brak logo

Sapa Aluminium Sp. z o.o.

Trzcianka

Opinie o Sapa Aluminium Sp. z o.o.

OOOaaaprprprprprprrrrrpuffffff_____plum 2016-11-26 21:59
W randsztadzie nie ma wypłaty tylko kieszonkowe na kanapki i fajki żebyś mógł się spokojnie spełniać w pracy fizycznej a i wyskoczyć towarzysko do palarnii przy fajce z kawka gratis . AAAAA co tam sie opowiada za historiee... jesli chcecie napisze w innym wątku. dastwidania
1
o o 2016-12-08 17:35
Interes Prawny
1
KEPA 2016-12-17 18:42
Poświęcasz się dla Sapy, pracujesz sumiennie, nie chorujesz nie bierzesz UŻ, jesteś dobrym pracownikiem? Nigdy, popełnisz błąd, noga się powinie, SAPA WYPLUJE JAK ŚMIECIA.
11
koper 2016-12-17 18:51
Sapa Chrzanów, Mawa dziwny dział. kiedy zarząd się zainteresuje ewenementem na skalę Światową. czy to oddział, czy kurnik z jednym kogutem.
2
Wierny 2017-01-16 14:09
Myślę że pewne sprawy wyolbrzymiasz. Każda firma ma czas lepszy i gorszy. Niektóre sprawy należy zgłaszać szefostwu, oni nie zawsze wszystko wiedzą. Ja tu pracuję już dłuższy czas i nie narzekam. Firma to ludzie a Twoje wpisy nie pomoga jej możesz tylko zaszkodzić!!!!
szary 2017-01-16 20:05
Masz racje :):):):) synu Fredka :):):)
1
Wierny pracownik 2017-01-23 17:45
Ja pracuję w Sapa i jest super. Mamy zgraną ekipę ludzi, nikt za nikogo nie musi pracować, naprawdę spoko. Zarobki są ok. chociaż zawsze mogłyby być większe. Ludzie którzy generalnie nie lubią pracować to robią te wpisy, tylko szkodzą firmie nie rozumiem .
1
syzyf 2017-02-07 21:46
Odstaw dopalacze synu:-)
4
syzyf 2017-02-07 21:47
Odstaw dopalacze synu:-)
4
berni18 2017-02-09 07:54
Pytam , jak jest na wózkach widłowych tam ?
1
widlakowy 2017-02-09 14:12
Musisz kilka lat popracować fizycznie, potem jak bedziesz dobry wskoczysz na wózek:)
z łapanki na takie stanowisko nie ma szans trzeba zasłużyć :):)
VinDiesel 2017-02-12 00:46
Stary zajebicie! Jezdzisz wozkiem tam i nazad, drifty, skretche, popierdzielasz jak mae autko, jak chcesz być szypki i wsciekly to naqrwiasz na maxa! Zabwa na 102!
Wierszyk 2017-02-12 11:21
Nie widziałem żadnych nowych ofert pracy, czy Sapa nie prowadzi nowej rekrutacji? Myślę, że takie "wpisy" nie służą , gdyż podważają zaufanie do firmy. Mam o nich dobrą opinię i jeśli ktoś wie o pracy to prośba o info. Każda praca będzie dla mnie dobra.
widlakowy 2017-02-12 13:28
Popracuj, zmienisz opinię :)
Wiernypracownik 2017-02-19 14:04
Pracuję w Sapa-ie i nie narzekam. Mogą być momenty gorsze i to jest normalne. Trzeba pracować z zaangażowaniem a poprawi się atmosfera i wzrosną wyniki.
Anonim 2017-02-26 10:46
Witam chciałem się podzielić opinią o firmie Sapa aluminium pracowałem tam miałem już dostać umowę na Sapę Aluminium i co oszukali mnie praca nie jest zła ale bezpośrednio na Sapę się nie dostaniesz trzeba zatrudnić się przez agencje RANDSTAD umowa śmieciowa tygodniowa na taką umowę kredytu się nie dostanie zarobki przez agencje też nie są duże 1700zł z nadgodzinami to wcale nie jest dużo a prawda jest taka ten co pracował 8 miesięcy umowy na Sapę nie dostał A ten co przyszedł nowy to po 3 miesiącach dostał na Sapę umowę no bo pewnie znajomości miał albo rodzinkę w biurze .Pozdrawiam życzę milej Niedzieli.
1
pracownik sapy 2017-02-26 12:32
jak siejesz takie ploty to szkodzisz firmie a prawda jest taka że są redukcje etatów i jak ktoś jest słaby i sobie nie radzi to mu podziękują
A się pracowało 2017-02-26 19:58
Własnie , się pracowało kilkanascie latek :) układy, układy,układy:)
Jak tam koziołek? kadilaczek poszedł w odstawkę, brak poparcia,
miszczowie dają rade? ,,, od zera do miszcza taką kariere zrobił młody fredek,
dziś miszcz, tatus załatwił, temu obibokowi robote u uszatka, przez transprtowca:)
Wiem, wiem,,, dobrzy ludzie juz dawno za bramą, zostali dziobaczki.
ci to mają stawki,,, a inni na nich robią, tak jak w PGR.
Tylko kraść nie mozna bo kamer nawet w wc kilka:)
Pozdrawiam prase nr 1 moje miejsce w Sapie od początku.
2
Edyta 2017-02-28 08:36
Jak wygląda atmosfera między pracownikami?
Anonim 2017-02-28 14:19
Ja chciałem się odnieść tu do opinii o firmie Sapa Aluminium nie mówcie że ktoś bzdury tu piszę i złą opinie o firmie mówi żeli tu ludzie piszą to jest coś na rzeczy nikt nie chce tu kogoś urazić ale jeżeli ktoś piszę jak w firmie jest to chyba prawda jakaś jest przecież nikt by nie pisał bzdur prawda bądźmy szczerzy a nie sami siebie oszukujemy w końcu nie tylko o Sapie Aluminium są opinie o innych zakładach też ludzie piszą prawda bo jeśli by tak nie było to by ludzie nie pisali opinii.Pozdrawiam
0000 2017-03-05 19:53

[Data ostatniej zmiany: 3 października 2001] Art. 35. 1. W razie wykazania przez osobę, której dane osobowe dotyczą, że są one niekompletne, nieaktualne, nieprawdziwe lub zostały zebrane z naruszeniem ustawy albo są zbędne do realizacji celu, dla którego zostały zebrane, administrator danych jest obowiązany, bez zbędnej zwłoki, do uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania danych, czasowego lub stałego wstrzymania przetwarzania kwestionowanych danych lub ich usunięcia ze zbioru, chyba że dotyczy to danych osobowych, w odniesieniu do których tryb ich uzupełnienia, uaktualnienia lub sprostowania określają odrębne ustawy.
2. W razie niedopełnienia przez administratora danych obowiązku, o którym mowa w ust. 1, osoba, której dane dotyczą, może się zwrócić do Generalnego Inspektora z wnioskiem o nakazanie dopełnienia tego obowiązku.
3. Administrator danych jest obowiązany poinformować bez zbędnej zwłoki innych administratorów, którym udostępnił zbiór danych, o dokonanym uaktualnieniu lub sprostowaniu danych.
Edyta 2017-03-06 14:58
@Trzcianek, prosimy o merytoryczne wypowiedzi.
1
Praca 2017-03-06 20:14
Jak zarobki na produkcji ?
XYZ 2017-03-09 20:30
Firma idzie na dno przez paru partaczy w żółtych kamizelkach. Każdy wie o kogo chodzi..
1
Natalia 2017-03-17 11:07
Czy dowiem się cos w temacie pracy dla project manager z językiem niemieckim? Bardzo chcę pracować dla Sapa Aluminium Sp. z o.o. i dobrze wiedzieć troszkę więcej.
1
Gregor 2017-03-23 14:01
Sapa Aluminium jest fajną firmą , pracuje tu juz dość długo i nie narzekam. Płace w terminie fajni ludzie. Ogólnie dobrze trafiłem i dziwię się wpisom
szczera 2017-03-24 13:23
Nie ma ideałów a fimę tworzymy my sami - ponieważ to od nas zależy jaką atmosferę sobie stworzyny i czy chcemy się zaangażować w to co robimy. Jeśli lubimy swoją pracę to będzimey także lubić firmę, ktróa nam to umożliwiła. Osobiście rozumiem ludzi, którzy są sfrustrowani i piszą tutaj niepochlebne opinie, ale może warto się zatanowić czy ta praca, którą wykonuję na co dzień daje mi satysfakcję.
2
00000000 2017-03-24 18:54
Zarząd Sapy kupuje nowe auta a dla ludzi z produkcji nie ma na podwyżki-co to k....a jest?
8
Karol 2017-04-02 10:36
Czy mógłby ktoś dodać coś w temacie nowej oferty pracy dla specjalisty ds.jakości ze znajomością języka angielskiego? Jakie warunki trzeba spełnić na wejście? Jak się pracuje, z jakimi osobami? Z góry dziekuję
sapowicz 2017-04-04 15:20
Co się dzieje w państwie SAPA ??? Pan specjalista od inwestycji inwestuje w zewnętrzne firmy dając im prace. Np. dział złom nie istnieje, robote za 2 razy większą kase robi firma X , prasują wióry a co:) a złomiarzy na anodownie, albo na fabrykacje. Panie P. specjalisto i kolego Pana Ł. na układy nie ma rady :)
SAPA to jeden wielki układ, nie dal ludzi dla kolegów, znajomych, rodziny. Nie pchać się tam.
Nie ma sprawiedliwości, obiboki mają a robole ... pracują na nich by tamci mieli premie.
4
PITERSNAK 2017-04-06 22:51
No jak ma byc dla was jak biura muszą jechać na popijawę krokusy oglądać :D
1
PITERSNAK 2017-04-06 22:54
NAJLEPSZE JEST TO ,ŻE KAZALI W CHRZANOWIE LOJALKI PODPISAĆ ŻE NIKT NA ZAKŁAD NIE BEDZIE NAGADYWAŁ NAWET JAK SIĘ ZWOLNI-TYM TO PROKURATOR SIĘ POWINIEN ZAJĄĆ!
1
GOŁOTA 2017-04-06 23:02
Już góra wywąchała ukraińców do pracy ponad siły i się wyrzuca fachowców i pracowników którzy coś mają do powiedzenia.Np.W Chrzanowie jak się na blogu czy fb napisze że firma Sapa to same pociotki i układy ,to się wylatuje na zbity pysk ,a taki idiot menager robi za kapo jak dawno w Oswiecimiu-omijajcie ten obóz pracy z daleka młodzi!Niech sobie góra sama robi(cala góra)!ZARĘKAWKII KASKI NA ŁBY I DO ROBOTY LENIE!
2
Hubert 2017-04-06 23:12
Bo ludzie ci którzy tak naprawdę na ten kołchoz pracują,to są tak zastraszeni że nawet te głupawe czapeczki noszą na łbach!(jak taka czapeczka może cokolwiek ochronić?!!!) to nastepne kłamstwo sapy i ich idiotycznego kierownictwa!!!
Te barany z bhp maja płacone za innowacje więc lataja jak debile wśród porządnych pracowników i im wymyślają chujowiny zeby tylko otrzymalli premię za innowację-ja mam pytanie do prezesa :czy ty gosciu choc trochę patrzysz na pracowników? przecież to tak naprawdę te myszy na was robią!zacznijcie w końcu myśleć!
1
gustek 2017-04-06 23:26
ty szczera sama nie wierzysz w to co piszesz!jakim cudem można tu cokolwiek otrzymać jak tylko cię gonią i karają?!!To Zwykły obóz pracy ,a nie normalna firma!Masz ciągle podnoszone normy i najlepiej jak je jeszcze bardziej podniesiesz!A o premii zapomnij bo góra musi jechac na wyjazd integracyjny najlepiej to juz w Alpy bo ciągle im mało
sapowicz 2017-04-08 12:01
Prezes znaczy uszatek??? :) on ma wszystkich w..... tak panie W. pewnie tego nie czytasz ale moze doniosą ci inni:) kulomiot dyrektorem hahaha, domek wybudowany a co :) a zwykły pracownik zapie..... na nich i ma 2050zł brutto, gdzie sprawiedliwość? ja pamiętam jak był Soren, wszyscy przed nim robili w portki bo bali się Szewcji a dziś??? PGR i UKŁADY !!! pisać ludzie nie bójcie się straszyć mogą dzieci babajagą a nie prokuratorem ,pozdro !!!
1
Anonim 2017-04-09 11:04
Witam powiedzcie mi czy to prawda że mają zamknąć Fabrykacje z informacji dostarczonych prawdziwych mają ponoć zamknąć Fabrykacje ja się nie dziwie po co 5 kierowników na dziale Fabrykacja 1 nie wystarczy tak jak ludzie mówią w mieście Trzcianka w firmie Sapa nie jest dobrze ludzie się zwalniają no to co teraz powiecie ze jest super ludzie czas się obudzić i powiedzieć sobie szczerze ze nie jest dobrze.Pozdrawiam
blublak 2017-04-09 16:28
Hubert, odpowiedz sobie czy patrzy prezes, nowym autem za kupe szmalu sie wozi, a na premie to nie ma. co roku z ekipa na wyjazdy popieprzaja a na premie nadal nie ma.. bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] skad.. zobaczcie w internetach ile takie pojazdy kosztuja, dyrektorków też.. Wychodzi na to że na to co trzeba to pieniadze sie znajda, a plebs i tak bedzie zapieprzal..

a pozniej pierd..la o jakiejs kulturze organizacyjnej, jakies durne gazetki drukuja co ich nikt nie czyta, kazdemu do domu wysylaja.. ja za ta gazetke do wyplaty bym wolal pare groszy miec a nie jeszcze utrzymywac jakiegos pseudopracownika od pisania bzdurnych gazetek... czy jest ktos kto czyta te gazetki???
1
Iza 2017-04-09 18:18
Znalazłam ofertę dla specjalisty ds.jakości z językiem angielskim i pomyślałam , że tu dowiem się coś więcej. Jakie mają wymagania na początek? Jak pracuje się w firmie? W jakich widełkach jest wynagrodzenie?
Anonim 2017-04-09 20:46
Ale tu chodzi o to po co 5 kierowników na dziale Fabrykacja 1 nie wystarczy ale i tak ludzie się zwalniają z Sapy i nie gadajcie ze nic się nie dzieje jak się dzieje.
Dział HR 2017-04-10 12:32
Iza,
zapraszam do kontaktu, odpowiem na wszystkie pytania - rekrutacja.lodz@sapagroup.com.
Pozdrawiam :)
Dział HR 2017-04-10 12:37
Natalia,
jeśli masz pytania dotyczące tego stanowiska, wyślij proszę wiadomość na rekrutacja.lodz@sapagroup.com, chętnie udzielę informacji.
Pozdrawiam!
Kuba 2017-04-18 10:33
Czy z całą pewnością nie da się powiedzieć coś dobrego o firmie? Pracuję tu i nie mam takiego wrażenia.
------- 2017-05-06 23:38
Z gówna bata nie ukręcisz.
Waldi 2017-05-08 09:06
A co powiecie na temat pracy jako regionalny menedżer sprzedaży? Jakie wyposażenie dostaje się na tym stanowisku.
Anonim 2017-05-14 11:31
Witam powiem tak ze wprowadzenie 4 brygady w Firmie to jest głupota każdy pracownik o tym mówi i powie wiec się dziwicie ze się ludzie zwalniają ludzie już nie wytrzymują ciągłe chodzenie po halach patrzenie ludziom na ręce.Pozdrawiam życzę miłej niedzieli
1
Wierny 2017-05-18 10:09
Niektórym najlepiej w pracy wychodzi wyśmiewanie, obrażanie i poniżanie a jeszcze innym udawanie że pracują!!
ja 2017-05-21 12:47
A jak tam ma kierownik produkcji? Dostalem oferte.
Wierny 2017-05-23 22:17
@Anonim Uważam, że do pracy chodzi sie po to żeby pracować i nie przeszkadza wtedy fakt że ktoś patrzy na ręce. Firma jest świetna i nie pozwoli sobie na rządy pracowników nie do końca życzliwych firmie.
wierny M.T 2017-05-24 21:47
A konica nadal u władzy? Wymysli kolejne zmiany dla pracowników, żeby tylko pch się spodobać. I iść na wspólna dietę.
Zostaw swoją opinię o Sapa Aluminium Sp. z o.o. - Trzcianka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sapa Aluminium Sp. z o.o.