brak logo

Dobre Lampy Sp.j. Marcin Raduch Kamil Raczko Waldemar Raczko

Warszawa

Opinie o Dobre Lampy Sp.j. Marcin Raduch Kamil Raczko Waldemar Raczko

anonim 2011-03-19 10:45:15
Pracowałem tam i firma dobre lampy to są (usunięte przez administratora) Ten wcześniejszy wpis napisali chyba właściciele tej firmy. Praca w tej firmie jest stratą czasu i nerwów.
Czarek 2012-05-04 00:07:35
Skoro pracowałes to jak sie nazywasz?
Wszystko można sprawdzic! Dlaczego podpisujesz sie anonim?
Moze byłes poprostu leniem do kwadratu!
Ja tam pracuje od paru lat i bardzo sobie chwale tą prace. Czasem jest duża rotacja ale z tego co obserwuje eliminowani (usunięte przez administratora)co praca jest ich wrogiem!
1
Marcinn 2012-05-05 10:15:22
Jakich zarobków można się tam spodziewać? Jak wygląda mniej więcej grafik?
Klientka 2013-12-01 22:15:41
Odradzam wszystkim zakupy w tym sklepie. To oszustwo. Takie lampy można kupić w marketach budowlanych za 1/3 ceny. Obsługa jest niekompetentna, niegrzeczna a nawet bezczelna. Widać to zresztą po wcześniejszych wpisach. Sądzę, że pisał to właściciel tego sklepu. Nigdy nie byłam tak niegrzecznie potraktowana jak w tamtym sklepie. Mam nadzieje,że szybko splajtują, może to nauczy ich kultury i uczciwości.
1
one 2014-03-21 23:56:34
nie ma zadnego grafiku(usunięte przez administratora)jestes tylko zwyklym robolem
jeden 2014-04-05 23:37:35
Odradzam!!! Odradzam klientom! Odradzam pracownikom! Po prostu odradzam.(usunięte przez administratora)
gosc 2015-08-20 17:51:29
Zdecydowanie zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi opiniami dotyczącymi geszefciku pod nazwą "dobrelampy” Marcin Paduch, Kamil Raczko i Waldemar Raczko spółka jawna. Wspólnicy tej spółki, w szczególności Kamil Raczko to osoby niekompetentne, niekulturalne, nieuczciwe, z rozmysłem wprowadzające klientów w błąd. W dodatku nie mające bladego pojęcia o obowiązujących w Polsce przepisach (choć wydaje im się inaczej). Proszę omijać ten sklep szerokim łukiem. Sklepik powinien nazywać się kiepskie lampy z jeszcze bardziej kiepską i ordynarną obsługą. Mam nadzieję, że potencjalni klienci oddadzą swój głos nogami - po prostu do niego nie uczęszczając. Jak żyję nie spotkałam się z nierzetelnością, ignorancją regulacji prawnych i pospolitym chamstwem tego kalibru. Mam nadzieję, że zajmie się nimi UOKIK i Inspektorat Inspekcji Handlowej.
k1281 2015-09-26 03:15:26
Bardzo dziękujemy za wyrażenie UCZCIWEJ opinii. Ma Pani rację jednak kij ma dwa końce. Spektrum klientów jest ad A do Z i nie jest możliwe "dopieścić" każdego z osobna. Humory klientów są różne a nasze reakcje są ZAWSZE odpowiedzią na ich zapytania/zachowanie. Najważniejsze aby zakupione lampy służyły długo i bezawaryjnie gdyż to jest naszym priorytetem !
wind 2016-02-10 10:06:05
Wczoraj zostałem potraktowany przez właściciela w sposób krytyczny. Uwaga na tego człowieka, długo mógłbym się rozpisywać, ale szkoda moich nerwów. Omijać z daleka.

ps. nie jestem żadną konkurencją, nie prowadzę nawet własnej działalności.
Brzeczyszczykiewicz 2016-02-12 02:15:01
Faktycznie odnotowaliśmy wizytę tego Pana w dniu 9/02/2016. Chciał nam sprzedać używany silnik do Apollo 13 jednak grzecznie odmówiliśmy ze względu brak zapotrzebowania na taki asortyment. Pan był zdziwiony ,że w sklepie z lampami nie chcą części z demobilu. Obrażony wyszedł mówiąc do widzenia co zostało odwzajemnione z naszej strony.
dobrelampy 2016-02-14 02:49:06
My też !
Sygnatura akt : (karna)
Szkoda : naprawiona ! :(
Epilog : Picie to życie a robota to głupota.
P.S.
Ogarnij się bo szkoda takiego gościa jak ty !
56y7 2016-05-12 18:56:51
@kawon hej no wiesz w takiej sytuacji to ciezko stwiefdzic ktore komenatrze sa prawda a ktore nie..
Zostaw swoją opinię o Dobre Lampy Sp.j. Marcin Raduch Kamil Raczko Waldemar Raczko - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dobre Lampy Sp.j. Marcin Raduch Kamil Raczko Waldemar Raczko