Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Usług Energetycznych i Komunikacyjnych grupa ZUE S.A.

Pracowałeś w firmie Zakłady Usług Energetycznych i Komunikacyjnych grupa ZUE S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-03-24 16:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze ze same złe wieści ale nie dziwi mnie to firma się sypie od środka. Słyszałem ze zaczęli się zwalniać pracownicy a to dopiero początek . Dobrze ze w porę się zwolniłem bo syf się robi niesamowity.

Ojcze dyrektorze - 16 zł to mają największe [usunięte przez moderatora] co dobrze [usunięte przez moderatora] albo tyk którzy na widok kierowników wyrywają narzędzia innym pracownikom z rak żeby się popisać
zdjecie uzytkownika
El_IN - 2013-04-03 17:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Same "superlatywy" widzę.
A co na to ci "kierownicy"?? Nikt się nie wypowie??

Kto jeszcze coś dopowie?
zdjecie uzytkownika
on - 2013-04-03 20:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt nie wspomnial otym ze te stawki to sa brutto a operatozy i kierowcy nadal saobciazani logingiem
zdjecie uzytkownika
pan was wybawi - 2013-04-10 19:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie to już kres tej firmy ,pracownika traktują skandalicznie ,co sie dzieje z nadgodzinami ?????niby prezes nic nie wiedział ze ich wogóle nie ma ,okradają nas ,chwyćmy za łopaty i zakopmy ten [usunięte przez moderatora] - pracownik torowy nie robotnik nieuki biurowe.
Kunglao pirania
zdjecie uzytkownika
KAITO - 2013-04-10 19:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1,2,3,jutro premi nie masz Ty --------------pracownik torowy

S.R.U.E M.O.

zdjecie uzytkownika
KASKA & TOMEK - 2013-04-10 20:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy u gory słuchajcie i czytajcie ,traktujecie pracownika jak niewolnika , zabieracie premie,nadgodziny za pestki pieniadze.Posluchajcie !! wy [usunięte przez moderatora] jeszcze miesiąc dwa i wszyscy was [usunięte przez moderatora] takim rozporządzeniem Pana prezesa z Panią z "BUDIMEXu" ktora sama zarabia kilkanascie tys. a ludziom zabieracie marne grosze! Gratuluje Panie Prezesie POWODZENIA !! w utrzymaniu pracownikow .

PRACOWNICY ZUE
zdjecie uzytkownika
agros plus - 2013-04-14 10:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zabrano nam premię aby koszty poniesione wzrostem delegacji i GPS zwróciły i można było za to utrzymać przerost biurokracji kosztem robotnika .Biorą podwykonawców a pracownicy poprawiają ,kierownicy biorą dolę od podwykonawcy i premię od pana Prezesa za oszczędności a nam zrobią bak godzi do odbioru
zdjecie uzytkownika
szofer plus - 2013-04-14 11:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownikom Z.U.E . wynajmuje się jakieś nory jak najtaniej z karaluchami grzybem jedna toaleta na 15 osób lub takie że siedząc na [usunięte przez moderatora] nożna mieszać zupę na kuchni .Kierownicy dom dla trzech osób .W pracy kadra lubi tylko "wazeliniarzy " i układy rodzinne .Nielubiani są osoby znające temat .Straty przynoszą kierownicy budowy są niedobrze zarządzane w 80 procentach, kto pokrył straty betonowania torowiska "pestka zajezdnia poznań wiele innych budów Panie Prezesie .W kadrze kierowniczej są osoby którzy wykończyli już niejedną firmę skończą też nas czyli Z.U.E
zdjecie uzytkownika
JA - 2013-05-01 20:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odszedłem ponad miesiąc temu i widzę ze dalej taka lipa - Odejścia nie żałuje zarabiam teraz 7tys zł za 8 godzin pracy dzienne a jak są nadgodziny to nawet do 12tys zł na miesiąc . OLAĆ ZUE
zdjecie uzytkownika
on - 2013-05-05 20:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
/ja/ tos troszke przesadzil z ta kasa w polsce zaden fizol 7 nie zarobi za 8 g pracy hyba ze zagranica ale to wtedy jest marnota.a w zue wszystkie sily na Poznan poprawic dziadostwo jakie zostawili panowie z B 5 Nowak wtopil zkadra z b 5 brak nadzoru nad nimi zrobil swoje i toniemy odhodza co lepsi zostana tumany ktore itak by nigdzie pracy nie znalezli bo oprucz stania na lopacie pod koparka nic nie umieja super pracownicy wszystkim wrogom bym ih polecil jako konia trojanskiego.zue nadgodzinyczesc platna a reszta wedle dyrektora do odbioru albo platna w czesci lub cala gratuluje pomyslu dyrektorom i pani od HR powodzenia zycze wpozyskaniu nowej kadry po kryzysie
zdjecie uzytkownika
rrrrrrttttt - 2013-05-07 14:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ciekawe co tu piszecie. Dzwoniła do mnie pani z tej firmy w sprawie pracy no i nie powiem wahałem się pomimo tego że już miałem nagraną robotę. Ale forum chyba mi pomogło otrzeźwieć, o ile prawdą jest co tu piszecie
zdjecie uzytkownika
KOSIARZ UMYSŁÓW - 2013-05-17 18:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Mocher dobrze pisze , jak [usunięte przez moderatora] . nie znasz sprawy to się [usunięte przez moderatora] nie udzielaj , owszem manipulacje są , ale nikt pracujący w zue na delegacji zwłaszcza w sekscji kolejowej nie da się zastraszyć , po co zwalniać kogoś z papierami i szukać nowego nie mając pewności czy się znajdzie ktoś lepszy ( a w to szczerze wątpię bo ci ludzie mają [usunięte przez moderatora] doświadczenie więc ciężko by ich było przebić) , nie wspominając o szkoleniu tej osoby w kwesti wykonywanych robót ( np operatorów jeśli nie mieli styczności z koleją ,co z kolei wiążę się ze stratą czasu )
Było by to czystą głupotą ( nawet jeśli by dali mniejszą stawkę potencjalnie przybyłym pracownikom ).
A więc zanim coś napiszesz przemyśl to i nie pisz o czymś o czym nie masz pojęcia to raz dwa , a dwa nabór kierownictwa nie koniecznie musi oznaczać zwolnienia już pracujących kierowników , chociaż by ze względu na obecny stan i chorą tendencją do rozwijania biurokracji która trwa już dobrą " chwile"
zdjecie uzytkownika
żarłacz biały -małe czarne oczy - 2013-05-28 14:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żyj z całych sił i uśmiechj sie do Z.U.E bo na świstku od wypłaty w delegacji masz 1750 zł .Śpij, na torach śnij
Niech zabrana premia Cię nie obudzi,Bo w tym cały sens istnienia
Teraz śpij.Niech dobry kierownik zawsze Ci nadgodziny odbiera ,to może być najlepsza z Twoich chwil...Jak na deszczu i na mrozie pracownik zamarziety gna,niech ta chwila trwa bo to przecież Z.U.E
zdjecie uzytkownika
biskup - 2013-05-28 14:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Was wybawi !!!
zdjecie uzytkownika
Dobrobyt - 2013-05-28 15:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam chciałem się poradzić co mam zrobić kiedy opłaty przekraczają moje zarobki w Z.U.E? -moze ograniczyć jedzenie suchego chleba?
zdjecie uzytkownika
bret - 2013-06-19 20:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjmuja elekktryko ciekawe czy im mowia ze glowne nazedzie to lopata i kilof czsem wiertarka i zaufany polaczy strownik czy szafe reszta gladzi rowy
zdjecie uzytkownika
marcel - 2013-06-21 13:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ta firma jest jak [usunięte przez moderatora] kierownictwo uważa ze tylko dla niej trzeba żyć zapomnieć o rodzinie i znajomych urlop ciężko dostać kiedy ty chcesz tylko jak kierownikowi pasuje najlepiej w zimę bo w lato urlopy wstrzymane kierownictwo totalnie nieudolnie [usunięte przez moderatora] oni robią godz a my siedzimy tylko po 8 totalny brak organizacji sprzeciwienie się kierownikowi oznacza brak premii albo zwolnienie kierowcy i operatorzy obarczeni logowaniem gps za które mogą stracić premie lepiej podpierać się łopatą niż robić na sprzęcie pozdrowienia dla chłopaków z poznania którzy jeszcze tam zostali

nikomu nie polecam tego syfu!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kotlet ,ziemniaki +surówka z pora - 2013-06-26 22:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie koniec z Z.U.E biurowcy góra zalewają pracowników torowych ,kierownicy panikuja boją sie podjąć byle czego ,niektórzy odnoszą sie do pracownika jak do śmiecia tu mowa [usunięte przez moderatora] ,biada co dalej ??????biurokracja króluje ,dałbym im kilof i kuj lód 2 tyg przez 12 godz .zgraja biurowcow tak samo patrzy jak wszyscy [usunięte przez moderatora] pracowników torowych .Kiedyś było inaczej nawet [usunięte przez moderatora] lepiej ludzi traktował jak w Z.U.E bo przynajmniej nie owijał w bawełne.
pozdrawiam pracowników R.T czymajcie sie ale nie Z.U.E
zdjecie uzytkownika
Ludojad - 2013-06-26 22:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego podpisz to!!
Co kierowniku ?
Twoje zwolnienie
łe he he he eee
zdjecie uzytkownika
bebe - 2013-07-02 13:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
akurat mnie nie wywalili...ale zwolnili 2 ludzi którzy nie robili przekręty a przekręciaże zostali w Poznaniu i to jest ten ból samochodziki sobie dolewali jak teraz robią nie wiem nie ma mnie tam...
zdjecie uzytkownika
stary - 2013-12-30 12:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w nowy schemacie po połączeniu jest tylu nowych dyrektorów, że ty ludu pracujący teraz będziesz musiał na nich zarobić
zdjecie uzytkownika
z boku - 2014-02-06 16:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie opłaca się mieć własnych pracowników, zawsze im źle.
zdjecie uzytkownika
Kierownik premia zabrana - 2014-02-16 17:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zabieram wam premie do końca życia łe hehehehehehehehe
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-07-09 02:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakłady Usług Energetycznych i Komunikacyjnych grupa ZUE bardzo dawno nie miał tu nowych komentarzy. Może jest ktoś zorientowany jakie warunki obecnie proponują? Kasa jest na czas?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-08-18 08:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co sądzicie o pracy i podejściu do podwładnych dyrektora zakładu infrastruktury komunikacyjnej pani (usunięte przez administratora).?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Usług Energetycznych i Komunikacyjnych grupa ZUE S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski