brak logo

Car-Spa

Warszawa

Opinie o Car-Spa

CarCr 2012-04-06 11:28:54
Wdze, że konkurencja nie próżnuje... ludzka zawiśc i zazdrośc nie zna granic. Osobiście znam i współpracuje( usunięte przez administratora ) jestem pełen podziwu jaką firme stworzył . Nie rozumiem tylko konkurencyjnych firm , które mają tyle zapału żeby komuś dokopac. Wiem, ze car spa ma mnostwo zadowolonych klientow i bedac w branzy detailngu od dluższego czasu nigdy nic zlego o car spa nie slyszalem... no chyba że produkty ktore wysylaja przychodza z dwudniowym opoznieniem. A teksty typu...niewidomi specjalisci , kloaka, syf, sciema i inne zenujace, obrazliwe wpisy (prawdopodobnie konkurencji) swiadcza tylko o poziomie tejże konkurencji!
pozdrawiam
CarCr 2012-04-06 23:03:00
Panie Swax widze ze polemika na twoim poziomie nie ma najmniejszego sensu. I wypraszam sobie taki jezyk. ( usunięte przez administratora )
I odpusc sobie pisanie pod nickiem Swax, kazdy wie co to za firma i jaka ma renome, to jest jak i CarSpa firma na poziomie wiec nie sprowokujesz miedzy nimi zadnego konfliktu.


Wesolych Swiat !


bachorzewski 2012-04-19 08:44:06
Haslo firmy "Car-Spa - firma na poziomie!" Hahaha.
byly pracownik 2012-04-24 08:35:40
Administrator w poplochu pousuwal komentarze i obecnie firma rysuje jako skrzywdzona i broniaca sie przed atakami konkurencji.
Prawda jest taka, że po pierwsze to pseudo luksusowa myjnia, z niewspółmiernym stosunkiem jakości uslug do ich ceny. Piekne wnetrza mają za zadanie przytloczyć potencjalnego klienta i już na poczatku sprawić, że jest w miejscu dla nielicznych wybranców. Problem zaczyna się po wykonaniu uslugi - terminy wykonania uslug są dość elastyczne (w miedzyczasie samochody na poprawkach), prośba o fakturę = doplacie 23% do ustalonej ceny, jakość uslugi zwykle niewspółmierna do obietnic i ustaleń. Poprawnie zrobione samochody można policzyć na palcach 1 ręki.
Jeśli chodzi o sprawy kadrowe, to firma ta jest zwykłą szarą strefą, bandą kombinatorow. Zatrudnienie bez umowy lub propozycje zawarcia umow smieciowych, wyplacanie pencji "pod stolem", nie wypelnianie obowiazkow podatkowych i pracowniczych. Tak w dwoch zdaniach mozna scharakteryzować tą firemkę. Na sz
byly pracownik 2012-04-24 08:37:13
częście klienci widzą wszystko i ich opinia bezpośrednio przeklada sie na ich ilość i żadne podstępy [usunięte przez moderatora], prezesika [usunięte przez moderatora] i ich pożal się Boże adwokaciny z czteromiesięcznym stażem pracującego pod nadzorem mamusi nie pomoga w odzyskaniu nadszarpnietej reputacji.
swax 2012-04-24 08:42:27
CarCr - 2012-04-06 23:03:00

Panie Swax widze ze polemika na twoim poziomie nie ma najmniejszego sensu. I wypraszam sobie taki jezyk. ( usunięte przez administratora )

I odpusc sobie pisanie pod nickiem Swax, kazdy wie co to za firma i jaka ma renome, to jest jak i CarSpa firma na poziomie wiec nie sprowokujesz miedzy nimi zadnego konfliktu.





Wesolych Swiat !





Dobijające się do drzwi i przez okno w kiblu w Car-Spa w Regulach hordy klientow z wypasionymi portfelami podniosly ciśnienie zarządowi? Skoro nie pasuje ci język i poziom polemiki to tu nie zaglądaj. Kup sobie "Gościa Niedzielnego" albo od ojca [usunięte przez moderatora] pożycz "Magazyn Stomatologiczny" - tam język będzie bardziej wysublimowany i bardziej intelektualny. Przy tym podziwianiu go nad kwadratowym [usunięte przez moderatora], uważaj żebyś sobie nie urwał...
bart 2012-05-30 09:56:02
Kloaka - składa się z dwóch części. Górna część - tak zwana toaleta i dolna - dół lub szambo.
Potocznie określenia \"kloaka\" używa się jako negatywny epitet do sytuacji, środowisk, miejsc, w których kumulują się postawy nieetyczne, niemoralne, budzące odrazę.
Krótko - Car Spa jest synonimem słowa \"kloaka\".
l 2012-06-18 11:33:26
[usunięte przez moderatora] to zwykły oszust i kanciarz. Oszukuje pracowników. Oszukuje klientów. Oszukuje ZUS i Urząd Skarbowy. Do tego nie bardzo zna się na tym czym się zajmuje. Podnieca się "pseudowspaniałością" swojej firmy a tak naprawdę w Warszawie i okolicach we wszystkich firmach bedących jego potencjalnymi klientami pojawiają się chichoty i uśmieszki politowania jak się o tej firmie wspomni. Jak to jest myśleć, że jest się kimś wspaniałym - jednocześnie będąc nikim?
WAX 2012-08-22 20:53:09
Car-Spa cieszy się takim poważaniem wśród europejskich firm z branży, że postanowiono w Anglii, że nie będą oni już polskim przedstawicielem Zymola. Obecnie trwają konsultacje i poszukiwania firmy, która w legalny i rzetelny sposób zajmie się rozprowadzaniem tego produktu w Polsce.
Decyzja oczywiście ma związek z informacjami o stabilności finansowej kontrahenta, a co za tym idzie jego wiarygodności.
Dariusz 2012-10-02 15:24:25
Szanowni Państwo.

Z firmą CAR SPA w Regułach miałem okazję współpracować. Zleciłem im prace nad moim BMW i jestem zawiedziony, ale po kolei. Po pierwsze przyjechałem tam zupełnie zielony w branży kosmetyki samochodowej i liczyłem na dobrą radę specjalistów, a zostałem bezczelnie naciągnięty i czuję się oszukany ponieważ obietnice o wyglądzie mojego samochodu nie zostały dotrzymane. Ponadto, dodatkowwo musiałem ponosić koszty własnego czasu i dojazdu na kolejne poprawki, które nieudolnie pracownicy Car Spa próbowali wykonać. Jednak po pewnym czasie, dałem sobie spokój z grupą naciągaczy szczycących się ładnym wyglądem lokalu. W dalszych elementach biznesu, jest doskonała manipulacja klientem, bez szczerego doradztwa ze strony pracowników. Dodam, że jestem osobą która szczególnie dba o wygląd auta i widziałem jak mogą wyglądać samochody ( z pewnością nie zrobione przez CAR SPA ).

Do firmy trafiłem z internetu, chociaż kolega polecał mi inną firmę w której osobiście robił swoje auto. Wyglądało świetnie. Po oględzinach mojego BMW w Car SPA zdecydowałem się na usługę. Przyznam że chłopaki zrobili na mnie wrażenie. Umówiliśmy się na 1800zł i samochód miał wyglądać bardzo dobrze. W momęcie kiedy przyjechałem po odbiór auta okazało się, ze z 1800zł zrobiło się 2700zł, gdyż doszły dodatkowe rzeczy, o których nie zostałem poinformowany. Ponadto jak poprosiłem o FAKTURĘ okazało się że muszę dopłacić 23% VAT. Generalnie auto było mi przedstawione w ich specialnym oświetleniu, w którym wyglądało dobrze. Zostałem zapewniony, że wszystko zostało zrobione ze szczególną STARANNOŚCIĄ na najlepszych kosmetykach i zajęło to 3 dni pracy. Zgodziłem się. Odebrałem auto i pojechałem do domu i tu uwaga następnego dnia rano obejrzałem w pełnym słońcu samochód i się zdenerwowałem. Dolne elementy pojazdu zostały niedopolerowane, pod klamkami było pełno rys, w niektórych zakamarkach zaschnięta pasta jak w autach po takim tanim zabiegu w komisie u P. Henia. Ogólnie
Wojtek 2012-10-04 10:21:31
Prawdziwy entuzjasta detailingu po obejrzeniu fotek na facebooku czy ich stronie - fotek na których ewidentnie widać niedomyte felgi, progi, ubłocone pedały, hologramy po polerowaniu, niedoczyszczona pastę i rysy - NIGDY, nie przekroczyłby progu tego syfu. Nieliczni, którzy daja się nabrać na piękne wnetrza w Regułach , to niedouczeni frajerzy - kompletnie nie znający się na pielęgnacji samochodów, na których żeruje parka prowadząca ten przybytek. Ci którzy się ocknęli są tam niechętnie widziani - jakakolwiek reklamacja jest równoznaczna z migreną zapasionego szefa, któremu wydaje się, że nawet jego gówno jest wyjatkowe.
Sprawa faktur - to ewidentnie temat dla Urzędu Skarbowego, który miałby co znaleźć w nieudolnie prowadzonej dokumentacji.
Żal w tym wszystkim tylko firm franczyzowych na Śląsku i w Trójmieście, bowiem robią całkiem niezłe prace pod szyldem obsmianej i skompromitowanej centrali z Reguł i jeszcze im za to płacą.
ND 2012-10-11 13:51:11
Dariusz - 2012-10-02 15:24:25

Szanowni Państwo.



Z firmą CAR SPA w Regułach miałem okazję współpracować. Zleciłem im prace nad moim BMW i jestem zawiedziony, ale po kolei. Po pierwsze przyjechałem tam zupełnie zielony w branży kosmetyki samochodowej i liczyłem na dobrą radę specjalistów, a zostałem bezczelnie naciągnięty i czuję się oszukany ponieważ obietnice o wyglądzie mojego samochodu nie zostały dotrzymane. Ponadto, dodatkowwo musiałem ponosić koszty własnego czasu i dojazdu na kolejne poprawki, które nieudolnie pracownicy Car Spa próbowali wykonać. Jednak po pewnym czasie, dałem sobie spokój z grupą naciągaczy szczycących się ładnym wyglądem lokalu. W dalszych elementach biznesu, jest doskonała manipulacja klientem, bez szczerego doradztwa ze strony pracowników. Dodam, że jestem osobą która szczególnie dba o wygląd auta i widziałem jak mogą wyglądać samochody ( z pewnością nie zrobione przez CAR SPA ).



Do firmy trafiłem z internetu, chociaż kolega polecał mi inną firmę w której osobiście robił swoje auto. Wyglądało świetnie. Po oględzinach mojego BMW w Car SPA zdecydowałem się na usługę. Przyznam że chłopaki zrobili na mnie wrażenie. Umówiliśmy się na 1800zł i samochód miał wyglądać bardzo dobrze. W momęcie kiedy przyjechałem po odbiór auta okazało się, ze z 1800zł zrobiło się 2700zł, gdyż doszły dodatkowe rzeczy, o których nie zostałem poinformowany. Ponadto jak poprosiłem o FAKTURĘ okazało się że muszę dopłacić 23% VAT. Generalnie auto było mi przedstawione w ich specialnym oświetleniu, w którym wyglądało dobrze. Zostałem zapewniony, że wszystko zostało zrobione ze szczególną STARANNOŚCIĄ na najlepszych kosmetykach i zajęło to 3 dni pracy. Zgodziłem się. Odebrałem auto i pojechałem do domu i tu uwaga następnego dnia rano obejrzałem w pełnym słońcu samochód i się zdenerwowałem. Dolne elementy pojazdu zostały niedopolerowane, pod klamkami było pełno rys, w niektórych zakamarkac
ND 2012-10-15 18:28:00
Szanowni Państwo.

Z firmą CAR SPA w Regułach miałem okazję współpracować. Zleciłem im prace nad moim BMW i jestem zawiedziony


CIESZ SIĘ ŻE CI KOŁA PRZYKRĘCILI. ROK TEMU KLIENT WYJECHAŁ LŻEJSZY O DWA TYSIE I O MAŁO SIE NIE ZABIŁ. WCZEŚNIEJ AWANTUROWAŁ SIĘ O FAKTURĘ I ZAPŁACIŁ TYLE ILE BYŁO UMÓWIONE A NIE PLUS VAT BO [usunięte przez moderatora] KTÓRY LICZYŁ NA DRAPANE.
GhostWriter 2012-12-30 14:13:36
Europejski przedstawiciel Zymola poznał sie na krętactwach podatkowych i rozliczeniach w tej firmie i NIE DOSTARCZA im towaru. Car Spa musi przedpłacić cały towar żeby go otrzymać. Na forach o detailingu huczy od domysłów i plotek. Sprawa jest oczywista - spółka straciła płynność finansową (zreszta jej nigdy nie miała) a co za tym idzie przestała być wiarygodna wśród swoich kontrahentów. Tak niestety się dzieje, jak filozofią firmy jest [usunięte przez moderatora]. A że oszustwa sa dużego kalibru śmiem twierdzić, że przyszły rok będzie ostatnim w działalności tego przedsiębiorstwa.
kupa 2013-02-21 17:23:49
Kolejna sprawa - car sra przegrała ostatnio sprawę w sądzie ze spółką której nazwy tutaj nie wymienię. Sprawa rozeszła się o zagrabiony przez car sra towar na grube pieniądze. Jednak sprawiedliwości stało się zadość po prawie 2 latach i car sra będzie musiała oddać pieniądze za towar, który de facto dawno już sprzedała. Gdyby byli pracownicy owej firmy wyciągnęli oficjalnie i publicznie brudy tej firmy to myślę, że zniknęła by ona z rynku równie szybko jak owo rzeczone "wspaniałe" [usunięte przez moderatora] pana [usunięte przez moderatora] w toalecie po spłukaniu.
jpd 2013-02-25 09:20:51
kupa - 2013-02-21 17:23:49

Kolejna sprawa - car sra przegrała ostatnio sprawę w sądzie ze spółką której nazwy tutaj nie wymienię. Sprawa rozeszła się o zagrabiony przez car sra towar na grube pieniądze. Jednak sprawiedliwości stało się zadość po prawie 2 latach i car sra będzie musiała oddać pieniądze za towar, który de facto dawno już sprzedała. Gdyby byli pracownicy owej firmy wyciągnęli oficjalnie i publicznie brudy tej firmy to myślę, że zniknęła by ona z rynku równie szybko jak owo rzeczone "wspaniałe" [usunięte przez moderatora] pana [usunięte przez moderatora]. w toalecie po spłukaniu.
aaaa to był ten słynny "lewy towar"...
antyidiota 2013-05-26 20:56:31
pokurczy wypisujacych bzdury jak powyżej zżera zazdrość i uniemożliwia im i tak już szczątkowy proces myślenia ;
bydleII 2013-06-02 20:23:06
Nie od dziś wiadomo że carspa to firma zależna od nadulnego - cwaniaczka z piastowa handlującego wodą mineralną - własciciela kilku drobniejszych [usunięte przez moderatora]. Jednym słowem - pralnia. Nikt, kto ma jakkolwiek poukładane w głowie tam nie zagląda, a jak zagląda to tylko raz. Bo albo auto [usunięte przez moderatora], albo będzie krzyzowa kontrola faktur i wypływją lewizny. Potem tłumaczenia, wyjasnienia, kary, kontrole - a moga i ładne luksusowe autko zabrać.
W związku z tym nie bardzo rozumiem czego mozna zazdrościć [usunięte przez moderatora] i nawiedzonemu wspólnikowi nadulnego? Długów? Dziurawego samochodu za który zapłacili pacjenci tatusia? Chyba nie...
pośredniak 2013-07-11 22:23:15
bydleII - 2013-06-02 20:23:06

Nie od dziś wiadomo że carspa to firma zależna od nadulnego - cwaniaczka z piastowa handlującego wodą mineralną - własciciela kilku drobniejszych [usunięte przez moderatora]. Jednym słowem - pralnia. Nikt, kto ma jakkolwiek poukładane w głowie tam nie zagląda, a jak zagląda to tylko raz. Bo albo auto [usunięte przez moderatora], albo będzie krzyzowa kontrola faktur i wypływją lewizny. Potem tłumaczenia, wyjasnienia, kary, kontrole - a moga i ładne luksusowe autko zabrać.

W związku z tym nie bardzo rozumiem czego mozna zazdrościć [usunięte przez moderatora] i nawiedzonemu wspólnikowi nadulnego? Długów? Dziurawego samochodu za który zapłacili pacjenci tatusia? Chyba nie...
skąd ta frustracja wpisującego takie bzdurne komentarze ?
bezrobocie w oczy zajrzało, podła natura ?? człowieku weź się za uczciwą robotę, a nie szkaluj.
windykacja 2013-07-16 12:56:26
Przestrzegamy ewentualnych kontrahentów przed ta firmą. Dla własnego bezpieczeństwa sugerujemy z Car Spa prowadzić wyłącznie rozliczenia gotówkowe.
Presco 2014-02-12 11:21:04
Zadłużenie Car Spa na dzień dzisiejszy wynosi (usunięte przez administratora)
Marcin 2014-08-05 12:10:53
Ciekawy to jest opis tego co oferują: "stabilną pracę i stałą umowę o pracę po okresie próbnym" - czyli w okresie próbnym praca na czarno lub ustą umowę zlecenie z pogwałceniem wszelkich możliwych przepisów prawa. Nie tolerują symulacji pracy i ściemy. Ta firma to zwykła symulacja pracy i zwykła ściema. Do tego brak jakichkolwiek umiejętności zarządzania i z tego mamy patologię, której efektem jest brak klientów (bo ci czytaja opinie w internecie choćby - jak te o marnej jakosci, poprawkach, reklamacjach czy kliencie który o mało przez nich sie nie zabił bo mu nie przykręcili kół), a co za tym idzie brak pieniedzy w kasie. Szczęsliwiec, który trafi tam do współpracy (świadomie nie pracy - bo zlecenia mozna sobie w domu realizować) bedzie miał okazję zobaczyć co to jest "migrena szefa", "migrena szefa w dniu wypłaty", jęki i stękania na cokolwiek. Ta firma to bezwład,brak kompetencji i długi.
hey 2014-08-08 21:41:15
człowieku ty masz jakąś obsesję czy co ?jedź na zmywak i daj spokój z tymi wpisami
presco windykacja 2014-08-11 11:23:27
Wartość zadłużenia restrukturyzowanego przez naszą firmę wobec firmy Car Spa Marcin Bachórzewski wynosi (usunięte przez administratora)
Marcin 2014-09-20 17:20:11
Nie ma zakładki praca bo tam nie ma pracy - chyba że na czarno. Jeżeli ty widzisz tylko perspektywy w tej pożal się Boże zadłużonej firemce to jak wyglada świat poza nimi??? Omijaj to szerokim łukiem
NP 2014-10-02 12:18:57
Jeżeli w Car Spa tak samo dba sie o prawa pracownicze jak nie dba o jakość i rzetelność wykonywanych usług i sprzedaż podrabianego towaru - to faktycznie firma powinna dostać jakieś godło "wzorowy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot;. Po usłudze - jaką mi zaserwowali panowie z tej smiesznej firmy - powiem tylko krótko: Po pierwsze te wszystkie negatywne opinie - do których sam podchodziłem sceptycznie - to sama, szczera prawda. Po drugie ta firma, jej wspaniały szef i oferowane tam usługi to szumowina, dno i warstwa mułu.
hihi 2014-10-12 20:37:43
NP - ZBIŁEŚ NACZYNIA NA ZMYWAKU I ODREAGOWUJESZ ?
Twink 2014-12-22 20:13:14
Ten syncio co tam pracuje, taki mądrala, znany jest w środowisku warszawskich homoseksualistów. Ojj co on wyprawia!!!
rudy 2014-12-29 22:38:33
a skąd to wiesz ? a jesteś homo niewiadomo? a wiesz co to przygłup?a wiesz ... ?nie ty nie wiesz, ty bredzisz synek
załamana 2015-01-30 10:35:16
Ciekawe czy darmowy stażysta nie znający przy okazji zasad ortografii z gowork usunął wpis o panu Radosławie z własnej inicjatywy czy też poprosił go o to pan mecenas na zlecenie swoich mocodawców - oplutych i ośmieszonych właścicieli firmy?
Przypomnę zatem - pan Radosław P - jeszcze jakiś czas temu znany aktor, brat bardziej znanego aktora - obecnie w środowisku i wśród publiczności za aktora nie uznawany - użyczył twarzy i użytkowanego przez siebie samochodu spółce CS. Pan Radosław będzie teraz prawdopodobnie częstym gościem w tej podwarszawskiej myjni samochodowej bowiem niewątpliwe poprawki bedą wynikały z uprawnień gwarancyjnych. Ponieważ nie od dziś wiadomo, że myjnia ta, zajmująca się też szlifowaniem lakieru (samozwańczo określając sie ekspertami) niejednokrotnie pokazała jak może zniszczyć klientowi samochód - realizujac potem nawet naprawy z polisy OC działalności gospodarczej - sugeruję panie Radosławie uzbroić się w mega cierpliwość.
Pracownicy, zatrudniani bez umowy, zatrudniani na ustne zlecenia, zatrudniani w innych spółkach współpracujących - jak wytwórnia placów zabaw chociażby, mający obowiązkowo udawać prestiż wielkiego świata mają głeboko w ... jakość pracy. Wiadomo z niewolnika nie ma pracownika. Każdy były pracownik tej myjni to potwierdzi.
Warto zapoznać się z wpisem na temat tej myjni na jednej z czarnych list na facebooku. Prezesik się tym nie przejmie bo w końcu uznał, że użytkownicy facebooka to nie jest jego target - nie wiedząc czemu stale publikuje tam swoje popisy.
2
dr 2015-02-21 23:10:54
załamana - ja sie nie dziwię ze ty załamana.lecz psychikę to się odłamiesz
załamana 2015-02-24 18:58:33
Idź poszlifuj żelazo na tej myjni, albo zleć im jakąś pracę - będziesz mógł wyrazić opinię z pierwszej ręki. Podpowiem - nie oczekuj że zarobisz. Nie oczekuj, że cokolwiek będziesz miał zrobione dobrze.
załamana 2015-03-09 12:35:33
Logika wypowiedzi na poziomie współpracującego z gowork na umowę o dzieło gimnazjalisty. Najlepiej nie oczekuj nic. Nie zapłacą. Nie podpiszą żadnej umowy. Do tego rozczarujesz się jakością i stylem pracy. Pod przykrywką marmurów i luksusów działa tam najzwyklejsza myjnia samochodowa.
podlasiak_z_ciechanowca 2015-04-04 17:58:45
To szara strefa. Tyle.
Podlasiak 2015-07-24 18:37:52
Pewnie że warto. Tyle że nie warto na czarno lub na oszukańczą śmieciówke. Branżą dobrze się rozwija ale nie carspa. Firma może i legalna. ZUS i Urząd Skarbowy a szczególnie oddział na Mokotowie bardzo zainteresował się tą kryształową legalnoscią.
bdb 2015-07-31 20:22:55
oj podlasiaku ,taki z ciebie podlasiak jak z twojego wpisu choćby dżbło prawdy;
czyżby nawet ze zmywaka cię wywalili?
bdb 2015-09-09 18:27:50
O jakim podpisywaniu mówisz? Przecież to praca na czarno bez żadnej umowy. Kwestia zarobków wygląda tak, że zarobki są losowe tzn. albo są albo i nie ma. Zależy jak bardzo będzie stękał bachorzewski i jaki nowy pomysł mu przyjdzie do głowy żeby nie zapłacić. Do tego ten pedałek w okularkach to konfident i szumowina.
homojulian 2015-11-07 18:04:11
Straszne tłumy klientów tam ostatnio. Mało się nie pozabijali w wejściu. I glazura ze ścian poodpadała. Ciemno w środku jakby elektrownia prąd odłączyła. Czyż nie? Może czas kupić kraciastą torbę, spakować się i wrócić na swoje Podlasie panie bachorzewski? A nie tam nie, bo tam jest paru oszukanych i pretensje różne mogą mieć. To może wyskubać bardziej brewki podmalować oczy na Chińczyka i pohandlować podróbkami na Wólce - w końcu w tym doświadczenia aż za nadto?
luse 2015-12-24 10:12:17
Co ty możesz na ten temat wiedzieć gimnazjalisto - fajna firmeka ciekawie podchodza do klienta - oszukują go, robia w trabę, szeroka oferta kosmetyków to też podróbki. Pieniążków pan współwłasciciel nie ma, a w branzy, w której próbuje działać ma opinie gnidy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oszołoma i kombinatora.
Zanim napiszesz coś na zlecenie dla gowork - po to by utrzymac ruch na stronie - sprawdź najpierw czy ma to jakikolwiek sens i nie mijasz sie z prawdą - choc jak wiadomo w gowork dobre komentarze mozna sobie kupić. Car-spa na to nie stać - najpierw trzeba by zapłacić, zusy, podatki, wywóz śmieci, rachunki za telefon a potem dopiero moze by wam obiecali barterowe upranie bagaznika w polonezie.
adud 2015-12-29 14:35:57
Bachórzewski nie pozwala mówić "polerowanie", czy "szlifowanie" - klienta ogłupia słowami "korekta lakieru" - miastowe frajerstwo daje się naciągać takim przygłupom - jeden z drugim mysli, że jego piękny samochód na raty albo w leasingu bedzie robił lepsze wrażenie na rodzinnej wiosce albo pod klubem dla gejów - jak bedzie się błyszczał. A że wiekszość tego frajerstwa to spedalone cioty w rurkach to sami nie umieją nawet robaka usunąć z szyby więc muszą płacić za takie usługi. Rynek nakreca się całkiem nieźle - bo po usłudze w Carspa nierzadko trzeba jeździć na poprawki do prawdziwych zakładów lakierniczych. Gdyby jeszcze bachorzewski był uczciwy wobec pracowników to nikogo by nie obchodziło jak oszukiwani sa tam klienci.
adud 2016-01-19 21:11:28
Na forach motoryzacyjnych ta firma jest wprost osmieszona przez użytkowników za jakość pracy i zachowanie własciciela. Doświadczenia byłych współpracowników są podobne. Wystarczy w wyszukiwarce wpisać "carspa opinie".
adud 2016-02-21 20:56:57
A skad wiesz że klienci przychodzą? Owszem czasem ktoś się nabierze. Poszukałem opinii o nich w necie i ogólnie jest nieźle. Nawet jak ktoś się wahał żeby tam pójść to po przeczytaniu forów wybrał inną firmę. Co za tym idzie praca/współpraca/robota na czarno w tej firmie nie jest zajęciem perspektywicznym. Dziw bierze, że oni jeszcze istnieją, handlować z nimi nikt nie chce, klienci omijają szerokim łukiem, kapitał zakładowy żałośnie śmieszny - z daleka wołający - "kontrahencie i kliencie omijaj mnie z daleka!!!". Chyba przydałaby się jakaś kontrola skarbowa, albo dochodzenie celne czy innego PG.
km 2016-03-26 12:02:30
Pracowałem tam. Nie polecam nikomu. Nie ma tam klientów, nie ma tam pieniędzy. Firma ufundowana z pieniążków rodziców.
inte 2016-03-28 13:49:46
Niepolecam. Własciciel kazał nam oszczędzać na woskach, materiałach - mówiąc, że klient i tak się nie pozna. Obiecywał usługi z uzyciem najdroższych materiałów a robilismy najtańszym dziadostwem. Na koniec robił wielką łaskę że cokolwiek zapacił - oczywiście bez żadnej umowy. Jak klient przychodził z reklamacją albo awanturą, to kazał mówić że go nie będzie przez kilka dni i sie chował. Nieodpowiedzialna gówniażeria.
ciechanowiec 2016-03-31 19:36:22
A ja tą firmę za to każdemu polecam. Polecam OMIJAĆ Z DALEKA!!!
ciechanowiec 2016-04-16 22:54:10
uwaga (usunięte przez administratora)szuka kolejnego frajera na darmową robotę - pasjonata, któremu nie zapłaci
samuel_n 2016-05-11 21:16:45
Nieprawda. I nie warto. Chyba że chcesz popracować za darmo i jeszcze zobaczyć fochy zidiociałego popaprańca.
pracownik CS 2016-05-31 23:03:38
W każdej chwili możesz się zgłosić, szczególnie teraz kiedy jest na maksa dużo pracy.
byly pracownik CS 2016-06-01 23:19:40
Możesz się zgłosic - praca za darmo. Robota fajna i tak drugi raz lakier musi wyszlifować lakiernik - wiec przykładać sie nie musisz. AAA i pamiętaj bedziesz artystą więc obowiązkowo czapeczka na głowę, pedalskie rurki, krok w kolanach, łapy w kielni, komornik u drzwi
emu 2016-06-19 11:35:45
a na poczatek na jakie stanwosiko cie przyjmuja? kaza ci robic samemu?
Zostaw swoją opinię o Car-Spa - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Car-Spa