brak logo

Premium Mobile sp. z o. o.

Warszawa

Opinie o Premium Mobile sp. z o. o.

admin 2015-08-12 19:04:49
Uważasz, że opinie w internecie na temat firmy Premium Mobile sp. z o. o. mijają się z prawdą? W takim razie wypowiedz się i pokaż światu prawdę.
10
zainteresowany 2016-08-02 12:54:35
Witam serdecznie,

Proszę o informację na temat spotkania, które odbyło się w Warszawie w dniu 28.07.2016r., dotyczące rekrutacji PH B2B na DG.

Kolejny etap podobno zaplanowano na sierpień.

Warto?
1
Sylwek 2016-08-04 21:01:19
Jako Klient - "mięciutko" rozmawiają a potem dostajesz
: umowę standardową, umowę promocyjną ( conanjmniej 5 str -każda) ale już superprzegięciem jest "regulamin" obejmujący..23 str!!!
Fajny "myk", niby za 19.90 zł/mc ale ślizgniesz się dzień ( godzinę?) - tego w superregulaminie nie doczytałem - i ci dowalają i płacisz chyba jakieś 34 zł ( takie "małe ukąszenie").
To "chyba" i "raczej" są użyte celowo, bo nie dowiesz się niczego - tzn zawsze możesz zadzwonić i porozmawiać... Ciekawe co będzie jak się zaczną problemy?
Jak znam podobne chwyty w wykonaniu Orangutana, możesz dzwonić do woli - słuchawka i opłacony za wysłuchiwanie skarg niczemu winny pracownik - i tak wszystko wysłucha i tak będzie wszystko BEZ ZMIAN - czyli wina jest po Twojej stronie.
Kiedy dochodzisz do szczegółów - panienka w Obsłudze Klienta - oczekuje od Ciebie chyba z 5 ciu zgód marketingowych. Za nieudzielenie odpowiedzi TAK na choćby jedną z nich - płacisz więcej.. Technika "salami" w klasycznym wydaniu! Chyba szef sprzedaży był na szkoleniu" NLP w biznesie " lub na czymś podobnym.
Ja się wstrzymuję.
Jakie są wasze opinie?
Czy ktoś już miał do czynienia z tą firmą jako Klient?
Jack d 2016-08-05 18:54:52
Proszę dajcie info jak było na tym spotkaniu ?
Marek 2016-08-26 20:45:05
@Sylwek mam styczność, i przeszedłem przez to samo o czym piszesz... ale u każdego operatora to tak wygląda. Nie wiem jak dawno podpisywałeś umowę u innego. Ja dla żony w t-mobile brałem na 12m, regulamin tak samo długi, tak samo opłaty wyższe jeśli nie wyrazisz zgody na marketing, na rachunki mailem itp. Żona podchodziła do tego bardzo obojętnie więc się zgodziliśmy na te warunki.. i co? i od podpisania umowy reklam jak nie było tak nie ma. a 5 zł, za każdą fajkę w umowie miesięcznie w kieszeni zostaje. W premium mobile podobnie. Mija prawie miesiąc i spamu zero.
Konsultantka 2016-09-06 18:42:37
Jako były pracownik tej firmy mogę serdecznie polecić.
Nie ma żadnych ukrytych kosztów dla klientów, konsultanci informują o wszystkim.
Sylwek, nie ma czegoś takiego jak dodatkowe opłaty z racji tego, że rachunek nie został opłacony na czas..
Jeśli chodzi o 5zł za zgody marketingowe to już standard u każdego operatora.
Premium Mobile to bardzo rzetelna firma, do każdego podchodzi indywidualnie i profesjonalnie.
Pracowałam u nie jednego operatora komórkowego i jest bez porównania.
Jeśłi chodzi o ofertę polecam ja najbardziej. Bardzo tanie abonamenty w których jest wszystko oraz najlepszy zasięg w Polsce.
Jeśli zastanawiasz się nad pracą w tej firmie również polecam - zarobki bardzo w porządku, duże premie, wiele konkursów :)
8
Nordus 2016-09-26 20:23:07
Ja od niedawna jestem klientem Premium Mobile, więc wiele pytam. "Pr. Mob." oferuje swoim klientom zakup nowego telefonu z bonifikatą 300zł. Za chiny ludowe ne mogę uzyskać jednoznacznej informacji jakimi konsekwencjami dla kupującego (klienta abonenta) taki zakup skutkuje....?) Mam umowę na najniższy abonament i gwarantuje mi się, że wypowiedzenie umowy skutkuje po 30 dniowym okresie wypowiedzenia - czy po zakupie nowego telefonu z bonifikatą nie utracę tego przywileju. (???)
Zostaw swoją opinię o Premium Mobile sp. z o. o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Premium Mobile sp. z o. o.