brak logo

Atlas Copco Polska Sp. z o.o.

Polkowice

Opinie o Atlas Copco Polska Sp. z o.o.

anonim 2011-05-24 13:01:01
a świstaki zawijają w te sreberka...... co za ściema.....:(::(
anonim 2011-10-29 13:08:59
tak po 12h pracy pod stresem i za 2200 netto : - wymagania 2 języki i pełne poświęcenie - a dostaniesz samochód i laptopa
anonim 2012-02-04 16:53:42
co za orzeł to poleca........ jaj sobie robi..... zastanów sie dobrze zanim będziesz chciał tu pracować
anonim 2012-02-14 12:29:41
Kto się stara może liczyć na przyzwoite warunki w tej firmie, o czym świadczy duża liczba osób pracujących tam od wielu lat.
4
poszukująca 2012-02-16 15:50:42
skoro jest tak źle to zawsze można zmienić pracę chyba na siłe nie trzymają
jujk do poszukującej 2012-03-14 19:07:23
za taki tekst w Niemczech dyrektor HR wylecial z japonskiej firmy :)
xx 2012-03-16 21:49:38
nie zmienię jest świetnie dostałem podwyżkę 50 złoty ;)
.. 2013-01-13 12:46:38
ale teraz dziada przyjęli /// porażka dla tej firmy
xxx 2013-08-21 22:19:36
[usunięte przez moderatora], ja pracuje w tej firmie od kilku lat i poważnie myśle nad zmiana pracy jak patrze na obecną [usunięte przez moderatora] kadre kierowniczą
1
xxx 2014-02-01 20:48:31
dziwne że jeszcze pracujesz ... skoro poprzedni geniusze tak świetnie kierowali tym serwisem i mieli wszystkich serdecznie i głęboko wiesz gdzie ...
xxx 2014-08-03 11:05:14
Umowa pierwsza na pewno jest na czas określony kasa zależy od negocjacji dobry bajer i bedziesz miał a praca w tym serwisie to twój wybór atmosfera pracy nie ciekawa .....
Rotmi 2015-01-31 02:59:22
to sie dowiedziales mistrzu tylu informacji ze hohohohoho dobra to teraz ja sprobuje swojej szansy i moze ktos odpowie mi na moje pytania bo niestety ja nie zostawie tego tak bez odpowiedzi - o prace ciezko a tym bardziej o przyjemnych ludzi na forum. opinie to istotna sprawa tylko czemu nikt tutaj ich nie pisze ?
jkl 2015-08-21 08:55:08
Witam! Pytanie do osób pracujących w AC. Jak oceniacie warunki pracy, atmosferę, stosunek przełożonych do podwładnych, wynagrodzenie w odniesieniu do nakładu włożonej pracy, możliwości podwyżek wynagrodzenia? Jaki jest wymiar pracy (godzinny, zadaniowy)? Interesują mnie szczególnie opinie osób pracujących na stanowisku Serwisantów Maszyn Naziemnych.
Pracownik 2016-03-13 12:01:53
Pracuje w atlas copco jako mechanik ,nigdy nie miałem powodów do narzekania. atmosfera jak najbardziej przyjazna szczególnie na szkoleniach wyjazdowych.Wynagrodzenie zadowalające ,ale w kazdej pracy znajdą sie jakieś minusy.
BigBadddy 2016-08-06 18:15:31
Jest ok! :)
były pracownik 2016-09-03 04:23:51
Niedawno pojawiło się ogłoszenie na stanowisko Technik Serwisu Maszyn Powierzchniowych treść ogłoszenia brzmiała następująco: " Oferujemy: ·Pracę w profesjonalnym zespole , pracującym w przyjaznej atmosferze i nastawionym na współpracę ·Nowoczesne narzędzia pracy·Możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego w międzynarodowej firmie·Możliwość podnoszenia kwalifikacji zawodowych".
Skomentuję to krótko podczas mojej pracy w Atlas Copco zgadzam się z jednym podpunktem w tej ofercie laptop i samochód służbowy reszta to totalna ściema atmosfera w tej firmie przypomina wyścig szczurów, w atmosferze po tygodniu wyczuwasz że jesteś obserwowany i wystawiany na kolejne testy a "mili" współpracownicy donoszą na ciebie do kierownika o błędach jakie popełniasz. Podsumowując jeśli lubisz się podlizywać dyrekcji i kierownictwu i jesteś osobą którą można ulepić jak z plasteliny jesteś idealnym kandydatem do firmy Atlas Copco powodzenia:)
1
tomek 2016-09-05 23:20:58
Hej, wiecie czy jest szansa na to, żeby znaleźć u nich teraz zatrudnienie? Chyba nie ma rotacji, bo kazdemu odpowiada bieżąca atmosfera w firmie a to się przekłada na relacje
Zostaw swoją opinię o Atlas Copco Polska Sp. z o.o. - Polkowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Atlas Copco Polska Sp. z o.o.