brak logo

InPost

Grudziądz

Opinie o InPost

kolos 2011-11-02 03:37:15
no to jak wie i nic z tym nie robi , to gamoń i ... zresztą co tu pisać , opinie internautów o inpoście są oczywiste i zgodnie najniższe w każdej skali : masakra ! odradzam też .
oszukany 2013-01-02 14:49:36
a każdy podwykonawca tej firmy jest ok... jak sobie zapłaci za paliwo, nie narzeka, nie prosi o swoje pieniądze i dołoży z własnej kieszeni do interesu, bo zawsze na reklamacjach dostanie po (usunięte przez administratora)
proces przyjmowania reklamacji jest prosty... mało inteligentna kobieta wydrukuje ci cały stos reklamacji i masz je załatwić bo inaczej kary, kary, kary i jeszcze weksel pamiętaj! reklamacje często w miejscach gdzie w ogóle nie ma adresata, ale musisz to załatwić, bo kary, kary itp itd
Więc jeśli lubisz przygody hardcorowe, to zostań kurierem firmy Innocentis - bankructwo masz w pakiecie z niby umową, a kary kary i jeszcze raz kary dodadzą ci jako gratis do niby umowy...
kaśka 2013-01-03 09:58:14
ta firma to pewnie tylko Agent , ale jak jej inpost płaci , tak oni płacą pracownikom , a i pewnie "pracowe reguły gry" przeniesione z inpostu "copy paste" ... chyba , sorki , na pewno !
Masakra 2013-03-15 12:57:06
kaśka - 2013-01-03 09:58:14

ta firma to pewnie tylko Agent , ale jak jej inpost płaci , tak oni płacą pracownikom , a i pewnie "pracowe reguły gry" przeniesione z inpostu "copy paste" ... chyba , sorki , na pewno !
Zgadzam się z oceną tej firmy z"Oszukanym". To jakiś obłęd !!! Biorąc pod uwagę doręczycieli, którzy pracują w tej firmie. Pracują za 20 groszy od listu od godziny 9:00 do 16:00 albo i później. Najlepiej by było gdyby pracowali za 15 groszy, bo przecież 20 groszy to za dużo. Nie wspomnę tutaj o reklamacjach, które zawsze były i będą, a obciążani za nie są Doręczyciele, którzy zarabiają 400 zł miesięcznie i jak dostaną połowę wynagrodzenia po odciągnięciu wszystkich kar to odchodzą ! No bo o czym tu w ogóle mówić. Przecież nikt nie chce być oszukiwany. Nie dość, że pracujesz za 20 groszy od listu to jeszcze musisz się martwić o to, czy będziesz wstanie dojechać na obsługiwany rejon, bo firma kasy nie da (czasami coś tak skapnie) TY musisz sobie zatankować. Kasę za paliwo niby zwracają, ale co z tego, że przy rozliczeniu oskubią Ciebie o kilka kilometrów, bo przecież za dużo sobie naliczyłeś i w końcu wychodzi z tego, że dokładasz do tego interesu. Nie polecam tej firmy. Jak najdalej od takich firm.
1
rumień 2014-01-29 13:36:27
Byłem gotów pracować w tej firmie. Podobało mi się latanie i dostarczanie dużej ilości różnych przesyłek. Ale nie jestem Karitasem. Za darmo a niejednokrotnie dokładając pieniądze do tej pracy nie będę z siebie robił charytatywnego człowieka! W pełni odpowiedzialności mogę ostrzec innych przed tą firmą.
2
doręczyciel 2014-06-16 19:10:31
Pracowałem tam jako doręczyciel,masakra pod każdym względem,bez umowy za grosze(usunięte przez administratora)
1
loggann 2015-01-19 20:47:15
Pracuje w firmie inpost i musze powiedziec że to masakra nerwy nerwy i nerwy.Wypłata kiedyś była na czas,a tera coraz póżniej no tak to jest jak sie zaczoł wpier,....lać synus całej prezes ale ja go dorwe
1
loggann 2015-01-19 21:00:18
odradzam prace w tej firmie inpost.
Gapka 2015-03-04 21:28:20
Tylko nie w oddziałach Szatkowskich pustaków, nie mających pojęcia czym są słowa: PRACA< WSPÓŁPRACA< CZŁOWIEK. Tam się liczą tylko oni. Pusta natapirowana blondyna i pusty synuś analfabeta. Szkoda tylko InPostu, bo nie wiedzą komu pozwalają kalać dobre imię "poczty pełnej słońca"
1
core duo 2015-05-29 22:58:58
szatkowska kradnie i tyle. kary i kary za bezsens . wiecęj info coreduo90@o2.pl
1
jasio 2015-06-21 14:26:16
nie rozśmieszaj NAS ... nie tylko mnie . Ten pomysł jest DPWN , a nie "tej firmy" :):):) jeszcze na starych maszynach było można zobaczyć "czarną trąbkę" prześwitującą przez zółty kolor :) z czarnymi literami starego właściciela :)
mucha 2015-08-11 15:58:03
To masakra w inposcie dwa miesiące pracuje się na wypłatę ,jedna osoba na duży rejon, ludzi nie szanuje się ,wymagają a sami nic nierobia , chciałbym widzieć ich w rejonie mowa o kierowniku i zastępca kierownika ,o km to szkoda słów, najlepiej z swojego dokładać,
Gość 2016-04-04 12:09:40
Prawda!!
d(o)ręczyciel 2016-04-15 11:18:54
pracuje w firmie in post w Grudziądzu już prawie rok i muszę przyznać że jest naprawdę niekolorowo wypłatę dają na dwie raty umowy o prace dostaje na jeden miesiąc i to od połowy miesiąca a w następnym miesiącu muszę się prosić o kolejną pracuje po 10-12 godzin dziennie za marne grosze robię taki duży rejon że spotykam na nim 5 listonoszy z poczty to jest po prostu niewolnicze praca nic więcej ale w Grudziądzu nie ma za dużego wyboru z pracą więc nie mam większego wyboru gdyby miał to od razu bym zrezygnował z tej pracy
cgr 2016-04-26 13:37:06
chłopie jak w grudziądzu nie ma dużego wyboru z pracą... można przebierać, unia, msu, la rive, jeronimo, i masa marktetów, lombardów i wg. dobrze poszukasz a znajdziesz a jutro mam rozmowę w inpost jako pracownik biurowy ktoś mógłby się wypowiedzieć jak ta praca wygląda zarobki godziny pracy i czy wypłaty na czas
gość 2016-04-28 08:38:31
Praca w Inpost w Grudziądzu, porażka, pomyślcie, dlaczego wciąż szukają pracowników i to na wszystkie stanowiska?Od doręczycieli po biurowych, kadrowych i kierowników?Wypłata nie jest na czas, żałosne pieniądze i to jeszcze w ratach, na pierwszą wypłatę pracujesz 2 m-ce.Do tego kary, kary, kary za np.za "brak jakości".Żart jakiś, co to w ogóle ma być?? Niewolnicza praca po 14 godzin za grosze. Na produkcji zarobisz więcej, wypłatę dostaniesz w terminie i na konto, a nie tak jak jest w InPoście...
franek 2016-04-28 21:21:14
rynek pracy w Polsce to jedna wielka machina okradania ludzi z godności, a także z pieniędzy. Jak śmiesznie wygląda te obiecane głodowe 12 zł, rząd się wstawił za swoimi obywatelami, łaskawca.
Ale Inpost na tle innych to zupełne dno. Że też pracownicy daja się tak okradać. Niby spółka giełdowa, a pracownicy zatrudniani przez jakieś pseudo agencje, na pohybel draniom
jacek 2016-08-20 19:12:57
Totalne dno włascicielka kreujaca sie na dame jest zwykłym głupim pudłem raze e swoim synkiem i frajerem
1
franek 2016-08-21 10:54:53
a co jak nie szukam pracy jako doświadczeni życiowego, raczej już takie posiadam, tylko pracy i stażu, czyli umowy o pracę?
sde 2016-09-03 22:51:50
Ja to się zastanawiam czy atmosfera teraz dopisuje, bo przecież relacje między pracownikami opierają się na przyjacielskich stosunkach jeszcze. A wypłata?
Zostaw swoją opinię o InPost - Grudziądz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie InPost