brak logo

Gościniec Oycowizna

Lesznowola

Opinie o Gościniec Oycowizna

anonim 2011-09-05 13:08:07
niepowiedzial bym. Menagerowie sa tragiczni, zwlaszcza starszy pan [usunięte przez moderatora] tragiczny żart wręcz wkurzający. niewiem dlaczego tam go trzymaja. A ogolnie kelnerzy traktowani sa jak niewolnicy i robole. Sprzątanie kibli i nietylko. Niepolecam tego miejsca i jesc tam jest az nieprzyjemnie.
1
Kamila 2012-06-25 10:55:36
Nie zgadzam się. Wiadomo, że w takich miejscach trzeba czasami ciężko pracować, zwłaszcza jak jest duże obłożenia. Oycowizna czasami ma wszystkie pokoje zajęte i wtedy trzeba być dzielnym, bo każdy gość ma swoje oczekiwania, ale przecież to norma w takich miejscach. To, że jest tam wiele osób, świadczy jednak, że to naprawdę dobry lokal. Z punktu widzenia byłej pracownicy mogę powiedzieć, że w Oycowiźnie naprawdę panuje genialna atmosfera. Mili współpracownicy, menadżer jest może wymagający, ale wyrozumiały. Kuchnia też świetna, mogę poświadczyć, że kucharze bardzo się starają i plus za dbałość o czystość. W sumie to moja pierwsza taka praca, ale teraz pracuję w 5 gwiazdkowym, korporacyjnym hotelu w Warszawie i naprawdę czuję się jak niewolnik, więc jak ktoś ma okazję pracować w Oycowiźnie to nawet się nie zastanawiajcie.
Katarzyna 2012-07-26 23:36:32
Zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie narzekał. Ja podobnie jak [usunięte przez moderatora], żałuję że nie mogę teraz pracować teraz z takimi ludźmi, jak w Oycowiźnie. Miejsce super, klimat też, aż łezka w oku się zakręci na same wspomnienia. Pozdrawiam wszystkich - [usunięte przez moderatora]
Kacha 2012-07-31 08:50:12
A jak wyglada sytuacja w stosunkach międzyludzkich ? Tam podobno pracuje w weekendy niejaka [usunięte przez moderatora] z Grojca która podobno wykurza wszystkie dziewczyny które zaczynają dogadywać się lepiej od niej z kelnerami i kucharzami. Możesz coś o tym powiedzieć bo nie wiem czy dam radę z taką presją ?
I ja tam byłam 2012-08-12 14:15:42
No chyba jakiś żart. Dziewczyna ( można nawet rzec dojrzała kobieta po 40 -ce nie jakiś podlotek który zaczyna pracę - bardzo taktowna) pracuje tylko na weselach i nie ma nic do powiedzenia w sprawie obsady personelu. Praktycznie nie ma kontaktu z osobami, które pracują tu na stałe Robi swoje, kończy się wesele i wychodzi. Zresztą wesela obsługują osoby nie pracujące na stałe w Oycowiźnie, więc w czym rzecz.
Madzia 2012-08-28 20:25:33
Ja również nie rozumiem tych wszystkich plotek, domysłów nie wiadomo jakich. Z dobrego źródła wiem, że obsługa jest zarządzana znakomicie, nikt się nie panoszy, każdy dobrze się czuje i jest traktowany z szacunkiem. Kuzynka pracuje właśnie w Oycowiźnie, jest zadowolona, nie narzeka ani na traktowanie, ani na zarobki, przy tym twierdzi, że ma wielu fajnych znajomych i wszyscy razem się trzymają. Potwierdzając, nigdy nie żaliła się na atmosferę w pracy, a trochę tam pracuje, zatem to chyba najlepsza rekomendacja.
Były pracownik 2013-03-03 14:47:39
O czym wszyscy piszecie, widać ewidentnie że [usunięte przez moderatora] jest blisko z właścicielem widać po wpisie że jest to bardziej reklama firmy niż ocena.
Nikomu nie życzę by musiał tam pracować wyzysk i brak kompetencji właścicieli menadzerów pana [usunięte przez moderatora] zawsze ogarniał. Omijajcie to miejsce z daleka.NIE POLECAM!!!!!!!!
ktosik 2013-03-03 14:49:19
Były pracownik - 2013-03-03 14:47:39

O czym wszyscy piszecie, widać ewidentnie że [usunięte przez moderatora] jest blisko z właścicielem widać po wpisie że jest to bardziej reklama firmy niż ocena.

Nikomu nie życzę by musiał tam pracować wyzysk i brak kompetencji właścicieli menadzerów pana [usunięte przez moderatora] zawsze ogarniał. Omijajcie to miejsce z daleka.NIE POLECAM!!!!!!!!
Tam nie ma stosunków międzyludzkich masz [usunięte przez moderatora] a nie gadać.
pracownik 2013-03-03 17:05:36
Katarzyna - 2012-07-26 23:36:32

Zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie narzekał. Ja podobnie jak [usunięte przez moderatora] żałuję że nie mogę teraz pracować teraz z takimi ludźmi, jak w Oycowiźnie. Miejsce super, klimat też, aż łezka w oku się zakręci na same wspomnienia. Pozdrawiam wszystkich - [usunięte przez moderatora].
[usunięte przez moderatora] nawet nie zdajesz sobie sprawy jak się pozmieniało.
Marek 2013-08-08 01:05:53
Kurde...to teraz nie wiem.moja kuzynka nigdy nierzekala ani na zarobki ani na atmosfere,lubila tam pracowac....i tak szczerze myslalem o tym sie tam zaczepic
Roma 2013-11-02 21:44:08
Długo się zastanawiałam czy tam pracować i teraz trochę żałuję że nie wybrałam tej opcji:/ znajoma sobie bardzo chwali pracę tam, więc jak widac to zależy...
gosc 2014-11-08 23:58:24
Popieram jakby nie starszy pan manager z beznadziejnym żartem i wada wymowy oraz zadręcza ludzi głupim gadanie pracowników jak i gości (a wiem bo znajomy tam pracował , a ja miałem długa nie zrozumiała dla mnie rozmowę z z ty panem starszym na temat chrzcin, aż się podałem bo połowy nie zrozumiałem co ten czliwiek próbuje mi przekazać swoim pół głupim żartem - chrzciny zorganizował em w konkurencji mimo że jedzenie i obsługa w gościncu mi odpowiadała zawsze) reszta z opinią byłego pracującego tam kolegi jak i moja częstego bywalcy jest ok .
wazgen 2015-02-17 03:26:04
jejku jaki piękny staropolski język... "chlebodawca" :D może ktoś inny będzie miał więcej do powiedzenia na temat samej pracy w Gościńcu Oycowizna ?Wiem , że miejsce samo w sobie jest całkiem urocze, ale niewiele osób mówi i podaje jakieś konkrety na temat chociażby zarobków czy atmosfery między pracownikami
gosc 2015-07-05 20:41:38
Praca jest ok ( szef kuchni zupełnie z innej bajki ale trzeba robić swoje i tyle) system zmianowy a zarobki trochę wyższe niż w wawie
xyz 2015-08-09 14:41:27
Tak, praca jest ok, Szef Kuchni też jest ok,zarobki też są w miarę ok, ale atmosfera jaka panuje w tej pracy nie jest warta tej kasy. Drodzy Właściciele, czy wy nie widzicie, nie słyszycie tego, co dzieje się na kuchni? Zainteresujcie się trochę. Nie piszcie w ogłoszeniach o pracę, że panuje dobra atmosfera, bo to nieprawda! Sam bym tam pracował i moja znajoma też ale się nie da normalnie tam pracować.Trzy osoby są do wymiany albo zawsze będzie brakowało pracowników. Pozdrawiam.
gosc 2015-09-11 18:52:17
Szukają do pracy....szef juz nie pracuje wiec atmosfera jest ok...wiadomo ciśnienie zeby było wszystko dobrze jest ale to kwestia organizacji
1
gościu 2015-11-21 15:59:29
Zastanów się, dlaczego po tylu latach szef nie pracuje? Dzięki kilku wrednym osobom żądnych władzy! Kopali pod szefem dołki, mam nadzieje, że sami wpadną.
Właściciele są oślepieni kasą i nie widzą co się dzieje na kuchni.Wstyd i hańba. Nie polecam tam pracy, istny kołchoz.
Zostaw swoją opinię o Gościniec Oycowizna - Lesznowola
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gościniec Oycowizna