brak logo

Admil

Kolbuszowa

Opinie o Admil

Darek 2013-03-15 09:42:35
Czy może ktoś wyrazić opinie na temat pracy w tej firmie: warunki pracy, płaca itd.?
karol 2013-10-05 15:36:01
W porządku. Uważaj tylko na firmę po sąsiedzku, bo jeśli tam wpadniesz to nigdzie indziej już cię nie przyjmą.
5
kolbuszowa city 2014-12-09 23:07:24
Płacą grosze. Praca odpowiedzialna.
3
pogłoski 2015-01-10 21:32:23
Marne szanse a awans czy możliwość rozwoju
1
niezbyt 2015-01-10 21:34:45
Podobno firma się sypie, płacą grosze
1
fakty 2015-01-24 07:40:34
Nic się nie sypie. Sypie to się piasek w firmie obok
cash 2015-03-17 23:13:26
Ile wynoszę zarobki na początek ?
Fuckty 2015-04-09 13:13:50
Standardy polskiej rzeczywistości niestety
4
sad but true 2016-04-17 20:54:03
Nie wiesz co to są standardy polskiej rzeczywistości ? Gdzie ty żyjesz ? Jeśli sadzisz ze standardem na tej "plantacji bawełny" jest mityczna średnia krajowa to ty się chyba z choinki urwałeś i wierzysz w propagandę. Standardy polskiej rzeczywistości to pensje rodem w okolicach 1500 zł/m.
sad but true 2016-04-17 20:54:28
Nie wiesz co to są standardy polskiej rzeczywistości ? Gdzie ty żyjesz ? Jeśli sadzisz ze standardem na tej "plantacji bawełny" jest mityczna średnia krajowa to ty się chyba z choinki urwałeś i wierzysz w propagandę. Standardy polskiej rzeczywistości to pensje rodem w okolicach 1500 zł/m.
bolo 2016-04-18 12:21:32
właśnie jest nabór 6 osób na cnc płaca od 2-3tyś brutto czyli max 2tyś na łapę i jak zwykle nabór na kontrolera jakości....

czy to nowe stanowiska pracy są dla tych 6 osób? czy jakieś zwolnienia były i braki są?
kolbuszowa rules 2016-04-18 22:20:56
Zdecydowanie ludzie którzy coś potrafią nie chcą zbyt długo pracować za takie żałosne kwoty. Niestety to realia kolbuszowskie.
kolba 2016-05-22 15:19:29
To tobie się tylko wydaje bo to ze ktoś ma to nie znaczy ze ci da. Tutaj jest Kolbuszowa i dlatego w wiekowości miejsc się marnie zarabia.
2
Zibi 2016-08-02 20:57:54
Firma dobra na start. Naucz się podstaw i uciekaj z tamtąd. W kontroli jakości jest taki Wiesiu G0l1S, który został kierownikiem z przypadku, pościągał do firmy swoich kolegów ze studiów - tomusia asfalta D. i innych koleżków typu rydzyk a także rodzine:Daniel, którzy pomagają mu utrzymać stołek. Manipulują ludźmi którzy są po zawodówce i mają klapki na oczach. Jeśli chcesz pracować długo w tej firmie to powtarzaj ślepo ich zdanie. Zarobki :kierownictwo dało asfaltowi podwyżke który zarabia około 3k na rękę. Do tego spędza w pracy na nagodzinach po 16 godzin dziennie robiąc prace oczywiście którą każdy szary człowiek potrafi zrobić w 8 h. Jest to największy manipulator w w tej firmie potrafi opierdolić Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na każdym kroku. Potrafi rozprowadzić nieprawdziwą ploteczke po całej firmie
19
ObalajacyMity 2016-09-02 11:15:57
Idzie tu zarobić, nawet dobrze. Gdy jest jeszcze możliwość nadgodzin to ręka na koniec msc sie ugina.
Kontrola jakości jest ok, powyżej widać pierd0lenie jakiegoś niespełnionego pracownika, który pewnie nawet nie potrafił zmierzyć dobrze płaskości swojego czoła. Firma się prężnie rozwija i zagląda daleko w Przyszłość wraz z nowymi maszynami i wieloma pracownikami. Jest tam wiele osób od których jeśli się chce to można się nauczyć naprawdę dużo. Dużym plusem firmy jest to, że zatrudnia młodych ludzi nawet bez doświadczania dając im możliwość nauki i zdobycia tego doświadczania. A co do zachowania pracowników tam? Odpowiem pytaniami. Czy jest firma w której nie ma lizusa? Plotkarza? kogoś kto ciągle pracuje? kogoś kto jest po rodzinie ?
A no właśnie, nie istnieje taka, zawsze znajdzie się jakiś p0jeb.
Ogólnie, polecam. Dają możliwość zarobków, zdobycia doświadczenia i jeśli się chce to mega z@jebistych warunków pracy.
7
sceptyk 2016-09-02 22:25:15
"Czy jest firma w której nie ma lizusa? Plotkarza? kogoś kto ciągle pracuje? kogoś kto jest po rodzinie ?
A no właśnie, nie istnieje taka, zawsze znajdzie się jakiś p0jeb."

A skąd ty to wszystko wiesz ? Zakłam ze byleś i widziałeś bo nawet nie dopuszczam myśli ze sobie tworzysz teorie z sufitu.
Jeśli piszesz o zarobkach od których "ręce się uginają" to konkretyzuj kwoty abyśmy na równi mogli się podniecić już samą myślą o tych bajońskich sumach.
6
Zostaw swoją opinię o Admil - Kolbuszowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Admil