Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Usług Energetycznych i Komunikacyjnych grupa ZUE S.A.

Pracowałeś w firmie Zakłady Usług Energetycznych i Komunikacyjnych grupa ZUE S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
żona - 2013-02-12 19:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, wszystko prawda co piszą poprzednicy. Tną wynagrodzenia po najniższych szczeblach, praca w delegacji non stop (sobote, niedziele, święta), brak trzynastek, nagród, odbierają premie bez podania przyczyny, nie wypłacają nadgodzin w pełnej wysokości. Nikogo nie interesuje, czy ktoś ma rodzinę na utrzymaniu, czy chce się uczyć czy szkolić. Odradzam i nie polecam. Samotna żona.
zdjecie uzytkownika
toromistrz - 2013-03-01 11:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZGADZAM SIE ZE WSZYSTKIMIVOPINIAMI, OSTATNIM CZASEM JEST CORAZ GORZEJ, PREMIE CHCĄ ZABRAĆ NADGODZINY TEŻ, NIKT ZA TAKIE PIENIĄDZE NIE BĘDZIE SIEDZIAŁ NA DELEGACJI I TYRAŁ NA NOWE AUTO PREZESA, NOEKTÓRE PRACE WYKONYWANE SĄ PO KILKA RAZY Z POWODU NIEKOMPETENCJI KIEROWNICTWA (POZNAŃ FRANOWO) BYŁO CZTERECH KIEROWNIKÓW I KAŻDY CO INNEGO, W OKRESIE ZIMOWYM PRACA PO 8 GODZIN, A JAK CHCESZ ISC NA L4 TO STRASZĄ KOMISJĄ I ZWOLNIENIEM, ZUE SCHODZI NA PSY.
zdjecie uzytkownika
bobek - 2013-03-02 23:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej toromistrzu a to Ty mówisz komuś ze chcesz iść na L4? lepiej iść i wtedy nikt nie bedzie niczym straszył.

ps. a jak tam z tymi godzinami dalej dają do podpisania że to my chcemy iść na odsiadke i wtedy mamy 1 do 1 za godzine? czy już nie?

firma schodzi na psy a prezesa nadal okradają pomimo gps'ów, ale może i dobrze że pan [usunięte przez moderatora] nie wie wszystkiego, bo chyba by na zawał zszedł. ale to przykre że tak się dzieje.

pozdrawiam wszystkich pracowników.
kolega z brygady.
zdjecie uzytkownika
ZU(L)E - 2013-03-04 11:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bobek juz nie jest 1 za 1 tylko 1 godzina za 1,5.
Dalej zabieraja i dalej podpisujemy. jak tylko bedzie okazja znikam z tej firmy.Teraz juz nie ma dojazdu w poniedzialek placonego trzeba to odrobic w sobote a i reszta nadgodzin nie jest wyplacana tylko do odsiadek .Dno i jeszcze raz dno
zdjecie uzytkownika
były żull - 2013-03-12 11:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie mieszkamy w Polsce, a wy chcecie żeby w czasach kryzysu, który został wymyślony, żeby zarabiać na biednych(kiedyś niewolnikach), pracodawca was szanował-nie rozśmieszajcie mnie.ZUE czy inna firma wszędzie spotka was to samo-krew w piach każdego dnia."Wiem co możemy zrobić -my się poprostu musimy trzymać wszyscy razem solidarnie" heh.Przecież im o to właśnie chodzi żeby skakać sobie do gardeł donosić jeden na drugiego itd.Oni wyprowadzają miliony i tak mają kokosy z tej roboty nawet jak ją poprawiają przez swoją niekompetencję, 5 razy- waszymi rękami, a wy jesteście [usunięte przez moderatora] z urzędu.Jak sie chce psa uderzyć to sie zawsze kij znajdzie.Nie dajcie się poniżać,nie traktujcie sie jak oni was traktują, głowy do góry bo drugiego życia już nie będziecie mieć,więc jak trzeba się odezwać to należy to zrobić we właściwym czasie i miejscu a nie tylko przy piwie na robocie- żart.Nie ma się co nakręcać pociesze was-oni też na górze są pionkami w grze tylko im się wydaje,że znaczą coś więcej,do grobu nie wezmą a ich upadek bardzooo ich zaboli.
Prosze o wsparcie drobnymi datkami byłych pracowników z pod budki z piwem numer konta yyy -podają na antenie radia M jak Modlitwa
zdjecie uzytkownika
El_IN - 2013-04-03 17:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Same "superlatywy" widzę.
A co na to ci "kierownicy"?? Nikt się nie wypowie??

Kto jeszcze coś dopowie?
zdjecie uzytkownika
on - 2013-04-03 20:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt nie wspomnial otym ze te stawki to sa brutto a operatozy i kierowcy nadal saobciazani logingiem
zdjecie uzytkownika
KAITO - 2013-04-10 19:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1,2,3,jutro premi nie masz Ty --------------pracownik torowy

S.R.U.E M.O.

zdjecie uzytkownika
KASKA & TOMEK - 2013-04-10 20:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy u gory słuchajcie i czytajcie ,traktujecie pracownika jak niewolnika , zabieracie premie,nadgodziny za pestki pieniadze.Posluchajcie !! wy [usunięte przez moderatora] jeszcze miesiąc dwa i wszyscy was [usunięte przez moderatora] takim rozporządzeniem Pana prezesa z Panią z "BUDIMEXu" ktora sama zarabia kilkanascie tys. a ludziom zabieracie marne grosze! Gratuluje Panie Prezesie POWODZENIA !! w utrzymaniu pracownikow .

PRACOWNICY ZUE
zdjecie uzytkownika
szofer plus - 2013-04-14 11:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownikom Z.U.E . wynajmuje się jakieś nory jak najtaniej z karaluchami grzybem jedna toaleta na 15 osób lub takie że siedząc na [usunięte przez moderatora] nożna mieszać zupę na kuchni .Kierownicy dom dla trzech osób .W pracy kadra lubi tylko "wazeliniarzy " i układy rodzinne .Nielubiani są osoby znające temat .Straty przynoszą kierownicy budowy są niedobrze zarządzane w 80 procentach, kto pokrył straty betonowania torowiska "pestka zajezdnia poznań wiele innych budów Panie Prezesie .W kadrze kierowniczej są osoby którzy wykończyli już niejedną firmę skończą też nas czyli Z.U.E
zdjecie uzytkownika
JA - 2013-05-01 20:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odszedłem ponad miesiąc temu i widzę ze dalej taka lipa - Odejścia nie żałuje zarabiam teraz 7tys zł za 8 godzin pracy dzienne a jak są nadgodziny to nawet do 12tys zł na miesiąc . OLAĆ ZUE
zdjecie uzytkownika
on - 2013-05-05 20:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
/ja/ tos troszke przesadzil z ta kasa w polsce zaden fizol 7 nie zarobi za 8 g pracy hyba ze zagranica ale to wtedy jest marnota.a w zue wszystkie sily na Poznan poprawic dziadostwo jakie zostawili panowie z B 5 Nowak wtopil zkadra z b 5 brak nadzoru nad nimi zrobil swoje i toniemy odhodza co lepsi zostana tumany ktore itak by nigdzie pracy nie znalezli bo oprucz stania na lopacie pod koparka nic nie umieja super pracownicy wszystkim wrogom bym ih polecil jako konia trojanskiego.zue nadgodzinyczesc platna a reszta wedle dyrektora do odbioru albo platna w czesci lub cala gratuluje pomyslu dyrektorom i pani od HR powodzenia zycze wpozyskaniu nowej kadry po kryzysie
zdjecie uzytkownika
rrrrrrttttt - 2013-05-07 14:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ciekawe co tu piszecie. Dzwoniła do mnie pani z tej firmy w sprawie pracy no i nie powiem wahałem się pomimo tego że już miałem nagraną robotę. Ale forum chyba mi pomogło otrzeźwieć, o ile prawdą jest co tu piszecie
zdjecie uzytkownika
KOSIARZ UMYSŁÓW - 2013-05-17 18:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Mocher dobrze pisze , jak [usunięte przez moderatora] . nie znasz sprawy to się [usunięte przez moderatora] nie udzielaj , owszem manipulacje są , ale nikt pracujący w zue na delegacji zwłaszcza w sekscji kolejowej nie da się zastraszyć , po co zwalniać kogoś z papierami i szukać nowego nie mając pewności czy się znajdzie ktoś lepszy ( a w to szczerze wątpię bo ci ludzie mają [usunięte przez moderatora] doświadczenie więc ciężko by ich było przebić) , nie wspominając o szkoleniu tej osoby w kwesti wykonywanych robót ( np operatorów jeśli nie mieli styczności z koleją ,co z kolei wiążę się ze stratą czasu )
Było by to czystą głupotą ( nawet jeśli by dali mniejszą stawkę potencjalnie przybyłym pracownikom ).
A więc zanim coś napiszesz przemyśl to i nie pisz o czymś o czym nie masz pojęcia to raz dwa , a dwa nabór kierownictwa nie koniecznie musi oznaczać zwolnienia już pracujących kierowników , chociaż by ze względu na obecny stan i chorą tendencją do rozwijania biurokracji która trwa już dobrą " chwile"
zdjecie uzytkownika
biskup - 2013-05-28 14:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Was wybawi !!!
zdjecie uzytkownika
Dobrobyt - 2013-05-28 15:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam chciałem się poradzić co mam zrobić kiedy opłaty przekraczają moje zarobki w Z.U.E? -moze ograniczyć jedzenie suchego chleba?
zdjecie uzytkownika
bret - 2013-06-19 20:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjmuja elekktryko ciekawe czy im mowia ze glowne nazedzie to lopata i kilof czsem wiertarka i zaufany polaczy strownik czy szafe reszta gladzi rowy
zdjecie uzytkownika
marcel - 2013-06-21 13:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ta firma jest jak [usunięte przez moderatora] kierownictwo uważa ze tylko dla niej trzeba żyć zapomnieć o rodzinie i znajomych urlop ciężko dostać kiedy ty chcesz tylko jak kierownikowi pasuje najlepiej w zimę bo w lato urlopy wstrzymane kierownictwo totalnie nieudolnie [usunięte przez moderatora] oni robią godz a my siedzimy tylko po 8 totalny brak organizacji sprzeciwienie się kierownikowi oznacza brak premii albo zwolnienie kierowcy i operatorzy obarczeni logowaniem gps za które mogą stracić premie lepiej podpierać się łopatą niż robić na sprzęcie pozdrowienia dla chłopaków z poznania którzy jeszcze tam zostali

nikomu nie polecam tego syfu!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kotlet ,ziemniaki +surówka z pora - 2013-06-26 22:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie koniec z Z.U.E biurowcy góra zalewają pracowników torowych ,kierownicy panikuja boją sie podjąć byle czego ,niektórzy odnoszą sie do pracownika jak do śmiecia tu mowa [usunięte przez moderatora] ,biada co dalej ??????biurokracja króluje ,dałbym im kilof i kuj lód 2 tyg przez 12 godz .zgraja biurowcow tak samo patrzy jak wszyscy [usunięte przez moderatora] pracowników torowych .Kiedyś było inaczej nawet [usunięte przez moderatora] lepiej ludzi traktował jak w Z.U.E bo przynajmniej nie owijał w bawełne.
pozdrawiam pracowników R.T czymajcie sie ale nie Z.U.E
zdjecie uzytkownika
Ludojad - 2013-06-26 22:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego podpisz to!!
Co kierowniku ?
Twoje zwolnienie
łe he he he eee
zdjecie uzytkownika
stary - 2013-12-30 12:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w nowy schemacie po połączeniu jest tylu nowych dyrektorów, że ty ludu pracujący teraz będziesz musiał na nich zarobić
zdjecie uzytkownika
z boku - 2014-02-06 16:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie opłaca się mieć własnych pracowników, zawsze im źle.
zdjecie uzytkownika
Kierownik premia zabrana - 2014-02-16 17:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zabieram wam premie do końca życia łe hehehehehehehehe
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-07-09 02:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakłady Usług Energetycznych i Komunikacyjnych grupa ZUE bardzo dawno nie miał tu nowych komentarzy. Może jest ktoś zorientowany jakie warunki obecnie proponują? Kasa jest na czas?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-08-18 08:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co sądzicie o pracy i podejściu do podwładnych dyrektora zakładu infrastruktury komunikacyjnej pani (usunięte przez administratora).?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Usług Energetycznych i Komunikacyjnych grupa ZUE S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski