Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja Pracy Pollux

Pracowałeś w firmie Agencja Pracy Pollux i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wiesio - 2014-03-05 23:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzeba wiedzieć czego się spodziewać, praca przez agencje pracy pollux ma swoje plusy i minusy, prace znajdą, ale mega wielkich pieniędzy z tego chyba nie będzie.
zdjecie uzytkownika
dalton - 2014-03-26 19:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda, że takie agencje blokują możliwość samemu załatwienia sobie pracy w takiej firmie jak Pollux
zdjecie uzytkownika
lisiczka555 - 2014-10-28 12:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści trzeba się prosić o własne pieniądze. Wysyłają ludzi do obozów pracy jak firma Oleofarm we Wrocławiu. PORAZKA ODRADZAM WSZYSTKIM!!!!!
zdjecie uzytkownika
nyx - 2014-10-31 06:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lisiczka555 - 2014-10-28 12:36:31]:
Oleofarm coś chyba kiedyś o nich słyszałam... ale nie pamietam o co chodziło dokładnie. a co do Polluxa to wysyłają całą grupę osób w jedno miejsce? Nie załatwiają pracy takiej bardziej na poziomie? (np. budowlanka) jak z zakwaterowaniem? Bo w tej kwestii zazwyczaj sa największe problemy... Jak odradzasz to czemu, co tam się działo?
zdjecie uzytkownika
odradzaM :) - 2014-11-29 13:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
EJ LUDZIE TO JEST PATOLUX ODRADZAM!!!!!!JAK JESTES PO ZA WIEKOWKA TO SIEDZISZ W DOMU BO SAMI MLODZI CHODZA I TO TEZ NIE ZAWSZE MALE WYPLATY JAK NWM CO CZASMI PO 40 EURO MIALEM.Nie ma gorszej agencji niz ta !!!!za paliwo licza za wszystko podatki jakies odliczaja o ktorych nigdy nieslyszalem "Podatek z podatku"Jeszcze raz odradzam!!!! Sku...syny j.ebane zlodzieje
zdjecie uzytkownika
Mokmo - 2014-12-31 15:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co widzę to ludzie wieszają na nich sporo psów. ale np. nie biorą pod uwagę faktu, że znajdywanie ofert też nie jest prostym zadaniem. A w przypadku gdy już się znajdzie coś godnego uwagi to czy jest szansa na to, aby uzyskać odpowiednie wynagrodzenie, czy wszystko ciągle się opiera o 1200 - najniższą krajową?
zdjecie uzytkownika
Tomo - 2015-01-28 16:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy aby najniższa krajowa to teraz nie jest więcej niż 1200, bo chyba miała być podwyżka. Jak do tego podeszła agencja pracy pollux? Co to w ogóle znaczy, że jest się po za wiekowym i dlaczego niby osoby starsze mają miec gorzej? Przecież z wiekiem mam coraz więcej doświadczenia, to i lepiej pracuję, dziwna praktyka.
zdjecie uzytkownika
oszukana - 2015-02-20 12:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [liczi - 2014-02-24 18:22:10]:
powiem tak oszuści, poprosisz o papier bo potrzebujesz obiecuja ze ci przywioza bo przyjada z umowami, potem ojeju zapomnialam prosze przyjechac do biura i odebrac, ok jedziesz do biora a tam ci babsko powie ze nie dostaniesz zaswiadczenia ze pracujesz bo nie ma odpowiedniej osoby od tego...kaze podac adres i mowi ze wysle, czekasz tydzien, dwa tygodnie i nic :/ piszesz emaila ze kazali ci przyjechac i byles na darmo ze mieli wyslac i nie wyslali i ze ostatni raz prosisz o wyslanie, to babsko dzwoni ze jest to zaswiadczenie i prosze se przyjechac znów... porazka wredne małpy.. A druga sytuacja to oszukują z wypłatą niby maja byc premie ktorych przy wyplacie nie widac ludzie robia takie same dni tyle samo godzin a wyplaty maja różne porazka, jezeli chcialo sie wolne trzeba bylo 2 dni wczesniej wyslac smsa do polluxa wyslalam smsy i nawet nie przekazali tego dalej az masz 3 minusy w pracy i cie wyzocaja, i jeszcze oszusci mimo tego ze wyslalo sie smsa to za kazdy dzien nieobecnosci - 100 złoty, gdzie mowily ze jak nie bedzie smsa to zabieraja kare ale widac oszusci klamcy zlodzieje :/ porażka
zdjecie uzytkownika
wwwwwwwww - 2015-02-21 09:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to po co robicie przez nich? mało wam opinii ludzi których wykiwali? więc koniec tematu.
zdjecie uzytkownika
Evelin - 2015-03-11 09:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odnoszę coraz większe wrażenie, że ludzie nie możecie znaleźć żadnej roboty w samej Legnicy i to dlatego często są oni używani do pośrednictwa pracy. Tylko jedna kwestia jest istotna - czy wyszukują naprawdę rozsądnych ofert czy często się zdarza, że są to stanowiska bardziej w roli zapchajdziury, bo to dla mnie jest dosyć istotne. Dzięki za odp.
zdjecie uzytkownika
mala - 2015-03-21 00:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie co wy piszecie pracuje przez ta agencje i wszystko jest na czas i za nadgodziny normalnie placa
zdjecie uzytkownika
klara90 - 2015-03-27 12:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najbardziej nie ukrywam mnie ciekawi ile ta agrncja bierze pieniążków dla siebie, bo wiadomo że logicznie coś musi wziąć żeby się utrzymać. chcę natomiast obecnie wybrać taką agencję żeby mi się opłacało i żeby najwięcej zarobić, i żeby też mieć pełne wsparcie ze strony agencji - czy w takim razie ta agencja to dobry wybór proszę napiszcie
zdjecie uzytkownika
Nigga - 2015-04-13 15:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dostałem ofertę pracy od biura Pollux mam wyjazd w niedziele za tydzień dokładnie do Roosendaal co sądzicie ?
zdjecie uzytkownika
wyimaginowy - 2015-04-15 02:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedź ! :) Nie ma co kombinować, jak jest okazja żeby się wyrwać z tego kraju przynajmniej na jakiś czas to trzeba korzystać. Tutaj ciężko z robotą ostatnio.
zdjecie uzytkownika
anna - 2015-04-22 13:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszuściiiii!!
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-04-29 15:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Anna, a niby dlaczego to oszuści, możesz opisać swoją przygodę w Agencji Pollux, bo tak to nie wiadomo, czy chodziło o jakąś błahostkę, czy sprawa była powazna.
zdjecie uzytkownika
yhy - 2015-05-12 05:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chocby dlatego ze oklamują ludzi co do jakosci pracy,wysokosci zarobkow,przydzialu obowiazkow i warunkow mieszkaniowych czytaj Hoevenm
zdjecie uzytkownika
jupiter - 2015-06-14 16:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yhy - 2015-05-12 05:52:55]:
wydaje mi się , że większość z Was sama oszukuje się na temat tego czego można spodziewać się po pracy dzięki takim agencjom jak Pollux. Ja wypytałem dokładnie o to czego mogę spodziewać sięzarówno po zarobkach jak i po umowie czy innych interesujących mnie kwestiach odnośnie pracy i wszystko się sprawdziło
zdjecie uzytkownika
zla - 2015-06-25 21:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE POLECAM! Pracowałam w jeden z fabryk w Polkowicach, zapierdziel straszny, 8h stania, klejenia.. za tak niską cenę! to aż jest żałosne! Wyzysk!! zero poszanowania człowieka! mogliby chociaż ponieść do 10zł brutto/h a nie mizerne 8zł za taki wyzysk człowieka. Szkoda słów. I te kary w umowie.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-17 19:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
kaśśśśśka - 2015-07-17 19:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kochani, nike wiem czy wiedzieliście ale teraz w Legnicy rzucili ofertę pracy dodatkowej przy inwentaryzacji. wygląda obiecująco, trochę trzeba liczyć i podstawowe pracy czasem jakietam zrobić na magazynie. ale ciekawi mnie czy ktoś z was już to robił i czy nie ma w tym żadnego ukrytego haczyka, pozdro
zdjecie uzytkownika
kaśśśśśka - 2015-07-17 19:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kochani, nike wiem czy wiedzieliście ale teraz w Legnicy rzucili ofertę pracy dodatkowej przy inwentaryzacji. wygląda obiecująco, trochę trzeba liczyć i podstawowe pracy czasem jakietam zrobić na magazynie. ale ciekawi mnie czy ktoś z was już to robił i czy nie ma w tym żadnego ukrytego haczyka, pozdro
zdjecie uzytkownika
kuku - 2015-08-14 11:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nigga - 2015-04-13 15:15:07]:
odradzam pracę w Holandii z tej firmy przeczytać dokładnie regulamin o karach
zdjecie uzytkownika
Pollux B.V. - 2015-08-17 14:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wwwwwwwww - 2015-02-21 09:28:52]:
Przykro nam, ze miałeś z naszą firmą złe doświadczenia. Chcielibyśmy dowiedzieć się czegoś więcej na temat zaistniałej sytuacji. Możesz się z nami skontaktować również drogą mailową, pisząc na adres uzk@pollux.nl
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-08-18
Żródło: Gowork.pl
Świdnica
(dolnośląskie)
Dla Naszego Klienta z terenu Biskupice Podgórne poszukujemy kandydatów na stanowisko:PRACOWNIK PRODUKCJI Opis stanowiska:- obsługa linii montażowej,- kontrola jakościowa i ilościowa,- obsługa pras progresywnych (w przypadku mężczyzn),- pakowanie,- sortowanie  Wymagania:-zdolności manualne,-dobry wzrok,-duże chęci do pracy, -dyspozycyjność,-mile widziane doświadczenie w pracy na produkcji Oferujemy:-umowę o pracę
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-17 14:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Pollux B.V. - 2015-08-17 14:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anna - 2015-04-22 13:55:14]:
Droga Anno, 4. przykro nam, ze miałaś z naszą firmą złe doświadczenia. Chcielibyśmy dowiedzieć się czegoś więcej na temat zaistniałej sytuacji. Możesz się z nami skontaktować drogą mailową, pisząc na adres uzk@pollux.nl
zdjecie uzytkownika
kinia - 2015-08-17 19:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i fajnie bardz, skoro firma się tutaj wypowiada w swoim własnym imieniu, to mnie przekonuje to żeby im wysłac cv i postarać się u nich o zsatrudnienie, fajnie że agencja pracy jest otwarta na ludzi a ja właśnie takiego pracodawcy . ciekaw tylko czu sporon bym zarobiła zatrudniając siję ja produkcji
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pracy Pollux

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Agencja Pracy Pollux?
Zadaj pytanie
alert