brak logo

Dobre Lampy Sp.j. Marcin Raduch Kamil Raczko Waldemar Raczko

Warszawa

Opinie o Dobre Lampy Sp.j. Marcin Raduch Kamil Raczko Waldemar Raczko

anonim 2011-03-19 10:45
Pracowałem tam i firma dobre lampy to są (usunięte przez administratora) Ten wcześniejszy wpis napisali chyba właściciele tej firmy. Praca w tej firmie jest stratą czasu i nerwów.
1
Czarek 2012-05-04 00:07
Skoro pracowałes to jak sie nazywasz?
Wszystko można sprawdzic! Dlaczego podpisujesz sie anonim?
Moze byłes poprostu leniem do kwadratu!
Ja tam pracuje od paru lat i bardzo sobie chwale tą prace. Czasem jest duża rotacja ale z tego co obserwuje eliminowani (usunięte przez administratora)co praca jest ich wrogiem!
1
Marcinn 2012-05-05 10:15
Jakich zarobków można się tam spodziewać? Jak wygląda mniej więcej grafik?
Klientka 2013-12-01 22:15
Odradzam wszystkim zakupy w tym sklepie. To oszustwo. Takie lampy można kupić w marketach budowlanych za 1/3 ceny. Obsługa jest niekompetentna, niegrzeczna a nawet bezczelna. Widać to zresztą po wcześniejszych wpisach. Sądzę, że pisał to właściciel tego sklepu. Nigdy nie byłam tak niegrzecznie potraktowana jak w tamtym sklepie. Mam nadzieje,że szybko splajtują, może to nauczy ich kultury i uczciwości.
1
one 2014-03-21 23:56
nie ma zadnego grafiku(usunięte przez administratora)jestes tylko zwyklym robolem
jeden 2014-04-05 23:37
Odradzam!!! Odradzam klientom! Odradzam pracownikom! Po prostu odradzam.(usunięte przez administratora)
gosc 2015-08-20 17:51
Zdecydowanie zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi opiniami dotyczącymi geszefciku pod nazwą "dobrelampy” Marcin Paduch, Kamil Raczko i Waldemar Raczko spółka jawna. Wspólnicy tej spółki, w szczególności Kamil Raczko to osoby niekompetentne, niekulturalne, nieuczciwe, z rozmysłem wprowadzające klientów w błąd. W dodatku nie mające bladego pojęcia o obowiązujących w Polsce przepisach (choć wydaje im się inaczej). Proszę omijać ten sklep szerokim łukiem. Sklepik powinien nazywać się kiepskie lampy z jeszcze bardziej kiepską i ordynarną obsługą. Mam nadzieję, że potencjalni klienci oddadzą swój głos nogami - po prostu do niego nie uczęszczając. Jak żyję nie spotkałam się z nierzetelnością, ignorancją regulacji prawnych i pospolitym chamstwem tego kalibru. Mam nadzieję, że zajmie się nimi UOKIK i Inspektorat Inspekcji Handlowej.
k1281 2015-09-26 03:15
Bardzo dziękujemy za wyrażenie UCZCIWEJ opinii. Ma Pani rację jednak kij ma dwa końce. Spektrum klientów jest ad A do Z i nie jest możliwe "dopieścić" każdego z osobna. Humory klientów są różne a nasze reakcje są ZAWSZE odpowiedzią na ich zapytania/zachowanie. Najważniejsze aby zakupione lampy służyły długo i bezawaryjnie gdyż to jest naszym priorytetem !
wind 2016-02-10 10:06
Wczoraj zostałem potraktowany przez właściciela w sposób krytyczny. Uwaga na tego człowieka, długo mógłbym się rozpisywać, ale szkoda moich nerwów. Omijać z daleka.

ps. nie jestem żadną konkurencją, nie prowadzę nawet własnej działalności.
Brzeczyszczykiewicz 2016-02-12 02:15
Faktycznie odnotowaliśmy wizytę tego Pana w dniu 9/02/2016. Chciał nam sprzedać używany silnik do Apollo 13 jednak grzecznie odmówiliśmy ze względu brak zapotrzebowania na taki asortyment. Pan był zdziwiony ,że w sklepie z lampami nie chcą części z demobilu. Obrażony wyszedł mówiąc do widzenia co zostało odwzajemnione z naszej strony.
dobrelampy 2016-02-14 02:49
My też !
Sygnatura akt : (karna)
Szkoda : naprawiona ! :(
Epilog : Picie to życie a robota to głupota.
P.S.
Ogarnij się bo szkoda takiego gościa jak ty !
56y7 2016-05-12 18:56
@kawon hej no wiesz w takiej sytuacji to ciezko stwiefdzic ktore komenatrze sa prawda a ktore nie..
Kamil Raczko 2017-02-24 01:30
Nazywam się Kamil Raczko i jestem współwłaścicielem firmy dobrelampy sp.j
Pod nazwiskiem chciałbym ustosunkować się do opinii na swój temat wyrażonej przez użytkownika GOSC z dnia 2015-08-20.
Przeglądając bazę CEIDG do której dostęp jest bezpłatny przez Internet natrafiłem całkiem przypadkiem na KANCELARIA RADCY PRAWNEGO Dr IWONY GĘBUSI z siedzibą w Warszawie przy ulicy Siennej 41 lokal 13 posługującej się numerem nip 8631514089. W bazie tej widać liczne wpisy o ZAWIESZENIU DZIAŁALNOŚCI co może świadczyć o ……... jak również „nadmiarze” klientów. Dalej nie będę się rozwijać gdyż wnioski nasuwają się same.
Pani GĘBUSIA dalej zwana GOSC zanim u nas dokonała zakupu skontaktowała się z nami telefonicznie. Przebieg rozmowy mogę porównać do leczenia kanałowego bez znieczulenia a na koniec jeszcze dostałem opie…l i to taki z grubej rury. Do dnia dzisiejszego nie wiem za co. Oczywiście nie zapraszałem na zakupy. Pani GOSC niestety postanowiła ponownie leczyć mój ząb i pojawiła się osobiście celem zakupu. Efekt był taki że wyszła z bardzo dobrą lampą ale było to okupione naprawdę dużym cierpieniem i bólem. Po jakimś czasie ból minął a ja zapomniałem o „wymagającej” klientce. Niestety pani GOSC wróciła bo zniszczyła lampę i złożyła reklamację. Ze względu że uszkodzenia mechaniczne nie podlegają bezpłatnym naprawą gwarancyjnym reklamacja została rozpatrzona negatywnie. Pani GOSC tym razem nie odwiedziła nas osobiście jednak telefoniczne postanowiła kolejny raz leczyć mnie kanałowo. Podczas rozmowy ( ja słuchałem) pani GOSC wspięła się na Mont Everest „praskiej łaciny” używając wszystkie możliwe odmiany potocznego przecinka którego wymowa jest bardzo podobna do włoskiego słowa CURVE. Potok słów był porównywalny z serią z karabinu maszynowego. Grzecznie wysłuchałem i odłożyłem słuchawkę uprzednio mówiąc do widzenia. Całe szczęście był to ostatni kontakt z panią GĘBUSIĄ.
P.S. Na UOKiK wciąż czekamy. Inspekcja Handlowa była ale w innej sprawie i wyszła zachwycona. PIP też była a pan inspektor po wyjściu jeszcze na ulicy nas zachwalał. US i UC jest zawsze mile widziany i bez zapowiedzi o każdej porze. Jeśli chodzi o FBI , CIA , CBA i CBŚ oraz inne to z natury wstaje o 5.40 więc jestem do dyspozycji.
Kamil Raczko 2017-02-24 01:45
Nazywam się Kamil Raczko i jestem współwłaścicielem firmy dobrelampy sp.j
Pod nazwiskiem chciałbym ustosunkować się do opinii na swój temat wyrażonej przez użytkownika KLIENTKA z dnia 2013-12-01.
Pani KLIENTKA również na innym portalu z opiniami wyraziła swoje zdanie. Kolejny raz kierowała się emocjami zamiast rozumem. Wpis typowo złośliwy nie mający nie wspólnego z rzeczywistością. Jeśli jest inaczej zapraszam do kontaktu.
Zostaw swoją opinię o Dobre Lampy Sp.j. Marcin Raduch Kamil Raczko Waldemar Raczko - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dobre Lampy Sp.j. Marcin Raduch Kamil Raczko Waldemar Raczko