brak logo

AMP Logistyka Sp. z o.o. Zakład

Płońsk

Opinie o AMP Logistyka Sp. z o.o. Zakład

######## 2011-10-19 06:04:15
HEJ NIC WAS DOBREGO W TEJ FIRMIE NIE SPOTKA TYPOWA KORPORACJA ALBA TANCZYSZ JAK GRA PAN PREZES Z PANEM DYREKTOREM ALBO WYPAD A NA CODZIEN SLYSZYSZ SAME ROZKAZY GROZBY NIC DOBREGO [usunięte przez moderatora]
1
@@@@@ 2011-10-27 12:20:27
MASZ RACJE MAM TAM KILKU ZNAJOMYCH I NIC DOBREGO NA TEMAT TEJ FIRMY NIE SLYSZALEM DOM WARIATOW TO MALO POWIEDZIANE WSZYSCY BOJA SIE JEDNEGO PANA DYREKTORA MISTRZOWIE TO PODLIZUCHY NAWET JESLI SIE Z NIM NIE ZGADZAJA TO GLOSNO TEGO NIE POWIEDZA BOJA SIE NIEROBY O SWOJE POSADKI....SZKODA GADAC
baron 2012-10-31 14:13:53
Jak się nie chce pracować, a przy tym zarabiać kokosy to trudno hehehe.....
x 2012-11-13 19:03:25
do barona 2500 zł to nie kokosy!!!
baron 2013-04-29 01:51:43
Ludzie przecież sami podpisaliście te umowy i sami zgodziliście się na takie warunki, więc do kogo pretensja
Linde 2014-01-08 13:39:44
No własnie, szkopuł w tym że co innego jest na umowie a co innego w rzeczywistości...
Co z przestrzeganiem czasu pracy i płatności za nadgodziny których oficjalnie niema? Nie dość że płacą jako premie uznaniową to jeszcze połowę tego co się należy Tam nawet nie wiadomo kto jest właścicielem, ludzie pracują latami i niewiedzą dla kogo...
Jeśli chodzi o (usunięte przez administratora), to na ten temat studenci prawa na podstawie tego co się tam dzieje mogli by prace dyplomowe pisać.
A ty (usunięte przez administratora)zamiast takie głupoty pisać idź na rampę pomóż chłopakom stare daty na towarach przeklejać.
4
Dawid 2014-09-02 17:01:40
Ja tam pracuje i nie narzekam. Zarabiam 1400 zl plus premie za (usunięte przez administratora) kumpli w sumie 1600 zl mam co miesiac :)
Sub-Zero 2014-11-11 11:46:43
W tej firmie jest tragicznie zabrali pieniążki za pranie ludzie chodzą jak brudasy bo nie będą dokładać do interesu. Dziwny przelicznik nadgodzin który wychodzi po stronie firmy a potem dziwią się ze nikt nie chce przychodzić wcześniej na nadgodziny jak są oszukiwani oprócz lizusów stękających przy biurku "mogę zostać proszę" wiecie o kim piszę :D , byłem tu jeden dzień a wszystkiego sie idzie dowiedzieć nie polecam szczególnie młodym bo was zajeżdzą. DAŁ BYM OCENĘ -1 JAK BY SIĘ DAŁO ALE SIE NIE DA!!!!!!!!!!!!!
Morgan Freeman 2015-06-11 11:58:46
Brud i syf sanepid powinien dawno ten chlew zamknąć bo ludzie w oborach mają czyściej, pozdro dla lizusów skumlących pod biurkiem
2
SUBZERO 2016-01-30 12:47:56
JEDEN WIELKI CHLEW TO MAŁO POWIEDZIANE. DZIURAWE POSADZKI OD KTÓRYCH MOŻNA DOSTAĆ WSTRZĄSU MÓZGU JADĄC WÓZKIEM WOLAŁEM SIĘ ZWOLNIĆ I ZAŁOŻYĆ WŁASNA FIRMĘ NIŻ TU PRACOWAĆ. NIE MA CZEGO ZACHWALAĆ ZAROBKI JAK NA TAKĄ PI*ZDE ŻENUJĄCE. GDYBY FIRMY WIEDZIAŁY W JAKICH WARUNKACH TOWAR JEST PRZETRZYMYWANY TO BY SIĘ ZAWINEŁY NA PIĘCIE, BEZ SPRĘŻARKI ANI RUSZ, NO I TEMAT TABU LUDZIE : SAME KAPUSIE, STARE DZIADY KTÓRE LEDWO CHODZĄ I SKUMLĄ POD BIURKIEM KIEROWNIKA MOGĘ JESZCZE ZOSTAĆ (DLA MNIE TO 8 GODZIN TO ZA DUŻO TAM BYŁO)STARE DZIADY MUSZĄ TU PRACOWAĆ BO GDZIE PÓJDĄ (ORMOWCE I HORTEKSIARZE). OCENA 1 ALE GDYBY SIĘ DAŁO TO DAŁ BYM -6 NIE POLECAM MŁODYM
5
GLONOJAD 2016-02-19 11:26:57
brrilli ILE TO JEST WEDŁUG CIEBIE 2600 BUTTO BO DLA MNIE OKOŁO 1877 Z CZEGO NOWY PRACOWNIK DOSTAJE DUŻO MNIEJ NIE OSZUKUJMY I PRZED NIM DŁUGA DROGA ZANIM DOJDZIE DO TAKIEJ STAWKI. DO TEGO *SUBZERO* NAPISAŁ DZIURAWE POSADZKI A NIE KRZYWE A TO TEZ JEST ZASADNICZA RÓŻNICA
5
andrzejeo 2016-02-22 23:29:59
najnizsza krajowa na start i umowa zlecenie na miesiac i najlepiej codzien w pracy swiatek piatek :)
3
lokoWczoko 2016-02-22 23:40:52
praca w niskiej temperaturze (od-18 + wielkie wentylatory przez które nie można złapac powietrza), sporo stresu, najlepiej jak nie wychodzisz z komory bo inaczej podpadniesz, magazyn jak to magazyn fabryka pieniędzy podkrecona na maxa, najlepiej się załapać do biura, bo jezdzic tymi złomami po mrozie to szkoda zdrowia, więc podsumowując: jak ktoś twardy z dobrym zdrowiem i nie przejmujący się codziennym opie*dolem to popracuje, dostanie umowe na stałe, a zarobi jak bedzie codzień w pracy + nadgodziny więc tak jak wszędzie, płońsk to dziura i ciężko znaleźć inna robote,pozdro mordy
8
lokoWczoko 2016-03-06 12:12:48
Nie no dostaniesz caly mundur, kurtke, spodnie buty czapke rekawiczki, reszta w Twoim zakresie, tak jak i pranie tego zestawu (chemicznie bo po pralce jest zimno w tych ubraniach), uwierz mi, że można siedzieć dlugo, rekordzista to cos koło 18h w pracy z malymi przerwami 10 min co pare godzin :))
2
oomka1 2016-03-10 10:34:48
a jak oceniacie kierownika logistyki ?
8
lokoWczoko 2016-03-17 00:19:42
na forum publicznym mogę tylko pozdrowić :))
5
BRAD PITT 2016-10-14 16:12:49
JAK TO O CZYM ZIMNO JAK NA SYBERII ZIMĄ, NA OBIAD DZIENNIE ĆWIARTKA KIEŁBASY LUB BUŁA Z MORTADELA, PRZERWY PO 10 MIN I ODZYWKI KIEROWNIKÓW ZMIAN JAK DO ŚMIECI CIĄGŁA GONITWA NAJLEPIEJ JAK BYŚ SIĘ NIE ODZYWAŁ I PRACOWAŁ PO 16 GODZIN BO BUNTUJESZ ZAŁOGĘ, DZIWNY PRZELICZNIK NADGODZIN, NIE OPŁACA SIĘ PRZYCHODZIĆ W WEEKENDY POD KONIEC MIESIĄCA BO I TAK CI TO UPIE*RDOLĄ Z PENSJI, DZIURSKA JAK ICH MAŁO, MOŻESZ SOBIE NAWET USZKODZIĆ KRĘGOSŁUP OD TYCH DOŁÓW, NIE WIEM JAK TAM Z PODWYŻKAMI ALE PEWNIE ICH BRAK ( KRYZYS NA RYNKU, ZARABIAJĄ LUDZIE I TAK TU PRZECIEŻ NAJWIĘCEJ W WOJEWÓDZTWIE BO AŻ ZA MOICH CZASÓW 2600 BRUTTO, :D:D) MŁODZI UCIEKAJĄ Z TEJ FIRMY I NIE DZIWI MNIE TO, ZOSTAJĄ TAM LUDZIE TYLKO SKAZANI KTÓRZY NIE MAJĄ GDZIE SIĘ PODZIAĆ I NIEDOWIDZĄCE EMERYTY Z KTÓRYMI OBRZYDZENIE BYŁO PRACOWAĆ I KTÓRZY WIDŁAMI Z WÓZKÓW KOSZĄ WSZYSTKO CO IM STANIE NA DRODZE, ALE BD SIĘ OTWIERAĆ MAGAZYNY W OKOLICACH DLA CHĘTNYCH KTÓRZY CHCĄ RZUCIĆ TE NIEWOLNICTWO I PRACE W TAKIM BRUDZIE MIEDZY INNYMI EUROCASH (ZAROBKI TAKIE SAME , MAGAZYNY CIEPŁE )
5
Czaro 2016-10-15 09:44:23
Ta dobra firma dla ludzi bez ambicji, jak lubisz syf, marna wypłatę to Ci odpowiada. Ale za tą samą pracę w normalnej firmie zarobisz 1k więcej :p A dobre opinie pochodzą z biura liderów - sprawdzone :)
3
Czaro 2016-10-18 10:58:22
1800 do reki to dla mnie malo :p
2
Stif Majster 2016-11-09 06:03:48
IDŹ PO PODWYŻKĘ JAK CI MAŁO :D
4
Zostaw swoją opinię o AMP Logistyka Sp. z o.o. Zakład - Płońsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AMP Logistyka Sp. z o.o. Zakład