brak logo

Riwal Sp. z o.o.

Nowe Miasto nad Wartą

Opinie o Riwal Sp. z o.o.

łukasz klapa 2011-02-17 00:37:32
Słyszałem, ze duzo dziewczyn u was pracuje. Wezcie mnie do siebie bede riwalizowal z konkurencja. Wysylam jusz CV
anonim 2011-04-01 00:43:12
podnosnik nozycowy 4x4 12 m robocza za 170 zł - zaden problem - tak klienta chciala mi panienka z Riwala kupic - :) ale nie dal sie kupic - gratuluje poziomu cen i zdolnosci negocjacyjnych - dobrze was szkolą
cibi 2011-05-09 02:22:41
śmieszne zarządzanie
colosus 2011-06-02 13:59:55
nie ma kto pisać bo kilka panienek z wody mineralnej tam robi - do tego do korta sie dorwał jeden z drugim :)
hunter 2011-07-18 06:38:27
Chcesz wynająć i popatrzeć na silikon? zadzwoń do mnie - oddział Poznań - czekam :)
zylu 2011-11-03 14:12:08
szukam roboty wŁodzi szukacie pracowników mam prawko i gadane, jakie opinie o tej firmie dziekuje
nick 2011-11-05 06:07:31
nie polecam traktują ludzi jak śmieci
galeon 2011-11-10 11:02:11
a u ciebie jak traktują?
anonim_01 2012-04-26 15:11:12
chyba ktoś tu czarny pr urządza . . .
firma trzyma poziom, na pewno nie traktuje pracowników jak śmieci. Raz lepiej raz gorzej jak wszędzie. Atmosfera nie do przebicia. No i nie unika wzięcia odpowiedzialności za pracownika. Wszystko po-opłacane. Pensja zawsze na czas. Miodzio.
hans 1945 2013-04-16 21:23:10
to jesteś ostatni palant jeżeli nie odziarniasz silikonu y jesteś mega wór
1
hans 1945 2013-04-16 21:26:48
z tym dbaniem o pracownika to jest cienki temat mają gdzies pracownika jak coś to radz sobie sam
m 2014-03-03 17:45:33
znam firme dobrze maja fajny sprzed ceny mozna negocjowac przy dluzszym wynajmie kasa zawsze na czas nic pod stolem warunki pracy tez spoko
Iguśka 2015-11-09 19:46:27
Niestety miałam przyjemność z firmą. Ma ambicje na wielkie korpo a w rzeczywistości jest śmiesznym tworem. Dyrekcja w 70% jest mega miła ale jak przyjdzie do podsumowania wyników będą jechać po Tobie i komentować Twoje wyniki na forum wszystkich. Dyrektorka która rzuca wszystkim co ma pod ręką w miejscach publicznych przy ludziach.... żal
Iguśka 2015-11-09 19:49:24
Jak wypruwasz sobie żyły i masz własną baze klientów pieniądze są spoko jako handlowiec ale jako mechanik czy serwisant .... pożal się boże
abrono 2016-05-11 18:27:04
No niekoniecznie @chrum, aczkolwiek jest to ważna cecha pracownika który jest przedstawicielem handlowym. Doświadczenie jest ważne
Zostaw swoją opinię o Riwal Sp. z o.o. - Nowe Miasto nad Wartą
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Riwal Sp. z o.o.