brak logo

Control Process IT

Tarnów

Opinie o Control Process IT

melara 2013-03-06 08:43
Czyli odradzacie pracę tej firmie??
2
EDI 2013-04-09 12:33
Z tego co piszesz to można wywnioskować, że zachowujesz się jak dzieciak. Na przyszłość (w następnej pracy) jasno stawiaj swoje warunki, tak abyś nie miał potem żalu. Ja pracuje w CePe już prawie dwa lata i widzę(usunięte przez administratora)
hapy 2013-04-12 12:59
Musicie brać pod uwagę, że zamieszczane tu opinie o pracodawcach pochodzą w większości od osób które czują się w jakiś sposób pokrzywdzone. No cóż taki polski zwyczaj, narzekać na wszystko i wszędzie.
PLC 2016-06-03 10:25
Nie wiecie czy poszukują programistów do sterowników PLC? Kiedyś widziałem na obiekcie, że CP też zajmuje się tymi sprawami i maja mocną grupę programistów. Może ktoś ma jakiś kontakt? Ze strony internetowej niewiele można się dowiedzieć co do ich działalności w zakresie programowania i informatyki.
RMalina 2017-05-22 18:46
Odradzam bo nie wypłacają pieniędzy, śmieciana firma nastawiona na okradanie ludzi i tyle....
1
kon 2017-05-24 12:38
Niestety oszuści!!nie dostałem pieniędzy czekam!!pokrętne wytłumaczenia..może ktoś w podobnej sytuacji? Może jakiś zbiorowy pozew?
1
InkasentKraków 2017-06-28 17:19
A ja zastanawiam się gdzie podziały się wpisy od oszukanych przez CP IT inkasentów?Nie dość,że oszukali ludzi to jeszcze usuwają niekorzystne dla nich lecz prawdziwe wpisy.
...... 2017-07-19 08:24
Omijajcie tą firmę szerokim łukiem. Szkoda czasu zachodu i uwagi. jedno wielkie nieporozumienie. Pieniądze po 3 miesiącach po interwencji PIPu. miało być 190 zł jest 140 zł .
jack 2017-07-19 21:39
Interwencja PIP-u? Czy to była umowa o pracę?
oszukany 2017-08-10 20:07
Nie dostalem pieniedzy za odczyty za kwiecien i za maj .Oszusci
ciufel 2017-08-28 16:28
W skrócie:
- Wypłaty z 3 miesięcznym opóźnieniem
- Wynagrodzenie bardzo zaniżone
- Otrzymałem wypłatę innego pracownika, po czym dostałem pisemne żądanie zwrotu ze strzaszeniem sądami.
- Rozmawiając z innymi pracownikami zdaje się że w tej patologicznej firmie to norma


Szkoda nerwów.
Prawda 2017-09-06 08:05
Nie wypisuj tutaj nieprawdziwych opinii. Jeżeli twoje wynagrodzenie zajął komornik to w jaki sposob firma miała wypłacić ci pieniądze. W takim razie ty jesteś oszustem a nie firma !!!
ASS 2017-09-06 08:10
Dlaczego kłamiesz, że nie dostałeś pieniędzy?
Ewa 2017-09-06 08:11
Może powtórzysz swoją opinie o firmie przed sądem?
Jasiek 2017-09-11 15:00
Lepiej nie wypisuj takich opinii. Firma wypłaciła pieniądze wszystkim inkasentom. Za takie pomówienia grozi: art. 212 § 2 i art. 216 § 2 Kodeksu Karnego.
pokrzywdzony krakow 2017-09-14 19:52
Ja i kilku moich kolegow nie otrzymalo pieniedzy za maj
Zostaw swoją opinię o Control Process IT - Tarnów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Control Process IT