brak logo

Secutec

Jawór

Opinie o Secutec

Benio 2011-01-11 01:46:36
hm... chyba ci prezesunio kazał tak napisać? Jeśli tak piszesz "pozytywnie" to dlaczego firma "uciekła" z Wrocławia na [usunięte przez moderatora] jakim bez wątpienia jest Jawor.

Pozdrówka dla speców [usunięte przez moderatora] :) Nie ma jak Niedaszów "rządzi"
Jarek 2011-03-10 00:26:41
Ja też potwierdzam, że fajna firma. Zmiana lokalizacji firmy odbyła się na wniosek pracowników. Polecam fimę. Słyszałam, że obecnie zatrudniaja do kolejnych trzech brygad.
x... 2011-04-27 00:31:03
ta.... za najnizsze dopuszczalne wynagrodzenie w Polsce i to ciagla permamentna praca w delegacji ! Kto jest zdesperowany i chce pracowac za grosze....
Basiek..trauma 2011-09-15 01:53:22
to pisze obecny prezes? Herr [usunięte przez moderatora] juz niemce wywalili na zbity pysk? No fachowiec od "odlewnictwa" a nie budownictwa zabezpieczen w pasach ruchu drogowego :)
Piotrek 2012-08-02 13:15:16
obecnie jest prowadzona rekrutacja. Nawet jak się nie przydam to polecam firmę. Fajna atmosfera i pracownicy też dobrze mówią.
Traumann 2012-08-20 19:38:58
Piotrek - 2012-08-02 13:15:16

obecnie jest prowadzona rekrutacja. Nawet jak się nie przydam to polecam firmę. Fajna atmosfera i pracownicy też dobrze mówią.
ale ściema ! Nikt poszukujący pracy w Jaworze nawet do nich nie zachodzi ani nie pyta za robotą, bo kiepska i słabo opłacana no i te ciągłe delegacje w Polsce za mało się tam zarabia by utrzymać siebie w delegacji nie mówiąc o rodzinie pozostawionej w Jaworze ! Ludzie przemyślcie zanim tam zapytacie o robotę....
Maciek 2013-03-18 23:24:19
Ostatnia opinia nie ma nic wspólnego z obecnym Secutec. W firmie pracują solidni fachowcy, co mocno psuje nastrój konkurentom. A tu już niedaleko do zawiści - naszej narodowej. Życzę wszystkim spokojnych nadchodzących Świąt.
Jan 2013-03-18 23:30:17
Ja też uważam, że to fajna firma. W ciągu ostatnich 2 lat dzięki stabilnej załodze urosła 3 krotnie. Nie ma tygodnia aby ktoś nie pytał o pracę. A po konkurencji z 2010 roku nie ma prawie śladu. No chyba, że zaraz coś skomentują na forum. Wszyscy odeszli z panem [usunięte przez moderatora] i gdzie tera są ?
Maciek 2013-03-18 23:34:44
Traumann, to interesujący Nick.
Maghodong_uBan 2013-03-21 15:23:21
Jan - 2013-03-18 23:30:17

Ja też uważam, że to fajna firma. W ciągu ostatnich 2 lat dzięki stabilnej załodze urosła 3 krotnie. Nie ma tygodnia aby ktoś nie pytał o pracę. A po konkurencji z 2010 roku nie ma prawie śladu. No chyba, że zaraz coś skomentują na forum. Wszyscy odeszli z panem [usunięte przez moderatora] i gdzie tera są ?
jeśli już to [usunięte przez moderatora] ! No sam mód z dziegciem to chyba najlepsza i najprężniejsza firma w branży barier :)
Zapewne ludziska "walą oknami i drzwiami" a nawet piwnicami by się u was tam zatrudnić w Jaworze :P
Ciekawe dlaczego starsze posty został skasowane o opinii firmy i warunkach _ ciekawym elementem "solidności i prężności" firmy jest siedziba w DDR`ówku !
Jeśli firma taka cacy to czemu /też na prośbę pracowników? przeniesiona do DDR`ówka :)

Z "wodolejskimi" pozdrowieniami i niech wam śmigus-dyngus służy, bo macie wiele z laniem wody .....
pracownik 2013-04-19 09:11:37
Firma to ściema. Praca na umowę zlecenie taką się tam dostaje. To zwykła ściema, bazują na bezrobociu, zwykłe hieny. Praca od rana do wieczora czyli w firmie na 7 do 18.albo jeszcze dłużej. Jedziesz pod Wrocław albo jeszcze dalej, praca w terenie nie myśl że zapłacą jakieś nadgodziny albo dietę MYLISZ SIĘ ! Dziwni ludzie. Kapitał niby niemiecki ale nic z niemieckim systemem pracy i płacy nie ma wspólnego. Od paru cwaniaków, To tyle !!!!!!!!!!!!!!
Anatol Kwas 2013-04-22 07:36:45
a miało być "TAK wspaniale": LIDER W BRANŻY BUDOWLANEJ, W ZWIĄZKU Z DYNAMICZNYM ROZWOJEM POSZUKUJE PRACOWNIKÓW ... :)

a wyszło jak zwykle ....
Jahovlew 2013-04-22 07:38:52
Maciek - 2013-03-18 23:24:19

Ostatnia opinia nie ma nic wspólnego z obecnym Secutec. W firmie pracują solidni fachowcy, co mocno psuje nastrój konkurentom. A tu już niedaleko do zawiści - naszej narodowej. Życzę wszystkim spokojnych nadchodzących Świąt.
[usunięte przez moderatora] czy to TY piszesz na zlecenie?
pracownik 2013-05-30 21:34:36
Bardzo dziwna korespondencja. Dlaczego niezadowoleni koledzy nie zwrócą się ze swoimi uwagami do przełożonego ? Albo sobie zwyczajnie pójdą do lepszej pracy ? Takie opluwanie pracodawcy jest typowe dla nieudaczników życiowych. Sflustrowane niedorajdy potrafią się tylko anonimowo użalać. Niech podadzą swoje nazwisko a wówczas sami w naszej firmie ocenimy publicznie co są warci. Podobnych bohaterów można znaleźć również w postach konkurencyjnych w regionie firm jak ZABERD, ROTOMAT, RESTAL, A może się po prostu skrzykną i otworzą własną doskonała firmę ?
Anatol Kwas 2013-05-30 21:37:43
Racja. Przepraszam pracowników Secutec za mojego poprzedniego posta.
Zugileniec 2013-06-16 15:01:46
ZABERD, ROTOMAT, RESTAL to przynajmniej czysto polskie firmy a są lepsi
JASIO ;) 2013-09-25 12:22:08
Biedna firma, niskie zrobki, kombinowane umowy. Każdy dzień to walka z wiatrakami ;-)
pracownik 2014-01-18 09:03:05
pracowałem w tej firmie niby wszystko fajnie a z dnia na dzien mnie zwolnili. zarobki w granicach 1500-1800 zł za prace w takim przedziale czasowym to jakies kpiny. najnizsza krajowa plus jakies ochłapy. wszedłem na ich strone zobaczyc co tam jest... czytam... czytam... spadłem z krzesła ze śmiechu cytuje: " a stosując innowacyjną technologię jesteśmy wzorem do naśladowania w tej dziedzinie. ." czym jesteście?? co stosujecie?? hahaha... humor od samego rana poprawiony
obecny pracownik 2014-02-25 11:23:13
to prawda, że koledzy którzy odeszli zarabiali w przedziale 1500 - 1800 na rękę. Nigdy niżej i zawsze terminowo. Jaka praca taka płaca. To dobrze, że już ich nie ma z w firmie. Mam nadzieję, że ich obecny pracodawca bardziej docenia ich zaangażowanie. My walczymy dalej o utrzymanie naszych stanowisk pracy w Secutec.
guguś 2014-06-21 12:01:52
ja też pracowałem w tej firmie ale z dnia na dzień było gorzej od poniedziałku do niedzieli się pracowało i od poniedziałku do soboty wstawałem na godzinie 5 do pracy a w domu byłem dopiero na godzinę 22:23 a w niedzielę powiedzieliśmy że jak mamy już przyjść to tylko i wyłącznie na godzinę 8:00 a powrót do domu to był też gdzieś tak po 22. a w następny dzień czyli poniedziałek i na 5 do 22 ale praca akordowa i umowa śmieciowa :/
pracownik 2014-07-30 15:52:54
czyli tak jak wszyscy w branży. Taka branża i taki zawód. Pracuje się od świtu do nocy, puki jest światło. Latem dłużej, zima krócej albo wcale. Często sam dojazd na budowę trwa 2 godziny w jedną stronę. Ale zawsze można się zatrudnić w innej firmie gdzie pracuje się krócej i płacą więcej. A jeszcze lepiej w innej branży. Do budowlanki trzeba twardzieli.
Mireczek 2015-01-31 21:38:48
Zastanawiam się jak obecnie wygląda zatrudnienie u nich w firmie. Świadcząc usługi porządkowe dróg, doradztwa, planowania czy sprzedaży na pewno potrzeba wykształconych, świetnie znających rynek pracowników. Tak myślę - jakie są szanse żeby dostać się do nich, skoro oferują chyba niezłe warunki swoim pracownikom i nie każdy może chcieć rezygnować z nich?
ert 2016-05-14 19:26:28
@rabs no podjrzeeam ze to jednak zalezy od kilku czynnikow na przyklad od wysztalcenia czy dosiwadczenia ciekawe czy firma bedzie w najbliszym czasie kgos poszukiwac do zatrudnienia w sumie bo bym sie moze załapal
Zostaw swoją opinię o Secutec - Jawór
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Secutec