brak logo

KNC Nieruchomości

Rzeszów

Opinie o KNC Nieruchomości

Maja 2012-04-16 15:03:44
Nie jestem pracownikiem KNC .
A ty podpisujesz się - anonim- więc sam podpis mówi sam za siebie !
Podpisz się z imienia i nazwiska a potem pisz o prokuraturze czy innych organach !
klientka 2012-05-09 21:57:16
Witam chciałabym poprosić osoby w podobnej sytuacji do Pana Arka o kontakt na pnmd@o2.pl
Witek 2012-06-25 12:42:38
Polecam i pozdrawiam. Dziękuję za szybką i profesjonalną sprzedaż mojej działki.
superagent 2012-08-08 15:41:53
Super firma
Staszek 2012-09-24 20:46:55
No to teraz nie wiem co robić? Brać tę robotę u nich czy nie?
Może jeszcze ktoś podzieli się swoimi doświadczeniami.
Pozdrawiam
sprawdź sam 2012-09-25 08:25:46
Udaj się na rozmowę. Porozmawiaj i podejmij decyzję. Na forum możesz jedynie przeczytać reklamę KNC i opinie niezadowolonych. Kto wie? Może Ty będziesz ten zadowolony.
Staszek 2012-09-25 12:30:17
A czy oni płacą na bieżąco wynagrodzenia i prowizje?
kasia 2012-10-05 20:39:41
Nie moge uwierzyc w to co tu przeczytalam. Ile zlosci jest w slowach mich poprzednikow. Przykro sie robi, gdy sie to czyta... w naszym narodzie jest tyle pogardy dla innych, zlych slow, przykrych uwag. Juz nie tak latwo spotkac sie z zyczliwoscia...ludzie ogarnijcie sie troche.
??? 2012-10-24 19:38:48
Jestem jedną z podpisanych tu osób, nie wiem tylko dlaczego ktoś wypowiedział się za mnie i użył mojego nazwiska, nawet mnie o tym nie informując... Sama bym się pod tym nie podpisała, smutne :(
Kiwi 2012-10-30 19:34:16
Ja w KNC już nie pracuje. Czasami nawet żałuje i życzę im jak najlepiej, Tu gdzie teraz jestem , miodów nie ma .Zwolnijcie się jak wam się nie podoba i już . Zapewne na wasze miejsce , będzie 10 chętnych, takie czasy. Ja chętnie bym wrócił
FAN SUPERAGENTA 2013-02-14 21:33:02
Superagent - a ty ile zarobiłeś dla KNC ?
czy się siedzi , czy się leży 2 tysiące się należy .....
superagent 2013-02-14 21:36:08
superagent KNC z Nowego Sącza , ha , ha, ha , aleś pokazał
Beta 2013-02-16 09:54:41
Czy ktoś z pracowników, agentów i byłych agentów KNC może udzielić merytorycznej odpowiedzi odnośnie traktowania agentów i terminowości wypłacania im należności??? No bo to takie tam ha, ha wskazuje, że coś chyba jest na rzeczy.
cde 2013-02-19 15:26:42
masz racje, złe opinie o agencjach nieruchomości pochodzą właśnie z tego ze klienci podpisują umowę, cieszą się jak pokazujemy ich nieruchomość, że reklamujemy ją, generalnie, że jesteśmy na każde ich zawołania a jak przyjdzie do płacenia prowizji to maja 100 powodów żeby jej nie zapłacić.
Mam_Pytanko 2013-03-22 14:06:02
Ostatnio KNC wypuściło oferty pracy i w rodzaju umowy proponują umowę o pracę. Czyżby rzeczywiście tak teraz zatrudniali?
robert 2013-06-11 15:37:59
W KNC Tarnów pracują niekompetentni ludzie! Mój kolega zadzwonił do nich i chciał rozmawiać po angielsku, pracownicy odłożyli telefon! KNC jest przecież ogólnopolskim biurem....reklamują się jako biuro działające w 7 krajach świata. Może mi ktoś podać adresy pozostałych oddziałów?
Ja 2013-06-11 16:05:57
Zgadzam się z Tobą Renara w 100 % i też wszystkich ostrzegam. KNC działa na zasadzie "jak coś sobie sprzedacie, to coś tam wypłacimy z zaległych pensji." Jeżeli ktoś liczy na regularne wypłacanie podstawy pensji - niech nie zatrudnia się w tej firmie. Obecnie coraz więcej ludzi odchodzi z KNC (w tym ja) - firma zrobiła sobie z naszych pensji darmowy kredyt!
.. 2013-06-12 21:11:18
potwierdzam...
PAN 2013-06-13 12:08:48
witam . pracuje 2 lata i racja jest ciezko ale to co zostalo wczesniej napisane to lekka przesada . trzeba pracowac tak jak wszedzie tempo jest szybkie a praca jest stresujaca. ale nie oszukujmy sie jest kryzys i tak jest wszędzie
ten czyli ja 2014-09-11 10:31:40
W Rzeszowskiej fili pracują ludzie nie kompetentni w szczególności B.H. odradzam korzystanie z usług, a tym bardziej ze współpracy, jedyny cel to wyciągnąć od ciebie kasę za umowę na wyłączność.
... 2014-12-03 12:50:01
W teorii jest pięknie, zwrot za paliwo, służbowy telefon, wysokie prowizje... W praktyce - pensje płacone z kilkumiesięcznym opóźnieniem. Ja skończyłem pracę w tej firmie już dawno, a nadal nie wypłacili mi całości - sprawa miała finał w sądzie i ciągnie się jak flaki z olejem. Zdecydowanie nie polecam.
1
marian mariański 2015-01-29 21:45:14
też uważam oferty firmy knc za dość konkurencyjne co świadczy o ich inteligencji i sprycie rynkowym. i zachęca mnie aby podjąć u nich zatrudnienie jak najszybciej, bo takowego obecnie pilnie poszukuję. zapytać jednak muszę jak przedstawia się dokładnie państwa system prowizyjny? z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
marianna 2015-02-23 17:19:20
Ich system prowizyjny wygląda tak, że jak na razie z moich zaległych pensji z 2013 roku komornik z Tarnowa odzyskał tylko kilka tysięcy, jeszcze kilka zostało, tak więc czekam z niecierpliwością. Polecam tę pracę absolutnie wszystkim, którzy lubią chodzenie po sądach, komornikach itd. Dzięki nim mogłam zgłębić tajniki prawa pracy i wiele się nauczyć.
Ja 2015-11-05 20:57:56
Ja odzyskałam na razie około 3/4 swoich zaległych pensji. Czekam na resztę. Nie wiem jakie warunki są obecnie w tej firmie. Zaznaczam, że skończyłam pracę w 2013 roku i nadal nie odzyskałam całości pieniędzy. Zanim złożyłam wniosek u komornika były próby ugody itd, jednak nie spotkało się to z większym zainteresowaniem właściciela firmy, który w tym czasie zajmował się rozwijaniem swojej prywatnej winnicy i pokazywaniem na FB zdjęć ze służbowych imprez w restauracjach i hotelach :) Także raczej był to brak dobrej woli wypłacenia moich pieniędzy, niż brak kasy. Bardzo niefajne.
Byly pracownik 2015-12-04 12:01:23
Na szczescie zakonczylam prace w ttm biurze juz ponad 2 lata temu. Po 2 latach chodzenia po sadach i komornikach otrzymalam swoje wynagrodzenie. Nire chce miec z nimi juz nic wspolnego. Absolutnie nie polecam pracy u nich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JA 2015-12-09 19:18:57
Właśnie jestem w wielkiej radości, gdyż otrzymałam przekazem pocztowym z Sadu w Tarnowie ostatnie kilka tysięcy z zaległych wypłat :)
mko 2016-07-10 21:27:24
Najlepszym dowodem na to, ze się dobrze u nich dzieje jest to, że nie ma nawet rotacji wśród pracowników. Przecież o takie stabilne zatrudnienie jest teraz dość trudno, a skoro można liczyć na jakieś premie do zarobków to się rzeczywiście opłaca załapać.
Zostaw swoją opinię o KNC Nieruchomości - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KNC Nieruchomości