brak logo

Dromil Sp. z o.o.

Łękawica

Opinie o Dromil Sp. z o.o.

JULEK 2011-03-25 11:56:29
Mieszaja i zarobki coraz gorsze
górol 2011-04-04 13:37:20
To jest poważne forum. Nie wprowadzaj facet ludzi w błąd! Dlaczego piszesz jakieś reklamowe bzdury? Jest odwrotnie niż piszesz!
olaf 2012-04-25 16:55:52
rzeczywiście nie warto tam iść do pracy bo człowiek tylko zdrowie zje. możesz się starać, a i tak tego nikt nie doceni.
obiektywny 2012-05-05 08:30:27
To chora firma tak jak czlonkowie zarzadu pracownikow maja za nic. Z dnia na dzien zmieniaja tresci Umow . Nie wazne czy ktos przepracowal 10 czy 20 lat . pani caputa powinna Lopate chwycic a nie niszczyc ludziom zycie.
xxx 2012-05-05 08:33:54
ludziom z dnia na dzien znikaja urlopy. gdzie jest pip jak jest potrzebny czemu nikt nie pomoze ludziom gnebionym przez zarzad.Nikt nic nie wie nikt nie rozmawia z ludzmi robia co chca szanowni inspektorzy zajmijcie sie ta firma
nick 2012-05-08 16:54:03
Szefowie tej firmy traktuja pracownikow jak niewolnikow, ktorzy na nich pracowac musza! Urlopy nie wiadomo kiedy po prostu przestaja istniec! MOBING i poniewieranie ludzmi! Nie chca placic!
WSTYD!!!!!!!
zg 2012-05-08 16:56:47
TU JUZ WIDAC CO TO JEST ZA FIRMA; JESLI SAMA SOBIE OPINIE NA FORUM WYPISUJE!
promil 2012-05-13 10:22:17
jak spólka z oo.próbuje obnizyc zusy to jest okradanie panstwa jeden wielki przekret ta firma to prywatny folwark pani ksiegowej która pilnuje swoich interesów a interesy firmy ma gdzieś nie ma sie co z nimi [usunięte przez moderatora] od czego sa sądy pracy .
luk 2012-05-13 15:46:40
to juz nie jest Dromil tylko Captrans.
rambo 2012-05-14 20:10:02
zalozenie jest takie trzeba zwolnic 150 ludzi i nie wypłacac im zadnych odpraw dlatego daja do podpisania jakies porozumienia kto podpisze jest w dupie 1050zł plus 300zł premi i dziękuje ludzie do zimy sami odejdą po pozdychają za takie pieniadze ciekawe jest to że związki zawodowe sie pod tym podpisały to wstyd zamiast pomóc pogrążyli nas patałachy dromilowskie.
ja 2012-05-26 21:29:17
[usunięte przez moderatora] może te porozumienia sobie w [usunięte przez moderatora] włozyc od czego jest sąd pracy .
tycjusz pierwszy 2012-09-14 21:34:52
W tej firmie to już zostali z kierownictwa same patałachy. Z ludzi zrobili niewolników w obliczu prawa pracy. Wstyd. Ale powiadam Wam, że i ten dzban ucho straci. MOBING . A co to za inspekcja pracy która się na wizytę miesiąc wcześniej zapowiada - Panowie będziemy u was na kawie.
marika 2015-01-31 14:14:28
A ja bym prosiła o informacje na temat pracy tutaj - wiecie wszystko przez taki czas się mogło zmienic o czywiscie mam nadzieje ze na korzysc jescze wieksza dla pracownikow - z gory dziekuje za odpoweidzi bo tak szczerze wam powiem, ze mimo weekendu i nie za poznej godziny to bardzo mi to wszystko zaprzata glowe
fagot 2015-04-01 20:59:37
Dromil jest firmą z Żywca , która zajmuje się robotami drogowymi . Nie zajmuje się jednak nimi byle jak. Jest jedną z lepszych firm w Polsce w tym właśnie temacie . Realizują oni roboty drogowe w każdej technologii na zlecenie czy to krajowej dyrekcji dróg i autostrad czy też innych prywatnych inwestorów.
Roześmiana Małpka 2015-08-17 19:37:45
Witam na samym wstępie chciał bym pozdrowić panią Caput.. Zakłamana babę która tylko potrafi obiecywać nic nie dawać ani się z tego wywiązać a chroni za swoimi plecami swoja rodzinę która prawie sama tam robi bo ciocia daje im prace aa tak na prawde to ta jej rodzinka więcej tam ukradła nisz jaki chyba kolwiek pracownik śmieszne jest to na prawdę żeby podopieczni pani Capu.. busami stali pod domami a zwykli pracownicy jeżdzili prywatnymi samochodami to rodzina firma na to wychodzi robią co chcą a kradną jeszcze więcej zrobić kogoś brygadzista co nawet nie wie jak łopata dobrze wyglada smieszne ale co tam rodzina może wszystko jedna wielka klika
3
Dużo widać 2015-08-17 19:46:44
Ostatnio jak kleili dziury to biegali po wioskach kto chce kupić fres(kore) heheh śmieszne no i kto pan brygadzista haha masakra a jego ulubiony operator znów ropke panowie was nagrac i wystawić najśmieszniejsza firma roku przez takich jak w ta firma traci na wizerunku i to bardzo żalll
2
Archanioł 2015-09-15 13:49:00
Od kilku miesięcy pracownicy tej firmy nie dostali wypłaty, więc to może świadczyć jaka to firma ;).
xxx 2015-09-27 22:35:16
Rozesmiana Malpko.....moze i masz racje co do niektorych, ale sa i tacy ktorzy nie wykorzystuja tej znajomosci, robia to co maja robic, a nawet i wiecej. Kwestia charakteru i podejscia do pracy:)
JACEK 2015-10-05 20:30:51
wypłat nie będzie dopóty będzieć nosić w plecakach baniek z paliwem
driver 2015-10-06 09:18:25
jakie plecaki z paliwem oni noszą tam jedzenie bo muszą długo pracować a wypłat jak nie było tak nima
pracownik 2015-10-07 19:39:53
gdzie jest wypłata za sierpień jołopy matołowate
jacek 2015-10-11 20:13:57
Dromil firma jest wszyscy kradną jeszcze jest i tak trzymać dromilki jak macie jakieś paliwko to wiecie gdzie trzeba podjechać ....
Archanioł 2016-01-20 09:25:35
Opinia jest taka. Za styczeń w dalszym ciagu nie ma wypłaty i jak Ci ludzie mają żyć? Sparawa nadaje się do PIP. Może ktoś w końcu zmądrzeje i poprowadzi tę sprawę do końca.
2
jacek 2016-01-21 20:16:38
Gowno nie robota wiecie ile trzeba ukrasc zeby na swoje wyjsc idzcie do dany na skarge barany
jacek 2016-01-21 20:16:40
Gowno nie robota wiecie ile trzeba ukrasc zeby na swoje wyjsc idzcie do dany na skarge barany
3
obiektywny 2016-01-22 07:36:48
przestańcie kraść I sprzedawać paliwo w ten sposób sami siebie pogrążacie zajmijcie się może uczciwą pracą a nie tylko nosić kanistry I plecaki pełne paliwa.
4
Archanioł 2016-01-26 14:27:26
Za Styczeń nadal nie ma wypłaty. Jedni kradną może, tego nie wiem ale inni pracują uczciwie i wypłaty nie mają i to boli najbardziej.
Dzisiaj wykonałem zgłoszenie do PIP. Zobaczymy co z tego będzie.
Archanioł 2016-02-08 08:02:48
Takie sytuacje z wypłatą w tej firmie ciągną się już prawie rok. Czasami była dwa miesiące bez wypłaty a potem na raty. I tak ostatnio cały czas. Jak w umowie, wypłata ma być do 10 kazdego miesiąca. Trzeba walczyć o swoje.
obiektywny 2016-02-22 20:30:22
Jeżeli firma nie ma pieniędzy na paliwo i na wypłaty dla pracowników to jest to koniec firmy i obym był złym prorokiem ale skończczycie jak mostmar i zaległych pieniędzy nie odzyskacie nigdy tak że walczcie o zaległe wypłaty póki jeszcze jest czas.
2
Archanioł 2016-03-01 08:52:38
I właśnie tutaj chciałbym aby wszyscy pracownicy zaczęli walczyć o swoje a nie siedzieli cichutko pod miotłą. Pani Ksiegowa niestety Was dyma na każdym kroku. Wy nie macie wypłaty a ona bawi się Rzymie na Wakacjach w tym czasie.
Załogo zróbcie coś w końcu.
cg. 2016-03-06 20:34:16
To macie szczęście że komornicy jeszcze są na tyle laskawi że powoli się dobierają do majątku ale ich cierpliwos się kończy tak że walczcie o swoje nie dajecie się wyrolowac sprzataczce i tepemu.
1
eko 2016-03-19 10:40:05
U was w Dromilu jest jak w PiS-e księgowa i prezes to marionetki a decyzję podejmuje jedną osobą wiecie o kim mowa dlatego macie taki burdel i chodzicie bez wypłat trzeci miesiąc i nie myślcie że będzie lepiej.
1
fagot 2016-05-11 19:19:30
Pracowałem w kilku bardziej znanych miejscach w tej branży. Ludzie jednak mówią , że polecają to miejsce. Głównym powodem są niezłe warunki finansowe. Piszesz również i Ty prawdę @ola o nich . dobra firma
Zostaw swoją opinię o Dromil Sp. z o.o. - Łękawica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dromil Sp. z o.o.