Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zakłady Usług Energetycznych i Komunikacyjnych grupa ZUE S.A.

Pracowałeś w firmie Zakłady Usług Energetycznych i Komunikacyjnych grupa ZUE S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
marcel - 2013-06-21 13:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ta firma jest jak [usunięte przez moderatora] kierownictwo uważa ze tylko dla niej trzeba żyć zapomnieć o rodzinie i znajomych urlop ciężko dostać kiedy ty chcesz tylko jak kierownikowi pasuje najlepiej w zimę bo w lato urlopy wstrzymane kierownictwo totalnie nieudolnie [usunięte przez moderatora] oni robią godz a my siedzimy tylko po 8 totalny brak organizacji sprzeciwienie się kierownikowi oznacza brak premii albo zwolnienie kierowcy i operatorzy obarczeni logowaniem gps za które mogą stracić premie lepiej podpierać się łopatą niż robić na sprzęcie pozdrowienia dla chłopaków z poznania którzy jeszcze tam zostali

nikomu nie polecam tego syfu!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kotlet ,ziemniaki +surówka z pora - 2013-06-26 22:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie koniec z Z.U.E biurowcy góra zalewają pracowników torowych ,kierownicy panikuja boją sie podjąć byle czego ,niektórzy odnoszą sie do pracownika jak do śmiecia tu mowa [usunięte przez moderatora] ,biada co dalej ??????biurokracja króluje ,dałbym im kilof i kuj lód 2 tyg przez 12 godz .zgraja biurowcow tak samo patrzy jak wszyscy [usunięte przez moderatora] pracowników torowych .Kiedyś było inaczej nawet [usunięte przez moderatora] lepiej ludzi traktował jak w Z.U.E bo przynajmniej nie owijał w bawełne.
pozdrawiam pracowników R.T czymajcie sie ale nie Z.U.E
zdjecie uzytkownika
Ludojad - 2013-06-26 22:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego podpisz to!!
Co kierowniku ?
Twoje zwolnienie
łe he he he eee
zdjecie uzytkownika
stary - 2013-12-30 12:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w nowy schemacie po połączeniu jest tylu nowych dyrektorów, że ty ludu pracujący teraz będziesz musiał na nich zarobić
zdjecie uzytkownika
z boku - 2014-02-06 16:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie opłaca się mieć własnych pracowników, zawsze im źle.
zdjecie uzytkownika
Kierownik premia zabrana - 2014-02-16 17:41:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zabieram wam premie do końca życia łe hehehehehehehehe
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-07-09 02:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zakłady Usług Energetycznych i Komunikacyjnych grupa ZUE bardzo dawno nie miał tu nowych komentarzy. Może jest ktoś zorientowany jakie warunki obecnie proponują? Kasa jest na czas?
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-08-18 08:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co sądzicie o pracy i podejściu do podwładnych dyrektora zakładu infrastruktury komunikacyjnej pani (usunięte przez administratora).?
zdjecie uzytkownika
sebastian - 2014-09-11 18:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1.Kasę obcinają jak mogą.
2.Pani ... kulturalna babka he he he.
zdjecie uzytkownika
dawid - 2014-09-21 19:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Grupa Kapitałowa ZUE jest jednym z liderów ogólnopolskiego rynku budownictwa infrastruktury komunikacji miejskiej oraz jednym z czołowych podmiotów na rynku budownictwa infrastruktury komunikacji kolejowej. Głównym przedmiotem działalności Grupy Kapitałowa ZUE jest projektowanie oraz realizacja, w formule generalnego wykonawstwa, kompleksowych usług budowy i modernizacji linii tramwajowych oraz kolejowych, wraz z infrastrukturą towarzyszącą.
zdjecie uzytkownika
Łukasz P. - 2014-11-04 19:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w końcu jak jest z tą firmą myślę nad wysłaniem tam CV (elektryk samochodowy)ale czy warto ??? Jakie zarobki ? Potrafi się ktoś wypowiedzieć konkretnie na chwilę obecną ?
zdjecie uzytkownika
palnik - 2014-11-05 19:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również jak poprzednik z wpisu powyzej szukam pracy jako elektryk samochodowy. czy ktoś się konkretnie wypowie co do zarobków we ZUE? moga być nawet kwoty bardzo przyblizone jeśli boicie się podać co do grosza. brzmi ciekawie też praca przy modernizacji linii tramwajowych, mo,że i zapowiada się cięzko ale emocjonująco
zdjecie uzytkownika
kasztan - 2014-11-29 19:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarobki takie sobie, a praca od rana do nocy i poniewierka po całej Polsce
zdjecie uzytkownika
piston - 2014-12-16 08:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takie sobie czyli jakie? Wydaje mi się, że zakres obowiązków powinien być adekwatny do pensji jakąś pracodawca wypłaca i w druga stronę to samo. Jeżeli tak nie jest to dlaczego najpierw nie powalczycie o podwyżki? Poza tym można było się nie godzić na to aby być ciągle przepracowanym. Może pracodawca wreszcie by coś zrozumiał.
zdjecie uzytkownika
Sebastian - 2014-12-21 16:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piston - 2014-12-16 08:47:02]:
Do piston Nie wiem ile zarabiają elektrycy samochodowi , wiem że narzekają. Prawie 4 lata bez podwyżki.
zdjecie uzytkownika
kali - 2015-01-26 21:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZUE wygrało przetarg na budowę linii 400kv ....... tak że na brak pracy narzekać pracownicy nie mogą ,zarobki też chyba mają nienajgorsze bo jak praca jest to i płaca musi być:)
zdjecie uzytkownika
maskit - 2015-03-06 16:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No prosze, to tylko im pogratulować. Skoro jest robota, to nie wiecie może gdzie jest obecnie prowadzona rekrutacja? W ogóle gdzie ma byc ta budowa linii? Możecie także napisac, co to znaczy, że zarobki sa nie najgorsze, chociaż orientacyjnie jaka cyfra jest z przodu, czy to 3, czy może jeszcze 2. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Panek - 2015-03-10 13:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-08-18 08:39:13]:
Pani Dyr Zakladu Infrastruktury Komunikacyjnej ...tak zgadzam sie z toba, wysoka kultura tej Pani ujmuje. Dodam jeszcz3 ze oddana firmie i dbajaca o pracownikow.
zdjecie uzytkownika
Kwas - 2015-05-26 20:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to kwas dla pracowników fizycznych ,umysłowych grom ale pusto w pałach odradzam,kiedyś tylu darmozjadów nie było i było teraz jest i nie ma nic kasa słaba
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-26 20:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
mongoł i szympans - 2015-05-26 21:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nam jest tu dobrze ,my sie kochamy
zdjecie uzytkownika
GUCIO - 2015-06-02 22:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Narzekacie ,a wcale nie jest tak żle, przynajmniej wypłaty są na czas ,jak nie pasuje to idzcie do prywaciarza on wam kase napewno da...............
zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-07-07 15:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i o to właśnie chodzi! @GUCIO ma racje, ważne, ze nie oszukują przy kasie i jest wszytsko wg umowy, to chyba najwazniejsze, taka firma stawia widocznie na employer branding i tutaj można już powiedzieć, że zyskują w oczach przyszłych pracowników no i nie tylko. Poza tym można również się czegoś naczyc przy stażach,.
zdjecie uzytkownika
Rosiczka - 2015-08-03 15:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W firmie nie jest źle, jak się człowiek nie rzuca bez potrzeby i robi co do niego należy to spokojnie się pracuje. Chyba, że trafi się pod rządy kierownika działu administracyjno gospodarczego - „kobiety z lasu”, która znęca się psychicznie nad człowiekiem. Jak potrzebuje Cię wykorzystać to jest jak pijawka, wysysa z Ciebie wszystko co się da. A potem zmienia się jak kameleon i szuka haka by tylko człowieka zniszczyć i poniżyć. Oszukuje i straszy Prezesem firmy, wymyśla sztuczne problemy i robi z człowieka durnia. Taka osoba w firmie od wewnątrz ją niszczy. Bo człowiek pracuje wykonuje swoje obowiązki a chora „kobieta z lasu” się znęca. To tylko kwestia czasu, żeby ktoś to zgłosił. Zbierze się kilka osób i złożą pozew i wtedy to firma będzie miała niepotrzebny problem. Przestrzegam wszystkich przed jakimikolwiek kontaktami z „kobietą z lasu” i współczuje tym, którzy muszą z nią pracować.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-20 23:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Pracownik ale nie w ZUE - 2015-08-20 23:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rosiczka mam pytanie - czy" kobieta z lasu" to wysoka brunetka jeżdżąca szwedzkim samochodem?
zdjecie uzytkownika
michał - 2015-08-25 02:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, wiecie co, już trochę śledzę wątek zakładów usług energetycznych i komunikacyjnych, bo pół roku temu zatrudniali, a przynajmniej widziałem ogłoszenie, że wtedy poszukiwali mechanika samochodowego. Ja bym chętnie się u nich jako mechanik zatrudnił, mam doświadczenie w tym fachu, a moja obecna umowa się kończy. Moze wiecie czy nie szukają, czy można słać Cv.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Usług Energetycznych i Komunikacyjnych grupa ZUE S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zakłady Usług Energetycznych i Komunikacyjnych grupa ZUE S.A.?
Zadaj pytanie
alert