brak logo

Sapa Aluminium Sp. z o.o.

Trzcianka

Opinie o Sapa Aluminium Sp. z o.o.

Edyta 2017-02-28 08:36
Jak wygląda atmosfera między pracownikami?
Anonim 2017-02-28 14:19
Ja chciałem się odnieść tu do opinii o firmie Sapa Aluminium nie mówcie że ktoś bzdury tu piszę i złą opinie o firmie mówi żeli tu ludzie piszą to jest coś na rzeczy nikt nie chce tu kogoś urazić ale jeżeli ktoś piszę jak w firmie jest to chyba prawda jakaś jest przecież nikt by nie pisał bzdur prawda bądźmy szczerzy a nie sami siebie oszukujemy w końcu nie tylko o Sapie Aluminium są opinie o innych zakładach też ludzie piszą prawda bo jeśli by tak nie było to by ludzie nie pisali opinii.Pozdrawiam
0000 2017-03-05 19:53

[Data ostatniej zmiany: 3 października 2001] Art. 35. 1. W razie wykazania przez osobę, której dane osobowe dotyczą, że są one niekompletne, nieaktualne, nieprawdziwe lub zostały zebrane z naruszeniem ustawy albo są zbędne do realizacji celu, dla którego zostały zebrane, administrator danych jest obowiązany, bez zbędnej zwłoki, do uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania danych, czasowego lub stałego wstrzymania przetwarzania kwestionowanych danych lub ich usunięcia ze zbioru, chyba że dotyczy to danych osobowych, w odniesieniu do których tryb ich uzupełnienia, uaktualnienia lub sprostowania określają odrębne ustawy.
2. W razie niedopełnienia przez administratora danych obowiązku, o którym mowa w ust. 1, osoba, której dane dotyczą, może się zwrócić do Generalnego Inspektora z wnioskiem o nakazanie dopełnienia tego obowiązku.
3. Administrator danych jest obowiązany poinformować bez zbędnej zwłoki innych administratorów, którym udostępnił zbiór danych, o dokonanym uaktualnieniu lub sprostowaniu danych.
Edyta 2017-03-06 14:58
@Trzcianek, prosimy o merytoryczne wypowiedzi.
1
Praca 2017-03-06 20:14
Jak zarobki na produkcji ?
XYZ 2017-03-09 20:30
Firma idzie na dno przez paru partaczy w żółtych kamizelkach. Każdy wie o kogo chodzi..
3
Natalia 2017-03-17 11:07
Czy dowiem się cos w temacie pracy dla project manager z językiem niemieckim? Bardzo chcę pracować dla Sapa Aluminium Sp. z o.o. i dobrze wiedzieć troszkę więcej.
2
Gregor 2017-03-23 14:01
Sapa Aluminium jest fajną firmą , pracuje tu juz dość długo i nie narzekam. Płace w terminie fajni ludzie. Ogólnie dobrze trafiłem i dziwię się wpisom
szczera 2017-03-24 13:23
Nie ma ideałów a fimę tworzymy my sami - ponieważ to od nas zależy jaką atmosferę sobie stworzyny i czy chcemy się zaangażować w to co robimy. Jeśli lubimy swoją pracę to będzimey także lubić firmę, ktróa nam to umożliwiła. Osobiście rozumiem ludzi, którzy są sfrustrowani i piszą tutaj niepochlebne opinie, ale może warto się zatanowić czy ta praca, którą wykonuję na co dzień daje mi satysfakcję.
2
00000000 2017-03-24 18:54
Zarząd Sapy kupuje nowe auta a dla ludzi z produkcji nie ma na podwyżki-co to k....a jest?
10
Karol 2017-04-02 10:36
Czy mógłby ktoś dodać coś w temacie nowej oferty pracy dla specjalisty ds.jakości ze znajomością języka angielskiego? Jakie warunki trzeba spełnić na wejście? Jak się pracuje, z jakimi osobami? Z góry dziekuję
sapowicz 2017-04-04 15:20
Co się dzieje w państwie SAPA ??? Pan specjalista od inwestycji inwestuje w zewnętrzne firmy dając im prace. Np. dział złom nie istnieje, robote za 2 razy większą kase robi firma X , prasują wióry a co:) a złomiarzy na anodownie, albo na fabrykacje. Panie P. specjalisto i kolego Pana Ł. na układy nie ma rady :)
SAPA to jeden wielki układ, nie dal ludzi dla kolegów, znajomych, rodziny. Nie pchać się tam.
Nie ma sprawiedliwości, obiboki mają a robole ... pracują na nich by tamci mieli premie.
4
PITERSNAK 2017-04-06 22:51
No jak ma byc dla was jak biura muszą jechać na popijawę krokusy oglądać :D
1
PITERSNAK 2017-04-06 22:54
NAJLEPSZE JEST TO ,ŻE KAZALI W CHRZANOWIE LOJALKI PODPISAĆ ŻE NIKT NA ZAKŁAD NIE BEDZIE NAGADYWAŁ NAWET JAK SIĘ ZWOLNI-TYM TO PROKURATOR SIĘ POWINIEN ZAJĄĆ!
1
GOŁOTA 2017-04-06 23:02
Już góra wywąchała ukraińców do pracy ponad siły i się wyrzuca fachowców i pracowników którzy coś mają do powiedzenia.Np.W Chrzanowie jak się na blogu czy fb napisze że firma Sapa to same pociotki i układy ,to się wylatuje na zbity pysk ,a taki idiot menager robi za kapo jak dawno w Oswiecimiu-omijajcie ten obóz pracy z daleka młodzi!Niech sobie góra sama robi(cala góra)!ZARĘKAWKII KASKI NA ŁBY I DO ROBOTY LENIE!
2
Hubert 2017-04-06 23:12
Bo ludzie ci którzy tak naprawdę na ten kołchoz pracują,to są tak zastraszeni że nawet te głupawe czapeczki noszą na łbach!(jak taka czapeczka może cokolwiek ochronić?!!!) to nastepne kłamstwo sapy i ich idiotycznego kierownictwa!!!
Te barany z bhp maja płacone za innowacje więc lataja jak debile wśród porządnych pracowników i im wymyślają chujowiny zeby tylko otrzymalli premię za innowację-ja mam pytanie do prezesa :czy ty gosciu choc trochę patrzysz na pracowników? przecież to tak naprawdę te myszy na was robią!zacznijcie w końcu myśleć!
4
gustek 2017-04-06 23:26
ty szczera sama nie wierzysz w to co piszesz!jakim cudem można tu cokolwiek otrzymać jak tylko cię gonią i karają?!!To Zwykły obóz pracy ,a nie normalna firma!Masz ciągle podnoszone normy i najlepiej jak je jeszcze bardziej podniesiesz!A o premii zapomnij bo góra musi jechac na wyjazd integracyjny najlepiej to juz w Alpy bo ciągle im mało
sapowicz 2017-04-08 12:01
Prezes znaczy uszatek??? :) on ma wszystkich w..... tak panie W. pewnie tego nie czytasz ale moze doniosą ci inni:) kulomiot dyrektorem hahaha, domek wybudowany a co :) a zwykły pracownik zapie..... na nich i ma 2050zł brutto, gdzie sprawiedliwość? ja pamiętam jak był Soren, wszyscy przed nim robili w portki bo bali się Szewcji a dziś??? PGR i UKŁADY !!! pisać ludzie nie bójcie się straszyć mogą dzieci babajagą a nie prokuratorem ,pozdro !!!
2
Anonim 2017-04-09 11:04
Witam powiedzcie mi czy to prawda że mają zamknąć Fabrykacje z informacji dostarczonych prawdziwych mają ponoć zamknąć Fabrykacje ja się nie dziwie po co 5 kierowników na dziale Fabrykacja 1 nie wystarczy tak jak ludzie mówią w mieście Trzcianka w firmie Sapa nie jest dobrze ludzie się zwalniają no to co teraz powiecie ze jest super ludzie czas się obudzić i powiedzieć sobie szczerze ze nie jest dobrze.Pozdrawiam
Iza 2017-04-09 18:18
Znalazłam ofertę dla specjalisty ds.jakości z językiem angielskim i pomyślałam , że tu dowiem się coś więcej. Jakie mają wymagania na początek? Jak pracuje się w firmie? W jakich widełkach jest wynagrodzenie?
Anonim 2017-04-09 20:46
Ale tu chodzi o to po co 5 kierowników na dziale Fabrykacja 1 nie wystarczy ale i tak ludzie się zwalniają z Sapy i nie gadajcie ze nic się nie dzieje jak się dzieje.
Dział HR 2017-04-10 12:32
Iza,
zapraszam do kontaktu, odpowiem na wszystkie pytania - rekrutacja.lodz@sapagroup.com.
Pozdrawiam :)
Dział HR 2017-04-10 12:37
Natalia,
jeśli masz pytania dotyczące tego stanowiska, wyślij proszę wiadomość na rekrutacja.lodz@sapagroup.com, chętnie udzielę informacji.
Pozdrawiam!
Kuba 2017-04-18 10:33
Czy z całą pewnością nie da się powiedzieć coś dobrego o firmie? Pracuję tu i nie mam takiego wrażenia.
------- 2017-05-06 23:38
Z gówna bata nie ukręcisz.
Waldi 2017-05-08 09:06
A co powiecie na temat pracy jako regionalny menedżer sprzedaży? Jakie wyposażenie dostaje się na tym stanowisku.
Anonim 2017-05-14 11:31
Witam powiem tak ze wprowadzenie 4 brygady w Firmie to jest głupota każdy pracownik o tym mówi i powie wiec się dziwicie ze się ludzie zwalniają ludzie już nie wytrzymują ciągłe chodzenie po halach patrzenie ludziom na ręce.Pozdrawiam życzę miłej niedzieli
2
Wierny 2017-05-18 10:09
Niektórym najlepiej w pracy wychodzi wyśmiewanie, obrażanie i poniżanie a jeszcze innym udawanie że pracują!!
1
ja 2017-05-21 12:47
A jak tam ma kierownik produkcji? Dostalem oferte.
Wierny 2017-05-23 22:17
@Anonim Uważam, że do pracy chodzi sie po to żeby pracować i nie przeszkadza wtedy fakt że ktoś patrzy na ręce. Firma jest świetna i nie pozwoli sobie na rządy pracowników nie do końca życzliwych firmie.
olo 2017-05-29 16:07
w sapie jako robotnik nie zarobisz bynajmniej na fabrykacji jedyny plus to to ze mozesz sie podszkolic (sam bo szkolenia to chyba tylko na papierze w realu 0 ) na cnc i uciekaj
2
Andrea 2017-06-04 12:09
A Matti on był brygadzistą na Anadowni ale zdjęli go bo w balona leciał na zmianie siedział tylko powinni go zwolnić a nie jeszcze pracuje śmieszny on jest he he.
Waldi 2017-06-04 23:09
Słyszałem sporo dobrego o firmie i mam zamiar aplikować na stanowisko specjalisty ds. jakości ze znajomością języka angielskiego lub niemieckiego. Czy ta oferta jest jeszcze aktualna? Jak sie w firmie pracuje?
Wierny 2017-07-06 21:27
Ja tu pracuję już długo i nie rozumiem dlaczego niektórzy tak narzekają? Ludzie weźcie sie do pracy a będziecie zadowoleni i podwyżki się znajdą! A może ktoś was mocno inspiruje do robienia tych wpisów .
Kolos 2017-07-21 18:39
Czy ktoś pomyślał dlaczego w firmie są kamery? Może tych "małych" przerw w pracy było za dużo i tak zrobiono?
1
Allahakbar 2017-07-29 12:17
Nawet jeśli to zgodnie z prawem nie wolno wykorzystać kamer do sprawdzania pracownikow! Chyba że lubisz być w centrum uwagi to już twoja sprawa bez obrazy oczywiście ????. Polak Polaka zawsze wykorzystuje gdyby firma rządził zagraniczny dyrektor lub cały zarząd włączając kierowników napewno szary pracownik miał by lepiej niż teraz !! Praca sama w sobie nie jest zła wręcz przeciwnie jest fajna i ciekawa ale psują to dyrektor i kierownicy! Patrzą tylko jak z tej garstki ludzi którzy zostali wyciągnąć 200 % normy a biada jak się ktoś niewyrobi . Premie też zależą od kierowników więc wiadomo jak to wygląda ????. Ludzie wciąż odchodzą zostaną tylko starsi pracownicy i tacy którzy nie mają gdzie pójść . Życzę im aby coś się wkoncu zmieniło i żeby zostali doceniani za to co robią i za to że zostali !!!! Pozdrowienia do działu HR i prośba otwórzcie oczy !!!!
1
Waleczny 2017-07-29 12:29
Sapa to fajna firma , warto tu się zatrudnić tym bardziej, że mają wolne etaty!!
sapowicz 2017-07-29 14:06
Kiedyś kierownikiem był WENTYL a teraz aż TRZECH ???
Drewniak rozumiem , mistrzów było trzech :) to kadra sie rozrasta hahaha
XoXo 2017-08-02 17:12
Dział personalny razem z panią obsługującą recepcję do wymiany...
3
XoXo 2017-08-03 10:13
I dalej będzie. Pani dyrektor nie ma dla nikogo szacunku, no chyba,że dla swoich pupilków co jej wszystko donoszą :)
4
mimi 2017-08-06 21:52
zatrudnić tak na czas określony ale przez pracownika co bystrzejszy liżnie trochę wiedzy i umiejętność np na fabrykacji i daje nogę tam gdzie lepiej płacą i mniejszy bałagan jest w śród rządzących
Wierny pracownik 2017-08-15 16:06
Jeśli ktoś pracuje jako zwykły pracownik to lepiej będzie jak się zajmie swoją pracą . Od ustalania strategi działania firmy są odpowiednie osoby, które się po prostu na tym znają i wiedzą co trzeba i jak trzeba robić żeby firma dobrze stała. Sapa jest taką firmą.
Furia 2017-08-17 22:54
Wierny ty czytasz to co piszesz czy na tacy ci podają co masz napisać ? Może premie za to dostajesz co ? Tak kierują firma że inna wykupiła udziały sapy ? No to brawo ????. A ty nie jesteś zwykłym pracownikiem ? Hmm może ktoś tu coś o tobie napisał ?? Skoro ludzie tu piszą to coś musi być nie tak a napewno 1500 wypłaty w tej branży to ochlapy a że ty w tyłek komuś wchodzisz i masz więcej to siedź cicho ????..
Wierny pracownik 2017-08-18 21:36
Jeśli nie wiemy wszystkich informacji to lepiej się nie mądrzyć!
Edyta 2017-08-28 12:37
@Waleczny czy pracujesz nadal w Sapa Aluminium Sp. z o.o.? Powiesz coś na temat warunków pracy? @XoXo dlaczego tak uważasz? Na jakiej podstawie? @prawdaboli możesz przybliżyć coś dokładniej o jakie oszustwo chodzi? Czy rozmawiałeś o tym z pracodawcą? Szukają obecnie na stanowisko Kontroler Finansowy. Może ktoś ma jakieś doświadczenia związane z tym stanowiskiem i podzieli się nimi? Wasze opinie są ważne da osób nowo zatrudniających się w firmie.
Kumpel 2017-08-31 07:27
Ja powiem tyle Kasowanie negatywnych komentarzy idzie pełną parą . Taki rzetelny jest ten portal ze kasuję komentarze nawet te które nie naruszają regulaminu. Dział HR wręcz tu czatuje żeby prawda nie wychodziła na jaw. Bo nie ma małp do roboty. Firma teraz leży i kwiczy straty co miesiąc są ogromne. Żal na to patrzeć. Dobrze radzę każdemu jeśli masz wybór omijaj ta firme szerokim łukiem bo zniszczy Ci zdrowie i psychikę.
4
Anonymaus 2017-09-01 17:12
bida z nedza kazdyrobi co chce o jak chce mobing pelna para kamer od groma by tylko streczyc pracownika
2
Myślący 2017-09-05 15:51
Czy jest tak źle, że nie ma tematu o którym można napisać coś pozytywnego? To bardzo smutne co piszecie, firma zatrudnia ponad 700 osób i rzucacie złe światło na swoje miejsce pracy. Pracownicy nie znają strategi działania zarządu, nie wiecie jakie mają plany ?
Ewelina 2017-09-10 18:06
Ludzie dobrze pracujący nie narzekają na pracę !
1
Pracownik Projekty 2017-09-14 11:01
Pani Lider i Spławik kręcą ... śrubki w magazynku.
8
Zostaw swoją opinię o Sapa Aluminium Sp. z o.o. - Trzcianka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sapa Aluminium Sp. z o.o.