logo Inwemer System Sp. z o.o.

Inwemer System Sp. z o.o.

Katowice

Opinie o Inwemer System Sp. z o.o.

opinia 2012-06-12 22:45:41
nie polecam tej firmy o jakich kolego zarobkach piszesz to sa głodowe pensje
2
ph 2012-06-18 22:57:03
Prosze o informacje jak pracuje sie na stanowisku Przedstawiciela Handlowego?Jaka atmosfera,targety,zarobki?
moka 2015-11-19 20:05:50
no niestety ostnio firma nie poszukiwala przedstawicieli handlowych ale aktualnie poszukuje osoby na stanowisko asystent ds rozliczen jesli ktos bylby zainteresowany, a wiem ze oferuja stabilne zatrudnienie, atrakcyjne wynagrodzenie oraz jako zakład pracy chronionej organizuja stanowiska dla osób z orzeczeniem o niepełnosprawności.
kazia 2015-11-23 21:36:42
fajnie, że stawiają również na ludzi niepełnosprawnych może fizycznie, ale jak najbardziej sprawnych umysłowo, to się ceni
radek 2015-11-27 21:46:59
@kazia tylko, że wtedy firma ma z tego tytułu dofinansowania i wiele ulg dlatego takie wymagania są mile widziane i tak napisali w ofercie, bo to zysk dla firmy.
we 2015-11-30 16:08:21
a co powiecie o pracy jako Koordynator ds. obsługi technicznej nieruchomości? Bo podobno stawki są naprawde dobre, tylko dużo gorzej już z atmosferą pracy.
ert 2016-03-16 20:58:42
@we wiesz co teraz juz niestety takiej oferty nie ma ale sa inne np. na stanowisko brygadzisty/ koordyantora w Warszawie oferuja umowe o pracę na okres próbny
siens 2016-04-03 13:06:46
Teraz to chyba nawet i tej oferty nie ma @ert, no ale ciągle pojawia się coś nowego, jako pracownik w centrum obsługi zgłoszeń dostaje się umowę na okres próbny ale potem można dostać umowę o pracę
Zostaw swoją opinię o Inwemer System Sp. z o.o. - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inwemer System Sp. z o.o.