brak logo

indrob

Września

Opinie o indrob

były pracownik 2010-12-14 12:09:56
Dla kierownictwa nie liczy sie zdanie pracownika , urlop dostaje sie tak jak pasuje to pracodawcy.Pracujaca co druga sobota oczywiscie nie płatna kiedy ktos nie moze przyjsc do pracy w sobote musi to odrobic w nastepna tam nikt nie zna pojecia pracujaca sobota powinna byc za zgoda pracownika nie placone nadgodziny CZĘSTE . PODEJSCIE KIEROWNICTWA DO PRACOWNIKA MASAKRA , KIEROWNICZCE LEPIEJ NIE WCZODZIC W DROGE brak paczek swiatewcznych bonów, paleciaków o elektrycznym można tylko pomarzyc .
anonim 2011-08-22 17:15:27
Zgadzam się z tą opinią. Tak jest i teraz. Byle by robić, wpychać klientom, a jak się uda coś osiągnąć to zduszą jakby nic się nie stało. Nie polecam.
anonim 2011-11-30 15:36:01
Praca w indrobie??Wykorzystywanie człowieka i tyle,pracowałem tam i masakra co tam sie dzieje,kierowca musi sam sobie towar szykować do danych sklepów,potem czekać i sie prosić aż Cie łaskawie wypiszą te wredoty co tam wypisują bo one przecież mają czas...a to że Ty potem musisz zapierd... i łapać mandaty to w du..pie to one mają,ogólnie nie polecam nikomu tej firmy!!!Wstawanie o 3 w nocy i do 13-14 czasamai w pracy masakra,za nadgodziny nie płacą,mało tego co 2mies odciągają za infinture pracownikom po 200zł!!!Szczyt chamstwa i tyle,kierownik Marek jeszcze sie z nim idzie jakoś dogadać,ale kierowniczka Ela to masakra ciągle chodzi jak bomba atomowa i co chwile wybucha,bo to bo tamto co chwile dosłownie.A towar jaki tam sprzedawają to masakra,drób śmierdzący,cuchnący,a co tam pójdzie do umycia potem zamrozić i znowu do sprzedaży,jak tak można??Potem my to jemy świństwo zatrute,trzeba by tą sprawę nagłośnić gdzieś bo tak być nie może z tym śmierdzącym drobiem :]:]
mały 2012-10-10 12:18:50
Witam chciałem iść do tej firmy jako kierowca ale czytając opinie to tam jest masakr może kierowniczce brakuje dobrego chłopa
Były pracownik 2013-05-30 06:45:29
Nie placa nic a nic!Ta firma to jedna wielka pomyłka!!A widzac (usunięte przez administratora)panoszacego sie po hali(kierownik transportu od siedmiu bolesci) to sie cofa sniadanie!Kierowniczka do dupy!!Co ruga osoba to kabel,a(usunięte przez administratora) co 15min jest u p.(usunięte przez administratora)(Kierowniczka) w biurze!Tak jak pisali inni sprzedawaja stary towar,naklejaja nowe metki na wedliny,po prostu szok co sie tam dzieje!!
gal anonim 2013-06-29 21:58:38
TO PRAWDA.ZA ŻADNE NADGODZINY NIE PŁACĄ.CZY PRACUJESZ 180 GODZ. CZY 240, TO I TAKĄ SAMĄ WYPŁATĘ SIĘ DOSTAJE.NA ODCINKU WYPŁATY ZMIENIAJĄ TYLKO KWOTY ( NAGRODA-NIE PREMIA) A KOŃCOWA KWOTA JEST TAKA SAMA.ZA PRACUJĄCĄ SOBOTĘ DNIA WOLNEGO W TYGODNIU NIE MA (A TO CHYBA NIEZGODNE Z KODEKSEM) OGÓLNIE RZECZ BIORĄC WE FIRMIE RZĄDZA- DOTKNIĘTY (usunięte przez administratora) CO DO KIEROWNICZKI W ODDZIALE WRZEŚNIA-TO CHARAKTEREK NIE DO POZAZDROSZCZENIA-MENOPAUZA TO CIŚNIE JĄ CHYBA JUŻ OD UKOŃCZENIA 18-GO ROKU ŻYCIA.
1
BEDUIN 2013-07-31 17:48:38
wSZYSTKIE POSTY POWYŻEJ TO BRUTALNA RZECZYWISTOŚĆ! CZŁOWIEK MOŻE PLECY RĘCE ZŁAMAĆ A NIC Z TEGO NIE BĘDZIE MIAŁ (usunięte przez administratora) FAŁSZ GONI FAŁSZ, KIEROWCY MUSZA JEŹDZIĆ PONAD 10 H, POTEM PRACA NA MAGAZYNIE I EWENTUALNIE DO DOMU. nADGODZINY....DOBRZE ŻE ZA MARZENIA NIE ZABIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ToNicNieZmieni 2014-01-23 17:59:18
Zgadzam się z powyższymi postami. Plus jest taki, że wypłata zawsze wpływa na czas nigdy się nie zdarzyło. Jeśli chodzi o samochody masakra może jest jeden dwa które są w miarę ok. Stan techniczny masakryczny. Jeśli ktoś nie ma innej opcji to trudno. Samochody przeładowane to igranie z ludzkim życiem.
2
kurpiel 2014-04-25 00:33:33
jako kierowca w indrobie mógłbyś nie mieć zbyt dużej możliwości wyboru czy ruszać czy raczej zostać :)
1
wantit 2014-05-27 13:42:28
@kurpiel znam ten temat, w poprzedniej firmie stan techniczny aut był też tragiczny ale tam nawet nie wypłacali pensji na czas.. o ile w ogóle ją wypłacali! Jak w indrobie? Bede wdzieczny za odpowiedz
tomek 2014-12-29 16:21:37
no ale nie sądzę, żeby zupełnie nie płacili za pracę.. też nie wiem jak to obecnie wygląda z płatnością, ale na pewno nie jest tak, ż enic nie płacą, rozumiem, ze czasem moga się zdarzyć jakieś poślizgi, ale to raczej kwestia dnia czy dwóch, a nie całego miesiąca.. z resztą kto by wtedy pracował u nich?
maja 2015-01-30 09:37:49
dobrze płacą?
zainteresowany 2016-05-27 20:34:17
Zarobki - podstawa 1700, czyli szał. Jak chcesz zarobić w tej firmie więcej to idź do pracy na 1 w nocy i jedź przeładowany o mniej więcej tonę na własne ryzyko. Skończ pracę o 13 i zaplanuj sobie resztę dnia. Czyli jakieś 3,4 godziny, bo o 19 musisz iść spać, żeby być w pracy przed pierwszą.
1
doradca 2016-07-24 22:16:58
Szczerze odradzam pracę w ultrafood. Jeśli ktoś szuka normalnej, porządnej firmy gdzie są dobre zarobki i KOMPETENTNI współpracownicy to radzę szukać gdzie indziej.
doradca 2016-07-24 22:17:33
Szczerze odradzam pracę w ultrafood. Jeśli ktoś szuka normalnej, porządnej firmy gdzie są dobre zarobki i KOMPETENTNI współpracownicy to radzę szukać gdzie indziej.
e 2016-07-29 17:14:56
@doradca no ale to jakie tutaj wobec tego sa zarobki i czy sa oferowane moze jakies premie do tego hm??
hahahha 2016-11-01 21:03:37
Nie polecam tej firmy leca w kulki w chuuuuu. Płaca jak za błocki na mydle i w dodtku godziny pod wszelka krytyka. Przeładowany zawsze. Mam nadzieje że to się skończy wreszcie. Według mnie żenada i t bardzo. Nie polecam tej firmy nikomu.:D
:D::D 2016-11-01 21:08:50
Najpierw gadaja ze zapłaca a potem leca sobie w kulki. hahha żenada totalna. Ludie nie polacajcie tej firmy Nie róbie z siebie błaznów:D a zwłaszcza jakbeda wam gadali o zarobkach nie zróbcie z siebie błaznów duzo gadaja a mało czynią:D:D żżenadaaaaaaaaaaaa tam jest
;p;p 2016-11-01 21:14:08
Przede wszystkim wszyscy jezdza przeładowani!!!!!!!
:) 2016-11-08 23:32:18
Ludzie skonczcie z ta firma to totalna porazka. Nie dosyc E oszusci to jeszcze myja wszystko I sprzedawaja. Kierowcy traktowani jak debile ciagle przeladowani a kierownictwo to wielkie hahhahaa plakac sie chce. Ogolnie debilstwo w chuuuu
:)))) 2016-11-12 22:26:47
Hahha zbowu zubra wystawia naimprezie wstyd ghaahahahaahhaah zenada ta firma
Zostaw swoją opinię o indrob - Września
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie indrob