brak logo

Agencja Ochrony ŁR-Doro Wielęgowski Łukasz

Wrocław

Opinie o Agencja Ochrony ŁR-Doro Wielęgowski Łukasz

stress 2012-05-10 19:15:53
co to za opinia \\\" Praca bywa tu podobno fajna idobrze płacą\\\"...
Z tego co wiem mają typowo [usunięte przez moderatora] stawki typu 5,50 zł za godzinę...i do tego minimum 240 godzin na miech.
\\\\Pracowałem w innej firmie ochroniarskiej i miałem minimum 6 złotych i około 180 godzin...
Kamil19 2013-09-29 07:28:27
LUDZIE NIE PCHAJCIE SIE TU [usunięte przez moderatora] NA PIENIADZE SIE CZEKA PO 3 MIESIĄCE I TRZEBA SIE SADZIC STAWKA 6ZŁ NA GODZ PRACA PO 12 GODZ.UWAŻAJCIE
2013-10-03 21:26:12
Pracowałam tam misesiąc czasu,gdzie nie dostałam wynagrodzenia...UWAŻAJCIE NA TĄ FIRMĘ,BO TO JEST FIRMA-KOGUCIK-ZABILI I UCIEKŁ...
Zerwałam umowę-zlecenie po miesiacu czasu,o zaległe wynagrodzenie musiałam walczyć upominając się i wydzwaniając do kierownika... Strasząc PIP i sądem.
Trwało to ponad 2 miesiące,a w efekcie i tak nie otrzymałam całości,P
ponieważ odjął umundurowanie,które i tak nie było warte ceny,którą mi odliczył.
Nigdy nie płacą na czas. A jeśli już to nie w całości. Nie dajcie się zwieść. Jeśli zerwiecie z nimi umowę, to z liczcie sie z problemami wynilającymi z odzyskania wypłaty !
Natalie 2013-12-02 03:10:16
FIRMA TRAGEDIA! PŁACA 5,50zl/h,UMUNDUROWANIE ŻADNE! SOCJAL JAK Z MOZAMBIKU,CZYLI ZERO! JAK COŚ TAKIEGO DOSTAŁO KONCESJĘ MSW?
RICHI 2014-02-12 19:56:46
WITAM WSZYSTKICH KTÓRZY ZOSTALI OSZUKAI PRZEZ TA FIRMĘ SPRAWĄ BEDZIE SIE ZAMOWAŁA TELEWIZJA TVN UWAGA PONIEWAŻ NIE MOŻNA ODZYSKAĆ WYPŁAT NIE KTÓRYCH PRACOWNIKÓW Z OBIEKTU BCC W BOLESŁAWCU.JEŻELI JEST WIECEJ TAKICH LUDZI JAK MY CZYLI(11)PROSZE O KONTAKT 668-884-643.
J.Bak2@tvn.pl 2014-02-18 15:19:16
Wszystkie osoby, które miały jakiekolwiek problemy z firmą- bardzo proszę o kontakt.
(usunięte przez administratora)
1
Gość 2014-07-12 19:17:43
Pracuję w tej firmie już bardzo długo, panuje w niej super atmosfera, Szef jest przyjaźnie nastawiony do swoich pracowników, brak jakichkolwiek konfliktów a tym bardziej żadnego zalegania z płatnościami. Polecam tą firmę jest ona najlepszą firmą ochroniarską z jaką współpracuję !!!
roman 2015-12-01 10:09:49
pracuje w tej firmie trzy lata (usunięte przez administratora)po 24godziny nawet niemam czasu zeby sie pozadnie nachlac
Marcin Dubiel 2015-12-10 01:01:38
Pracuje 4 lata na C.H Marino.
Po pól roku mała podwyżka ale jest . Po roku zmiana stanowiska plus kasa w górę(wystarczy się wykazać i być kompetentnym). Firma przy zwolnieniu zabiera za umundurowanie tym co nie dotrzymali warunków umowy bądź porzucili stanowisko pracy.(po za majtkami i skarpetami firma kupuję wszystko koszule kilka sztuk w zależności od ilości godzin pracy, t-shirt garnitur krawat pasek buty polar kurtka ) Częste zwolnienia ? prawda , jak się pije przed pracą albo o 7 00 dzwoni nie będzie mnie boli głowa i tak xxx razy w miesiącu. Ludzie nauczcie się szanować prace!! A nie później do PIP-u biegacie. Co do godzin pracy można się dogadać przy zatrudnieniu w jakim wymiarze godzin chce się pracować.
Pozdrawiam Marcin Dubiel
PS : polecam prace dla normalnych ludzi szanujących prace i znających standardy płac na ochronie obiektów.
2
Adam.B 2016-06-09 13:59:53
UWAGA UWAGA UWAGA
witam wszystkich i z góry przestrzegam pracy w agencji ochrony Doro panuje tam napięta atmosfera brak profesjonalizmu ze strony przełożonych niska stawka godzinowa 5zł karanie pracowników w formie pieniężnej 500 zł za picie alkoholu jeśli człowiek pracuje po 14 godzin dziennie 7 dni w tygodniu to kiedy ma mieć czas dla siebie więc pije gdzie się da pozdrawiam Adam
Mirek 2016-07-05 22:23:13
Mi się tam wydaje, że wszystko gra i nie ma się kompletnie do czego dowalać w Agencja Ochrony ŁR-Doro Wielęgowski Łukasz
Zostaw swoją opinię o Agencja Ochrony ŁR-Doro Wielęgowski Łukasz - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony ŁR-Doro Wielęgowski Łukasz