Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja Pracy Pollux

Pracowałeś w firmie Agencja Pracy Pollux i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-06-09 09:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
OSZUŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OSZUKUJĄ NA GODZINACH,URLOPACH.JEŚLI KTOŚ NIE JEST MOCNO ZDESPEROWANY ODRADZAM PRACĘ W TEJ FIRMIE.

zdjecie uzytkownika
nowy - 2011-03-28 19:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma wykorzystuje ludzi i ich desperacje to raz dlaczego nikt nie sprawdzi co tam naprawde sie dzieje jak prtzełożeni trktują pracowników.A co ze sprzętem na jakich maszynach musimy pracować czy wiecie z którego one są roku?Dlaczego nikt nie widzi że pracownicy a szczególnie a szczególnie pracownice mają wielki udział w sukcesach firmy.dlaczego nas przełożeni poniżają a nikt na to nie reaguje?bo zaraz po premii
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-27 09:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwykli oszuści i naciągacze szukający \"JELENI\" do pracy za płacę na rękę około 950 zł. i TO za \"czterybrygadówki\" - świątek piatek i niedziele!!!
Zdecydowanie kto jest normalny niech tam nie szuka pracy !
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-12 19:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proponuje dokladnie sprawdzac ile powinniscie dostac wyplaty bo to oszusci! zawsze mozna pojsc do Panstwowej Inspekcji Pracy i zglosic ich naduzycia
zdjecie uzytkownika
assss - 2012-06-08 11:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wogóle tragedia jeżeli jest ktos z poza Legnicy to odrazu nie ma pracy dla takiej osoby. co to są za ludzie?
zdjecie uzytkownika
lajkonik - 2012-06-19 21:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.czy ktos wybiera sie przez agencje w czerwcu na pomidory?
zdjecie uzytkownika
POkahontas - 2012-06-26 18:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalam w tej badziewiackiej firmie rabneli mnie na prawie 30% naleznego wynagrodzenia/podalam ich do sadu pracy - zobaczymy co bedzie/. Klamia, oszukuja na godzinach i stawkach.
Jak jestes zdesperowana lepiej omijaj szerokim lukiem to badziewie.
Typowa agencja dorobkiewiczow.
zdjecie uzytkownika
aninimka - 2012-07-03 20:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś z was pracował na stanowiskach biurowych w firmach gdzie pollux robił rekrutację. napiszcie jak to się tam odbywa.
zdjecie uzytkownika
danek - 2013-05-08 16:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co macie dokładnie na myśli pisząc oszuści i że ta firma oszukuje ludzie? Co możecie więcej na temat Agencja Pracy Pollux? Jak tam się pracuje? Jaką dają tam umowę i jak jest z socjalem? Bardzo proszę o pomoc bo zastanawiam się nad podjęciem współpracy. Jak traktują pracowników? Ogólnie co możesz jeszcze powiedzieć na temat pracy? Jak to teraz wygląda
zdjecie uzytkownika
liczi - 2014-02-24 18:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeczytaj parę postów wyżej i odpowiesz sobie na większość ze swoich pytań. Ogólnie ludziom chodzi o słabą kase - jak to bywa przez agencję
zdjecie uzytkownika
wiesio - 2014-03-05 23:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzeba wiedzieć czego się spodziewać, praca przez agencje pracy pollux ma swoje plusy i minusy, prace znajdą, ale mega wielkich pieniędzy z tego chyba nie będzie.
zdjecie uzytkownika
dalton - 2014-03-26 19:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda, że takie agencje blokują możliwość samemu załatwienia sobie pracy w takiej firmie jak Pollux
zdjecie uzytkownika
lisiczka555 - 2014-10-28 12:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści trzeba się prosić o własne pieniądze. Wysyłają ludzi do obozów pracy jak firma Oleofarm we Wrocławiu. PORAZKA ODRADZAM WSZYSTKIM!!!!!
zdjecie uzytkownika
nyx - 2014-10-31 06:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lisiczka555 - 2014-10-28 12:36:31]:
Oleofarm coś chyba kiedyś o nich słyszałam... ale nie pamietam o co chodziło dokładnie. a co do Polluxa to wysyłają całą grupę osób w jedno miejsce? Nie załatwiają pracy takiej bardziej na poziomie? (np. budowlanka) jak z zakwaterowaniem? Bo w tej kwestii zazwyczaj sa największe problemy... Jak odradzasz to czemu, co tam się działo?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Pollux
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x