Feniks Sp. z o.o.

Wolny Dwór

Opinie o Feniks Sp. z o.o.

Ha ha 2016-01-28 16:27:52
Piękna (usunięte przez administratora) sukcesu. Ratujemy miejsca pracy (usunięte przez administratora)
SewerynBaryka 2016-01-28 17:35:17
Lepiej do roboty ruszcie a nie piszecie tutaj całymi dniami, bądź piszesz "tajemnicza" osobo... Miejmy nadzieję że Feniks odrodzi się jak Warszawa.
Egon ( Piękny biurowiec będzie,jestem tego przekonany) Bo co to za wizja szklanych domów bez porządnego biurowca? Pewnie jesteś zazdrosny,że ty nie masz czegoś podobnego prawda?
3
do "30" 2016-01-28 17:47:23
Propagandę siejesz ty! Najpierw, że nie płacą, potem że nie mają kasy na dalszą odbudowę, że zwalniają... - piszesz - bo słyszałeś czy jesteś jednym z ...
Problem w tym, że sam pewnie nie wiesz, kim jesteś - dzisiaj żądnym władzy, jutro żądnym zemsty itd.
Warto skorzystać z pomocy!!! Specjalisty!
RN 2016-01-29 07:52:39
Czekam na UFO. Jak wyląduje na placu to napisz
Jarząbek 2016-01-29 12:28:21
Łubu du du bu . Nich żyje nam prezes naszego klubu. (usunięte przez administratora)
MAŁOROLNY 2016-01-29 13:49:00
Ciekawe ile kosztował ten kombajn do cięcia materialu i ciekawe (usunięte przez administratora)
007 2016-01-29 15:19:40
ten kombajn chyba za duży (usunięte przez administratora)
wkurzony 2016-01-29 15:20:36
Firma jak firma, bardziej martwią mnie pracownicy. A właściwie jeden konkretny idiota, krety, bezmózg, nie wiem jak inaczej można nazwać człowieka który (usunięte przez administratora) Jeżeli to czytasz patafianie, to rób sobie to w swoim domu a nie w zakładzie gdzie pracują setki osób! Wejść do toalety się nie da, a jak pomyślę że ktoś to musi posprzątać, to mam ochotę udusić psychola gołymi rękami!!!
Fala 2016-01-29 20:26:27
Jaki pan taki kram. (usunięte przez administratora)
Era 2016-01-29 22:54:40
Jak szef traktuje pracowników (usunięte przez administratora) . Wet za wet
Do tego co za szefa się wypowiada 2016-01-30 13:17:18
A skąd ty tyle wiesz o szefie? Skąd ty wiesz co on wie a czego nie , co myśli i jakie ma plany???? (usunięte przez administratora) co go interesuje? Hmmmm ty to chyba szefem jesteś piszącym sam o sobie
Do tego co pisze won 2016-01-30 14:50:54
Właśnie mamy taki zamiar. Za chwilę sam zostaniesz w tym (usunięte przez administratora) Jak tylko ktoś ma inne zdanie to za raz odzywa się (usunięte przez administratora) i wygania albo (usunięte przez administratora) i też wygania. (usunięte przez administratora)
O 2016-01-30 18:26:18
Zachowujecie sie jak banda kretynow.Jesli ktos jest z was niezadowolony to niech to wyraza w inny sposob a nie (usunięte przez administratora) sciany.Macie pretensje do waszego szefa za to jak traktuje ludzi a sami nie jestescie nic lepsi.Sprzataczka to czlowiek taki sam jak wy i nalezy sie jej szacunek,to ona musi ten syf posprzatac a to raczej nie nalezy do przyjemnosci.Wytykacie szefowi brak szacunku dla ludzi a sami popieracie zachowanie tego barana (usunięte przez administratora) .Moze lepiej troche pomyslec zanim sie cos powie albo napisze. (usunięte przez administratora)
Ex 2016-01-31 02:57:03
Kilka lat temu też (usunięte przez administratora) . Prezes wtedy szukał ale nikogo nie złapali. To ta sama osoba musi być
Nowalijka 2016-01-31 18:47:05
Nic się nie martw niedługo zaczną sprawdzać trzeźwość na bramie - i sprawy 30% zwolnień wyjaśnią się same. Bo jak wiadomo jest to powód do zwolnień, ale DYSCYPLINARNYCH
prawnik 2016-01-31 19:39:26
Dzień dobry
Szanowni Państwo,
Pracownicy ZPM Feniks Sp.z o.o.
W uzgodnieniu z kierownictwem zakładu chciałbym przedstawić kilka uwag i spostrzeżeń.
1.Kierownictwo Feniks w pełni popiera istnienie for internetowych na których pracownicy maja nieskrępowaną możliwość wymiany opinii i poglądów na temat zakładu. Wszelkie opinie ,w tym krytyczne byle rzeczowe i rzetelne uznają za cenne i pomocne w zarządzaniu firmą.
2.Niestety z żalem należy stwierdzić,że od jakiegoś czasu na forum pojawiają się wpisy nierzetelne i nieprawdziwe na temat zakładu i jego nowego kierownictwa , a nawet obraźliwe co sprawia ,że forum przestaje pełnić swoja podstawową funkcję informacyjną a staje się miejscem do jakichś osobistych animozji i złośliwości. Ma to również powodować niepewność co do przyszłości zakładu i pracowników, co nie powinno mieć miejsca. Kierownictwo w zakładzie na bieżąco informuje pracowników o aktualnym stanie spraw bez ukrywania jakichkolwiek informacji. Pracownicy sami w zakładzie mogą ocenić prawdziwość deklaracji kierownictwa.
3. Mając powyższe na uwadze kierownictwo zakładu prosi pracowników o krytyczne ocenianie zamieszczanych na niniejszym forum wpisów, które nie zawsze mają na celu dobro zakładu i jego pracowników. Prosi również o zachowanie stosownych form wypowiedzi.
4.Kierownictwo zakładu bardzo dziękuje wszystkim pracownikom za dotychczasowe wsparcie i pomoc w odbudowie zakładu i ma nadzieję na dalszą korzystną dla wszystkich współpracę w przyszłości.
Dziękuję za uwagę
Prawnik zakładu
3
Do prawnika 2016-02-02 10:34:15
Cyt "Pracownicy sami w zakładzie mogą ocenić prawdziwość deklaracji kierownictwa". (usunięte przez administratora) Obecnie pracownicy w zakładzie mają tylko (usunięte przez administratora) Za wypowiadanie własnych opinii (usunięte przez administratora) Znam kilku co wyleciało (usunięte przez administratora) Totalna (usunięte przez administratora) jest straszna. Nigdy i nigdzie się z czymś takim nie spotkałem. (usunięte przez administratora) przyszłość. (usunięte przez administratora) z pracą. "Pracownicy sami w zakładzie mogą ocenić prawdziwość deklaracji kierownictwa" - jedną z pierwszych deklaracji była obietnica że nikt nie straci pracy. (usunięte przez administratora) Kolejną deklarację jaką złożył pan N to produkcja 30 samochodów tygodniowo od 01.11.2015 roku . (usunięte przez administratora) Najnowocześniejszy zakład w Polsce, w Europie a może na świecie. Laptopy dla tapicerów a mebel sam się otapiceruje. (usunięte przez administratora) jedno wam powiem, nie ważne na jaką pracę zamienisz pracę (usunięte przez administr (usunięte przez administr (usunięte przez administratora) poszanowanie praw pracownika. Ze względu na mobing ta firma powinna być już dawno zamknięta. (usunięte przez administratora)
Radca 2016-02-02 12:13:01
A ja mam pewną sugestię do prawnika. Zamiast pisać populistyczne teksty na temat kierownictwa firmy niech Pan lepiej zadba o byt (usunięte przez administratora) zarządu firmy. Bo jak będzie (usunięte przez administratora) prawnik zadba tylko o (usunięte przez administratora) załogę (usunięte przez administratora)
xxx 2016-02-02 17:09:20
Szanowny Panie Radco - myślę, że doradza Pan na tym forum już dostatecznie dużo razy, czas najwyższy zająć się czymś pożytecznym, a nie pisaniem głupot. Czy Pan (usunięte przez administratora) nie ma pracy, czy robota nie idzie, bo nie rozumiem.... Zajmij się chłopie swoim nosem i swoim podwórkiem a nie rób pod górkę innym.
Jaga 2016-02-02 17:51:01
A czy Wy myślicie, że PP nie ma czego robić i pisać takie głupie komentarze? Haha. To jest facet z kulturą.
Yyy do xxx 2016-02-02 19:36:49
I nie zrozumiesz. To nie twoje klimaty i nie twój poziom.
Do xxx 2016-02-02 23:46:12
ty nigdy nie zrozumiesz jak u nas jest. Zebrali się fajni ludzie, zgrany zespół. Nie musimy się o nic bać. Nikt na nikogo nie donosi. Wiemy za ile pracujemy. Zeby docenić (usunięte przez administratora)
pracownik Feniksa 2016-02-03 18:17:58
Przestańcie pisać tu bzdury. W końcu zakład prosperuje jak się należy. Ci co pracują i chcą pracować są szczęśliwi, że mają w końcu godne warunki pracy.
Pan Mariusz robił co w jego mocy by postawić zakład i to osiągnął. Ludzie mają pracę - bo są zamówienia, a nie jak jakiś idiota pisze, że ich nie ma. Kto chciał odejść - odszedł. Forma odejścia mnie nie interesuje. Nie chcieli pracować, słusznie że odeszli. Pozostanie ekipa, której zależy. Nie rozumiem tylko nękania różnymi sms-ami pracowników przez Pawła. Czy on nie rozumie, że pisanie do ludzi jego złotych myśli ich nie interesuje? a szczególnie po godzinie 22?
Ludzie później mają bekę z niego, że się tak poniża i skomle żeby do niego przyszli.
Feniks się odrodził i brawa dla właścicieli, tak trzymać Panowie!!!
Adi 2016-02-03 19:01:22
Haha. A po co PP pracownicy z Feniksa? Dajcie człowiekowi święty spokój. Rodzinka N ma swój biznes i PP ma swój (który bardzo dobrze prosperuje). To ludzie z Feniksa tak bardzo się interesują firmą PP skoro wszyscy jeżdżą przez Derdowskiego z twarzami wlepionymi w szybę. Śmiechu warte. Tylko żeby nie było tak, że to Wy, Ci którzy tak źle piszą o PP pierwsi zapukacie do jego drzwi o pracę. Pozdrawiam gorąco.
olala 2016-02-03 21:59:31
Panie Adi, ulica Derdowskiego jest ulicą ogólnodostępą i jedną z dwóch z dojazdem do miasta. a ludzie z firmy Pana P chyba nie mają roboty że kodują te osoby z "twarzami wlepionymi w okna". Myślę, że ci co pukali o pracę do pana pp już zapukali. Ja na pewno nie zapukam.
Feniks 2016-02-03 22:09:32
Piękny zakład, nowe maszyny, wszystko na najwyższym poziomie aż chce się pracować.
Pikuś 2016-02-03 23:14:23
Idź robić do (usunięte przez administratora) kmiocie
Do Feniksa 2016-02-03 23:18:35
A co robisz w Feniksie ? Bo roboty tyle (usunięte przez administratora) zamiast pisać głupoty w internecie i posprzątaj (usunięte przez administratora)
Głupek 2016-02-04 07:22:57
Feniks co ty wypisujesz? Aż chce się pracować!!!! Praca to obowiązek a nie przyjemność. Tobie Wolny Dwór pomylił się z Ciechocinkiem
Kapsel 2016-02-04 10:00:54
Ja tylko jestem ciekaw jak długo (usunięte przez administratora) będzie tolerował te wygłupy (usunięte przez administratora) ? Jak przegną pałę to pojedzie (usunięte przez administratora)
Do Feniksa 2016-02-04 10:04:08
" wszystko na najwyższym poziomie" (usunięte przez administratora)
Next 2016-02-04 19:53:28
Plakac mi sie chce jak to wszystko czytam.Niektore komentarze sa ciekawe i sensowne ale przy niektorych rece opadaja.Jezeli zarzad firmy FENIKS prosi o rzetelne wyrazanie opinii i pogladow na temat zakladu to piszcie ale kreatywnie i z sensem.W tej chwili obrzucacie sie blotem nawzajem i polowe wpisow administrator musi usuwac.Zawsze beda zwolennicy lub przeciwnicy pana N czy panaP.Kazdy z tych panow dziala w tej samej branzy,i kazdy znich zaczyna praktycznie od poczatku.Pan N odbudowuje zaklad i swoja produkcje,a pan P rozkreca swoja firme.Konkurencja jest zdrowa.Ktory z nich odniesie sukces a ktory nie czas pokaze,a moze obu panom sie powiedzie.Kazdy z was moze pomoc swojemu pracodawcy,swoim zaangazowaniem i uczciwie wykonywana praca.Prosze moich slow nie traktowac jako manifestu.Czesto uzywacie slow:kultura,szacunek,poszanowanie,ale kompletnie nie znacie znaczenia tych slow i te wasze wpisy zaczynaja przypominac kabaret.
Zainteresowany 2016-02-04 20:26:00
Ja mogę polecić spółkę , przynajmniej wiesz że jak coś ma być zrobione to będzie. Jest akcja - jest reakcja , proste jak wszędzie.
Egon 2016-02-05 20:05:50
Czy już zablokowani wpisy na tej stronie?
Jaga 2016-02-05 21:00:28
Nie. Dlaczego?
Bona 2016-02-05 21:50:36
Najwidoczniej (usunięte przez administratora) obie strony szukają pretekstu.
Xyz 2016-02-05 22:09:47
Dlatego ze wiecej ludzi zaczelo pisac na tej drugiej stronie
Odważni 2016-02-05 22:40:30
gdzie dwóch się bije tam reszta straci. Ludki nie wierzcie w kłamstwa. Do pożaru było Ok i po co ktoś to zmieniał? (usunięte przez administratora) Dla robotnika nawet zasiłku nie dadzą
2
Lucy 2016-02-06 12:27:53
Pracownik nie może zwolnić pracownika?? Ale dlaczego nie? (usunięte przez administratora)
Jaga 2016-02-10 16:33:56
Hej hej. I jak tam wypłaty? Wszystkim się zgadza (usunięte przez administratora) ?
tapicer 2016-02-10 20:32:30
Pewnie, że się zgadza. Jak zawsze zresztą. Tym co wiecznie się nie zgadzało poszli do konkurencji. Teraz im znów się Tam nie zgadza :)
Internet 2016-02-11 09:23:06
Oj drogo będzie w tym miesiącu. 11 czy więcej???? BRAWO!!!!!
Do tapicera 2016-02-11 09:24:30
A do szkoły ty chodził? Ortografia straszna
Asia 2016-02-14 11:22:10
A czego tu tak cicho??? Wszyscy walentynkują,czy już narty pakują, żeby posiedzieć na stoku bo nie szusować to trzeba potrafić. (usunięte przez administratora) No cóż, prawda w oczy kole, ale też sama się obroni.
pracownik Feniksa 2016-02-22 14:32:48
Witam, firma radzi sobie bardzo dobrze. Zakład powstał na nowo, są nowe hale produkcyjne, nowe maszyny i zamówienia są. Na brak pracy nie można narzekać. Jeśli ktoś twierdzi inaczej to jest w błędzie. Jeśli ktoś twierdzi, iż zakład sobie nie radzi- nic bardziej mylnego! Feniks się odrodził w trochę zmienionym składzie ale funkcjonuje bardzo, bardzo dobrze.
pracownik Feniksa 2016-02-22 14:32:53
Witam, firma radzi sobie bardzo dobrze. Zakład powstał na nowo, są nowe hale produkcyjne, nowe maszyny i zamówienia są. Na brak pracy nie można narzekać. Jeśli ktoś twierdzi inaczej to jest w błędzie. Jeśli ktoś twierdzi, iż zakład sobie nie radzi- nic bardziej mylnego! Feniks się odrodził w trochę zmienionym składzie ale funkcjonuje bardzo, bardzo dobrze.
Ja.pan 2016-02-22 15:56:51
Robota idzie, wypłaty na czas, szef stara się jak może by pracownicy mieli godne warunki pracy. Jak na razie idzie mu dobrze. Byle tak dalej.Jeszcze dużo roboty przed nim ale to dopiero minęło 7 miesiecy od pożaru, więc i tak szacun.
2
Nowy 2016-03-04 15:17:54
Witam po ile godzin pracuje tapicernia w feniksie i jak zarabiaja?
Nowy 2016-03-04 15:19:03
Witam po ile godzin pracuje tapicernia w feniksie i jak zarabiaja?
5
gienio 2016-06-18 10:40:26
Widzę, że Feniks szuka właśnie spawacza z aktualnymi uprawnieniami spawalniczymi. Czy praca u nich na tym stanowisku jest ciężka? Czy nie ma tragedii? Będę wdzięczy za informacje o wysokości wynagrodzenia.
1
Zostaw swoją opinię o Feniks Sp. z o.o. - Wolny Dwór
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Feniks Sp. z o.o.