brak logo

Sapa Aluminium Sp. z o.o.

Trzcianka

Opinie o Sapa Aluminium Sp. z o.o.

oooooo 2016-05-07 00:09
jezeli mowisz o elicie to napewno
2
Annim 2016-05-08 12:50
Witaj panie Franku to pan co pracował na Anadowni ma pan racje.
ooooooooooooooo 2016-05-10 22:29
grunt się pali pod nogami - białe rekawiczki i ukladowcy i pseudo fachowcy - pastewni- PIP działa. A jeżeli chodzi o flustratów to nie bede wymienial tu warzyw
2
Anonim 2016-05-15 11:17
Gadanie kto trzyma z brygadzistą to będzie miał dobrze takie są tam układy tylko normy i tony norma musi być bo kierownicy nie dostaną premii i brygadzista he dobre tylko gdzie jest sprawiedliwość jedni pracują a drudzy kawkę piją na stołówce tak jest no ale nikt nic nie widzi dziwne w nocy zróbcie kontrole to zobaczycie jak pracują co nie którzy.Pozdrawiam
3
anonim 2016-05-30 20:56
A jak tam Anadownia ponoć dużo się zmieniło na gorsze czasy na montaż profili się zmieniło ludzie narzekają czy nie bo słyszałem ze tak
Budrys 2016-06-09 20:23
AX wprowadzony,ciekawe czy nagrody już przyznano.heehee
1
Roman Puszczyglon 2016-06-20 20:04
chco mnie tam na dyrektora powiedzta ludzie ile można tam wyciognąć na ręke. Odwdwięcę się jak mnie wezmo.
000000000 2016-06-20 22:51
Za ludzką krzywdę i tak odpowiecie - szkoda tylko że ludzie nic z tym nie robią to tylko paru karierowiczów co myślą, że w ich żyłach płynie błękitna krew ale to nie krew to ludzkie cierpienie. Szybko można było by ich sprowadzić z obłoków no cóż pracownicy tej firmy sami są sobie winni, że sobie pozwalają, że z ich życia robią firmowe wiezieni, to jest przykre.
7
Gajowy 2016-07-14 09:10
A Karolinka jeszcze tam pracuje? Ta dama z logistyki ....hihi
1
falsz 2016-07-17 19:27
i znowu firma wynajeta przez sapa ich reklamuje. każdy wie jak oszukujecie ludzi, się wozicie flota służbową teraz przyszła kolej na prezesa zaraz innych dyrektorów. tego wam życzę snoby co nawet na produkcji nie byliście a wprowadzacie projekty wizerunkowe i chcecie być tacy cool. żal mi was wszyscy co sa lepsi odchodzą z Sapa.
1
ten co zna i wie 2016-07-17 19:36
jasne i od razu opisujesz bo masz ustawione powiadomienia bo za to ci hr płaci. taki projekcik ocieplenia wizerunku he hehe i juz nie odpisuj bo sie kompromitujesz i tak za chwile cos sapa nie bedzie pasowało i wymienia cie na inna firme. jeszcze na odchodne opierdziel dostaniesz
1
jasne pr się liczy= projekt wizerunku hulalalalala 2016-07-18 20:10
tak tak mobbing , kłamstwo i obłuda naprawde świetne relacje. dużo ci płaca w tym projekcie poprawy wizerunku? to moze teraz sie przeloguj na strone lodzi i chrzanowa bo tu juz duzo napisalas. powinni wypowiedziec sie ci co odchodza po wielu latach pracy w firmie. malujecie trawe na zielono- wystarczy zwolnić tych co odpowiadaja za to ze firma ma takie a nie inne opinie.
2
ten co tam 2016-07-24 13:12
tak tam przynajmniej nie ma takiego chamstwa jak w trzciance i łodzi.
chociaż konica i tak czasami tam przyjezdza ale sporadycznie. tam jest normalna atmosfera pracy normalny szef i załoga.
2
xd 2016-07-26 19:42
Warto dołączyć do tej firmy. W szybkim tempie, średnio po 3 miesiącach można zmienić zatrudnienie i zadomowić się w ZUS na dobre z powodu mobbingu - statystycznie 15 osób rocznie a w konsekwencji szybciej stać się rencistą. Ale i tu pracodawca ma swoje chody średnio 2 razy w miesiącu kontrole tj. ZUS na zlecenie i kontrole niezapowiedziane mężów zaufania firmy tj . tak zwane naloty kamikadze. No cóż trzeba coś robić, żeby pracownik wiedział kto tu rządzi a jak się nie podoba zawsze można rozwiązać umowę z pracownikiem z powodu tego, że choruje na firmę. Ale czy to oby zgodne z prawem to już inna kwestia - tzw. ,, ochronka''.
1
zosia 2016-08-03 14:06
jak się ma tępą żonę a fajne koleżanki to się zaprasza je na randki :)
8
praaacownik 2016-08-29 15:23
Pracowałem na anodowni, pakowaniu, prasach i korekcji. Zwiedziłem większość dzialow w Trzciance i mogę powiedzieć, ze jeśli jesteś skończonym idiota, który nie potrafi pracować to nie dziw się, ze będziesz wyśmiewany. Taka jest prawda jeśli idziesz do pracy to żeby pracować, a nie sciemniac, takich jest pełno i to oni najwięcej narzekają. Jeśli dobrze wykonujesz swoja prace to brygadzista to widzi i zawsze postara się pomoc, bo na tym tez polega jego praca. Jak przyjdziesz i będziesz na wszystko narzekał to nikt nie będzie chciał z toba pracować. Jeśli jesteś normalnym człowiekiem to możesz się z ludźmi dogadać. Nie z wszystkimi, bo jak w każdej pracy znajdzie się paru idiotow i pare osób które wchodzą kierasa i brygadzista w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak głęboko, ze mogli by wyjść przez usta.. Pracujac zauważyłem ze jeśli trafisz na dobrych ludzi to praca sama idzie i nim się obejrzysz zlatuje 8h. Jako zatrudniony przez agencje randstad nie ma mowy, żebym podpisał umowę na sape . Nadgodziny wypłacane co miesiąc, lepsze zarobki. Jako zwykły robol wyciągam 2 tysiące na rękę z 2-3 nadgodzinami w miesiącu. Nie jest to za wiele jak na ciezka prace, ale zawsze wiecej niz najnizsza krajowa.Taka jest moja opinia. Pozdrawiam.
7
jaaaaaaaa 2016-09-23 05:48
Chciałeś powiedzieć "łatwe koleżanki":D
2
JA 2016-10-10 12:48
łatwo to jest z żoną(obowiązek) z koleżanką fajnie :)
5
antyupa 2016-10-19 21:23
Wołyń - PAMIĘTAMY!!!!!!!!!!!
3
Herbert!!! 2016-10-21 17:13
A na A 3 i pakowaniu4 brygady ,ludzie sie zwalniają, dużo L 4...BRAWO ,BRAWO dla "ekipy rządzącej. ..rubcie tak dalej
1
Herbert!!! 2016-10-21 17:17
A na A 3 i pakowaniu4 brygady ,ludzie sie zwalniają, dużo L 4...BRAWO ,BRAWO dla "ekipy rządzącej. ..rubcie tak dalej
elita 2016-10-31 21:22
:)oo
zielonooka 2016-11-04 18:00
Czy ktoś może mi powiedzieć kiedy w Randstadzie jest wypłata?
Chmielu 2016-11-16 19:29
ELITA FIRMY jedzie na ochlaj jak co roku. Darmozjady będą się bawić za nasze premie!
2
OOOaaaprprprprprprrrrrpuffffff_____plum 2016-11-26 21:59
W randsztadzie nie ma wypłaty tylko kieszonkowe na kanapki i fajki żebyś mógł się spokojnie spełniać w pracy fizycznej a i wyskoczyć towarzysko do palarnii przy fajce z kawka gratis . AAAAA co tam sie opowiada za historiee... jesli chcecie napisze w innym wątku. dastwidania
1
o o 2016-12-08 17:35
Interes Prawny
1
KEPA 2016-12-17 18:42
Poświęcasz się dla Sapy, pracujesz sumiennie, nie chorujesz nie bierzesz UŻ, jesteś dobrym pracownikiem? Nigdy, popełnisz błąd, noga się powinie, SAPA WYPLUJE JAK ŚMIECIA.
10
koper 2016-12-17 18:51
Sapa Chrzanów, Mawa dziwny dział. kiedy zarząd się zainteresuje ewenementem na skalę Światową. czy to oddział, czy kurnik z jednym kogutem.
Wierny 2017-01-16 14:09
Myślę że pewne sprawy wyolbrzymiasz. Każda firma ma czas lepszy i gorszy. Niektóre sprawy należy zgłaszać szefostwu, oni nie zawsze wszystko wiedzą. Ja tu pracuję już dłuższy czas i nie narzekam. Firma to ludzie a Twoje wpisy nie pomoga jej możesz tylko zaszkodzić!!!!
szary 2017-01-16 20:05
Masz racje :):):):) synu Fredka :):):)
1
Wierny pracownik 2017-01-23 17:45
Ja pracuję w Sapa i jest super. Mamy zgraną ekipę ludzi, nikt za nikogo nie musi pracować, naprawdę spoko. Zarobki są ok. chociaż zawsze mogłyby być większe. Ludzie którzy generalnie nie lubią pracować to robią te wpisy, tylko szkodzą firmie nie rozumiem .
1
syzyf 2017-02-07 21:46
Odstaw dopalacze synu:-)
4
syzyf 2017-02-07 21:47
Odstaw dopalacze synu:-)
4
berni18 2017-02-09 07:54
Pytam , jak jest na wózkach widłowych tam ?
1
widlakowy 2017-02-09 14:12
Musisz kilka lat popracować fizycznie, potem jak bedziesz dobry wskoczysz na wózek:)
z łapanki na takie stanowisko nie ma szans trzeba zasłużyć :):)
VinDiesel 2017-02-12 00:46
Stary zajebicie! Jezdzisz wozkiem tam i nazad, drifty, skretche, popierdzielasz jak mae autko, jak chcesz być szypki i wsciekly to naqrwiasz na maxa! Zabwa na 102!
Wierszyk 2017-02-12 11:21
Nie widziałem żadnych nowych ofert pracy, czy Sapa nie prowadzi nowej rekrutacji? Myślę, że takie "wpisy" nie służą , gdyż podważają zaufanie do firmy. Mam o nich dobrą opinię i jeśli ktoś wie o pracy to prośba o info. Każda praca będzie dla mnie dobra.
widlakowy 2017-02-12 13:28
Popracuj, zmienisz opinię :)
Wiernypracownik 2017-02-19 14:04
Pracuję w Sapa-ie i nie narzekam. Mogą być momenty gorsze i to jest normalne. Trzeba pracować z zaangażowaniem a poprawi się atmosfera i wzrosną wyniki.
Anonim 2017-02-26 10:46
Witam chciałem się podzielić opinią o firmie Sapa aluminium pracowałem tam miałem już dostać umowę na Sapę Aluminium i co oszukali mnie praca nie jest zła ale bezpośrednio na Sapę się nie dostaniesz trzeba zatrudnić się przez agencje RANDSTAD umowa śmieciowa tygodniowa na taką umowę kredytu się nie dostanie zarobki przez agencje też nie są duże 1700zł z nadgodzinami to wcale nie jest dużo a prawda jest taka ten co pracował 8 miesięcy umowy na Sapę nie dostał A ten co przyszedł nowy to po 3 miesiącach dostał na Sapę umowę no bo pewnie znajomości miał albo rodzinkę w biurze .Pozdrawiam życzę milej Niedzieli.
1
pracownik sapy 2017-02-26 12:32
jak siejesz takie ploty to szkodzisz firmie a prawda jest taka że są redukcje etatów i jak ktoś jest słaby i sobie nie radzi to mu podziękują
A się pracowało 2017-02-26 19:58
Własnie , się pracowało kilkanascie latek :) układy, układy,układy:)
Jak tam koziołek? kadilaczek poszedł w odstawkę, brak poparcia,
miszczowie dają rade? ,,, od zera do miszcza taką kariere zrobił młody fredek,
dziś miszcz, tatus załatwił, temu obibokowi robote u uszatka, przez transprtowca:)
Wiem, wiem,,, dobrzy ludzie juz dawno za bramą, zostali dziobaczki.
ci to mają stawki,,, a inni na nich robią, tak jak w PGR.
Tylko kraść nie mozna bo kamer nawet w wc kilka:)
Pozdrawiam prase nr 1 moje miejsce w Sapie od początku.
1
Edyta 2017-02-28 08:36
Jak wygląda atmosfera między pracownikami?
Anonim 2017-02-28 14:19
Ja chciałem się odnieść tu do opinii o firmie Sapa Aluminium nie mówcie że ktoś bzdury tu piszę i złą opinie o firmie mówi żeli tu ludzie piszą to jest coś na rzeczy nikt nie chce tu kogoś urazić ale jeżeli ktoś piszę jak w firmie jest to chyba prawda jakaś jest przecież nikt by nie pisał bzdur prawda bądźmy szczerzy a nie sami siebie oszukujemy w końcu nie tylko o Sapie Aluminium są opinie o innych zakładach też ludzie piszą prawda bo jeśli by tak nie było to by ludzie nie pisali opinii.Pozdrawiam
0000 2017-03-05 19:53

[Data ostatniej zmiany: 3 października 2001] Art. 35. 1. W razie wykazania przez osobę, której dane osobowe dotyczą, że są one niekompletne, nieaktualne, nieprawdziwe lub zostały zebrane z naruszeniem ustawy albo są zbędne do realizacji celu, dla którego zostały zebrane, administrator danych jest obowiązany, bez zbędnej zwłoki, do uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania danych, czasowego lub stałego wstrzymania przetwarzania kwestionowanych danych lub ich usunięcia ze zbioru, chyba że dotyczy to danych osobowych, w odniesieniu do których tryb ich uzupełnienia, uaktualnienia lub sprostowania określają odrębne ustawy.
2. W razie niedopełnienia przez administratora danych obowiązku, o którym mowa w ust. 1, osoba, której dane dotyczą, może się zwrócić do Generalnego Inspektora z wnioskiem o nakazanie dopełnienia tego obowiązku.
3. Administrator danych jest obowiązany poinformować bez zbędnej zwłoki innych administratorów, którym udostępnił zbiór danych, o dokonanym uaktualnieniu lub sprostowaniu danych.
Edyta 2017-03-06 14:58
@Trzcianek, prosimy o merytoryczne wypowiedzi.
1
Praca 2017-03-06 20:14
Jak zarobki na produkcji ?
XYZ 2017-03-09 20:30
Firma idzie na dno przez paru partaczy w żółtych kamizelkach. Każdy wie o kogo chodzi..
1
Natalia 2017-03-17 11:07
Czy dowiem się cos w temacie pracy dla project manager z językiem niemieckim? Bardzo chcę pracować dla Sapa Aluminium Sp. z o.o. i dobrze wiedzieć troszkę więcej.
Gregor 2017-03-23 14:01
Sapa Aluminium jest fajną firmą , pracuje tu juz dość długo i nie narzekam. Płace w terminie fajni ludzie. Ogólnie dobrze trafiłem i dziwię się wpisom
Zostaw swoją opinię o Sapa Aluminium Sp. z o.o. - Trzcianka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sapa Aluminium Sp. z o.o.