brak logo

Centrum Dystrybucji i Logistyki Millennium

Koszalin

Opinie o Centrum Dystrybucji i Logistyki Millennium

Lena 2013-11-15 09:03:37
W tym sklepie oferują rewelacyjne mozaiki na ściany w dodatku w atrakcyjnych cenach, niesamowicie wyglądają, gorąco poelcam do skorzystania z ich oferty, polecam.
Tina 2013-11-19 12:30:26
Rewelacyjne obudowy do kominków, posiadają szeroki wybór obudów w atrakcyjnych cenach, to najlepszy dystrybutor, gorąco polecam.
Zosia 2013-12-12 12:35:51
Jestem bardzo zadowolona z ł·aweczki ofgrodowej, którą kupiłam w tym sklepie, jest solidnie wykonana i w dodatku dopracowana w każdym szczególe, to piękna rzecz, rewelacyjnie wygląda w naszym ogrodzie
Honorata 2014-01-02 08:19:23
Rewelacyjne przedsiębiorstwo, mają szeroki wybór wkładów kominkowych, jest z czego wybierać a w dodatku wszystkie wkłady sa solidnie wykonane i dostępne w atrakcyjnych cenach, rewelacja
niki 2014-01-31 15:36:10
chody strychowe nożycowe, użytkownik poleca sklep
super firma, swietny kontakt i błyskawiczna dostawa - no i towar pierwsza klasa.
tymio 2014-02-24 19:53:03
Jestem bardzo zadowolona ze stołu piknikowego jaki kupiłam w tym ccentrum, jest solidnie wykonany i bez problemu cała moja rodzinka się przy nim mieści i możemy delektować się jedzeniem w ogrodzie na świeżym powietrzu
monika 2014-04-15 09:00:24
Rewelacyjne przedsiębiorstwo, jestem bardzo zadowolona z mojego nowego wkładu kominkowego, który kupiłam w Centrum Dystrybucji i Logistyki Millennum, nie dość że kupiłam go w atrakcyjnej cenie to i na przesyłkę nie musiałam długo czekać
Katarzyna 2014-07-30 09:06:46
Poniższe opinie napisane są z pewnością przez pracownika Millenium. Ta firma to OSZUST. Zamówiłam towar miesiąc temu, zapłaciłam i czekam. Na początku pracownik firmy udzielał informacji na dyżurnym czacie firmy, że jutro będzie, że ze kilka dni - tak było kilka razy. Teraz nic nie piszą, nie odbierają telefonów. Pieniądze straciłam. Wkrótce będę miała urlop i więcej czasu, to zgłoszę się z tym na policję
Karina 2015-01-30 10:40:02
Zakup w firmie udany, towar doszedł bardzo szybko, jedyny mankament to to, że czekałam na fakturę około tygodnia.
kgv 2016-05-13 23:24:19
czy może mi ktoś powiedzieć jak sie pracuje w Centrum Dystrybucji i Logistyki Millennium? Prosze o rzetelną informację - jestem na etapie gromadzenia informacji o firmach celem rerutowania do nich w późniejszym terminie. Prosze o informacjenod praconwików
Zostaw swoją opinię o Centrum Dystrybucji i Logistyki Millennium - Koszalin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Dystrybucji i Logistyki Millennium