brak logo

Danielsanyo Daniel Adamczyk

Toruń

Opinie o Danielsanyo Daniel Adamczyk

Miki 2011-07-30 11:59:14
Co ty piszesz stary płacą tragicznie czyli najniższa krajowa , to jeszcze oszukują ludzi na naprawach serwisowych za czym idzie fakt narobienia sobie wrogów z oszukanych klientów . Wiem coś o tym !!!
anonim 2011-11-08 00:04:50
Miki - 2011-07-30 11:59:14

Co ty piszesz stary płacą tragicznie czyli najniższa krajowa , to jeszcze oszukują ludzi na naprawach serwisowych za czym idzie fakt narobienia sobie wrogów z oszukanych klientów . Wiem coś o tym !!!

Fakt firma masakra , biedni są ci którzy dają się robić w konia na tym ich serwisie który często kasuje za naprawę wcale nie zepsutego sprzętu ! . Do tego pracownik który sprzedaje na ul.Chełmińskiej posiada zerową wiedzę na temat tego co cały tydzień sprzedaje ! Klapa i tyle
zniesmaczony 2011-12-01 05:05:54
Witam serdecznie , i przestrzegam przed tą firmą a szczególnie panią która , pracuje w innym punkcie na manchatanie w Toruniu , jest bardzo nie miła i tacy ludzie z takim podejściem do klienta nie powinni obsługiwać a nawet nie powinni rozmawiać z klientami którzy są nabijani w butelkę choć by 3 dniową gwarancją . Również przestrzegam przed naprawą Xboksów przez kogoś kto się tym zajmuje prawdę pisząc nie naprawia a jeszcze bardziej je psuje (poprawiać te partactwa trzeba wtedy w Bydgoszczy np.) Tak czy siak w punkcie na ulicy Chełmińskiej przynajmniej jest człowiek bardzo fachowo i miło obsłużony tu ślę pozdrowienia dla pana sprzedawcy w długich włosach , i życzę wiele sukcesów !
Elka 2011-12-02 09:04:37
Dziękuje za opinie , bo właśnie miałam zanieść laptopa do naprawy , teraz z czystym sumieniem sobie odpuszczę ufffffffff. Pozdrowienia
Pan K. 2011-12-06 03:17:45
Prawdę pisząc to nie polecam firmy danielsanyo czy też Champion (ta sama firma) . Miałem z tym pseudo serwisem zabawną historię a mianowicie , oddałem do naprawy konsolę PS3 na targowisku Manchatan okazało się że laser wysiadł . Zaproponowano mi wymianę na nowy choć cena mnie przeraziła zgodziłem się (czego się nie robi dla dzieci) po kilku tygodniach konsola przestała czytać płyty , więc poszedłem z nią do sklepu Champion na ul. Chełmińską , powiedziałem serwisantowi co i jak , lecz to co usłyszałem zwaliło mnie z nóg po sprawdzeniu co i jak mówi ale żeś się pan dał nabić w butelkę wsadzili panu stary laser . Resztę zachowam dla siebie bo cenzura nie pozwala na napisanie tego co myślę o tej firmie .
Karol 2011-12-09 13:57:38
To co piszą o firmie Danielsanyo to bzdura , można sprawdzić komentarze na Allegro tam sprawdzają kto je pisze , a tu widzę że konkurencja chce wywrzeć złą opinie o firmie , sam wymieniałem laser
u nich w ps3 i dają min. 3 miesiace gwarancji i to dziwne że po paru tygodniach siadł laser a pan nie oddał na gwarancji i to just niezły szwingiel że ta sama firma przyznała się że oszukała klienta psując reputacje swojego drugiego punktu !!!!!!!!!!.- to musi być dopiero coś
Naprawiałem też u nich xbox360 kolegi i faktycznie przy najniższej cenie naprawy gwarancja jest rozruchowa 3 dni ale za niewielką dopłatą można wykupić na 3 miesiące , od ponad 12 miesięcy xbox chodzi bez zastrzeżeń odpukać , bo brałem u nich najtańszą naprawę .
Więc ludzie to naprawdę są wredni żeby oczerniać firmy tak bez powodu .Sorry za błędy , jeśli jakieś są - pozdrawiam
Polecam fachowa obsługa i serwis !!!!!!!
Mariusz 2011-12-09 15:10:27
Polecam tą firmę skierował mnie do nich pracownik sklepu VOBIS i nie narzekam laptopa zrobili mi profesjonalnie chodzi do dziś dnia bez zastrzeżeń , wymienili kulki pod procesorem graficznym i zrobili to naprawdę wmiarę tanio , bo innych serwisach razy dwa mi liczyli ,
naprawdę polecam !!!!!!!!!
Zibi 2011-12-10 19:25:47
Te dwa posty wyżej to jakiś żart , pisze pan to na usprawiedliwienie tego że pana serwis , to jeden z gorszych serwisów w Kuj. Pomorskim i jestem pewien że nikt Vobisu nie odważył by się do pana nikogo wysyłać !!!! ( Tym bardziej że mają swój solidny serwis ) Sam wysłałem do serwisu Danielsanyo kolegę z laptopem który zapłacił za naprawę która wykonana została fikcyjnie , za naprawę oddałęm mu z własnej kieszenie i tyle. Co do allegro to nie ma czym się podniecać mało tam na temat pańskich napraw . Tak czy siak pracuję w pewnym sklepie komputerowym i z szczerym sumieniem nikomu bym pana serwisu nie polecił .
Miras 2011-12-11 12:10:57
Co do gwarancji to prawdziwa porażka 3 dni ehh , jakieś 2 miesiące temu kupiłem w butiku , serwisie nie wiem jak to nazwać (MANCHATAN) konsole Xbox 360 za 650 zł i dostałem na nią 3 dni gwarancji rozruchowej.
Nie zapomnę słów sprzedawcy cytuję Pan testuje ją na maksa przez te 3 dni , bo potem będzie problem he he . Mimo wszystko konsola działa do dziś , może dla tego bo rzekomo nigdy nie była naprawiana .
Martynka 2012-01-09 12:34:23
Porażka mój biedny laptop ehh gdy bym wiedziała , nie zaniosła bym za żadne skarby !!!
Tomasz 2014-02-06 00:22:37
Nigdy więcej nie odwiedzę tego serwis ( usunięte przez administratora ) Jednym słowem nie polecam serwisu danielsanyo !!!
Adrian 2014-08-05 10:50:02
Sądze że to mój ulubiony komis gier na pc bo na xboxa mam inny i gdy zaniosłem tam laptopa to była bardzo miła obsługa i mało zapłaciłem renowacja płyt bo nie ma żadnej rysy polecam Danielsanyo manchatan
janeek 2015-01-20 15:12:04
no nie sądzę, żeby w ogóle gdzieś istniała jednoosobowa firma, wydaje mi się, ze nie tak to działa, a poza tym jedna osoba nie da rady wszystkiego ogarnąć i marketingu, sprzedaży, księgowości, promocji, to jest niewykonalne, więc wydaje mi się, ze zatrudniają jakieś osoby jeszcze, ogłoszeń co prawda nie widziałem.
Oszukany 2015-02-02 20:32:58
Ta firma to totalna amatorszczyzna, właściel oszukuje w kwesti gwarancji na kupowane produkty, raz twierdzi że na zakupioną konsole daje 1 miesiąc gwarancji, a po 3 tygodniach twierdzi że gwarancja którą dał mineła i każe dużo płacić za naprawe.
Kupując gry trzeba uwarzać bo bardzo często ,,zdarza się'' temu panu dać do pudełka płyte z inną (tańszą) produkcją.
Podsumowując nie polecam tej firmy chyba że ktoś ma za dużo pieniędzy, i lubi gdy sprzedawca traktuje go jak idiote.

maciej 2015-02-24 17:10:22
Uwaga przed tą firmą!
Dziś ci oszuści obiecali mi szybką modernizacje xbox'a a skończuło się uszkodzeniem konsoli.
Niech wreszcie poszkodowani się skrzykną i złożą pozew przeciwko tej firmie.
Jestem pewny że straty materialne klientów to grube tysiące.
Sprzęt jest tam celowo uszkadzany a nawet jak nie to wszystkie naprawy przeprowadzane są kompletnie amatorsko. Uwarzajcie ludzie bo oni bogacą sie na frajerach którzy liczą na tanią i fachową pomoc.
Uczciwy obywatel 2015-10-05 13:45:16
Co za bzdura , jak ta sama firma może mówić coś na siebie , jest to ten sam sklep co na Manhattanie czy na Chełmińskiej , pewnie konkurencja szkodzi nie ładnie jak tak można głupoty pisać, Firma ok sam wiele razy naprawiałem i polecam , gwarancji dają minimum na laser 3 miechy, solidni nie pobierają za pseudo ekspertyzę jak inni !!
koko 2015-12-04 14:44:36
Servis x box laptopow itd. na manhatanie przy ul. lubickiej to totalna sciema 2 razy laptopa oddałem do naprawy kiedy padła grafika i niebylo obrazu. za 1 razem zrobil i bylo ok. Skasowal 200zl. Za pamięć ram 4 gb. Laptop dzialal 2 miesiace. Po tym czasie znowu to samo padła grafika i laptop znowu nie czytał obrazu oddałem do naprawy, i znowu 200 zl skasowal za pamięć ram 4gb. Po odbierze okazało się że nadal jest to samo. Kiedy. Poszedłem zareklamować facet z tego servisu wziął laptop rozkręcil i twierdził że to coś innego i że muszę zostawić laptopa do kolejnej naprawy. Nawet powiedziial że jest kurz na wlocie powietrza taki jakby laptop chodził 10 godzin i że działał wcześniej. Chciał wmówić mi że go oklamuje . Kiedy powiedzialem że nie zostawiam laptopa że zrobię sobie to sam , stał się do mnie być agresywny i że nie jestem na swojej ziemi mówił. Zabrałem laptopa i powiedziałem że wychodzę. Gruby niski servisant oszust wyszedł za mną ze srubokretem w ręku i zaczął wyzywac i mówił że jest na warunkowym i że by mi zaje.... i że z takimi jak ja przed po bytem w wiezieniu to ich rozpier....... facet groził mi srubokretem. Krótko mówiąc ta osoba wciska ludziom że jest servisantem a niema totalnego pojęcia. Czytając komentarze na tej stronie i po rozmowie z kilkoma osobami ktore maily do czynienia z tym serwisem mówiły to samo, że albo wymienił na gorszej jakości częśc albo nic nie zrobil.to zwylky burąk oszust trologdyta który powinien wrócić tam gdzie jego miejsce
Cyprys 2015-12-13 11:52:26
Uważajcie po "naprawie" w tym serwisie konsola poszła na złom.
Popalona płyta mam watpliwosci co do oryginalności napędu przed i po.
W srodku nic nie podłączone, porażka. Omijajcie z daleka
P.S
"Naprawa" miała trwać 3 dni a konsole rozbrajali blisko 2 tygodnie.
mlody 2016-05-24 22:39:12
Oddałem konsole ps3 dziś do nich( stoisko na Manhattanie), rozdzielczość nie chciała wskoczyć na HD po podłączeniu kabla hdmi. po 3 godzinach dzwonili zapytać czy mam jakieś ważne dane na dysku, to już zwróciło moją uwagę...ale mówię, ok może tak trzeba. Po pół godzinie dzwonią znów, że już wszystko powinno być ok ale przez godzinę będą testować, no i niestety nie będę mógł już zmienić rozdzielczości ręcznie. Jeśli wszystko będzie ok to w sumie po co ją zmieniać. Jutro odbieram i mam nadzieję, że sprzęt jeszcze trochę podziała i nie spotka mnie żadna z wymienionych wyżej sytuacji.
bonier 2016-10-15 12:14:14
danielsanyo?!?co to kur.... jest??!?!?firma?żenada.specjalnie piszę wszystko z małej!bo dla mnie facet jedzie po bandzie!na początku jak zaczynał na manchatanie to jeszcze szło sie dogadać.teraz ceny z kosmosu!!dzwoniłem dzisiaj mowie dzien dobry a gosciu cytuję"nooo"zapytać sie za ile forza horaizen 2 na one to usłyszałem że za 99!!za tyle to w sklepie kupie nowiutką !!!!!
Zostaw swoją opinię o Danielsanyo Daniel Adamczyk - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Danielsanyo Daniel Adamczyk