brak logo

Hirsch - Katowice Sp. z o.o.

Katowice

Opinie o Hirsch - Katowice Sp. z o.o.

muszkieter 2011-03-02 00:31:36
firma na ktorej nie mozna polegac nie zatrudniaja tylko umowa zlecenie i własna działanosc z kasa sie spuzniaja nawet potrafia zapłacic po 20 a nie tak jak mowia ludzie tam sa niewykfalikowani kierownicy jesli moge tak powiedziec sa po zawodowkach wypłaty tna jak sie da nie polecam
2
Niewolnica Isaura 2011-05-03 10:48:34
Fakt firma nigdy nie zdąża z wypłatami na czas przeważnie są 18ego 20ego zatrudniają na działalność i um.zlecenie. z m-ąca na m-ąc coraz mniej płacą, początki niezłe na zachęte potem zaczyna się obniżanie. Mile widziana praca w święta i niedzielę w przeciwnym razie wypłata nędzna. [usunięte przez moderatora] .Osobiście odradzam 3 -4 tyś/m-c przy 250 - 300 godz. to nie rarytas.
koles 2012-12-07 21:02:54
Pracuje w Hirsch katowice i chce tylko napisac ze ta firma to jakas wielka porazka kierownicy sa tak wredni wobec ludzi ze w glowie sie to nie miesci [usunięte przez moderatora] . W firmie nie ma porzadnych narzedzi wiecznie cos pozyczamy od innych firm najlepiej zebys zrobil pomieszczenie bez przedluzacza halogena blachy i łopatki "coś z niczego " . Prezes nie interesuje sie tym co sie dzieje w firmie albo woli nie wiedziec najlepiej tylko wyciagac reke .... wiadomo po co
Ślązak 2013-04-11 08:02:27
Pracowałem w Hirsch 3 miesiące.To byłyły cieżkie miesiące,pod wzgledem pracy,i organizacji.W tym czasie zaliczyłem kilka delegacji,za które miałem takie same pieniądze ,jak praca w Katowicach,a nawet mniejsze!!! [usunięte przez moderatora] który prowadził roboty odtracił mi kilkaset zł,i innym kolegom za rzekome ociaganie sie w pracy,wiec zamiast zarobic to straciłem na taxi żeby dojechac w nocy do miejsca z którego jechalismy w delegacje.Odnosnie nazedzi ,to prawda -blachy powyginane,gąpki zeschniete,twarde,nie nadajace sie do zacierania tynku.to na dworcu w Katowicach.Około 60 ludzi,a nie ma dosłownie czym pracowac.Każa podpisac pusty plakniet,a wypłata jest jaka im pasuje,Pewny pracownik cos mądrego zaproponował,odnośnie przebiegu robót,to dostał [usunięte przez moderatora] ostrzezenie,że zostanie ukarany,jak bedzie wychodził przed szereg.Tam maja wspólne kółko zainteresowań,jesli wiecie o co mi chodzi.A większość to ludzie z łapanki ,bez kwalfilacji!!!!! [usunięte przez moderatora]
BRAZYLIA !!;D 2013-05-21 06:02:04
FIRMA MA KONKRETNY PROBLEM Z KASA JEST SEZON A FIRMA UPADA CORAZ MNIEJSZE PŁACE ZA PONAD 200 H LUDZIE ZARABIAJA PO 3 TYS ZŁ Z TEGO TRZEBA ZAPLACIC ZUS I KSIEGOWA HAHAHA SPROWADZILI FIRME NA SAMO DNO A MAJA TAKIE UDZIALY I PRACE Z 2GIEJ REKI ZMIENIĆ CAŁY ZARZAD!!
1
daro 2013-05-28 19:16:11
witam,od jutra zaczynam prace w tej firmie,jak czytam te wypowiedzi to juz mam dosc,czy to co piszecie tutaj to faktycznie prawda
Katowice 2013-06-02 14:56:44
Muszę przyznac,ze to jest najgorsza firma w jakiej pracowałem,wiekszosc to [usunięte przez moderatora] Kierownictwo ma duze braki w wykształceniu ,wiedzy i komunikacji... [usunięte przez moderatora] ...nikt nikogo nie szanuje,ludzi traktuje się jak smieci... Kierownik [usunięte przez moderatora] ,to jeden wielki sciemniacz,mówi ludziom,ze pracując w akordzie zarobią duzo wiećej , [usunięte przez moderatora] ..duzo mówic ... Po prostu odradzam,..
joku 2013-07-09 19:28:37
daro - 2013-05-28 19:16:11

witam,od jutra zaczynam prace w tej firmie,jak czytam te wypowiedzi to juz mam dosc,czy to co piszecie tutaj to faktycznie prawda
pracoje w hirsch,taka fuszera jak odchodzi tu to szok,i firma z takim doswiadczeniem,masakra,teraz mam 254 godz.i nie mam 3000 tys.zl.dziady
Jeba...c JK 2013-08-20 13:59:56
Moje zdanie ? Syf kiła i mogiła danda debili bez szkoly
maly 2013-08-22 20:29:22
to nie jest firma daj sobie spokoj poszukaj gdzie indziej ta firme prowadza kierownicy po 3 klasach
Lambda lanbda 2013-09-27 15:56:27
Odradzam jezeli choc troche sie szanujecie i nie chcecie sie zgorszyć [usunięte przez moderatora]
były pracownik 2013-09-27 16:15:32
witam ,pracoewałam tam przez tydzień ,makabra dziewczyny nie są zle nawet powiem fajne
ale tem maszyny to jakaś porażka
woda gorąca sie leje na ciebie mało cie nie poparzy no i stoisz 8 godzin w tej wodzie ale to nikogo nie obchodzi ze z maszyn sie leje
zle zrobilam ze zmienilam prace porażka i żałuje ze tam wogóle poszłąm
.......R 2014-04-02 21:14:56
w polsce na pewno ale nie wiem czy nie na swiecie najpotezniejcza firma mocniejsza niz asfalt HIRSz!!!potega dreszcz na sama mysl
maly 2014-05-07 19:36:58
a teraz co zrobili w poznaniu to jest najlepsza reklama (usunięte przez administratora)
2
uyjk 2015-01-22 23:56:20
Hej są jakies teraz premie, bo ja chce osobiście zanieść swoje cv i musze przygotowac sie na ewentualna rozmowe, więc napiszcie pod jakim względem oceniają pracownika itp.? wiecie, że niezwykle ważnym jest zaprezentowanie się w taki sposób, żeby natychmiast po rozmowie przesłuchujący nabrał pewności, że jesteśmy najlepszym kandydatem do pracy i dlatego proszę o te informacji..
kaszol 2015-02-08 11:59:35
ludzie nie maja doswiadczenia a wlodziu to .....
3
T. 2015-04-24 20:19:11
Czytam powyższe opinie, i się zastanawiam, czy to pisze nieuczciwa konkurencja, czy ludzie którzy chcieliby nic nie robić, a zarabiać nie wiadomo ile, i zmieniają pracodawcę średnio raz na miesiąc.
Pracuję w Hirschu ponad rok, i tylko 1 raz mi się zdarzyło, że wypłata nie była w terminie - obsuwa 5 dni, ale wcześniej były zaliczki. Na kasę nie narzekam, stawkę dostałem nawet lepszą niż oczekiwałem, godziny są liczone dobrze i co miesiąc jest premia - raz większa, raz mniejsza, ale zawsze mam trochę więcej niż mi wychodzi z samych godzin.
A braki sprzętu to jakieś bzdury. Jak ktoś nie umie sobie wyczyścić narzędzi po robocie to nic dziwnego, że potem narzeka że mu gąbka zaschnęła i się nie nadaje..
1
Długi 2015-04-29 15:09:21
Hirsch to dobra i uczciwa firma, płacą ok i kierownicy w porządku
1
Piotr 2015-05-22 22:42:04
Firma budowlana jak każda inna, ale przynajmniej zarobić się da
ukrainiec 2015-10-15 21:11:11
Ta firma to prawdziwa patologia pracownicy traktowani sa jak śmieci albo nawet gorzej. Kierownicy nie maja kompletnie pojęcia o robocie i są nie wykwalifikowani a godziny piszą jak chcą. Na porządku dziennym jest to że nie ma czym pracować ale to kierownictwa nic nie obchodzi a robota ma być zrobiona. Tą firmą powinna zająć się inspekcja pracy.
2
eda 2016-01-15 22:06:03
A ja nie narzekam kasa na czas i jedzonko ciepłe codzień Kapa tylko z tym przestojem do końca Stycznia w Warszawie.Mam nadzieje że firma nie zejdzie na psy jak większość w tym Kraju.
kto wie 2016-05-14 13:44:56
Możliwe, że jednym się pracuje lepiej np. w Warszawie, ale w Katowicach już gorzej troszkę @macik.
Zostaw swoją opinię o Hirsch - Katowice Sp. z o.o. - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hirsch - Katowice Sp. z o.o.