logo Nord Travel

Nord Travel

Kraków

Opinie o Nord Travel

wiki1111 2014-12-04 11:33:42
prosze o kontakt!!
6
znajoma 2016-01-05 22:56:49
Widze, ze moja iadomosc zostala sciagnieta z portalu. Potwierdzam ponownie nieuczciwosc wlasciciela firmy i ostrzegam przed wysylaniem mu pieniedzy !
10
Mika 2016-01-06 08:25:57
Niestety pan Koźmic jest człowiekiem wyjątkowo nieuczciwym i "znajoma" ma rację. Jeżeli nie chcecie stracić czasu i pieniędzy nie wdawajcie się w jakiekolwiek kontakty z firmą Nordtravel i tym panem. Tych negatywnych opinii było tu dużo więcej...
10
oszukana 2016-02-12 18:37:24
Witam potwierdzam powyższe opinie Pan Koźmic jest bardzo nieuczciwy,nie opłaca swoich pracowników. Ostrzegam przed jakąkolwiek współpracą!
7
Adiii 2016-02-17 13:40:23
Pan (usunięte przez administratora) jest uczciwą osobą tylko bardzo zajętą . Wszystkie pieniążki otrzymałam a niktórzy chcieli by od razu a w każdej pracy po miesiącu jest wypłata. Daje ludziom pracę, dzieciom uśmiech , ma wiele pasji i zadowolonych klientów . Wiele pozytywnych opini o podróżach z tym człowiekiem...
3
o właścicielu 2016-02-18 14:27:22
Nie polecam współpracy a komentarz @Adiii- to komentarz samego właścieciela.
Nie ładnie Panie Mareczku, oj nie ładnie
8
miki 2016-02-18 19:38:23
Tak też myślałam ;)
4
obiektywnie 2016-02-19 12:58:40
Ja bym się dwa razy zastanowił przy okazji współpracy z tą firmą.
Osobiście nie polecam, z wielu powodów, ale nie będę tego upubliczniał.
Zainteresowani niech napiszą maila to wyślę dowody potwierdzające moje informacje
6
wiki.l 2016-02-19 14:06:10
Wlasnie wybieram sie tam do pracy. Jestem przerazona tym co tu przeczytalam. Prosze napisac wiecej na maila wiki.leszczynska@wp.pl bo teraz nie wiem czy jechac. Kolezanka polecala.
4
Doris 2016-02-19 20:00:48
Ja jestem zadowolona w pracy i zarobków i pracuje dla Pana Marka juz kilka lat. Każdy ma prawo do wyboru z kim współpracuje. Polecam :)
3
Lotar S 2016-02-19 20:06:22
Ja bylem u Pana Marka na oficjalnych praktykach ze studiow i nie potwierdzam zadnej z powyzszych opinii.
2
Kate 2016-02-19 20:07:26
Pracowałam dla Pana Koźmica dwukrotnie i nie mam żadnych wątpliwości do polecenia współpracy. Oczywiście jest wymagający , ale to nie jest ciężka praca a można zarobić!!!
2
Hahahahhahahaha 2016-02-24 15:47:38
Czemu pisze Pan pozytywne opinie na swój temat?
Przecież i tak osoby zatrudnione poznają prawdę.
8
Ostrzegam 2016-03-10 14:12:13
Potwierdzam nieuczciwość "firmy" przede wszystkim właściciela/człowieka. Przemyślane oszustwa, wyłudzanie i manipulacja Bardzo lojalnie przestrzegam klientów, lecz przede wszystkim osoby nawiązujące kontakt, współpracę z tym człowiekiem.
Pozdrawiam i zycze dużo rozsądku i uwazności.
7
Leon 2016-03-10 15:26:16
A wpisy tego samego dnia tylko w kilku godzinnym odstepie czasowym sa równie podejrzane hehe :)
Duża zawiść , zazdrość i chyba ta firma powinna sprawdzic te osoby i spotkac sie w sadzie. Polecam właścicielowi firmy. A nazywanie kogoś wlaścicielem/ człowiekiem wydaje sie mocno zabawne bo raczej zwierzęta lub rzeczy nie prowadza tego typu działalności. Malo dojrzale osóbki tutaj sie w coś bawia . Pozdrawiam
5
mason 2016-03-10 17:23:04
Nie ma czego zazdrościć upadającej firmie, która wykorzystuje łatwowierność ludzi, żeby wyłudzić pieniądze. Pieniądze małe i duże. Proszę nie straszyć sądem, bo nie wiadomo jaki ta sprawa miałaby obrót dla pana ;)
6
jasioo 2016-03-21 10:53:22
Ludzie przez kilka lat nie dostaja kasy za swoja prace. W grudniu pracuja a jest wiosna a Koźmic Marek klamie i nie wyplaca. DODATKOWO KOBIECIARZ , MANIPULANT,OSZUST ! Potwierdzam i przestrzegam.
10
ann 2016-03-21 12:04:34
Potwierdzam również nieuczciwość pana Koźmica. Kiedyś życie mu odpłaci za te oszustwa. W każdym razie nie polecam wyjazdów ani turystycznych, ani do pracy, ani podejmowania pracy podczas imprez w Polsce. Młode dziewczyny nie bądźcie naiwne i nie wierzcie w jego obiecanki. Już niejedna się sparzyła i jeszcze sparzy ;)
9
ann 2016-03-21 12:09:59
To ty chyba nie jesteś dojrzały. Chodzi tu o człowieczeństwo i zasady moralne, prywatnego człowieka, bo ta firma to jeden człowiek, który zatracił normy moralne w tym lesie ;)
A wpisy są w małych odstępach, bo ludzie śledzą ten wątek i dostają powiadomienia gdy coś nowego się pokaże.
8
Ania 2016-03-21 13:29:48
Witam,
Dziękuję za troskę . Nie interesuja mnie zadne informacje. Znam Marka i wiem jaki jest. Nie bawie sie w to i jeszcze jedno nie pracuje z Markiem tylko mu towarzyszylam. Prosze z Nim sie kontaktowac... Pozdrawiam
4
kontrahent 2016-04-27 10:25:10
(usunięte przez administratora) to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oszukuje również kontrahentów.
9
edyta 2016-04-27 12:01:02
A można jakieś szczegóły. Ten człowiek oszukuje wszystkich jak leci. Miałabym dużo do powiedzenia na ten temat. Po prostu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszust jakich mało...
8
Splawik 2016-07-06 20:57:15
Ponad rok czasu czekam na kasę, próby kontaktu, bez szans. DALEKO Mareczku to ty nie zajedziesz na tych reniferkach. :@
5
p 2016-09-25 21:43:37
przestrzegam wszystkich przed relacjami finansowymi z M. Kozmicem i jego firma- wykonywałem serwis transportowy na jego zlecenie rok temu i do tej pory nie zaplacil. Nie odpowiada na maile, telefony. Z tego zachowania wynika, ze jest typowym oszustem
6
3wer 2016-09-27 11:34:29
@raw oczywiście ze to jest ważne chociz z drugeij strony yo ja uważam ze to nie poiwno być nic szczególnego taka wyplata o czasie ze to jednak powinno być gwarantowane w każdej firmie chyba się ze mna zgodszisz?
Zostaw swoją opinię o Nord Travel - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nord Travel