brak logo

Admil

Kolbuszowa

Opinie o Admil

Darek 2013-03-15 09:42
Czy może ktoś wyrazić opinie na temat pracy w tej firmie: warunki pracy, płaca itd.?
karol 2013-10-05 15:36
W porządku. Uważaj tylko na firmę po sąsiedzku, bo jeśli tam wpadniesz to nigdzie indziej już cię nie przyjmą.
6
kolbuszowa city 2014-12-09 23:07
Płacą grosze. Praca odpowiedzialna.
3
pogłoski 2015-01-10 21:32
Marne szanse a awans czy możliwość rozwoju
1
niezbyt 2015-01-10 21:34
Podobno firma się sypie, płacą grosze
1
fakty 2015-01-24 07:40
Nic się nie sypie. Sypie to się piasek w firmie obok
cash 2015-03-17 23:13
Ile wynoszę zarobki na początek ?
Fuckty 2015-04-09 13:13
Standardy polskiej rzeczywistości niestety
4
sad but true 2016-04-17 20:54
Nie wiesz co to są standardy polskiej rzeczywistości ? Gdzie ty żyjesz ? Jeśli sadzisz ze standardem na tej "plantacji bawełny" jest mityczna średnia krajowa to ty się chyba z choinki urwałeś i wierzysz w propagandę. Standardy polskiej rzeczywistości to pensje rodem w okolicach 1500 zł/m.
sad but true 2016-04-17 20:54
Nie wiesz co to są standardy polskiej rzeczywistości ? Gdzie ty żyjesz ? Jeśli sadzisz ze standardem na tej "plantacji bawełny" jest mityczna średnia krajowa to ty się chyba z choinki urwałeś i wierzysz w propagandę. Standardy polskiej rzeczywistości to pensje rodem w okolicach 1500 zł/m.
bolo 2016-04-18 12:21
właśnie jest nabór 6 osób na cnc płaca od 2-3tyś brutto czyli max 2tyś na łapę i jak zwykle nabór na kontrolera jakości....

czy to nowe stanowiska pracy są dla tych 6 osób? czy jakieś zwolnienia były i braki są?
kolbuszowa rules 2016-04-18 22:20
Zdecydowanie ludzie którzy coś potrafią nie chcą zbyt długo pracować za takie żałosne kwoty. Niestety to realia kolbuszowskie.
1
kolba 2016-05-22 15:19
To tobie się tylko wydaje bo to ze ktoś ma to nie znaczy ze ci da. Tutaj jest Kolbuszowa i dlatego w wiekowości miejsc się marnie zarabia.
3
Zibi 2016-08-02 20:57
Firma dobra na start. Naucz się podstaw i uciekaj z tamtąd. W kontroli jakości jest taki Wiesiu G0l1S, który został kierownikiem z przypadku, pościągał do firmy swoich kolegów ze studiów - tomusia asfalta D. i innych koleżków typu rydzyk a także rodzine:Daniel, którzy pomagają mu utrzymać stołek. Manipulują ludźmi którzy są po zawodówce i mają klapki na oczach. Jeśli chcesz pracować długo w tej firmie to powtarzaj ślepo ich zdanie. Zarobki :kierownictwo dało asfaltowi podwyżke który zarabia około 3k na rękę. Do tego spędza w pracy na nagodzinach po 16 godzin dziennie robiąc prace oczywiście którą każdy szary człowiek potrafi zrobić w 8 h. Jest to największy manipulator w w tej firmie potrafi opierdolić Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na każdym kroku. Potrafi rozprowadzić nieprawdziwą ploteczke po całej firmie
28
ObalajacyMity 2016-09-02 11:15
Idzie tu zarobić, nawet dobrze. Gdy jest jeszcze możliwość nadgodzin to ręka na koniec msc sie ugina.
Kontrola jakości jest ok, powyżej widać pierd0lenie jakiegoś niespełnionego pracownika, który pewnie nawet nie potrafił zmierzyć dobrze płaskości swojego czoła. Firma się prężnie rozwija i zagląda daleko w Przyszłość wraz z nowymi maszynami i wieloma pracownikami. Jest tam wiele osób od których jeśli się chce to można się nauczyć naprawdę dużo. Dużym plusem firmy jest to, że zatrudnia młodych ludzi nawet bez doświadczania dając im możliwość nauki i zdobycia tego doświadczania. A co do zachowania pracowników tam? Odpowiem pytaniami. Czy jest firma w której nie ma lizusa? Plotkarza? kogoś kto ciągle pracuje? kogoś kto jest po rodzinie ?
A no właśnie, nie istnieje taka, zawsze znajdzie się jakiś p0jeb.
Ogólnie, polecam. Dają możliwość zarobków, zdobycia doświadczenia i jeśli się chce to mega z@jebistych warunków pracy.
7
sceptyk 2016-09-02 22:25
"Czy jest firma w której nie ma lizusa? Plotkarza? kogoś kto ciągle pracuje? kogoś kto jest po rodzinie ?
A no właśnie, nie istnieje taka, zawsze znajdzie się jakiś p0jeb."

A skąd ty to wszystko wiesz ? Zakłam ze byleś i widziałeś bo nawet nie dopuszczam myśli ze sobie tworzysz teorie z sufitu.
Jeśli piszesz o zarobkach od których "ręce się uginają" to konkretyzuj kwoty abyśmy na równi mogli się podniecić już samą myślą o tych bajońskich sumach.
6
I_was_there 2016-12-23 16:45
Kierownik KJ - brak kompetencji, Kierownik Produkcji - dobry operator ale to tyle, kierownik technologów - ma pojęcie.
Praca ogólnie spoko na początek, plotkarstwo poziom high, niektórym się za dużo wyobraża.
Ogólnie 3/5.
3
Przemek 2016-12-28 20:53
Jestem pracownikiem firmy tj operatorem, pracuje już chwilę i moim zdaniem nie jest tak jak ludzie tutaj piszą. Zarobki w porządku, ludzie też fajni, każdy stara się pomóc jeśli się o to poprosi, atmosfera jest w porządku, jest wielu młodych pracowników co pokazuje że dają możliwość pracy, rozwoju, zarobku nawet dla tych mniej doświadczonych tuż po szkole. Na hali czysto, maszyny nowe, firma prężnie się rozwija i wszytko idzie ku dobrej drodze.
Osobiście polecam, sam pracuje i jest w porządku.
14
krasnal ogrodowy 2017-01-08 12:15
Bardzo dobra firma na rozpoczęcie pracy . Możesz dużo się nauczyć zarówno pracy operatora jak i kontrolera jakości oraz zasad funkcjonowania firmy. Firma na takich jak Ty zarobi a ty zdobędziesz doświadczenie. Ogólnie' walka o przetrwanie, wszystkie chwyty dozwolone ' np: donoszenie, plotkarstwo, podkładanie świń, kolesiostwo, itp. Tak jak napisał i was there.
4
haha 2017-01-10 21:28
Dodatkowo: Podpierdal*nie cudzych pomysłów, lizanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przełożonemu, brak etyki pracy, picie alkoholu w pracy, brak higieny, zwalanie winy za braki na niewinnych operatorów, brak podziału obowiązków , praca po 16 godzin ciągle - pip sie tym zajmie, mamienie ludzi podwyżkami, chamstwo i prostactwo kierowników i nie tylko
2
Admilowiec 2017-01-11 18:34
Czyżby komuś żal dupe ściskal?! Został zwolniony? Albo co lepsze poszedł do "lepszej" pracy... Spróbował i uważa że tutaj było lepiej a duma już nie pozwala wrócić? Szkoda mi takich ludzi co piszą głupoty bo nic innego nie pozostało im do roboty.

Pozdrawiam Wszystkich Pracowników byłych i obecnych Admill'u.

Admill Roooooxxxxxx!!!
13
Cała prawda 2017-01-11 18:50
Panowie, którzy piszą pożalić się na forum jak to jest źle w tej firmie - naprawdę wam współczuję, ale to nie jest wina firmy, że znowu w życiu Wam nie wyszło..
Ja już pracuje tam dłuższy czas i ogół oceniam dobrze, wiadomo nie zawsze jest kolorowo, ale to normalne.
Skoro macie gdzieś lepiej, to polecam jak najszybciej złożyć wypowiedzenie, nikt płakał nie będzie po takich ofiarach losu, a może nawet będzie okazja żeby to uczcić ;)
14
Pozdrowienia od Admillu 2017-01-13 14:07
Dwa matoły z Widełki , którzy nie potrafią zagrzać nigdzie długo miejsca bo są lewi i ciężko im cokolwiek zrobić. Umia tylko narzekać i potrafią się tylko skupić na tym jak by tu przekrecić swoje 8 godzin i pojsc do domu. Jak wasze podejście do pracy się nie zmieni to z każdej firmy prędzej czy później was wyrzucą bo się na was poznają
4
poluzuj warkoczyki 2017-01-21 23:46
Jaka płaca taka praca.
9
przedstawienie pod tytułem" Admill" 2017-01-27 20:21
A Wiesiu dalej śmiga do urzędu pracy i szuka taniej siły roboczej parodia !
4
Hahaha 2017-02-07 08:49
Firma rodzinna ,większość pracowników łączą więzy rodzinne, jedynie gruby wieprz z kJ, kolega kierownika asfalt przyjęty po znajomości. Wyrazy współczucia dla wszystkich pracowników którzy pracują z tymi matołami.
3
Nie smiejacy sie interesant 2017-02-07 19:41
"Pozdrowienia od Admillu" napisal o dwoch matolach z Widelki. To chodzi o te same osoby?
2
matoł z Widełki 2017-02-09 12:19
Tak. Chodzi o ciebie i twojego kolegę tego z pryszczami. Kojarzysz ich ?
Automatyka Kolbuszowa 2017-03-01 11:48
Nie wiem jakim są pracodawcą, ale jako klient są ok. Zawsze terminowo płacą oraz wiedzą czego chcą. Wszystko to wpływa na przedsiębiorstwo jako całość, a ludzie i tak będą narzekać.
Obcy 2017-03-01 15:06
Witam
Sa jeszcze przyjecia do firmy? Czy z doswiadczeniem mozna liczyc na lepsza wyplate?
2
nick 2017-03-02 21:35
Nie jesteś pracownikiem wiec widzisz sprawy z tej perspektywy a wypowiadasz się jakbyś znał firmę od podszewki. Śmieszne to trochę.
3
Asfalt 2017-03-05 19:30
Obcy moja odpowiedź brzmi : Tak. Z tym że musisz zrobić dobrze mi i mojemu koledze wiesiowi.
6
Nietakdawno 2017-05-18 16:21
Ogólnie praca super, fajnie, czysto gdyby nie niektórzy ludzie, pozdrawiam tych najmądrzejszych, poza firmą nic nie znaczycie ;)
4
Admill 2017-06-23 15:44
A Danielek z Zarebek jak sie dostal?? Lewy do każdej roboty ale znajomosci trzymają.zero doświadczenia a pcha sie tam gdzie nie ma pojęcia
6
Danielek z Zarebek 2017-06-26 07:55
No i odkryłeś moją tajemnice, ale myślę, że te znajomości mi to wybaczą ;)
P.s. szkoda, że jesteś robiony miękką pałą i nie potrafisz sie podpisać pod postem
5
plotkarz 2017-06-29 20:27
już to widzę jak firma zaczyna się sypać razem z maszynami z piastu i piaskiem obok
3
Janusz Kowalski 2017-06-29 22:52
Generalnie większość ludzi tutaj wyżej sra ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma a słoma z butów wieśniakom wystaje. Między innymi tzw "liderzy" (chyba tylko jak wezmą liderin)
12
Liderin 2017-06-30 18:20
Panie Januszu. cieszymy się niezmiernie że korzysta Pan z naszego produktu Liderin który umożliwia Panu spełnianie marzeń razem ze swoją ręką ????.
Pozdrawiamy zespół Liderin.
11
Janusz Kowalski 2017-07-02 15:58
Ta odpowiedź jest bez sensu, proszę czytać ze zrozumieniem zespole Liderin. Nigdzie nie napisałem że ja korzystam z państwa produktu tylko tzw "liderzy". A więc z radością i podziekowaniami proszę się zwrócić do nich. Pozdrawiam Janusz Kowalski
4
Nieznajomy 2017-07-04 21:10
E Ty Januszowaty , ciekawe skąd Ty masz takie info o robocie. Jak taki kozak z Ciebie to napisz kim jestes rzeczywiście i sie wyjasni sytuację w wyznaczonym miejscu :) Skąd Ty możesz wiedzieć cos o liderach skoro twierdzisz że nie jesteś z firmy... kij Ci w d*pe g*wniorzu. Ty i inni tylko odstraszacie ludzi ktorzy czytaja te nieprawdziwe opinie o firmie , a chcą przyjsc pracować normalnie zeby cos zarobić...
11
Nieznajomy 2017-07-08 02:14
Panie Janusz... cos Pan nagle ucichł :)
7
Pracownik 2017-07-17 14:29
Ma ktoś może jakieś namiary na te nowe stażystki? Fajne są.
15
Dawidek 2017-07-17 19:30
Jest jeden taki co ma ;) na FB już wszystkie oblukał, może się podzieli.
6
???? 2017-07-23 19:20
Dla mnie firma dla początkujących, którzy chcą się czegoś nauczyć, zdobyć cenne doświadczenie i przede wszystkim posiadająca fajnych współpracowników. Jestem bardzo zadowolony.
12
Piszący fakty 2017-08-02 20:59
Prędzej ciebie ktoś sypnie niż się firma sypnie. I nie ma tu maszyn z ''piastu''. Firma prężnie się rozwija, cały czas zwiększa zatrudnienie. Osoby które czytają to pi3rdolenie niespelnionych kolesi takich jak ty nie mają pojęcia o tym, że jesteś zj3bem nie z tej ziemi, i z góry zakładają, że faktycznie to co piszesz to jest prawda.
Pan Janusz nie ma pojęcia czym sam się powinien zajmować, a co dopiero liderzy.
Poza tym co powyżej napisałem, cała firma jest ok. Daje możliwość nauczenia się pracy, zdobycia doświadczenia, rozwoju zawodowego.
Osobiście polecam udać się na rozmowę kwalifikacyjną i podjąć pracę w tym zakładzie.
13
Psikutas bez s 2017-09-08 07:24
Asfalt wszystkim nowym poleca bo już jest taką grubą kulą że sam nie daje rady z krzesła wstać i robić robotę. Tomuś i tak wszyscy wiemy że masz płacone za donoszenie i poganianie ludzi i naprawde spełniasz się w tej roli . Także wszyscy młodzi zapraszamy serdecznie do firmy : będziecie mogli poznać bliżej tomka asfalta . p.s. dalej tak od niego śmierdzi?
5
Zostaw swoją opinię o Admil - Kolbuszowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Admil