Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Brixx Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Brixx Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-06-25 16:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
1974 - 2014-06-25 16:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zna ktoś tą firmę ? Taka dobra,że nie ma żadnych opinii. Dostałem propozycję pracy w Belgii warto?????
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-03-14 13:27:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1974 - 2014-06-25 16:21:34]:
Wyjechales do Belgii ? pracujesz z ta firma ? tez mam propozycje ale sie waham czy warto ?
zdjecie uzytkownika
polak - 2015-03-14 21:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2015-03-14 13:27:03]:
witam ja tez dostalem propozycje pracy.a jaka ci zaproponowali stawke na godzine bo ja sie niespytalem czy brutto czy netto?
zdjecie uzytkownika
polak - 2015-03-15 13:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy moze ktos napisac co to za firma czy to widmo,bo skoro tak duza firma i zadnej opini to troche dziwne,jezeli ktos pracuje w tej firmie to niech napisze mniej wiecej co za robota i ogolnie.pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-19 07:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
alex - 2015-03-19 07:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam nie radzę wam firmy Brixx kiedyś było ponoć dobrze ale na dzień dzisiejszy to lipa robota dosyć ale na budowie jesteś 10 godzin -1h przerwa i 9 pracy a zaliczają 8h w biurze pani dyrektor opowiada bajki a umowa ze trzech prawników musiało ją skonstruować wszystko co podpisujesz jest przeciwko pracownikowi a nie dla pracownika ważna rzecz podatki dla kawalerów strasznie wysokie pracownik zarabiając 1800e przykładowo dostaje 1100 porażka panowie byłem widziałem i piszę prawdę ludzie co drugi dzień się zmieniają pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
saper1974 - 2015-07-14 08:09:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lipa,zadnych godzin ,wszystko liczone nie wiadomo jak,nawet w sobote kaza isc do pracy a w umowie 40h tygodniowo,robilem 10 miechow,nie polecam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brixx Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Brixx Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert