brak logo

Biurpap Sp.j. Hurtownia

Łódź

Opinie o Biurpap Sp.j. Hurtownia

anonim 2011-09-04 03:37
WITAM!!! Pracowałem w firmie \"Biurpap\" przez kilka lat i jeśli ktoś jest pracowity i nie kombinuje to zawsze zostanie doceniony... Praca dla mnie była jak najbardziej ok... Ale musiałem wyjechać...
Cyborg 2012-11-19 21:29
Chodzi mi o ten komentarz z staraniem się ...
MGG 2012-12-23 12:03
Nikomu nie polecam pracy w tej firmie !!!
5
zabusia79 2014-07-01 20:22
Również zgadzam się z powyższymi opiniami,radzę omijać tą firmę z daleka!!!
1
K6025 2014-07-11 15:04
Nie przesadzacie trochę?
Byłem dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie. Wszystko dokładnie i uczciwie przedstawione. I kwestie finansowe, i sprawa nadgodzin.
A że firma może pozwolić sobie na takie a nie inne wynagrodzenie? Mi warunki nie odpowiadały, więc podziękowałem. Was ktoś zmuszał żeby tam pracować?
1
kos 2015-01-23 12:59
ja jestem dziewczyna Ala i chce tam pracować
qppa 2015-02-13 16:56
Nie polecam
1
ONA 2016-02-24 22:57
I co?żyjesz ja król? Czy jak plebs?
Darek 2016-05-18 12:29
Zwłaszcza, że to praca w hurtowni, gdzie produkty muszą schodzić na bieżąco @dawid. Tu taki przedstawiciel handlowy nie ma za wiele do powiedzenia, wykazać się trzeba bez dwóch zdań. Zastanawiam się, jak często są u nich przyjęcia do pracy na to stanowisko.
Zostaw swoją opinię o Biurpap Sp.j. Hurtownia - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biurpap Sp.j. Hurtownia