brak logo

Control Process IT

Tarnów

Opinie o Control Process IT

melara 2013-03-06 08:43
Czyli odradzacie pracę tej firmie??
2
EDI 2013-04-09 12:33
Z tego co piszesz to można wywnioskować, że zachowujesz się jak dzieciak. Na przyszłość (w następnej pracy) jasno stawiaj swoje warunki, tak abyś nie miał potem żalu. Ja pracuje w CePe już prawie dwa lata i widzę(usunięte przez administratora)
hapy 2013-04-12 12:59
Musicie brać pod uwagę, że zamieszczane tu opinie o pracodawcach pochodzą w większości od osób które czują się w jakiś sposób pokrzywdzone. No cóż taki polski zwyczaj, narzekać na wszystko i wszędzie.
PLC 2016-06-03 10:25
Nie wiecie czy poszukują programistów do sterowników PLC? Kiedyś widziałem na obiekcie, że CP też zajmuje się tymi sprawami i maja mocną grupę programistów. Może ktoś ma jakiś kontakt? Ze strony internetowej niewiele można się dowiedzieć co do ich działalności w zakresie programowania i informatyki.
RMalina 2017-05-22 18:46
Odradzam bo nie wypłacają pieniędzy, śmieciana firma nastawiona na okradanie ludzi i tyle....
1
kon 2017-05-24 12:38
Niestety oszuści!!nie dostałem pieniędzy czekam!!pokrętne wytłumaczenia..może ktoś w podobnej sytuacji? Może jakiś zbiorowy pozew?
1
InkasentKraków 2017-06-28 17:19
A ja zastanawiam się gdzie podziały się wpisy od oszukanych przez CP IT inkasentów?Nie dość,że oszukali ludzi to jeszcze usuwają niekorzystne dla nich lecz prawdziwe wpisy.
...... 2017-07-19 08:24
Omijajcie tą firmę szerokim łukiem. Szkoda czasu zachodu i uwagi. jedno wielkie nieporozumienie. Pieniądze po 3 miesiącach po interwencji PIPu. miało być 190 zł jest 140 zł .
jack 2017-07-19 21:39
Interwencja PIP-u? Czy to była umowa o pracę?
Zostaw swoją opinię o Control Process IT - Tarnów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Control Process IT