brak logo

Secutec

Jawór

Opinie o Secutec

Benio 2011-01-11 01:46
hm... chyba ci prezesunio kazał tak napisać? Jeśli tak piszesz "pozytywnie" to dlaczego firma "uciekła" z Wrocławia na [usunięte przez moderatora] jakim bez wątpienia jest Jawor.

Pozdrówka dla speców [usunięte przez moderatora] :) Nie ma jak Niedaszów "rządzi"
Jarek 2011-03-10 00:26
Ja też potwierdzam, że fajna firma. Zmiana lokalizacji firmy odbyła się na wniosek pracowników. Polecam fimę. Słyszałam, że obecnie zatrudniaja do kolejnych trzech brygad.
x... 2011-04-27 00:31
ta.... za najnizsze dopuszczalne wynagrodzenie w Polsce i to ciagla permamentna praca w delegacji ! Kto jest zdesperowany i chce pracowac za grosze....
Basiek..trauma 2011-09-15 01:53
to pisze obecny prezes? Herr [usunięte przez moderatora] juz niemce wywalili na zbity pysk? No fachowiec od \"odlewnictwa\" a nie budownictwa zabezpieczen w pasach ruchu drogowego :)
Piotrek 2012-08-02 13:15
obecnie jest prowadzona rekrutacja. Nawet jak się nie przydam to polecam firmę. Fajna atmosfera i pracownicy też dobrze mówią.
Traumann 2012-08-20 19:38
Piotrek - 2012-08-02 13:15:16

obecnie jest prowadzona rekrutacja. Nawet jak się nie przydam to polecam firmę. Fajna atmosfera i pracownicy też dobrze mówią.
ale ściema ! Nikt poszukujący pracy w Jaworze nawet do nich nie zachodzi ani nie pyta za robotą, bo kiepska i słabo opłacana no i te ciągłe delegacje w Polsce za mało się tam zarabia by utrzymać siebie w delegacji nie mówiąc o rodzinie pozostawionej w Jaworze ! Ludzie przemyślcie zanim tam zapytacie o robotę....
Maciek 2013-03-18 23:24
Ostatnia opinia nie ma nic wspólnego z obecnym Secutec. W firmie pracują solidni fachowcy, co mocno psuje nastrój konkurentom. A tu już niedaleko do zawiści - naszej narodowej. Życzę wszystkim spokojnych nadchodzących Świąt.
Jan 2013-03-18 23:30
Ja też uważam, że to fajna firma. W ciągu ostatnich 2 lat dzięki stabilnej załodze urosła 3 krotnie. Nie ma tygodnia aby ktoś nie pytał o pracę. A po konkurencji z 2010 roku nie ma prawie śladu. No chyba, że zaraz coś skomentują na forum. Wszyscy odeszli z panem [usunięte przez moderatora] i gdzie tera są ?
Maciek 2013-03-18 23:34
Traumann, to interesujący Nick.
Maghodong_uBan 2013-03-21 15:23
Jan - 2013-03-18 23:30:17

Ja też uważam, że to fajna firma. W ciągu ostatnich 2 lat dzięki stabilnej załodze urosła 3 krotnie. Nie ma tygodnia aby ktoś nie pytał o pracę. A po konkurencji z 2010 roku nie ma prawie śladu. No chyba, że zaraz coś skomentują na forum. Wszyscy odeszli z panem [usunięte przez moderatora] i gdzie tera są ?
jeśli już to [usunięte przez moderatora] ! No sam mód z dziegciem to chyba najlepsza i najprężniejsza firma w branży barier :)
Zapewne ludziska "walą oknami i drzwiami" a nawet piwnicami by się u was tam zatrudnić w Jaworze :P
Ciekawe dlaczego starsze posty został skasowane o opinii firmy i warunkach _ ciekawym elementem "solidności i prężności" firmy jest siedziba w DDR`ówku !
Jeśli firma taka cacy to czemu /też na prośbę pracowników? przeniesiona do DDR`ówka :)

Z "wodolejskimi" pozdrowieniami i niech wam śmigus-dyngus służy, bo macie wiele z laniem wody .....
pracownik 2013-04-19 09:11
Firma to ściema. Praca na umowę zlecenie taką się tam dostaje. To zwykła ściema, bazują na bezrobociu, zwykłe hieny. Praca od rana do wieczora czyli w firmie na 7 do 18.albo jeszcze dłużej. Jedziesz pod Wrocław albo jeszcze dalej, praca w terenie nie myśl że zapłacą jakieś nadgodziny albo dietę MYLISZ SIĘ ! Dziwni ludzie. Kapitał niby niemiecki ale nic z niemieckim systemem pracy i płacy nie ma wspólnego. Od paru cwaniaków, To tyle !!!!!!!!!!!!!!
Anatol Kwas 2013-04-22 07:36
a miało być "TAK wspaniale": LIDER W BRANŻY BUDOWLANEJ, W ZWIĄZKU Z DYNAMICZNYM ROZWOJEM POSZUKUJE PRACOWNIKÓW ... :)

a wyszło jak zwykle ....
Jahovlew 2013-04-22 07:38
Maciek - 2013-03-18 23:24:19

Ostatnia opinia nie ma nic wspólnego z obecnym Secutec. W firmie pracują solidni fachowcy, co mocno psuje nastrój konkurentom. A tu już niedaleko do zawiści - naszej narodowej. Życzę wszystkim spokojnych nadchodzących Świąt.
[usunięte przez moderatora] czy to TY piszesz na zlecenie?
pracownik 2013-05-30 21:34
Bardzo dziwna korespondencja. Dlaczego niezadowoleni koledzy nie zwrócą się ze swoimi uwagami do przełożonego ? Albo sobie zwyczajnie pójdą do lepszej pracy ? Takie opluwanie pracodawcy jest typowe dla nieudaczników życiowych. Sflustrowane niedorajdy potrafią się tylko anonimowo użalać. Niech podadzą swoje nazwisko a wówczas sami w naszej firmie ocenimy publicznie co są warci. Podobnych bohaterów można znaleźć również w postach konkurencyjnych w regionie firm jak ZABERD, ROTOMAT, RESTAL, A może się po prostu skrzykną i otworzą własną doskonała firmę ?
Anatol Kwas 2013-05-30 21:37
Racja. Przepraszam pracowników Secutec za mojego poprzedniego posta.
Zugileniec 2013-06-16 15:01
ZABERD, ROTOMAT, RESTAL to przynajmniej czysto polskie firmy a są lepsi
JASIO ;) 2013-09-25 12:22
Biedna firma, niskie zrobki, kombinowane umowy. Każdy dzień to walka z wiatrakami ;-)
pracownik 2014-01-18 09:03
pracowałem w tej firmie niby wszystko fajnie a z dnia na dzien mnie zwolnili. zarobki w granicach 1500-1800 zł za prace w takim przedziale czasowym to jakies kpiny. najnizsza krajowa plus jakies ochłapy. wszedłem na ich strone zobaczyc co tam jest... czytam... czytam... spadłem z krzesła ze śmiechu cytuje: " a stosując innowacyjną technologię jesteśmy wzorem do naśladowania w tej dziedzinie. ." czym jesteście?? co stosujecie?? hahaha... humor od samego rana poprawiony
obecny pracownik 2014-02-25 11:23
to prawda, że koledzy którzy odeszli zarabiali w przedziale 1500 - 1800 na rękę. Nigdy niżej i zawsze terminowo. Jaka praca taka płaca. To dobrze, że już ich nie ma z w firmie. Mam nadzieję, że ich obecny pracodawca bardziej docenia ich zaangażowanie. My walczymy dalej o utrzymanie naszych stanowisk pracy w Secutec.
guguś 2014-06-21 12:01
ja też pracowałem w tej firmie ale z dnia na dzień było gorzej od poniedziałku do niedzieli się pracowało i od poniedziałku do soboty wstawałem na godzinie 5 do pracy a w domu byłem dopiero na godzinę 22:23 a w niedzielę powiedzieliśmy że jak mamy już przyjść to tylko i wyłącznie na godzinę 8:00 a powrót do domu to był też gdzieś tak po 22. a w następny dzień czyli poniedziałek i na 5 do 22 ale praca akordowa i umowa śmieciowa :/
pracownik 2014-07-30 15:52
czyli tak jak wszyscy w branży. Taka branża i taki zawód. Pracuje się od świtu do nocy, puki jest światło. Latem dłużej, zima krócej albo wcale. Często sam dojazd na budowę trwa 2 godziny w jedną stronę. Ale zawsze można się zatrudnić w innej firmie gdzie pracuje się krócej i płacą więcej. A jeszcze lepiej w innej branży. Do budowlanki trzeba twardzieli.
Mireczek 2015-01-31 21:38
Zastanawiam się jak obecnie wygląda zatrudnienie u nich w firmie. Świadcząc usługi porządkowe dróg, doradztwa, planowania czy sprzedaży na pewno potrzeba wykształconych, świetnie znających rynek pracowników. Tak myślę - jakie są szanse żeby dostać się do nich, skoro oferują chyba niezłe warunki swoim pracownikom i nie każdy może chcieć rezygnować z nich?
ert 2016-05-14 19:26
@rabs no podjrzeeam ze to jednak zalezy od kilku czynnikow na przyklad od wysztalcenia czy dosiwadczenia ciekawe czy firma bedzie w najbliszym czasie kgos poszukiwac do zatrudnienia w sumie bo bym sie moze załapal
Hanna 2017-05-29 14:21
@ert, a jakie stanowisko konkretnie Cię interesuje?
Czy ktoś wie więcej na temat aktualnie przeprowadzanych rekrutacji przez Secutec? Jak oceniacie firmę jako pracodawcę? Chętnie dowiemy się więcej na temat Waszych doświadczeń.
Zostaw swoją opinię o Secutec - Jawór
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Secutec