brak logo

Irbud Ireneusz Porwoł

Czernica

Opinie o Irbud Ireneusz Porwoł

kolo 2012-05-09 21:32:21
rewelacja polecam pracownicy bardzo dobrze przeskoloni domy pod klucz mam pewnośc bo miałam okazje to sprawdzić budowali mi dom no poprostu jestem zaskoczona do okoła domu bardzo czysto a w srodku wszystko jak hciałam całe wykonczrnia od a do z i nawet elektryka zrobiona i nawet majó hurtownię w bełusznicy polecam kasia kleś
1
piki 2012-10-20 06:02:27
irbud to potega budowlana
piotr 2012-10-20 06:05:31
na chwilom obecnie niema lepszej firmy budowlanej w regionie za 160 tysiency stawiajam domy sam go mam tylko terminy majam na 2014 rok
1
krzysiek 2012-10-20 06:11:59
tak to prawda piotr ludzie pisza bzdury ale ja budowałem z nimi w 2011 roku cena była nisza od innych o 30 tysiency a robota poprostu bajka ekip maja z 10 od ław po gładzie
1
ireneusz porwoł 2013-04-02 10:10:54
dziękuje za te miłe opinie wszystkich pozdrawiam !
1
mini and love 2014-04-18 21:01:22
firma rewelacja, a w hurtowni u nich wszystko od A do Z, bardzo czysta budowa zadnych "ciaprów" na budowie i wokoło, bardzo polecam!!!!!!!
Oszukany 2014-10-23 20:35:41
Jeżeli ktoś ma coś dobrego n.t.IRBUD do powiedzenia to tylko pan Porwoł bo każdy kogo spotkałem nie powie jednego dobrego słowa o panu IRENEUSZU.Pozdrawiam i stanowczo odradzam
6
my love 2014-11-08 16:00:30
tak to jest jeśli zamawia się towar za wielkie pieniądze a potem kłopot bo niechce zapłacić polecam te firme potęga budowlana
my love 2014-11-08 16:01:13
tak to jest jeśli zamawia się towar za wielkie pieniądze a potem kłopot bo niechce zapłacić polecam te firme potęga budowlana
rozbawiony 2014-12-13 12:26:28
Potęga!!!!!!!! Buchachacha po zakończeniu budowy można sporo zarobić na sprzedaży puszek po piwie,no ale podczas ostatnich lat może coś się zmieniło POTĘGA ale na szczęście każdy wie kto to pisze.Pozdrawiam pana od POTĘGI
2
ludzie gdzie znajdzieci coś tanszego 2015-02-05 12:34:32
hmm prosze pana chyba pana kojaże to pan ma długi u pana Irka i sądzi się pan z nim tak? proszę się z matmy pouczyć jak są jakieś problemy
Rafal 2015-02-05 16:02:23
Nie polecam ściany krzywe naciągacz na pieniądze odradzam poważnie fajnie gada na początku a potem jes inaczej nie dawajcie mu zaliczek fachowcy spod sklepu.
Morguś 2015-02-14 15:04:29
Firma jest prowadzona przez sympatycznego i dobrze poukładanego mężczyznę,pracownicy pracują szybko i schludnie,jednakże jest dość spory minus pracownicy lubią sobie popijać alkohol podczas pracy.FIRMA ta powinna nosić nazwę "AA" ANONIMOWI ALKOHOLICY A NIE "IRBUD" TAKIE ZACHOWANIE NISZCZY RENOMĘ DANEJ FIRMY I PRACODAWCY.POZDRAWIAM
1
Łukasz 2015-02-19 21:16:45
Z Irbudem robiłem stan surowy z dachem w Bytomiu 2011.chciałem szybko i za rozsądne pieniądze. nie zawiodłem się dom miał być na urodziny córki i tak jak się umówiliśmy tak było. Robotnicy byli spoko charowali od rana do wieczora Irek tez się nie opierdziela i jak trzeba pocisnąc robotę to siedzi po 14 godzin na budowie.raz tylko jeden gostek się spił .na kasie i materialach go trzeba pilnować ale to jest chyba normalne .patrząc na to co się działo na innych budowach to jestem mega zadowolony. znam lepsze ekipy ale za taki dom jak mój chcieli 30% więcej albo ekipa leśnych dziadków co o 14 juz ma dość I chatę stawiają dwa lata.
polecam Irka i ekipę jego znajomego od dachu. Co do krzywych ścian to tynkarz marudził ale za to stropy spoko odlane
2
krzys 2015-03-19 08:44:19
Irbud z czernicy tragedia. Pracownicy to same AA a a co za tym idzie słaba jakość wykonania ściany krzywe, wszędzie pełno brudu, ceny z kosmosu. Ostatni raz wziołem taką firme NIE POLECAM
1
tom 2015-06-01 19:12:37
krzys a czego oczekujesz od człowieka któremu słoma z butów wystaje ????????Wieśniak i krętacz co za bramę wartą 2700 kasuje 7000 .żeby dostał sraczki razem z owsikami .tak to jest jak górniki biorą sie za prowadzenie firmy.
pracownik 2015-06-20 06:30:11
Tak tak ir bud jest najgorszy . Tylko jak by tak było to firma by nie miała coraz więcej klientów. A co do tego alkoholu na budowie . Jest alkomat i mało kto ryzykuje.
got 2015-06-20 08:45:01
u rzadnego krzysia nie robiła firma irbud tylko krzys pracował w firmie irbud tylko trzy dni i poleciał
prezes 2015-06-20 08:52:05
na teraz wolny termin 2016 pozdrawiam
seba pawlowice 2015-09-19 02:29:57
Budowalem z irbudem super firma dokładnie i czysto Polecam !!!
nieboczowik 2015-10-09 21:36:40
na dzień dzisiejszy to niema lepszej firmy w powiecie wodzisławskim pan irek postawił pół Nieboczów z 40 domów postawił 22 i wykończył to cza mieć wyrobiony szacunek gratulacje ludzie którzy piszą te pierdoły to tylko zazdrośc innych firm polecam JESZCZE RAZ POLECAM
JEJKOWICE 2015-10-09 21:49:30
na dzień dzisiejszy JESTEM PRZY DACHU REWELACJA POLECAM JESZCZE RAZ POLECAM 10,10,2015 ROK 1.5 MIESIĄCA DAM NUMER TELEFONU BUDUJE JUŻ 4 DOM W NASZEJ RODZINIE JEŻELI CHODZI O PRACE NA TE CZAS LUDZIE PISZA PIERDOŁY O NIM ZAPRASZAM NA BUDOWĘ WARTO JESZCZE RAZ WARTO A CENA REWELACJA ODPISZE NOWYM ZAINTERESOWANYM
LUBOMIA 2015-10-09 21:54:14
JESTEM NA ETAPIE WYLEWEK ZAPRASZAM NA UL SZKOLNĄ REWELACJA LUDZIE PISZA PIERDOŁY I TYLE DAM LINKA Z STANU SUROWEGO
RYBNIK 2015-10-09 22:04:35
KRZYWDĘ MAJĄ CI KTÓRZY CHCĄ ZA DARMO ZROBIĆ A TYCH NIE BRAKUJE STAWIA MI PAN IREK POTĘŻNY BUDYNEK MAM GO W STANIE SUROWYM ZAPRASZAM RYBNIK WYGLĘNDY 2 NIECH OKO NACIESZĄ CI CO PISZĄ PIERDOŁY POZDRAWIAM PANA IRENEUSZA I JEGO LUDZI SUPERRRRRRRRR
NOWE NIBOCZOEY 2015-10-09 22:15:17
ODDAŁ PIERWSZY DOM TO NA PRAWDĘ ZASZCZYT CHYBA TO JEST U PANA WŁADKA I GIZELI GRATULACJE OD NIEBOCZOW I SOŁTYSA ZAPRASZAMY
Andrzej k 2015-11-04 21:00:07
pozdrawiam zrobił pan dobrom robotę oby tak dalej a zazdrośniki niech sobie piszą zapraszam do Rogów starzy ludzie mogą się od ciebie uczyć
A.K. 2015-11-16 11:44:31
Jejkowice, Lubomia, Rybnik, Nowe Nieboczowy... - oczywiście posty pisane przez jedną osobę, która nawet nie ma tyle oleju w głowie, żeby pisać je w odstępach kilkudniowych i różnym stylem pisania, żeby nie podpadało, że firma IR-BUD sama robi sobie dobrą opinię. Żenada. Wnioski niech sobie każdy z takich działań sam wyciągnie. Po takich sfabrykowanych komentarzach, to bardziej człowiek wierzy w te negatywne...
1
rozczarowani 2016-04-29 11:33:14
Aktualnie "firma' ta buduje nam dom- a raczej tego nie robi. Zasada jest prosta - rozkopac i przez dwa-trzy tygodnie nie pojawiac sie na budowie, do tego p.irek nie raczy odebrac telefonu, co jest prostym potwierdzeniem tego, ze na budowie ich nie ma mimo wielkich obietnic. Przy podpisywaniu umowy obietnice, ze w dwa miesiace dom bedzie stal. Mijaja dwa miesiace a oni nawet w polowie nie sa, przez co wiaze sie to dla nas z dodatkowymi kosztami. Kosztorys ktory przedstawia na poczatku mija sie z tym co pozniej zostaje przedstawione na fakturze (tak jakby robil to schematem, niepatrzac nawet na projekt),a gdy przychodzi do rozliczenia slyszy sie ze projekt "przeinwestowany" - jakby pierwszy raz na oczy go widzial. Kierownik budowy mimo co nie przyczepil sie do roboty. Chlopaki bardziej solidni od wlasciciela, przynajmniej oni odbieraja telefon i informuja ze ZNOW ich nie bedzie bo szef wyslal ich na inna budowe. Rece opadaja... Bardzo odradzam. Na poczatku myslelismy ze firma ta bedzie robic nam dom pod klucz lacznie z wykonczeniem, dzis chcemy aby skonczli etap murow i na szybko szukamy firmy, ktorej zlecimy robienie dachu, bo niesytety zostanie nam cofnieta decyzja kredytowa przez to, ze firma zjawia sie na budowie na dwa dni raz na dwa-trzy miesiace. Ireneusz to najmniej powazna osoba z jaka bylo nam dane wspolpracowac - niesety, mialo byc pieknie, a wyszla tragedia. DZis wiem, ze nie warto bylo wybierac ich ze wzgledu na 10 tysiecy roznicy, a trzebabylo brac firme, ktora wiem ze jak zaczyna robote, to robi tak dlugo az skonczy, a nie skacze po budowach oszukujac ludzi. Jesli ktos zna cieslę na ktorego mozna liczyc to proszę o kontakt, bo marzymy o dniu kiedy etap murow zostanie zakonczony i podziekujemy za wspolprace, a raczej jej brak. Firma godna polecenia tym, ktorzy się nie spieszą z budową domu i toleruja gdy ktos ich lekcewazy, a potem oczekuje konkretnej zaplaty.
Rogowik 2016-08-22 12:09:08
NIE POLECAM!!!!! OSZUKUJĄ NA MATERIALE!! DOM po roku cały popękany! UWAGA!!!!
slim 2016-09-05 23:21:28
A wiesz ogólnie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać @3e4? Ja sam chętnie bym się załapał, bo zalezy mi na doświadczeniu zdobytym u nich, a wiadomo że się dobrze teraz dzieje u nich. Dzięki
Zostaw swoją opinię o Irbud Ireneusz Porwoł - Czernica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Irbud Ireneusz Porwoł