logo Polmlek Raciąż Sp. z o.o. Zakład Mleczarski

Polmlek Raciąż Sp. z o.o. Zakład Mleczarski

Raciąż

Opinie o Polmlek Raciąż Sp. z o.o. Zakład Mleczarski

Mirko 2016-02-25 18:39:30
Co za analfabeci, po pierwsze nie pisze się książeckie tylko książęce. Jesteście zwykłymi chamami małorolnymi z wiochy i analfabetami, którym pozwalają dorabiać i Bogu dziękujcie, że z Mławy (miasta 35 tys. mieszkańców) przeniesiono zakład na waszą wiochę (4 tys. mieszkańców). Tak przeniesiono na waszą wiochę, bo są niższe podatki i na wsi bardziej się opłaca prowadzić działalność. A co do cyganów przyjedź do Mławy i powiedz im to w oczy a gwarantuję ci, że wyjedziesz stąd na OIOM szybciej niż byś przyjechał wieśniaku małorolny.
Mirko 2016-02-25 18:45:37
a cwe.i szukaj sobie w rodzinie analfabeto. W ogóle ja to jestem za tym, żeby tacy analfabeci jak ten typ co piszą "książeckie" czy "z kąt" zarabiali jak najmniej, żeby wiedzieli, że są umysłowymi impotentami lub żeby po prostu ich zamykali w jakiś zakładach zamkniętych. Oj widać, że z was są niezłe wieśniaki. Takie "miasto książeckie", że nawet języka ojczystego nie znacie.
ZABA 2016-02-25 20:26:38
co oni sobie myślo wieśńaki ,cieszyć sie że miasto zjerzdża do wiochy
miki 2016-02-25 20:34:03
a wieśmaki z mławki swoje ZAPIDÓWA Z POD KRZYŻAKOWA tyle w temacie, jak wam się miasto RACIĄŻ nie podoba to wypad do mławki za 5zł. na godz. za tyle pracują w tej waszej zrujnowanej mleczarni.
mirko 2016-02-26 14:44:40
JESTEM Z MŁAWY I POFIEM FAM TAKEJ ZAPIŚDŻURY TO NIMA NA CAŁYM MAZOFSIU ROBOTA ZA PIĆ ZETA NA GODZINE ALBO NA CZARNO CZY SIARO ALBO DO RACIONRZA ZA HLEBEM
PAN Z MIASTA RACIĄŻ 2016-02-26 22:27:41
JAK NIE CHCECIE PRACOWAĆ W RACIĄŻU MENDY KOLOROWE TO ZAWSZE MACIE WYBÓR NP. KURNIKI A JEST TAM ICH CHYBA WIĘCEJ NIŻ TA MŁAWKA MA MIESZKAŃCÓW
kolorowy 2016-02-26 22:30:30
BUHAHABUHAHABUHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
kolorowy 2016-02-27 17:53:36
takiego syfu jak ta mławka tu przybyła to przez lata nie było. Jeden czub mławski lata w kasku żółtym dla czubów ,żonka przebrzydła stara jędza w laboratorium strach niesie swoim wyglądem , następny przygłup mławski proszę bardzo , stary ograniczony umosłowo sprzątacz który żeby nie te miotły którymi się podpiera,to by leżał już pod szlabanem i prosił wybacz jestem z mławy i nikogo nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] em. No niestety ale mławskie suki macie kiepską opinnie
2
kasandra 2016-03-02 10:50:53
Czytam wasze wpisy i włosy dęba stają-ile w Was jadu i goryczy.Myślę,że atmosfera w Waszym zakładzie bardzo mierna.Naprawdę nie chciałabym tam pracować i mieś w pracy takich kolegów i koleżanki co opluwają wszystkich.
xxxx 2016-03-02 22:20:42
wezcie sie za porzadna prace a nie za opisywanie glupot zakladowych leniwe raciazanki daleko mni do mlawy a dziewczyny ktore pracuja z raciaza od poczatku z mlawa nie zajmuja sie plotkami. mlode damy ruszcie cztery litery i wio na tasmy a nie na stolki.pracowite raciazanki zawsze byly przesladowane
xxx 2016-03-02 22:36:40
miloscia do blizniego to wy nie grzeszycie a jedna polska zlitujcie sie milosierdzia w sercu nie macie a tak ciezko o prace ,jesli mlode damy i kawalerowie przeszkadzaja wam starsze damy i starsi kawalerowie to odnosze wrazenie ze ktos nie dorosl do pracy w tym zakladzie nie jestem ani za raciazem ani za mlawa ale wasze wpisy sa wielka dziecinada pozdrawiam wsciekla i szybka
xxxx 2016-03-04 21:05:32
myslalam ze nikt mni nie odpisze widze ze sie zgadzamy bo ja niestety wiem na czym polegala praca na serach ale oczernianie kierownictwa to troche przesada mozna sie posmiac napisac pare anegdot jestesmy tylko ludzmi ale to co do mnie dociera to juz nie ta brygada/ zgrana pracowita ,troche przepita ale nie chamska pozdrawiam wsciekla i szybka
xxxxx 2016-03-04 21:21:05
przeczytalam jeszcze raz wpisy ale /suki ,chamy,wiesniaki/na poczatku troche mnie to smieszylo ale powinno mnie to bardziej przerazic raczej bym sie bala pracowac w takiej brygadzie w innych zakladach pracuja ludzie z roznych stron polski i jest spoko moze troche dalam do myslenia wspanialym kronikarzom bajkopisarzom buntownikom z firmy polmlek wsciekla i szybka
Mirko 2016-03-05 15:36:58
Ale co się dziwić jak pracują buraki z wiochy raciąż co się mają za nie wiadomo co i wprowadzają niemiłą atmosferę w pracy. W innych firmach pracują ludzie z różnych stron Polski i nikt nie dzieli na Mława, Działdowo czy Ciechanów. Tylko tam jest taki problem, że te wieśniaki z raciąża dzielą ludzi. A za premię to by człowieka sprzedali, wystarczy popracować tam parę dni, żeby zobaczyć jak system donosicielstwa wieśniaki z raciąż opracowali do perfekcji. Przecież oni nie nadają się do pracy z ludźmi, nie podoba się to niech wracają na swoje gospodarki i będą panami na swoim
Mirko 2016-03-05 15:39:47
A co do sprzedaży zakładu to był punkt, w którym była mowa, że maszyny przechodzą na wiochę raciąż wraz z pracownikami. Więc dziękujcie Bogu wieśniaki, że nieudacznik były prezes doprowadził do upadku zakładu i dzięki temu macie pracę. Bo jeżeli przeprowadzono by upadłość w inny sposób to i wy byście nie mieli pracy i Mława. Więc zamknijcie się i przyjmijcie z pokorą to co macie, bo i tak nie macie źle
xxxxx 2016-03-05 19:55:21
zastanawiam sie kto ty jestes skarbie zeby podsycac i tak zepsuta atmosfere w zakladzie nie mozna uzywac slow ktore rania jak buraki,wiesniaki wszyscy pochodzimy od wiesniakow adama i ewy zostawcie w spokoju raciaz mlawe pomyslcie jak o ludziach ,a propo donosow ..nosil wilk razy kilka poniesli i wilka ..ja wiem ze ktos sie wkurza ale spoko czekam na wpisy wsciekla i szybka
nikuś 2016-03-05 20:21:33
TA WASZA MŁAWKA TO JEST OSTATNIE SKURWYSYŃSTWO W NASZYM WOJEWÓDZTWIE GORSZYCH HU.. TAKA PRAWDA W WOJEWÓDZTWIE NIE MA
Mirko 2016-03-06 13:42:30
Ja podsycam? Ja tylko zainterweniowałem na inwektywy kilku idiotów w stronę Mławy. Weź poczytaj od początku to zobaczysz kiedy pierwszy raz odpowiedziałem na te inwektywy i bezczelności nieskończone ze strony chamów z wioski raciaz. Szczerze to mam gdzieś atmosferę tam panującą i nic nie próbuję podsycać, bo i tak atmosfera jest tam mocno napięta przez samych tych wieśniaków
wieśniak 2016-03-06 14:36:34
mieszczuchy z mławy i raciąża a jestem wieśniakiem tak mieszkam na wsi z żonką domek 130 m,kwadrat. działka 15 arów . A wy mieszkańcy tych miast zapewne mieszkacie w blokowiskach i to zapewne jest to 3-4 piętro
wieśniak 2016-03-06 16:01:19
zapomniałem dodać że po działce biegają 2 PRZECUDNE czarne LABRADORY , powodzenia MIESZCZUCHY !!!
xxxx 2016-03-06 16:56:52
dzieci macie rodziny na utrzymaniu powtarzam dla mnie mlawa czy raciaz to jedno ale macie atmosfere tak gesta ze jest mni was bardzo zal odnosze wrazenie ze jak sobie nie dacie ''po pysku to ta mgla nigdy nie opadnie''ale koniec zartow powinno kierownictwo zrobic zebranie i zakonczyc glupia wojne dwoch swiatow, ups chyba ze tym na gorze odpowiada taka sredbiowieczna atmosfera wsciekla i szybka
polka 2016-03-06 17:05:00
chwalisz sie ze masz 130 m bo czym wiecej sie pochwalisz tym ze masz malenki sprzet w tym wieku wstyd zyczliwa
Polak 2016-03-06 17:56:32
Chcesz sprawdzic moje 130 m Kochanie.
polka 2016-03-06 18:15:07
a co z twoja zonka i pieknymi labradorami
polak 2016-03-06 18:21:32
chcialabys zawsze mozeszłym pomazyc o moich 139m
polka 2016-03-06 18:33:28
to jednak pogadam z twoja zonka co ona na to
polak 2016-03-06 18:35:29
Może się dołączy.
xxxx 2016-03-06 18:38:08
jaka fajna pogaducha podoba mni sie bez obrazania innych ale wiesz skarbie uwazalabym na twoim miejscu aby sie twoja zonka nie dowiedziala bo labradory na dzialce latwo rozpoznac wsciekla i szybka
polka 2016-03-06 18:43:23
sluchaj wsciekla i szybka chcesz namiary na te 139 m ale niewiem czy sie moj kolega nie obrazi a jego zonka to by mni leb oskubala z zazdrosci
Polak 2016-03-06 18:44:37
Zawsze mozecie sie mna podzielic
polka 2016-03-06 18:51:40
na dzis to juz moze zakonczymy bo ty musisz rano wstac do pracy w slynnym polmleku a teraz paciorek , umyj zabki i spac. bo jakby sie dwie za ciebie wziely to rano na czterech do pracy
polak 2016-03-06 18:53:25
Och ogrzyco
wieśniak 2016-03-06 20:03:49
powiem wam szczerze kobietki, że podobają mi się panie i z wiosek ale też i z miast .Tylko że prawda jest taka że kocham 30 lat tylko tą JEDYNĄ , taki dziwny typ jestem.A popatrzeć na piękno nasze narodowe nikt mi tego nie zabroni nawet moja żonka. POZDRAWIAM
xxxx 2016-03-07 16:52:35
jak pieknie napisane panie z wiosek i miast tak trzymac dalej wsciekla i szybka
wiesniaczka 2016-03-14 19:18:54
dlaczego taka cisza nie macie tematu czy wam sie film urwal
1
wieśmak 2016-03-17 14:27:26
A ja wolę kobietki ze wsi , dlatego że są BARDZO OPIEKUŃCZE.
xxxx 2016-05-24 21:48:36
moje kochane sloneczka nikt wam nie broni isc na studia albo przynajmniej zdac mature i wtedy dołaczycie do kadry kierowniczej bedziecie zarabiac grube pieniadze ale pamietajcie ze ,,wladza i pieniadze w moim odczuciu sa dla ludzi madrych,,przepraszam jesli kogos urazilam wsciekla i szybka
2
xxxxxx 2016-07-28 18:56:06
zatrudnij sie to sie przekonasz ale jak masz piasek w rekawach to nawet niestartuj wsciekla i szybka
xxxxx 2016-08-15 19:30:51
zeby zasluzyc na premie to najpierw trzeba sie wykazac takie sa zasady chyba przyznasz mni racje ale skoro nawet nie zlozyles podania o prace to skad te insynuacje wsciekla i szybka
xxxxxxx 2016-08-17 19:11:15
dzidzia mleko produkuje krowa a zaklad mleczarski je przetwarza a chociaz wiesz jak wyglada krowa na pewno nie jest zielona jak ty nie fioletowa ale polska łaciaka krasula z mazowsza podobna jak na placu wsciekla i szybka
xxxxx 2016-08-20 20:18:48
ale jestes uparty najpierw premia potym praca pogratulowac takiego podejscia do zycia no no wsciekla i szybka
nikuś 2016-08-28 20:15:18
SZYBKA WŚCIEKŁA ciekaw jestem czy w łożu też jesteś SZYBKA WŚCIEKŁA ile masz lat
nikuś 2016-09-10 20:08:08
Ta mława to jest dziadostwo nie do opisania nie dość że RACIĄŻAKOM nieroby zabierają prace w POLMLEKU to jeszcze zaczynają przyjmować cieciów z mławy. Od to dopiero miasto kolorowe i ponoć cwe.oskie
1
Mirko 2016-09-17 13:37:29
Dziadostwo to jest w raciazu, 3 tys mieszkancow i wiocha się kreuje na niby miasto
Mirko 2016-09-17 13:37:48
Dziadostwo to jest w raciazu, 3 tys mieszkancow i wiocha się kreuje na niby miasto
POLAK CW.LEmlawskie 2016-10-07 16:30:18
mławka miasto 8000 tyś mieszkańców bo PIER.LNE ze śmichu BUHAHABUHAHA
nikuś 2016-10-07 16:38:47
MŁAWKA MIASTO 7000 tyś MIESZKAŃCÓW JAK UWAŻA ŻE SIĘ ROZWIJA BO MIESZKAŃCY MAJĄ PRACE W MIEŚCIE RACIĄZ TO POGRATULOWAĆ . I TAK JESZCZE ŻEBY NIE BYŁO ZE SIĘ CZEPIAM, ALE TYM PANIOM CO WYSIADAJĄ Z TEGO BUSA PRZYPOMNIJCIE DO CZEGO SŁUŻY WODA BO CAPIE JAK PRZYJADĄ NIE MIŁOSIERNIE. TE SPECYFIKI PO 5 zł KTÓRE LEJĄ NA SIEBIE DAJĄ ODWROTNY EFEKT
Krzysztof 2016-10-13 13:59:06
Czy ma ktoś z Was informacje odnośnie zapotrzebowania na nowe osoby chociażby na produkcje? Wysłałem CV, ale nikt nie odpisał, najlepiej byłoby stawić się osobiście, lub najlepiej przez kogoś. Gdyby ktoś z Was miał jakieś informacje będę wdzięczny za kontakt przez maila: krzysztof7721@wp.pl lub na gg: 39415403. Numeru telefonu nie podaje ze względu oczywistym. Będę wdzięczny za wiadomość. Pozdrawiam
somalia 2016-10-15 17:39:51
no dobra, może to nie jest za wielki zakład mleczarski i Raciąż mały, ale przez to lepszy produkt i atmosfera
BYŁY MLECZARZ 2016-11-02 11:59:30
Dlaczego tak się między sobą żrecie jak wściekle psy ,Mławy czy Raciąż to nie są żadne wielkie miasta ,to tylko miasteczka z faktem ze Mława jest kilka razy większa ale wy pracownicy z Mławy temu małemu miastu zawdzięczacie pracę i byt ,my wam tylko brudną rzeczkę i smród ,taka jest prawda ,gdyby nie ten zakład po waszym nie został by kamień na kamieniu ,wiecie dlaczego jakie kary ponosiliście za zanieczyszczanie Mławki ,o ile dobrze pamiętam to około 100 tysięcy dziennie ,dziś trujecie naszą rzeczkę bezkarnie bo nasi włodarze przymykają na to oko ,tak dla ciekawości ,przejedź się Mirko na wiadukt na obwodnicy który jest nad rzeką zobaczysz skutki jakie powodują wasze twarogi ,dawniej rzeką pełna ryb zamieniła się w ściek .Również zakład za spółdzielni ,wyróżniał się w całej Polsce pod względem jakości produkcji mleka w proszku czy masła ,był znany w całym święcie a 90% produkcji szło na eksport i do czołowych zakładów spożywczych ,również klimat między pracownikami był inny ,dziś to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic więcej ,co wy tak naprawdę w nim produkujecie ,namiastkę mleka ,serwatki ,czy UHT ,które niema nic wspólnego z mlekiem oprócz koloru ,niema co się żreć ani czym się chwalić ,ogarnijcie się wszyscy ze stosunkiem wobec siebie.Co do oceny pracodawcy ,dobry bo jeszcze tego zakładu nie zamknął tylko go rozwija ,więc cieszcie się ze macie pracę.
2
Zostaw swoją opinię o Polmlek Raciąż Sp. z o.o. Zakład Mleczarski - Raciąż
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polmlek Raciąż Sp. z o.o. Zakład Mleczarski