brak logo

Inter Druk Sp.j. Zakład Poligraficzny

Białystok

Opinie o Inter Druk Sp.j. Zakład Poligraficzny

pracownik 2012-01-16 11:06:00
niedawno opuscilem ten chlew ,wyplata na raty, bałagan , chamstwo kierownictwa, [usunięte przez moderatora] . dlugo by gadać odradzam bleeeeee
aaaaaaaaa 2012-04-20 20:39:15
Co za klamstwo (pewnie ktorys z synkow cos takiego wykasztanil)

1. [usunięte przez moderatora] nie dotrzymuja terminow

2 mila atmosfera???? smiech na sali, chamstwo [usunięte przez moderatora]

3. mily prezes?? [usunięte przez moderatora] kto tam pracowal badz pracuje od razu wie o kogo chodzi

4 balagan, [usunięte przez moderatora] i dezorganizacja najchetniej batem by poganiali gdyby to bylo mozliwe

wyplata na raty
kolo 2012-04-20 20:44:22
pozdrowionka swieta racja wszystko w temacie hlewnia i stado baranów prowadzi ten biznes
mondeo 2012-06-01 14:21:26
NIE POLECAM szkoda zdrowia
senior 2012-06-07 20:47:35
Szkoda aj szkoda zdrowia i nerwów a żyć trzeba. Ostatnio chcesz swoje pieniądze zarobione to dostaniesz w mini ratce i to trzeba się nabiegać i prosić jak kretyn [ to upokarzające ] .Najlepszy tekst szefunia to: jutro przelew idzie ,będą spokojnie a jutro to futro i tak mija pare dni i niema kasy ani szefunia, miesiąc już krótki na wypłacanie pensji, szkoda gadać a pisać i pisać na temat ten i inny można niemało Pierwsi dostają strzelający z ucha itp itd mam
pracuj 2012-11-01 21:34:18
tak jest, chlew niesamowity masa swin i jeden wyrozniajacy sie baran na czele [usunięte przez moderatora] Szefostwo jak ich synowie z przerosnietym ego przepisy [usunięte przez moderatora] a pensja taka ze zal sciska [usunięte przez moderatora] i to w ratach a niedlugo to pewnie kwartalnych ratach patrzac na to wszystko. [usunięte przez moderatora] niech sami sobie pracuja.
pracownik 2013-01-29 21:42:39
nie jest tak !!!!!!!!! trzeba było pracować a nie ściemniac i nic nie robic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KTO PRACUJE TEN MA PIENIADZE NA CZAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pracuje sie 2013-01-31 21:31:02
chamstwo pewnie..jak ktos zwroci uwage bi sie obija zamiast pracowac no to tak..chlew?to moze w domu macie!skoro jest tak tragicznie zle i wogle wszyscy sa tacy zli to dlaczego pracuje tam tyle ludzi?dlaczego wracaja? a niektorzy pracuja tam juz po 25. tak to jest jak nie potrafi sie zachowac jak dorosly bo ktos zwrocil uwage albo powiedzial ze zle cos sie robi to trzeba sie obrazic i na forum napisac glupoty :) gratuluje dojzalosci :) aha..i zeby nie bylo jak ktos pisze kiedy pracowal albo ze niedawno sie zwolnil to od razu wiadomo o kogo chodzi :) i jak macie odwage pisac takie glupoty to miejcie odwage sie podpisac pod tym :)
GOŚĆ 2013-03-10 23:37:12
[usunięte przez moderatora] STARY CO TY PISZESZ ZA BREDNIE NAUCZCIE SIE PŁACIĆ NA CZAS TO WSZYSTKO BEDZIE OK JAK PŁACICIE W RATACH TO CO MYSLISZ ŻE LUDZIE TAK CHCĄ PRACOWAĆ TRZEBA SIĘ POKAZAĆ ZE SWOJEJ DOBREJ STRONY A POTEM PISAĆ ŻE JEST OK SAMI KASE ROZGRABIACIE A DLA LUDZI OCHŁAPY DAJECIE JAK PSOM ŻUCACIE NA STÓŁ I TAK SIE BRONISZ ŻE JEST TAK DOBRZE
pracownik 2014-02-26 15:42:36
JEST DOBRZE A NAWET BARDZO DOBRZE !!!!!! Jestesmy zadowoleni ekipa SUPER!!!!!!!! (usunięte przez administratora)
babel 2014-06-13 13:44:46
Tia, jasne. Przestrzegam wszytskich przed tym zakladem ..... zamknietym. Bagno, zalosne szefy, chamstwo, ponizanie, wyzysk. ODRADZAM
ps. a te miluskie komenty o tym jak tam jest fajnie pisane przez wlascicieli i ich synow
to jak ? 2014-12-15 13:37:07
to jak jest w koncu teraz z tym zakladame, bo czytajac tutaj powyzsze opinie sie troszke pogubilem i nie mam pojecia czego sie mozna spodziewac. mam wrazenie ze ostatnio ciezko znalezc fajne miejsce do rpacy. zawsze jest cos nie tak albo pieniadze albo atmosfera. jak jest tutaj - prosze pomozecie mi ?
kefi 2015-02-22 03:01:31
Firma wydaje się być naprawdę solidna. Nie rozumiem tych wszystkich negatywnych opini. Myślę że warto spróbować sił w takiej firmie. I będę prawdopobnie do niej aplikował. Powie mi ktoś może jak wygląda dłuższa współpraca z nimi. Czy jeśli się sprawdzę to mogę liczyć na podwyżkę albo ewentualnie jakąś premię?
maskit 2015-03-10 02:23:17
Inter Druk to dość popularna nazwa w branży poligraficznej, dlatego zwracajcie uwagę na miasto - Białystok, bo bardzo łatwo się pomylić, a sa firmy o identycznej nazwie lub podobnej tylko oddzielonej myślnikiem lub nazwa jest pisana łącznie. Słyszał ktoś może coś o planowanych przyjęciach? Jak tu wygląda rekrutacja?
Tomek 2015-03-13 11:09:39
Piszę jako klient drukarni i przedsiębiorca. Powiem krótko, właściciele znają się na swojej robocie i potrafią wykonać bardzo skomplikowane realizacje na najwyższym poziomie. Do tego potrzebny jest zgrany i fachowy zespół, nad którym ciągle pracują i szukają kompetentnych ludzi (tu nie ma miejsca dla obiboków) - w takim regionie jak Białystok nie jest to proste zadanie. Od 15 lat jestem w branży reklamowej i zaczynałem od zera nie wiedząc nic na temat druku, ale miałem chęci do pracy.
Więc jeśli Ty jesteś człowiekiem, który chce dołączyć do zespołu fajnych ludzi oraz się od nich uczyć cennych umiejętności i realizować projekty dla dużych firm to miejsce dla Ciebie. Branża poligraficzna to miejsce dla ludzi szukających stałego miejsca pracy, wystarczą chęci aby, w krótkim czasie stać się wydajnym pracownikiem zarabiającym dobre pieniądze. Długofalowa współpraca pozwoli Ci nabyć unikalne umiejętności na poziomie eksperta co wiąże się z dodatkowymi profitami.
Uwaga: To nie miejsce na chwilę, jeśli szukasz pracy na szybko i gdzie będzie lekko i nie trzeba zbytnio myśleć to zgłoś się na stanowisko kasjera w Biedronce.
karol 2015-05-21 12:43:23
tak idzie dobrze ze ciagle poszukuja nowych ludzi do pracy.. sa tam ciagle roszady.. ale gdzie lezy problem?dlaczego ciagle pojawiaja sie tam nowe twarze???
likjl 2016-05-17 22:44:01
no faktycznie od dawna nie widziałam od nich ofert pracy @dcd. Szkoda, trzeba regularnie przeglądać portale pracowe, być może niebawem się coś zmieni :) A poza tym świadczy to o tym że chyba dosc dobrze się tam pracuje w takim razie. tak mi sie wydaje
Zostaw swoją opinię o Inter Druk Sp.j. Zakład Poligraficzny - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inter Druk Sp.j. Zakład Poligraficzny