logo PAS Polska Sp. z o.o.

PAS Polska Sp. z o.o.

Opalenica

Opinie o PAS Polska Sp. z o.o.

żona fryzjera 2015-03-17 18:36:19
Do fryzjer:

Więcej szczegółów ?

1
fryzjer 2015-03-18 17:09:20
kandydat na dyrektora technicznego
wtrysk montaż lakiernia itd
alle987 2015-03-19 21:46:00
w PAS nie ma dyrektora technicznego
fryzjer 2015-03-20 20:48:16
ale macie prezesa a pod nim dyrektorów/kierowników działów??

podobno to szczawik
hmm 2015-03-21 16:34:18
Z el polako się śmiałeś że nieogar gdy zapytał się o maszyny skrawające i formy a sam zadajesz o wiele głupsze pytania.Każda duża firma ma prezesa a pod nim dyrektorów /kierowników.
fryzjer 2015-03-21 21:17:29
z nikogo sie nie śmiałem. Kolego jesteś nie w temacie.

Pytam się o ,,geniusza" produkcyjnego, który może przejść do Nas.

Aktualnym prezesem Naszym jest Klein. Może był u Was jego pupil??

pozdrawiam kolegów
Prettl Bydgoszcz 2015-05-20 02:15:40
Klein rządzi teraz w Bydgoszczy i firmę do ruiny doprowadza
Pozdro Prettl Adion Polska
1
amanada 2015-05-27 11:06:01
Hej, chciałabym wiedzieć jak wygląda dojazd z kościana do Opalenicy, tz. czy jedzie jeden i czy dużo ludzi nim dojeżdża. I jak wygląda sprawa z pracą na produkcji.
4
madziaaaa 2015-05-27 12:17:36
ile się zarabia na produkcji ?
ja 2015-05-27 18:44:21
Masakra porobisz tam pol roku i cię wywalą niby na postój ci powiedzą że nie ma planow produkcyjnych a okazuje się że już tam nie wrócisz,robią z ludzi głupkow,a nowych co chwila przyjmują.Nie polecam tam iśc do pracy traktują ludzi jak śmieci .Przez agencję zawsze tak jest i będzie :))
3
Ona 2015-06-10 21:20:20
W PAS-ie pracuje od 2 lat. Po roku zostalam zatrudniona przez firme. Praca ma swoje plusy i minusy. Opinie o firmie zniechecily mnie juz na samym starcie,ale po dwoch latacj moge stwierdzic ze nie jest tak zle,jak to opisuja. Wszystko zalezy od dzialu i zmiany,na ktora trafisz. Ja mialam ogromne szczescie i wspopracuje z super ekipa. Nie watpliwie minusem sa 3 zmiany, czesty brak pracy co do job-ow wiaze sie z przestojem o tygodniowe umowy,chociaz zdarzaly sie nawet na 3 mies. Wyplata wynosi w granicy od 1700-1800 oczywisvie wliczajac 300 zl premii. Sa darmowe dojazdy co jest ogromnym plusem. Oczywiscie jext duzo do zrobienia,ale od tego sa kierownicy. Uwazam,ze jesli ktos chce pracowac to bedzie :)
1
xm.px 2015-07-09 16:43:30
Witam.Powiedzcie koleżanki i koledzy,czy przez głupi telefon do firmy od osoby nie pracującej w tej firmie,można stracić pracę?Czy szefostwo powinno zwracać uwagę?odpiszcie.
Aaaa 2015-07-15 12:31:37
wtf? Konkretniej :D
Ola11242 2015-07-15 23:31:33
Jak jest z ubezpeczeniem JOB IMPULCE PAS Polska Sp. z o.o.?
Xyz 2015-07-17 04:58:11
Jestes normalnie ubezpieczona, jak w kazdej innej firmie. Plus mozesz ubezpieczyc sie dodatkowo wtedy skladke pobieraja z wynagrodzenia.
xm.px 2015-07-19 12:48:33
To jest były brygadzista z firmy groclin,pózniej krojczy pan Piotr Napierała.
A mianowicie:zrobił korekte w komputerze,te najwięcej błędów skóry przypisał osobie uczciwej,dobrze wykonującą swoją prace która miała jak najmniej błędów,a te najmniej na osobę która ma najwięcej błędów.Powód-nie donosiła do tego brygadzisty jak pracują inne osoby nie była ta osoba kapusiem,najmniejszy zarobek wypłaty.I to co było w firmie Pas Opalenica
Znacie tego pana?odpiszcie,czekam.
m 2015-07-27 15:46:23
witam, tak był jego pupil i nie przedłużono mu umowy dalej
pan Krygowski bo o nim mowa był drektorem produkcji
xm.px 2015-08-04 19:19:42
Odpowiedz Prettl Bydgoszcz
Proszę odpisać jaki pupil?czekam
pracownica 2015-09-16 00:01:59
Hej:) czytam Wasze komentarze i nie mogę uwierzyć w to co czytam...dlaczego tam jeszcze pracujecie skoro wszystko jest na nie? jak się nie podoba to pracy jest dużo można zawsze ją zmienić..pracuję kilka miesięcy i jestem zadowolona, spróbujcie pracy w polu gdzie jest mokro, zimno i za godz 8 zł POlecam tym którzy nie doceniaja tego co maja
2
Goska 2015-09-24 20:49:21
Niestety Polski narod juz taki jest ;) Kto chce pracowac to bedzie pracowal. Produkcja nie jest moja wymarzona praca,ale ciezko jest znalezc cos bardziej ambitnego. Pracuje tu dwa lata i naprawde nie jest tak zle, jak to opisuja. Aleee jesli ktos nie lubi pracowac to nie odnajdzie sie w zadnej pracy. Ludzie przeciez nikt was nie zmusza do pracy w tej firmie,sami ja wybraliscie,nie podoba sie to dowidzenia :):) PS. Cieszcie sie zyciem,bo same ponuraki w tej firmie:);)
KAJA 2015-10-27 01:36:43
Zgadzam się z tym co piszesz - jak to jest prosto oczernić ludzi pracujących w PAS!Dlaczego nikt nie zastanowi się jaką krzywdę wyrządza swoimi opiniami?Pracuje w PAS juz kilka mc i wypłata zawsze na czas , autobus DARMOWY!jest,a pracowac trzeba jak w każdym zakładzie a tym którym się taka krzywda dzieje zapraszam do lasu do pracy w mrozie na śmieciowej umowie za psie pieniądze wtedy docenicie to co macie...zastanówcie się zanim będziecie wyrokowac !!
1
Goska 2015-10-27 14:31:05
Jak dobrze,ze nie jestem sama! :) Jakby bylo tak zle,jak pisza to firma upadlaby,a trzyma sie juz kilka ladnych lat. Pracujmy i wykonujmy swoje obowiazki,a bedzie dobrze :)
1
jaro 2015-11-13 19:26:50
cieszę się że jesteś zadowolona to już cztery osoby
daria 2015-11-13 19:38:55
wolno pisać tylko dobre opinie . ale wierzcie to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i pokaz siły kto tu rządzi
Pracus 11 2015-11-28 06:37:28

Zgadzam się co do atmosfery jest stres i napięcie nie ma możliwości normalnej rozmowy z dyrektorem produkcji ponieważ kierownik produkcji do tego nie dopuszcza. Ludzie nie ma czegoś takiego jak nakaz pracy! !jest tylko zlecenie nadgodzin na które pracownik może się zgodzić a nie musi Porostu brak w pracownikach jedności dwóch trzech się odezwie areszta. .... Dlatego zarząd i kierownicy robią sobie co chcą. .... LUDZIE ODWAGI W GRUPIE SIŁA CO ZEOLNIA NP.20 OSOB ODRAZU NAPEWNO NIE POMYSLCIE LUDZIE!
1
pp 2015-12-04 22:17:21
Nie muszą wymagać doświadczenia od pomocnika ustawiacza wtryskarek skoro potrzebują pomocnika to ma on się pewnie uczyć od ustawiacza.
Jeśli chodzi o produkcję to się tak z tej pracy nie cieszcie bo chociaż nie jest to bardzo ciężka praca to jak się przyjrzycie co chwile są nowi ludzie.Jedni przychodzą drudzy odchodzą.Jest w tym jakaś kombinacja firmy.
2
PRACUS 2016-02-21 11:14:41
PATOLOGIA!!!!! Firma ta kiedyś może była ok na dzien dzisiejszy robia z pracowników śmieci i taka jest prawda Ludzie starają sie sumiennie wykonują swe obowiązki a w zamian otrzymują PO PIERWSZE ZA ŻADNE NADGODZINY OCZYWISCIE JEST NIE ZAPŁACONE W SOBOTY DO PRACY ZA DARMO straszą nakazami a to nie nakaz tylko zlecenie nadgodzin pracownik może sie zgodzić a nie musi takie jest prawo pracy. KIEROWNICY ZMIANOWI NA PROŚBĘ O URLOP ODPOWIADAJĄ ŻE NIE MA TAKIEJ OPCJI ,,,, NA JEDNYM Z DZIAŁÓW PREMIE WACHAJĄ SIĘ OD 12ZŁ DO 90ZL ZAWSZE COŚ WYMYŚLĄ ALE NA PREMIE ROCZNE DLA KIEROWNIKÓW PIENIĄDZE BYLY SZKODA GADAC.... NIGDY NIKOMU ZŁEGO NIE ŻYCZYŁEM A TERAZ ŻYCZĘ PANU KIEROWNIKOWI PRODUKCJI I CUDOWNEMU I MIŁEMU KIEROWNIKOWI ZMIANOWEMU . PANA W. JUŻ W NAJBLIZSZYM CZASIE SPODKA MIŁA NIESPODZIANKA WYTŁ€MACZY SWE MIŁE ZACHOWANIA PRZED ODPOWIEDNIMI LUDZMI. PS. od takich spraw są instytucje i mili ludzie i oczywiście wszystko zgodnie z prawem POIWODZENIA
6
Czesc 2016-03-01 20:09:45
Czy warto przyjść? Jak zarobki? Są młodzi chętni faceci na nowe znajomości? Można palić?
1
ona 2016-03-03 15:44:35
Czy warto? Warto pracować,ale niekoniecznie w tej firmie. Pali można tylko na przerwach. Młodzi faceci? Większość to kobiety,więc wybacz jeśli szukasz chłopaka to nie tu ;)
1
pini 2016-03-04 22:11:15
atmosfera okropna wyscigi zmian dobrowolny przymus do nadgodzin.zero szacunku do ludzi- kierownicy nie da sie pracowac
3
Uuu 2016-03-29 21:34:39
Zgadzam się
pkt 1 kierownik ma zawsze rację
pkt 2 jeśli nie ma racji patrz pkt 1
Nie polecam tam pracy !!!
2
Gosia 2016-04-19 04:05:57
Witam. Czy był ktoś na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko kontrolera jakości?
Gosia 2016-05-20 18:13:38
@Osiu dzięki za informację,ale raczej to nie dla mnie ta posada ;P
aaa 2016-09-09 18:11:47
A Edzia z Rudnik u Was pracuje? Jeśli tak, to na jakiej umowie? Z góry dziękuję. Podrawiam
7
WKUR...ONA 2016-09-12 16:49:14
Praca w tej firmie to najgorszy wybór jakiego można dokonać!!! Szczerze ODRADZAM PRACĘ W TEJ FIRMIE!!!! Może i praca takowa nie jest najgorsza, ale sama atmosfera w pracy odgrywa ogromną rolę i oddziałuje na samą efektywność pracy. Kierownicy/czki na działach to jakaś żenada, bezczelni i chamscy . Tak samo jest z tz. liderkami są tak opryskliwe że się to w głowie nie mieści . Niektórzy pracownicy też pozostawiają wiele do życzenia. Bardzo dziwny zwyczaj stosowania przymusu "dobrowolnego", nikt nie ma prawa zmuszać pracownika do pracy w dni ustawowo wolne !. W firmie został wprowadzony System 6 dniowy , z tego co wiem jeśli chodzi{ np. soboty} ; pracownik świadczący pracę w dniu dla niego wolnym przekroczył średniotygodniową normę czasu pracy - przy czterdziestogodzinnym tygodniu pracy - ma prawo do normalnego wynagrodzenia, a dodatek za każdą godzinę pracy nadliczbowej rośnie do 100 proc. tak jest usytuowane prawnie , ale oni wolą oddawać należne za sobotę w postaci dnia wolnego dla mnie to śmieszne , boi tak o dzień wolnego trzeba się wielce prosić wielce "księżnej Kierowniczki", a i tak dostaje się za każdym razem odmowę wydania dnia wolnego .!! Po co te soboty !? żeby chociaż płacili należycie za te soboty i niedziele to ludzie chętniej by chodzili a tak to oni wolą dzień do odbioru za te dni wydać . bezsens . Po co kolejny dzień wolny do kolekcji jak i tak go nie można wykorzystać bo Ci nie dadzą!!!!!!! W firmie są 3 zmiany, ok . Ale Dziwną praktyką firmy jest to że np. przypada tydzień nocek 22-6 zamiast 5 dni to wprowadzono 6 DNI I TO NOCEK !!!! NIE ZGODNE Z PRAWEM!!
NIE POLECAM TEJ FIRMY ODRADZAM !!!!!
6
chętna do pracy 2016-09-13 11:32:59
Proszę napiszcie jaką pensję może wyciągnąć pracownik szeregowy za miesiąc pracy (umowa na stałe i sezon)
ebi 2016-09-13 18:52:41
odradzam pracę w PAS, O PIERWSZE ZA ŻADNE NADGODZINY OCZYWISCIE JEST NIE ZAPŁACONE W SOBOTY DO PRACY ZA DARMO straszą nakazami, atmosfera jest..... no własnie ... zero szacunku do ludzi-
2
frust 2016-09-22 20:25:27
Zdecydowanie odradzam komukolwiek prace w tej firmie.
Pracownik w tej firmie jest nikim w oczach kierowników, ciągłe zastraszanie, ciągła presja, ludzie masowo się zwalniają bo nie wytrzymują tego wszystkiego, ile można pracować świątki piątki i niedziele jeszcze pod ''NAKAZEM'', dochodzi już do takich sytuacji że ludzie przychodzą na silnych środkach uspokajających bo nerwowo nie wytrzymują. Jak przychodzą nowe osoby to po 1 dniu rezygnują już z pracy bo jak widzą te całą organizację i warunki to wolą poszukać czegoś innego i spokojniejszego
3
zzz 2016-09-22 21:59:13
Piszecie że praca ciężka a jednak ludzie tam pracują. Więc co jest? Jakie zarobki są do osiągnięcia na stanowisku szeregowym jakoś nikt nie podaje.
ona 2016-09-23 12:59:52
Jako pracownik montażu zarabiam 1750zł w tym 300zł premii. Nie wiem,jak teraz będzie wyglądać wypłata po podwyżce. Praca nie jest ciężka,są wysokie normy,ale wszystko do zrobienia,wystarczy chcieć.
zzz 2016-09-23 23:50:18
Ok, dzięki. O takie informacje mi chodziło
chętna do pracy 2016-09-25 13:54:58
a wypłatę dostajecie całą na konto, czy może jakaś część idzie pod stołem?
KOSA 2016-09-27 05:32:48
Najgorsza firma w okolicy zmuszanie ludzi do 6 dniówki obowiązkowej za soboty prawie nic nie płaca a urlopy tak podpisują jak nie mogą.
Najbardziej patologiczna firma zero szacunku do ludzi .
5
Zainteresowana 2016-10-05 13:03:03
Witam, zastanawiam się nad pracą w tej firmie jako pracownik produkcji .Proszę o odpowiedź czy bez doświadczenia mam szansę na pracę w tej firmie.Jak to wygląda godzinowe, ile jest zmian.
ona 2016-10-06 06:15:06
Zawsze znajdą się osoby,które będą narzekać. Ja oczywiście opisuje,jak jest w PASie w Opalenicy.
1
OPALENICA 2016-10-06 06:17:48
Ja dostaje wszystko na konto i zawsze terminowo.
nick 2016-10-17 23:18:46
W Opalenicy macie ciągłość pracy czy szykują się przestoje?
2
aaa 2016-10-18 12:41:00
Jaki pośrednik pracy obsługuje zakład? Chodzi mi o pracowników produkcji.
xx 2016-10-24 16:30:09
Agencja Pracy Tymczasowej Job.
pp 2016-12-02 22:22:39
Masz szansę na produkcje wiązek kablowych bo i tak przyjmują wszystkich chętnych którzy przejdą test.Jednak wielu jest pracowników tymczasowych którym nawet nie mówią jak długo będą pracować.Największe szanse na utrzymanie się tam przez dłuższy czas mają tak zwane hapacznice które chcą zrobić najwięcej za wszelką cenę.
Niektóre normy łatwo wyrobić inne nie.
Zostaw swoją opinię o PAS Polska Sp. z o.o. - Opalenica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PAS Polska Sp. z o.o.