Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Świat Spinek

Pracowałeś w firmie Świat Spinek i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
admin - 2011-01-04 13:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy myślałeś kiedyś nad ocenieniem swojego pracodawcy? Czy wiesz jak wygląda etat w firmie Świat Spinek? A być może słyszałeś czy Gdańsk prowadzi nabór? Co dobrego a co złego wiesz o tej firmie? Inni z chęcią też o tym przeczytają. Wszystkie wątpliwości będą bardzo przydatną informacją dla potencjalnych pracowników.
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-01-17 09:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To niestety prawda. Koordynatorka stosuje klasyczny [usunięte przez admina]. Jest totalnie nieprofesjonalną osobą, która nie potrafi zarządzać zespołem. Mało tego! Stosuje praktyki [usunięte przez admina]! A pracowników motywuje ucięciem premii.
zdjecie uzytkownika
kłębuszek - 2012-01-24 23:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakim regionem zajmuje się ta koordynatorka? Słyszałam niepochlebne opinie o[usunięte przez admina]
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-02-13 09:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
również sie z tym zgadzam. prace z p A. juz W. nie polecam !!!
zdjecie uzytkownika
panienka - 2012-02-22 13:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się w całej pełni
zdjecie uzytkownika
ja2 - 2012-03-17 14:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO PIOSENKA PRAWDZIWA !!!!!
zdjecie uzytkownika
Monika - 2012-06-11 08:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam tam 3 miesiące, o 3 za dużo! I powiem tak- nigdy więcej pracy w Świecie Spinek. Kto tam pracował, ten wie.
A obecnym pracownicom ŚS życzę wysokich obrotów, wciskajcie wciskajcie! :)
zdjecie uzytkownika
Paula - 2013-06-07 15:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem to Pani A.W. już nie pracuje dla Świata Spinek...
zdjecie uzytkownika
majka - 2013-07-23 23:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam nie tylko jako klient, ale i jako były pracownik. Towar badziewny i mega stary, marża niewyobrażalnie wysoka. Co do pracy to pomijam śmieszne pieniądze i umowę zlecenie, bo najwięcej do życzenia pozostawiają KOMPETENCJE i KULTUTRA , a właściwie ich BRAK ludzi, którzy w tej firmie pracują, począwszy od kierowników regionalnych po osoby z centrali.
zdjecie uzytkownika
emka - 2014-02-11 11:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam. Pracowalam w świecie spinek 2 m-ce , porażka. Płaca marna, oczekują od Ciebie pajacowania na poziomie hard , a kierownictwo ... brak slow...nie dosc ze czesto jestes odpowiedzialna za ich zadania to jeszcze traktują cie jak niewolnika. Co do kultury - calkowity BRAK.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Świat Spinek
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x