Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Inwemer System Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
opinia - 2012-06-12 22:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie polecam tej firmy o jakich kolego zarobkach piszesz to sa głodowe pensje
zdjecie uzytkownika
ph - 2012-06-18 22:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosze o informacje jak pracuje sie na stanowisku Przedstawiciela Handlowego?Jaka atmosfera,targety,zarobki?
zdjecie uzytkownika
moka - 2015-11-19 20:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety ostnio firma nie poszukiwala przedstawicieli handlowych ale aktualnie poszukuje osoby na stanowisko asystent ds rozliczen jesli ktos bylby zainteresowany, a wiem ze oferuja stabilne zatrudnienie, atrakcyjne wynagrodzenie oraz jako zakład pracy chronionej organizuja stanowiska dla osób z orzeczeniem o niepełnosprawności.
zdjecie uzytkownika
kazia - 2015-11-23 21:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajnie, że stawiają również na ludzi niepełnosprawnych może fizycznie, ale jak najbardziej sprawnych umysłowo, to się ceni
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-11-27 21:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kazia tylko, że wtedy firma ma z tego tytułu dofinansowania i wiele ulg dlatego takie wymagania są mile widziane i tak napisali w ofercie, bo to zysk dla firmy.
zdjecie uzytkownika
we - 2015-11-30 16:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co powiecie o pracy jako Koordynator ds. obsługi technicznej nieruchomości? Bo podobno stawki są naprawde dobre, tylko dużo gorzej już z atmosferą pracy.
zdjecie uzytkownika
ert - 2016-03-16 20:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@we wiesz co teraz juz niestety takiej oferty nie ma ale sa inne np. na stanowisko brygadzisty/ koordyantora w Warszawie oferuja umowe o pracę na okres próbny
zdjecie uzytkownika
siens - 2016-04-03 13:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz to chyba nawet i tej oferty nie ma @ert, no ale ciągle pojawia się coś nowego, jako pracownik w centrum obsługi zgłoszeń dostaje się umowę na okres próbny ale potem można dostać umowę o pracę

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Inwemer System Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Inwemer System Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert