Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Usług Energetycznych i Komunikacyjnych grupa ZUE S.A.

Pracowałeś w firmie Zakłady Usług Energetycznych i Komunikacyjnych grupa ZUE S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
El_IN - 2013-04-03 17:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Same "superlatywy" widzę.
A co na to ci "kierownicy"?? Nikt się nie wypowie??

Kto jeszcze coś dopowie?
zdjecie uzytkownika
on - 2013-04-03 20:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt nie wspomnial otym ze te stawki to sa brutto a operatozy i kierowcy nadal saobciazani logingiem
zdjecie uzytkownika
KAITO - 2013-04-10 19:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1,2,3,jutro premi nie masz Ty --------------pracownik torowy

S.R.U.E M.O.

zdjecie uzytkownika
KASKA & TOMEK - 2013-04-10 20:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy u gory słuchajcie i czytajcie ,traktujecie pracownika jak niewolnika , zabieracie premie,nadgodziny za pestki pieniadze.Posluchajcie !! wy [usunięte przez moderatora] jeszcze miesiąc dwa i wszyscy was [usunięte przez moderatora] takim rozporządzeniem Pana prezesa z Panią z "BUDIMEXu" ktora sama zarabia kilkanascie tys. a ludziom zabieracie marne grosze! Gratuluje Panie Prezesie POWODZENIA !! w utrzymaniu pracownikow .

PRACOWNICY ZUE
zdjecie uzytkownika
szofer plus - 2013-04-14 11:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownikom Z.U.E . wynajmuje się jakieś nory jak najtaniej z karaluchami grzybem jedna toaleta na 15 osób lub takie że siedząc na [usunięte przez moderatora] nożna mieszać zupę na kuchni .Kierownicy dom dla trzech osób .W pracy kadra lubi tylko "wazeliniarzy " i układy rodzinne .Nielubiani są osoby znające temat .Straty przynoszą kierownicy budowy są niedobrze zarządzane w 80 procentach, kto pokrył straty betonowania torowiska "pestka zajezdnia poznań wiele innych budów Panie Prezesie .W kadrze kierowniczej są osoby którzy wykończyli już niejedną firmę skończą też nas czyli Z.U.E
zdjecie uzytkownika
JA - 2013-05-01 20:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odszedłem ponad miesiąc temu i widzę ze dalej taka lipa - Odejścia nie żałuje zarabiam teraz 7tys zł za 8 godzin pracy dzienne a jak są nadgodziny to nawet do 12tys zł na miesiąc . OLAĆ ZUE
zdjecie uzytkownika
on - 2013-05-05 20:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
/ja/ tos troszke przesadzil z ta kasa w polsce zaden fizol 7 nie zarobi za 8 g pracy hyba ze zagranica ale to wtedy jest marnota.a w zue wszystkie sily na Poznan poprawic dziadostwo jakie zostawili panowie z B 5 Nowak wtopil zkadra z b 5 brak nadzoru nad nimi zrobil swoje i toniemy odhodza co lepsi zostana tumany ktore itak by nigdzie pracy nie znalezli bo oprucz stania na lopacie pod koparka nic nie umieja super pracownicy wszystkim wrogom bym ih polecil jako konia trojanskiego.zue nadgodzinyczesc platna a reszta wedle dyrektora do odbioru albo platna w czesci lub cala gratuluje pomyslu dyrektorom i pani od HR powodzenia zycze wpozyskaniu nowej kadry po kryzysie
zdjecie uzytkownika
rrrrrrttttt - 2013-05-07 14:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To ciekawe co tu piszecie. Dzwoniła do mnie pani z tej firmy w sprawie pracy no i nie powiem wahałem się pomimo tego że już miałem nagraną robotę. Ale forum chyba mi pomogło otrzeźwieć, o ile prawdą jest co tu piszecie
zdjecie uzytkownika
KOSIARZ UMYSŁÓW - 2013-05-17 18:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Mocher dobrze pisze , jak [usunięte przez moderatora] . nie znasz sprawy to się [usunięte przez moderatora] nie udzielaj , owszem manipulacje są , ale nikt pracujący w zue na delegacji zwłaszcza w sekscji kolejowej nie da się zastraszyć , po co zwalniać kogoś z papierami i szukać nowego nie mając pewności czy się znajdzie ktoś lepszy ( a w to szczerze wątpię bo ci ludzie mają [usunięte przez moderatora] doświadczenie więc ciężko by ich było przebić) , nie wspominając o szkoleniu tej osoby w kwesti wykonywanych robót ( np operatorów jeśli nie mieli styczności z koleją ,co z kolei wiążę się ze stratą czasu )
Było by to czystą głupotą ( nawet jeśli by dali mniejszą stawkę potencjalnie przybyłym pracownikom ).
A więc zanim coś napiszesz przemyśl to i nie pisz o czymś o czym nie masz pojęcia to raz dwa , a dwa nabór kierownictwa nie koniecznie musi oznaczać zwolnienia już pracujących kierowników , chociaż by ze względu na obecny stan i chorą tendencją do rozwijania biurokracji która trwa już dobrą " chwile"
zdjecie uzytkownika
biskup - 2013-05-28 14:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Was wybawi !!!
zdjecie uzytkownika
Dobrobyt - 2013-05-28 15:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam chciałem się poradzić co mam zrobić kiedy opłaty przekraczają moje zarobki w Z.U.E? -moze ograniczyć jedzenie suchego chleba?
zdjecie uzytkownika
bret - 2013-06-19 20:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjmuja elekktryko ciekawe czy im mowia ze glowne nazedzie to lopata i kilof czsem wiertarka i zaufany polaczy strownik czy szafe reszta gladzi rowy
zdjecie uzytkownika
marcel - 2013-06-21 13:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ta firma jest jak [usunięte przez moderatora] kierownictwo uważa ze tylko dla niej trzeba żyć zapomnieć o rodzinie i znajomych urlop ciężko dostać kiedy ty chcesz tylko jak kierownikowi pasuje najlepiej w zimę bo w lato urlopy wstrzymane kierownictwo totalnie nieudolnie [usunięte przez moderatora] oni robią godz a my siedzimy tylko po 8 totalny brak organizacji sprzeciwienie się kierownikowi oznacza brak premii albo zwolnienie kierowcy i operatorzy obarczeni logowaniem gps za które mogą stracić premie lepiej podpierać się łopatą niż robić na sprzęcie pozdrowienia dla chłopaków z poznania którzy jeszcze tam zostali

nikomu nie polecam tego syfu!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kotlet ,ziemniaki +surówka z pora - 2013-06-26 22:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie koniec z Z.U.E biurowcy góra zalewają pracowników torowych ,kierownicy panikuja boją sie podjąć byle czego ,niektórzy odnoszą sie do pracownika jak do śmiecia tu mowa [usunięte przez moderatora] ,biada co dalej ??????biurokracja króluje ,dałbym im kilof i kuj lód 2 tyg przez 12 godz .zgraja biurowcow tak samo patrzy jak wszyscy [usunięte przez moderatora] pracowników torowych .Kiedyś było inaczej nawet [usunięte przez moderatora] lepiej ludzi traktował jak w Z.U.E bo przynajmniej nie owijał w bawełne.
pozdrawiam pracowników R.T czymajcie sie ale nie Z.U.E
zdjecie uzytkownika
Ludojad - 2013-06-26 22:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego podpisz to!!
Co kierowniku ?
Twoje zwolnienie
łe he he he eee
zdjecie uzytkownika
stary - 2013-12-30 12:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w nowy schemacie po połączeniu jest tylu nowych dyrektorów, że ty ludu pracujący teraz będziesz musiał na nich zarobić
zdjecie uzytkownika
z boku - 2014-02-06 16:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie opłaca się mieć własnych pracowników, zawsze im źle.
zdjecie uzytkownika
Kierownik premia zabrana - 2014-02-16 17:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zabieram wam premie do końca życia łe hehehehehehehehe
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-07-09 02:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zakłady Usług Energetycznych i Komunikacyjnych grupa ZUE bardzo dawno nie miał tu nowych komentarzy. Może jest ktoś zorientowany jakie warunki obecnie proponują? Kasa jest na czas?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-08-18 08:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co sądzicie o pracy i podejściu do podwładnych dyrektora zakładu infrastruktury komunikacyjnej pani (usunięte przez administratora).?
zdjecie uzytkownika
sebastian - 2014-09-11 18:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1.Kasę obcinają jak mogą.
2.Pani ... kulturalna babka he he he.
zdjecie uzytkownika
dawid - 2014-09-21 19:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Grupa Kapitałowa ZUE jest jednym z liderów ogólnopolskiego rynku budownictwa infrastruktury komunikacji miejskiej oraz jednym z czołowych podmiotów na rynku budownictwa infrastruktury komunikacji kolejowej. Głównym przedmiotem działalności Grupy Kapitałowa ZUE jest projektowanie oraz realizacja, w formule generalnego wykonawstwa, kompleksowych usług budowy i modernizacji linii tramwajowych oraz kolejowych, wraz z infrastrukturą towarzyszącą.
zdjecie uzytkownika
Łukasz P. - 2014-11-04 19:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w końcu jak jest z tą firmą myślę nad wysłaniem tam CV (elektryk samochodowy)ale czy warto ??? Jakie zarobki ? Potrafi się ktoś wypowiedzieć konkretnie na chwilę obecną ?
zdjecie uzytkownika
palnik - 2014-11-05 19:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również jak poprzednik z wpisu powyzej szukam pracy jako elektryk samochodowy. czy ktoś się konkretnie wypowie co do zarobków we ZUE? moga być nawet kwoty bardzo przyblizone jeśli boicie się podać co do grosza. brzmi ciekawie też praca przy modernizacji linii tramwajowych, mo,że i zapowiada się cięzko ale emocjonująco
zdjecie uzytkownika
kasztan - 2014-11-29 19:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarobki takie sobie, a praca od rana do nocy i poniewierka po całej Polsce
zdjecie uzytkownika
piston - 2014-12-16 08:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takie sobie czyli jakie? Wydaje mi się, że zakres obowiązków powinien być adekwatny do pensji jakąś pracodawca wypłaca i w druga stronę to samo. Jeżeli tak nie jest to dlaczego najpierw nie powalczycie o podwyżki? Poza tym można było się nie godzić na to aby być ciągle przepracowanym. Może pracodawca wreszcie by coś zrozumiał.
zdjecie uzytkownika
Sebastian - 2014-12-21 16:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piston - 2014-12-16 08:47:02]:
Do piston Nie wiem ile zarabiają elektrycy samochodowi , wiem że narzekają. Prawie 4 lata bez podwyżki.
zdjecie uzytkownika
kali - 2015-01-26 21:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZUE wygrało przetarg na budowę linii 400kv ....... tak że na brak pracy narzekać pracownicy nie mogą ,zarobki też chyba mają nienajgorsze bo jak praca jest to i płaca musi być:)
zdjecie uzytkownika
maskit - 2015-03-06 16:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No prosze, to tylko im pogratulować. Skoro jest robota, to nie wiecie może gdzie jest obecnie prowadzona rekrutacja? W ogóle gdzie ma byc ta budowa linii? Możecie także napisac, co to znaczy, że zarobki sa nie najgorsze, chociaż orientacyjnie jaka cyfra jest z przodu, czy to 3, czy może jeszcze 2. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Panek - 2015-03-10 13:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-08-18 08:39:13]:
Pani Dyr Zakladu Infrastruktury Komunikacyjnej ...tak zgadzam sie z toba, wysoka kultura tej Pani ujmuje. Dodam jeszcz3 ze oddana firmie i dbajaca o pracownikow.
zdjecie uzytkownika
Kwas - 2015-05-26 20:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to kwas dla pracowników fizycznych ,umysłowych grom ale pusto w pałach odradzam,kiedyś tylu darmozjadów nie było i było teraz jest i nie ma nic kasa słaba
zdjecie uzytkownika
mongoł i szympans - 2015-05-26 21:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nam jest tu dobrze ,my sie kochamy
zdjecie uzytkownika
GUCIO - 2015-06-02 22:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Narzekacie ,a wcale nie jest tak żle, przynajmniej wypłaty są na czas ,jak nie pasuje to idzcie do prywaciarza on wam kase napewno da...............
zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-07-07 15:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i o to właśnie chodzi! @GUCIO ma racje, ważne, ze nie oszukują przy kasie i jest wszytsko wg umowy, to chyba najwazniejsze, taka firma stawia widocznie na employer branding i tutaj można już powiedzieć, że zyskują w oczach przyszłych pracowników no i nie tylko. Poza tym można również się czegoś naczyc przy stażach,.
zdjecie uzytkownika
Pracownik ale nie w ZUE - 2015-08-20 23:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rosiczka mam pytanie - czy" kobieta z lasu" to wysoka brunetka jeżdżąca szwedzkim samochodem?
zdjecie uzytkownika
michał - 2015-08-25 02:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, wiecie co, już trochę śledzę wątek zakładów usług energetycznych i komunikacyjnych, bo pół roku temu zatrudniali, a przynajmniej widziałem ogłoszenie, że wtedy poszukiwali mechanika samochodowego. Ja bym chętnie się u nich jako mechanik zatrudnił, mam doświadczenie w tym fachu, a moja obecna umowa się kończy. Moze wiecie czy nie szukają, czy można słać Cv.
zdjecie uzytkownika
zue - 2015-09-10 17:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci co chwałą to niech wejdą im do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
amstaw z warszawy - 2015-09-14 21:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam szczene i oczy jak rekin
zdjecie uzytkownika
kicia ze słomnik - 2015-09-19 18:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do tego kompletu brakuje Ci jęzora
Z wielką szczęką przenieś się do Nilu.
Tu miejsca nie ma dla rekinów
Do lasu uciekaj z podkulonym ogonem
Kot futerko swe najeżył: Cóż, nie jedno widział, przeżył
„amstaw” wielkie oczy ma i przed kicią ucieka

P.S. Pisze się amstaff
zdjecie uzytkownika
Cud - 2015-09-24 13:36:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@doktorek a co mają borówki do tej firmy.. hmm zastanawiam się :) Swoją drogą szukam pracy i byłbym zainteresowany tym zakładem. I tu moje pytanie, a raczej kilka. Jak wygląda kwestia finansowa, czy można zarobić nieco ponad dwa tysiące, czy raczej nie ma na to szans. No i jaki jest rodzaj umowy. Będę zobowiązany za odpowiedzi..
zdjecie uzytkownika
pr01 - 2015-09-30 15:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kwestia umowy na okres probny a potem na czas okreslony lub nieokreslony nie załatwia jeszcze wszystkiego. Atmosfera i tzw" polityka " ktora jest obecnie w firmie potrafi dobić, nawet najlepszego pracownika. Zatrudnia sie osoby z kontaktów i tzw. układów, które dodatkowo nie mają nie tyko doświadczenia, odpowiedniego wykształcenia , ale nawet pojęcia o stanowisku jakie obejmują. Te osoby mają mieć wpływ za zarządzanie politykę personalną firmy. ( ostatni przykład) Załosne. Wartosciowy pracownikom dziekuje dziękuje się za współpracę jesli maja woje zdanie, lub sami sie zwalniają............ nie liczy się co wiesz, potrafisz tylko jaki i z kim masz uklad.
Dyrektorzy??...pionki, w rekach Prezesa i Pani Asystentki, bez własnego zdania, bojący się zapytać o cokolwiek, niestety niekompetentni ( poczawszy od najważniejszego działu w firmie w którym sie wszystko zaczyna i kończy ...) ale potrafiący pozbywać się konkurencji. Lepsi sa od nich specjaliści w działach czy pracownicy fizyczni, bo oni sie znają na swojej pracy/robocie.
Pieniadze?- wyplata podstawowa- musza zaplacic, ale umówione premie?- ........ mogą powiedziec ze trudny rok byl i kasy nie ma, albo nie powiedza nic, bo przecież pracownik jest "wlasnośćią " firmy i nie trzeba go tak naprawde szanować i mówić mu prawdy. Mozna udawac Greka w polskiej firmie.
zdjecie uzytkownika
sasek - 2015-09-30 17:55:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się
zdjecie uzytkownika
lukikuki - 2015-10-03 19:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję juz trochę w tej firmie i powiem że jezeli chodzi o wypłaty to fkt sa na czas, jezeli chodzi podwyzke to marna szansa, napewno jej nie dostaniesz jedynie jako dodatek bo na stale do pensji nie ma szans, a poza tym praca praktycznie rozni sie od tego co jest napisane w umowie. Jestem elektrykiem i nie robie wiecej niz tylko malowanie i zdzieranie ulotek ze slupów. Dla młodego po szkole na 3 miesiące tak,ale potem nie, zadnych szkolen ktore byly lub sa dostepne pomimo iz bylo to pise w ofercie pracy,brak mozliwosci wybicia sie wyzej pomimo skonczenia studiów, zarobki 2tys 2,2 max.
zdjecie uzytkownika
gospo - 2015-10-24 22:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lukikuki - 2015-10-03 19:27:41]:
Witam serdecznie. Wydaje mi się , że jeszcze kilka lat temu Zakłady Usług Energetycznych i Komunikacyjnych nie były gotowe, na to aby podjąć walkę na rynku, obecnie jest już lepiej i śmiało stawiają czoła innym większym firmom, które mogą zaczynać już drżec ;) dobrze , że kasa jest na czas @lukiluki. a jak z umową?
zdjecie uzytkownika
denis - 2015-10-25 03:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z podwyżkami w takich firmach zawsze jest ciężko, no ale za to podstawowa kwota stoi na dobrym poziomie, tym bardziej, żę jest to firma energetyczna, a w takich firmach właśnie zarobki są dobre, na pewno dobra firma do tego żeby rozpocząć w niej swoją karierę, ale to także dla osób ambitniejszych jednak.
zdjecie uzytkownika
Manieczek - 2015-10-28 06:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja powiem tak. Pracuje w tej firmie i sobie chwale. W końcu normalna umowa a co za tym idzie wszystkie świadczenia. Wszystko co Ci się należy dostajesz od odzieży roboczej po ręcznik czy mydło. Trzeba pamiętać że w tej firmie są różne działy i jak się trafi na inwestycje to na pewno są to wycieczki po całej Polsce.
Ja mogę tylko wypowiedzieć się za siebie, że nie jest to firma w której bedziesz tyrany po 16 godzin na dobę a przy wypłacie usłysz że nie dostali przelewu. Tu jest tak jak powinno być jest 10 jest wypłata. A co do zarobków ja na ta chwile biorę 2500zł.
zdjecie uzytkownika
lukikuki - 2015-11-07 18:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [denis - 2015-10-25 03:36:38]:
umowa tylko na okres przetargu
zdjecie uzytkownika
szums - 2015-11-25 21:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jeszcze zależy na jakim stanowisku bo są takie na których umowę już na samym początku dostajesz porządną, a dokładnie mam tu na myśli umowę o pracę, zawsze możesz podkreślić podczas rozmowy kwalifikacyjnej, że właśnie na taką umowę oczekujesz, powinni to zrozumieć, z kierownictwem da się dogadać.
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2016-01-19 20:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W sumie każda firma w jakiś sposób kontroluje pracowników @wyp i zazwyczaj sami zainteresowani nie mają o tym pojęcia. Widocznie ZUE miało w tym jakiś cel.
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-01-20 11:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Brawo!. ktos napisal wreszcie cos sensownego. to ze wyplata na czas i nawet "normalna umowa" "normalne świadczenia to nie wszystko- to jest zreszta obowiazkiem pracodawcy wynikajacym z kodeksu. Nie moza lamac natomiast podstawowych praw pracownika zawartych w kodeksie pracy. To ze pracy nie ma, nowych zleceń,kontraktów, to nie powód aby ludziom prawdy nie mówic i oceniac ich bez odbycia z nimi rozmowy i na tej podstawie pózniej zwalniac.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Usług Energetycznych i Komunikacyjnych grupa ZUE S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert