brak logo

Anis Opakowania Sp. z o.o.

Oleśnica

Opinie o Anis Opakowania Sp. z o.o.

anonim 2011-01-05 12:23:16
Wodzę że kompletnie nie masz pojęcia o tej firemce, lub jesteś człowiekiem z kręgów dyrekcji.
1
Nikt 2011-06-08 10:08:16
Ten co to napisał chyba kpi....normalne kłamstwo.Firma porażka....nieaplacą premi....pensje żenująco niskie....omijać z daleko
Wyzyskiwana 2011-06-09 12:06:18
[usunięte przez moderatora] praca w tej firmie to ponizej godnosci...kasa śmieszna, trzeba robić za 3....NIE POLECAM
anonim 2011-09-03 15:12:14
a wiec.. zarobki to 1100zl \\\\\\\"na rękę\\\\\\\".. praca 3 zmianowa.. syf,syf,syf.. maszyny stare,rozpadające się.. operatorki robią także za sprzątaczki,techników oraz ażurowych.. grube,niewygodne stroje..a przy tym na hali jest ponad 30 st.Celsjusza..i nie ma mowy o tym, żeby ściągnąć strój albo chociaż iść się napić wody \\\\\\\"deszczówki\\\\\\\" z dystrybutora.. wymagają od pracowników produkcji rzeczy niemożliwych.. kiedyś była premia.. ale od roku już jej nie ma.. ciągle tylko zakazy i nakazy.. i zero jakiejkolwiek motywacji do pracy..
uyiu 2011-10-02 22:50:21
Dziadostwo dziadostwo i jeszcze raz dziadostwo. Omijac ta firemke z daleka !!!
masakra 2012-01-14 13:39:55
nikomu na dzien dzisiejszy nie polecam tej firmy. norma 300% oczekiwana przez dyrekcje ma byc i kropka, nic sie nie uzgadnia z pracownikami. zarobki strasznie niskie... no chyba ze siedzi się w "terrarium" z rekami zalozonymi za glowe.
anisiątko 2012-01-16 20:08:29
macie całkowitą racje syffff do tego jeszcze dochodzi dyskryminacja kobiet zapytacie dlaczego juz wyjasniam zakaz palenia bo o tym tu mowa obejmuje tylko dział gdzie pracują kobiety !!!!!!!!!!!!!! cała reszta może palic mogą palić biura mogą palic magazynierzy itd wiec jak to nazwac jak nie dyskryminacją KOBIET najwiecej sie od nich wymaga za wszystko one sa odpowiedzialne i to ich obejmuje najwiecej zakazów odradzam prace w tej firmie ja sie od niej uwolniłam
lo 2012-11-07 20:02:11
powiem wam jedno dno masakra aby tylko zabrac i niedac zarobic popieram dziewczyny
lo 2012-11-07 20:04:51
masakra i lipa aby niedac zarobic i zabrac popieram dziewczyny
handlowiec 2013-03-26 15:15:44
wspaniała firma, dająca możliwość rozwoju, płaca regularna,
najnowocześniejsze technologie, miło i sympatycznie,
nowoczesne formy zarządzania . Polecam .
anispenis 2013-06-07 14:48:15
zwalniają doświadczonych pracowników a przyjmują nowe ciamajdy które lekceważą sobie wszystko ...
pensja? masakra nie ma mowy o jakichkolwiek premiach dodatkach lub o podwyżkach kobiety 1100zł mężczyźni max 1700zł na ręke nawet nie ...
nowe kierownictwo to porażka nie polecam wolał bym pracować w biedronce na kasie ... omijajcie ten zakład psychiatryczny
aga 2014-02-21 20:36:35
pracuje juz dosc dlugo za dlugo przez bogres a o umowie ani widu ani slychu!!!
Ja 2014-05-14 10:49:52
Bardzo dobra nowoczesna firma, kadra kierownicza na wysokim poziomie.
Ja 2014-07-15 23:59:30
Ktos tu nie wyczuwa ironii..
Joe 2014-07-16 00:06:11
A helenka to chyba taka Anka z TQ.
Dklk 2014-07-16 20:10:54
Niech wysylaja nawet milion kartonow, czym tu sie podniecac? Kolego od kateringu masz mierne pojecie o firmie. Aczkolwiek razumiem twoje zafascynowanie kartonami talerzykami plasikowymi.
krzysiekjx1 2014-08-08 06:59:00
pewnie że długo bo to jest tylko spółka córka molocha Francuskiego i tam trafia 90% produkcji naszego oddziału, a tu tylko jest zakład z tanią siłą roboczą
ela 2014-09-22 17:00:14
co wy piszecie to bzdura podobno mezczyzni ci co ustawiaja maszyny maja 5000 na reke.
*ja* 2014-12-01 10:45:22
Zarobki marne - na produkcji, na magazynie, nawet w biurze. Wyjście poza 1700 zł graniczy wręcz z cudem. Wymagania względem pracowników kolosalne. Porzućcie mrzonki o dobrych zarobkach w tej firmie - tam długo się nic nie zmieni. A psychika systematycznie nadszarpywana - siada. Szkoda, że oszczędzają na ludziach, bo przy odrobinie dobrych chęci mieliby o niebo lepsze wyniki.
hm 2015-01-11 00:38:47
Przy takich wymaganiach, jakie ma kierownictwo względem pracowników, to jest mało. Nie utrzymasz za to rodziny, nie zapłacisz rachunków. Chyba, że jesteś tuż po szkole i szukasz czegoś na start. I na chwilę, bo przy takiej presji i ciśnieniu + marnej pensji zaczynasz myśleć inaczej.
rozum 2015-02-25 03:57:31
@akamaru, obecnie mają ogłoszenia do innych grup z grupy Guillin, bowiem anis opakowania to własnie ta grupa, jak tez napisał kolega jamal. Jakbys miał problem z odnalezieniem to masz linka http://www.groupeguillin.fr/index.php?id=60&L=7 . Chyba nie pozostaje niz innego jak czekać na odpowiednią oferte. Chyba, że ktoś wie, czy może mozna zaaplikować w ciemno lub zanieść CV gdzies na recepcje, jak aplikowaliście do firmy?
anissranis 2015-03-04 18:22:58
dziecko po umowe to ty do anisu idz bogres ci jej nigdy nie da
sodomaniac 2015-06-19 18:30:38
Serdecznie nie polecam. Wyzysk straszny, 1100 zł przy 3 zmianach i takim zapier... olu, syfie i starych maszynach, które psują się co 5/10 minut. Mało tego - jak jesteś nowy, to nie licz na jakąkolwiek pomoc. Wszyscy zlewają, albo plotkują na twój temat (kobiety biznesu, które siedzą w tym bagnie z rok czasu i wydaje im się, że są niezastąpione i nieomylne), zamiast motywować i pomagać sobie nawzajem. Na jednodniowym szkoleniu na produkcji jest coś na zasadzie "przyszedłeś, to radź sobie sam". Nawet mają problem z wytłumaczeniem czegokolwiek, tylko potrafią co 10 minut zmieniać na maszynach. A co chwile przychodzi jakaś babka i jak ze stoperem w ręku zerka w jakim tempie pracujesz (to nic, że jesteś w firmie od 20 minut, musisz umieć i wyrabiać się tak, jak osoby, które pracują od roku i mają większą wprawę). Później się dziwią, że nie mają pracowników. Robota robotą, ale za taką pensje to nawet na wynajem mieszkania ze współlokatorem nie będzie cie stać, co najwyżej taka praca to dla studentów na start na zarobek wakacyjny. Chyba, że ktoś nie docenia siebie i lubi harować jak wół za marne grosze :)
1
Kalkulator 2015-10-28 11:57:16
To ważne dla producentów opakowań, oraz dla producentów żywności. Warto przeczytać
Etykiety i opakowania żywności zgodne z Rozporządzenia UE 1169/2011
(usunięte przez administratora) Pozdrawiam serdecznie
Jjak 2015-12-22 04:16:51
Niestety macie racje słyszałem że atmosfera jest okropna i wyzysk i beznadziejna organizacja lepiej szukać gdzie indziej pracy . Klika
1
bango 2016-01-06 01:07:56
NO NIC TYLKO ISC DO SKARBOWKI I NIE PATRZEC NA NIC SKORO LUDZIE PRACUJA BEZ UMOWY A FIRMA NIE PLACI ZA NICH PODATKU BO NIBY JAK
1
sm 2016-02-02 18:09:58
Skoro według Was nie ma na co narzekać, a firma rzekomo świetnie się rozwija, to ciekawi mnie fakt, dlaczego od ponad roku (może dłużej), wiecznie pojawiają się ogłoszenia, że przyjmą 20 kandydatek na produkcję. Kiedy byłam na szkoleniu zjawiła się oprócz mnie jedna dziewczyna, miały przyjść podobno 3 i jedynie co powiedziała niejaka Pani z biura to, to że pewnie słyszałyśmy o tej firmie złe opinie. Skoro kilkadziesiąt osób jest źle nastawiona do Anisu, to chyba o czymś to świadczy. Faktem jest też to, że atmosfera w tej pracy jest wyjątkowo paskudna. Praca z samymi babami to najgorsze, w co można się wpakować. Szanujcie się ludzie, lepiej już pójść na sprzedawcę do jakiejś odzieżówki i przynajmniej dostaniecie więcej kasy za swoją robotę, niż jak tu poniżej najniższej krajowej którą oferują na sam początek przy trzech zmianach i harówie. Prędzej Was szlag trafi z tymi maszynami, nim cokolwiek zdziałacie. Takie są efekty pracy przez pośredników :) Bogres nie daje za wygraną i wciąż dzielnie wstawia ogłoszenia. Prędzej upadniecie, nim ktokolwiek się do Was zgłosi. Pozdrawiam
leizer 2016-02-10 20:53:50
Firma beznadziejna, wyzysk, płaca najniższa, premia to bajka. Mszyny wiecznie psujące się, pan T. próbuje rzadzić ale ma więcej za uszami niż w głowie.Chyba że masz ukłądy to jesteś lepsza. Do tego wieczne niezadowolony XX z góry, zaraz po tyk kierowniczki ustawiają operatorki, bo zawsze słyszymy że za dużo jest osób i trzeba na dwie maszyny jechać, a przecież ręce mamy jedne.Ogólnie odradzam, same baby często skaczące sobie do oczu jak u sm powyżej.
1
Aaniss 2016-02-13 00:36:08
Tak, tysionc pincet jest na czas, swiat jest piekny !!!! Huuura!
..... 2016-02-29 19:25:52
Nie polecam, maszyny stare, ciągle się psują, uszy więdną od hałasu. Wymagają od pracownika więcej niż wytłumaczyli. Jednym słowem radź sobie sam.
1
sm 2016-03-02 11:40:23
Są ogłoszenia w internecie, dodane jako "BOGRES". Bogres to pośrednik. Poszukują też na operatora maszyn. Chcesz to próbuj, krzyż na drogę.
1
BHP 2016-03-09 21:31:35
BHP wielka sprawa, ale nie w tej firmie. Szczegolnie jak spada ci sufit na głowę
2
koleżanka 2016-03-26 22:52:19
Ja słyszałam że nie tylko takie rzecy tam są. To ze musisz sobie maszyne wymyc i sie umazać smarem po łokcie przy spożywce to norma, ale to że wciąga ci rece czy dźwigasz wiecej niż ci można, Od razu dzwonić do pipu. A ten Bogres to masakra, nigdy nie dostaniesz normalnej umowy no i kasa. Byłam raz u nich na spotkaniu, zaraz potem miałam szkolenie przy maszynach, siedzisz zbierasz pudełka i co chwila wypełniasz druczki. od nikogo nic się nie dowiesz. Masakra.
1
pati 2016-06-21 21:06:35
Kasę dają kijową <<2000zł. Nie ma co się podniecać. A i robota ciężka, straszne gorąco na hali prawie po 40, do tego hałas że głowa puchnie no i oczywiście 3 zmiany. Za taką kasę lepiej szukać coś innego. Jedno to fajne że mozna kiedy chcesz wyjśc na fajkę, a wtedy wciskasz grzyba na maszynie i mówisz że awaria. Zaesze łapie ściema
2
ktoś_ 2016-07-08 15:52:19
Dobrze, że normalnie dorzucają do zarobków odpowiednie premie.
abduli 2016-12-02 20:35:43
Masakra ten Anis. Co za ludzie tam pracują. Kierownicy jak z koziej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trąbki. Nie ma u nich wiedzy o zarządzaniu, decyzje są jakby z palca wysane. Porduckja chyba idzie siłą rozpędu, nie ma kto jej dobrze pokierować, a zielone ludki ze swoim dowódcą mieszają ile wlezie. Musze poszukać coś innego. Pozdrawiam pepe.
1
abduli 2016-12-02 20:37:08
Masakra ten Anis. Co za ludzie tam pracują. Kierownicy jak z koziej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trąbki. Nie ma u nich wiedzy o zarządzaniu, decyzje są jakby z palca wysane. Porduckja chyba idzie siłą rozpędu, nie ma kto jej dobrze pokierować, a zielone ludki ze swoim dowódcą mieszają ile wlezie. Musze poszukać coś innego. Pozdrawiam pepe.
Zostaw swoją opinię o Anis Opakowania Sp. z o.o. - Oleśnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Anis Opakowania Sp. z o.o.