł
ŻENADA...
Za cały miesiąc ciężkiej pracy po godzinach słyszy się, że jest się nie produktywnym...
Wypadałoby jak pani [usunięte przez moderatora]. pracować zdalnie również w nocy, tylko kto jest w stanie poświęcić się dla pełnej lodówki pani szefowej? Nie da się, więc nie wierzcie w to co pani Bala tu naskrobała pod nickiem "grzes". Jak widać ratuje się bo ta ciągła rotacja w jej firmie chyba powoduje zastój w interesie. Współczuję i dziękuję Bogu, że uciekłam z tego obozu pracy gdzie zabrania się posługiwać kubkiem gorącego napoju na biurku i jest nakaz wyłączenia telefonu komórkowego.
Zyczę jak najmniej klientów i naiwnych pracownic
2
klient 2012-02-29 17:06:16
biuro centuś????? punkt przedszkolny a nie biuro rachunkowe.
stale rotujący personel szybciej niż w biedronce - osoby postronne w kapciach przeglądające dokumenty klientów to pełen profesjonalizm.
brak jakichkolwiek standardów kontaktu z klientem to dodatkowo można posłuchać o różnych dziwnych historiach.
1
klient* 2012-03-07 22:47:20
ja jestem bardzo zadowolony ze współpracy, P. [usunięte przez moderatora] zawsze chętna do pomocy, i porady, w razie problemów wiem gdzie sie mam zgłaszać. nigdy nie wyszedlem od niej bez rozwiązania problemów, na kazdej płaszczyznie sie sprawdza. klimat miły, nie mam zastrzeżen.
klient (bez gwiazdki) 2012-03-12 20:47:40
klient* - 2012-03-07 22:47:20

ja jestem bardzo zadowolony ze współpracy, P. [usunięte przez moderatora]zawsze chętna do pomocy, i porady, w razie problemów wiem gdzie sie mam zgłaszać. nigdy nie wyszedlem od niej bez rozwiązania problemów, na kazdej płaszczyznie sie sprawdza. klimat miły, nie mam zastrzeżen.
Autoreklama????
NikiLauda 2012-04-16 10:40:29
Właścicielka z ego rozbuchanym do niebotycznych rozmiarów - nie wiadomo dlaczego - bo ani to profesjonalistka ani uprzejma. Traktuje klienta jako zło konieczne - a poziom komunikacji jak w PRL - u.
Co do księgowości to pozostawiam bez komentarza.
Więc jeżeli lubisz się męczyć, być obrażanym i narażonym na chore docinki i komentarze właścicielki, zgadywać o co chodzi i nigdy nie być pewnym za co Pani właściciel policzy sobie a za co nie na fakturze - to to biuro jest dla Ciebie. Ja nie polecam.
1
1010 2012-06-22 23:12:17
potwierdzam wszystkie negatywne opinie - sama to przeżyłam i chciałabym zapomnieć [usunięte przez moderatora]
1
on1975 2012-11-22 17:31:14
nieporozumienie!!!!!
1
A. 2013-05-08 18:44:30
Ja się nie zgadzam z opiniami. Zespół tworzony na czele z właścicielką żyje w przyjaznej relacji, wszyscy sobie pomagają i wymieniają obowiązkami. Atutem tego miejsca pracy jest to, iż wszelkie problemy rozwiązywane są wspólnie przez co można się wiele nauczyć.
Małgorzata Bala 2013-05-09 22:15:03
Kochani! Dziękuje Wam, za te cenne uwagi. Dopiero teraz zorientowałam się, że jest takie miejsce w sieci, w którym mogę odnaleźć tyle ciepłych słów na swój temat. Bardzo dziękuję. Szkoda tylko, że nie macie dość odwagi aby się podpisać pod swoją subiektywną opinią imieniem i nazwiskiem.
Cieszę się, że jak na 10 lat prowadzenia działalności trafiłam tylko na tych kilku niezadowolonych Klientów czy współpracowników. Widzę też zadowolonego Klienta*, pozdrawiam i dziękuję, choć pojęcia nie mam Kim jest :) jest to dla mnie prawdziwym ukoronowaniem moich codziennych trudów. Mam nadzieję, że w dalszym ciągu służę wiernie swoją pomocą. Pozdrawiam.
Samo to, że ludzie czytują takie portale, na których pisze się tylko to co złe, nie próbując nawet ocenić obiektywnie tego co dobre, świadczy jedynie o plotkarskiej ich naturze. Polecam Tym żądnym sensacji czytelnikom Pudelka, tamtejsze treści mają nieco wyższy poziom niż te zamieszczane tutaj, lecz może wniosą jakieś światełko do smutnego życia niezadowolonych i nie okażą się zbyt trudne do analizy.
Większość z moich Stałych Dobrych Klientów ma z tego ubaw, po pachy - a Tych z Państwa, którzy są zaintrygowani - zapraszam, może warto spróbować jakie jest to złe i może wcale złym się nie okazać - Sprawdźcie nas w praniu :).
Każdy ma prawo do własnego zdania, tak jak i do własnego pomysłu na biznes, ale czy jest to warte oceny? Ja uważam, że mam w ofercie coś, co jednemu Klientowi wyda się nieprofesjonalne, bo nie sztuczne, nie sformalizowane, a innemu Klientowi pozwoli na to by poczuć się swobodnie, porozmawiać o tym, co może wydawać się trudne acz istotne. Prowadzę biuro od tylu lat, więc już sam ten fakt wskazuje na to, że gdyby faktycznie nie było w nim czegoś wartościowego, pomocnego, potrzebnego, innego wręcz - to już dawno musiałabym zrezygnować, choćby ze względu na konkurencję "na poziomie" a jednak działam.
Nie posunę się też do tego, żeby w rewanżu, za te wszystkie miłe słowa, zalogowa
Małgorzata Bala 2013-05-15 16:14:56
ć się na stronie konkurencji i zapisać jakieś bzdurne komentarze tylko dlatego, że mogę to zrobić.Ja wole robić swoje, a obowiązków i zadowolonych klientów mam dużo. Za to z prawdziwym zainteresowaniem przesyłam linka moim pracownikom, tym, którzy pracują jak należy oraz Klientom. Może dopiszą coś od siebie...
superksiegi 2014-12-17 09:36:34
Zapraszamy do współpracy z naszym wykwalifikowanym zespołem w zakresie księgowości. Zajmujemy się od najmniejszych do największych przedsiębiorstw.
Nasze biuro wyposażone jest w nowoczesny sprzęt i oprogramowanie, dzięki któremu może zagwarantować pełną ochronę danych księgowych i kadrowych.
Wyniki pracy Biura prezentowane są dla klientów w przystępny sposób 24 godziny na dobę przez cały tydzień OnLine.
Zapraszamy do zapoznania się z ofertą Biura: www.superksiegi.pl
(usunięte przez administratora)
Lukoi 2015-02-17 02:53:58
Teraz jest nawet sporo zajęć a zastanawiam się czy bruro p. Małgorzaty Bali jest pod którymś z adresów to w takim razie dlaczego n Co więcej brakuje diagnozy. Każdy z nas zastanawia się w jaki sposób walczyć z żoną, sąsiadem, rodziną. Jeżęli pani chce pomogę organizując pojazd sastępczy. Oczywiście w duchu sportowej rywalizac
Lady 2015-08-18 14:30:47
Wyzysk i nic więcej - omijajcie z daleka
2
Lady 2015-09-22 09:30:18
Może nie chcą drażnić walenia (czyt. wieloryba, kaszalota)
2
ciekawy 2015-12-01 15:08:50
czy ktoś akutalną opinią moze sie podzielić? jak wygląda zatrudnienie w tym biurze? jakie zarobiki i atmosfera panuje
K 2016-04-28 12:02:51
Nie zarobi się tu tyle niestety. Właścicielka wszystko zgarnia dla siebie, zatrudnia młode dziewczyny za najniższą pensje albo za darmo na półroczny staż! Byłam świadkiem jak jedna popłakała się w miejscu pracy.Nie polecam, są lepsze miejsca !!!
Współpracownik 2016-07-07 00:04:34
Współpraca z Panią Małgorzatą Balą nie należy do najłatwiejszych. Uważa się za super extra babkę, która twardo swoi na ziemi, jest naj naj naj....... ale ta arogancja nie pozwala czasami na dyskusje i wysłuchanie innych osób. Za dużo prywatnych spraw w biurze i problemów właścicielki przenoszonych do pracy.
Toksycznie
1
Zostaw swoją opinię o Biuro Rachunkowe Centu$ Małgorzata Bala - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Rachunkowe Centu$ Małgorzata Bala