Rapid Finance Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Rapid Finance Polska Sp. z o.o.

admin 2015-08-12 13:19:12
Masz jakieś doświadczenie w pracy w Rapid Finance Polska Sp. z o.o.? Jeśli tak, napisz nam o warunkach pracy.
6
zzzz 2016-02-15 16:03:08
Nie polecam tam pracować. Firma dno. Mozżliwość awansu praktycznie zerowa. Zatrudniają ludzi zewnętrznych. Na windykacji wymyślają coraz to nowsze udziwnienia tylko po to aby zarobił zarząd a nie pracownik. System premiowany jest nie jasny. Kierownik wraz z menadżerem kompletnie nie znają się na prowadzeniu zespołu. Wytykaja błędy które pracownik popełniał na początku swojego zatrudnienia. W moim wypadku było to około rok temu. Powodu odejścia nie powiem ale nie polacam tam pracy. Ludzie beznadziejni. Każdy na każdego nadaje. Korporacja ;/;/
2
zzzz 2016-02-15 16:20:40
no ok. ale chwalą Cie przez ostatni rok. Myślisz, że swoje obowiązku wykonujesz w pełni profesjonalnie. A po roku wychodzą wymyślają jakieś głupoty. To nie jest profesjonalne.
lady 2016-02-17 10:35:54
@zzzz
Potwierdzam twoją wypowiedzieć. Jak pracowałam zarobki stały w miejscu. Cieżko było zdobyć premie. Przełożeni a szczególnie menadzer i kierownik nie mają predyspozycji do zarządzania zespołem ludzkim. NIe składajcie tam CV zmarnujecie swój potencjał i kariere. Nic tam nie można osiągnąć. Zatrudniaja ludzi z konkurencji a nie awansują wewnętrznie. Dno i masakra.
1
padre 2016-02-19 13:50:02
Problem Rapid Fajans (marka Filarum i Sohocredit) leży po stronie dwóch słupów, którzy przyjechali w imieniu swoich mocodawców z Ukrainy i teraz robią interes życia na biednych polaczkach. Szef-wielka sowa. Dodający sobie prestiżu zwracaniem się tylko do pracowników po angielsku. Jakby Polak nie zrozumiał Ukraińca i na odwrót. Szefowa niekompetentna i bardzo zakompleksiona kobieta, która wyznaje zasadę "darcia ryja". Wypisz wymaluj typ "chachał". Firma zbudowana bez jakichkolwiek fundamentów (zasad, norm i przede wszystkim-standardów). Zgadzam się z "zzzz" brak możliwości awansu i wytykanie błędów z początków zatrudnienia. Kierownicy byli szeregowi pracownicy często pracujący za te same pieniądze co zwykli pracownicy bądź 200-300 zł brutto więcej. Nic nie mogą. Na nic nie mają wpływu. Pracownicy-przypadkowi ludzie z łapanki, którzy po jakimś czasie dochodzą do wniosku, że bez kablowania nic nie zwojują. Duża ilość kofidentow, którzy występują wśród tzw "kierowników". Zatrudniają też Ukraińców. Masz cztery kończyny i głowę to nadajesz się tam do pracy.
5
sdies 2016-02-24 05:45:17
RAM, ale masz na myśli, że coś ich łączy poza stosunkiem pracy? Jakieś inne stosunki?
uciekac 2016-02-25 12:10:42
Chciałabym bardzo odradzić w tej firmie. Pracowałam tam przez około 2 lata i w życiu nie spotkałam się z czymś takim. Jedynym plusem tej pracy są ludzie, ale to też zależy od działu. Na tym pozytywy się kończą. Przez cały okres zatrudnienia nie dostałam podwyżki nawet o grosz. Nie narzekam jednak bo z tego co wiem wiele osób było zatrudnionych na umowie zlecenie gdzie pracując non stop jak na etacie wyciągały ledwo 1500. Zero szacunku do pracownika i do Twojej pracy. "Pani" dyrektor na każdego patrzy z góry, z pogardą. Zero szacunku. Potrafiła wpaść w furie o byle co rzucając wulgaryzmami i różnymi przedmiotami. Bardzo niewychowana. Wciska ludziom swoje mądrości, sugerując że nic nie wiedzą o życiu i są idiotami. Zdarzało się, że doprowadzała ludzi do płaczu. Potrafiła się przywalić nawet o to, że kubek krzywo stoi. Możesz stawać na głowie, pracować najlepiej z działu, zostawać po godzinach, ale jeśli nie przypasujesz "Pani" dyrektor to zwolni Cię bez skrupułów. Podwyżka, awans? Nie ma co na to liczyć. Wolą zatrudniać osoby z zewnątrz niż dać możliwość pracownikom w wewnętrznych rekrutacjach, które tu nie występują. Brak możliwości poszerzenia wiedzy. Żadnych szkoleń. Żadnych benefitów typu lux med czy siłownia. Bony na święta albo premie? W życiu. Pracownicy powinni całować po rękach dyrekcję za imprezę pracowniczą. Swojego czasu w windykacji toaleta wliczała się w czas przerwy. Premie występują tylko w tym ostatnim dziale, ale są one przyznawane tylko wybrańcom lubianym przez kierownika tego działu i jego asystenta. Dodatkowo nie jest jasne na jakich zasadach są one przyznawane. Ciągle zatrudniani byli nowi analitycy itd, a wynagrodzenie ówczesnych pracowników zatrudnionych w tej firmie nigdy nie drgnęło. Nie polecam, odradzam. Wyzysk! Dyrekcja przeniosła niskie standardy ze swoich krajów (Ukrainy i Łotwy) do cywilizowanego kraju Unii Europejskiej. "Pan" dyrektor i "Pani" dyrektor uważają, że pracownicy powinni być wdzięczni się za pracę i te pożal się Boże zarobki. Prawda jest taka, że u konkurencji zarobki i warunki są niebo lepsze. Nie skladajcie CV. Już lepiej zawiadomienie do Państwowej Inspekcji Pracy, której "Pani" dyrektor boi się jak diabeł wody święconej.
4
maniek 2016-02-25 14:33:21
Ta dyrektorka to czysta wariatka!! Dla takich to miejsce w szpitalu powinno być. Fajnie ma kobieta, którą zatrudnili z Vivusa. Całe dnie siedzi i ciągle z falszywym uśmiechem oburza się na wszystko. Zero pomocy. Nikt tam nie rządzi. Przyjmują byle kogo, ale od razu na umowe o pracę. Wielki chaos wszędzie.
2
były Rapid :P 2016-03-21 19:09:24
Firma jak firma,zarobki jak na taką pracę na słuchawce nie są złe. Przełożeni różnie ale to wiadomo każdy człowiek jest inny i każdemu przypasuje kto inny. Ogólnie należy siedzieć cicho bo jakie kol wiek "sugestie" na temat firmy itp. trafiają wyżej, ściany mają uszy :P. Pracowało mi się dobrze na to nie narzekam. Tak jak napisali wyżej żadnych benefitów itp. ale no cóż bywa.
Ale nie ważne czy ktoś was bardzo lubi z szefostwa itp. i tak o wszystkim decyduje główna szefowa z za Buga. Sprytna baba bo nie pisze mejli a stosuje oporowy mobbing, ktoś powinien się tym zająć i to dawno.... Wszyscy na nią narzekają nikt nic nie robi... ale no cóż każdy się boi o swój stołek.
W tej firmie nie Bóg jego role pełni Szefowa więc nie znacie ani dnia ani godziny ani nawet prawdziwego powodu :P
Tutaj możecie posłuchać jak profesjonalnie podchodzi do obsługi klienta
https://www.youtube.com/watch?v=W4lkgc7NH_Q


Ogólnie jeśli w końcu ktoś to gdzieś zgłosi lub sama odejdzie to firma będzie o ile utrzyma się na rynku po nowych zmianach dobrym miejscem do zatrudnienia.
2
ruda 2016-04-25 12:36:00
Odpowiedź dla xz. Pracowałam na słuchawkach w tej firmie pytales o zarobki podstawa to 2000 i premia której nie zobaczysz mnie na rozmowie powiedzieli że premia od 100 do nawet 1500zl. Przez rok tej pracy wzięłam raz premię 500 zl i na tym koniec. System premiowy jest tylko dla wielkiej sowy i dla zwirka i muchomorka. Ja przestrzegam przed ta firma teraz widziałam że potrzebują na inny dział tam już doczynienie ma się z kobietą którą ma problemy emocjonalne....
2
ssss 2016-05-04 12:01:43
Pracowałem w tej firmie 10 miesięcy. Niestety muszę wszystko potwierdzić odnoście stawianych zarzutów. Za moich czasów windykacja kulała jak i również razem z nim system premiowy. Był strasznie nieczytelny i nakierowany tak aby zyski z Tego powodu osiągało kierownictwo. Menadżer jak i jego podrzędny kierownik kompletnie nie znają się na zarządzaniu zespołem ludzkim jak i ewentualnym przeszkoleniu pracowników. Potrafią wytykać błędy przy końcu zatrudnia takie jakie popełniało się w pierwszych miesiącach pracy i nie potrafią nawet tego udowodnić (Między czasie chwaląc za dobrą prace a premie miałem prawie każdym miesiacy – co miesiąc system premiowy się zmieniał). Swojego czasu system liczenia przerw był na poziomie podstawówki. Liczyli Ci wyjścia i wejścia do toalety ale tak nigdy nie wiadomo było jak to jest liczone. Odnośnie ludzi frajerstwo, donosicielstwo, dwulicostwo i wielka jedna hipokryzja. Najbardziej fakt jak to obgadują jedną osoba a potem ona staję się ulubienicą zespołu i razem na baletu chodzą. Wielki jeden żal. Sam zostałem zwolniony przez to, że była partnerka zaczęła przeinaczać sytuacje i robić tak aby czuła się pokrzywdzona przeze mnie i donosiła do momentu jak mi nerwy nie puściły i mnie zwolnili. Według przepisów prawa piwnna być powołana komisja antymobbingowa to tej sprawy i obrona przed komisją ewentualnie przy profesjonalnym pełnomocniku a nie że dziewczyna która niby pracowała z nim w poprzedniej firmie może takie rz wyczyniać z managerem, który powinien być zgłoszony do PIP, bo wydarzenia miały miejsce poza godzinami pracy . Dla mnie taka jest prawda i piwinna ujrzeć światło dzienne.
1
ssss 2016-05-09 08:48:37
Sprawa została zgłoszona do PIP !!!!!
2
Kika 2016-05-14 03:17:12
W rapid finance są teraz przyjęcia do obsługi klienta, powiedzcie proszę, na czym tak naprawdę polega ta praca, czy to po prostu słuchawki i namawianie na chwilówki? Będę wdzięczna za opinie kogoś, kto tam pracuje/pracował, jaka jest atmosfera, ludzie, godziny pracy no i zarobki oczywiscie? Zastanawiam się, czy składac tam cv czy sobie darować. Z góry dzięki!
pracownik 2016-05-16 00:55:22
do Kiki - osobiście tam pracuje poszukuje na chwilę obecną nowej normalnej pracy. Dział obsługi klienta :) siedzisz i nic nie robisz a musisz robić wrażenie ze pracujesz. Zarobki 2000 na rękę, praca zmianowa od 7-15 i 15-23 niczym praca na stacji paliw święta, niedzielę soboty pracujesz a łaskawa dyrektor ktora nie jest zdrowa psychicznie z łaską w Wigilię pozwoliła nam iść do domu o 22. Kolejny nowy dział "dział ksiegowosci" 2000-2200 na rękę zmiany takie same jak na dziale obsługi klienta święta niedzielę też pracujesz, ostrzegam przed ich oferta pracy to co piszą kłamstwo szkolenia - nigdy żadnego nie było. W dodatku na tym dziale sprawdzają Cię jakbyś był pożyczkobiorca czyli BIK KRD itp instytucje rozumiem sprawdzenie w KRS a nie przeswietlenie moich prywatnych spraw jakie sa karty kredytowe czy kredyt na mieszkanie Nie polecam. Kolejny dział windykacja - odradzam też Ci ten dział. Oczywiście też mi wmowili prowizje o której RUDA wspomniała a nigdy nie dostałem. Plany które wymyślaja to tragedia. Mam wrażenie jak patrzę na lidera windykacji ze to człowiek który nie wie gdzie jest i czym powinien się zajmować. Chodzi po firmie i przystawia uszy byle coś podsluchac dodać i plote puścić To nie jest normalne zachowanie:)
Osobiście ODRADZAM a ten kto pisze pozytywne zdanie i tej firmie to: wielka sowa, dyrektor która nie zna podstawowych słów w Polsce proszę, dziękuję, przepraszam a o zwrocie dzien dobry czy dowidzenia o nich chyba nigdy nie słyszała. Sloma z butów wystaje a za wielką dame się ma i kierownik ze swoją prawą ręką (do Rudej!!! zwirek i muchomorek określenie idealne dla nich )
1
Kika 2016-05-16 15:55:52
do Pracownik: dziękuje Ci bardzo, o takie konkrety mi chodziło, pomogłeś mi uniknąć dużego błędu :)
1
Konsultantka 2016-05-24 19:22:17
Praca w Rapid Finance jest dla osób, które chcą pracować i wiedzą na czym praca po 8 godzin dziennie polega. Na początku dostaje się umowę o pracę - a wiadmo, ze zazwyczaj nadal pracodawcy proponują umowę zlecenie. Tak jak pisali poprzednicy 2000 zł na rękę. Praca - w zależności do działu -na CC zmianowa - infolinia jest czynna 7 dni w tygodniu od 7 do 23 - ale można to wyczytać na stronie.
Z przeczytanych opinii trochę smutne jest, że głównie wypowiadają się pracownicy działu windykacji (obecni, przeniesieni i byli|) i wystawiają negatywną opinię firmie.
Jako doświadczona konsultantka mogę powiedzieć, że atmosfera jest fajna, Liderzy jak i Pani Kierownik CC bardzo wyrozumiali. Oczywiście należy "przestrzegać" Regulaminu Firmy umiejętnie bo później może nas spotkać rozmowa z Dyrektor Operacyjną.
Natomiast co do Opiniodawcy ssssss - na Twoim miejscu dałabym sobie spokój. Pomimo, że przenieśli Cię do innego działu nie potrafiłeś sobie poradzić z najprostszymi zadaniami jak np wysłanie maili. Jedyne co zapamiętaliśmy po Tobie to jak jadłeś ryż w kuchni i wszystko Ci z buzi leciało, i to że puszczałeś cały czas bąki.
Z całego serca życzymy Ci szczęścia w innej pracy i cieszymy się z zakończenia współpracy. Pozdrawiamy a chętny zapraszam do składania cv
3
ssss 2016-05-25 09:26:15
Szkolenie z maili: NO siedź i patrz jak ona robi a potem ewentualnie się zamieńcie :). Zero wytłumaczenia co i jak :).Pzdr
Konsultantka 2016-05-25 21:41:52
do sssss - to jest portal o opiniach na temat pracodawcy, a nie Twojego życia, emocji czy też zdrowia. Uważam, za bezcelowe z Twojej strony jest wypisywanie, że dziewczyna z którą byłeś a Cię rzuciła była taka i owaka - chyba pora zacząć być mężczyzną i pogodzić się, że nie wszystko idzie po naszej myśli i są osoby z którymi może nam w życiu nie wyjść. Nie dorobisz się raczej wypisując hejty pod adresem osób z którymi pracowałeś oraz firmie. Twoje wpisy świadczą tylko o tym jakim pracownikiem jesteś i jako potencjalny pracodawca poważnie bym się zastanowiła czy Cię zatrudnić - więc radzę weź się do roboty i przestań się mazgaić. :)
A potencjalnym pracownikom, którzy mimo wszystko przeczytają te wszystkie wpisy radzę się zastanowić - skoro "niby" jest tak źle dlaczego ludzie nadal tam pracują. Przecież wystarczy kartka, długopis i po umowie. Dlatego tych co chcą nas poznać zapraszam.
4
były Rapid :P 2016-05-26 00:30:57
Do póki nie zmieni się szefowa i donosicielstwo w firmie nie będzie to dobra praca, najlepiej widać po CC i powody zwolnień... ale no cóż do póki wielka szefowa za Buga robi tam co chce i traktuje firmę jak swoje podwórko...
ssss nie wylewaj prywatnych żalów tu to bez sensu :) ale dla Pani T. przydała by się komisja od mobbingu i psychiatra....
Tak jak wyżej napisałem posada będzie dobra jak zmieni się kierowniczka.
1
ssss 2016-05-27 09:36:20
Szczególnie jak Cie gnębili :) i każdy robił z Ciebie jaja :) i robiłaś fochy :) i płakałaś przed pracą, że nie dajesz rady i trzeba było z każdym z osobna pogadac aby dał Ci spokój ;). Jasne oczywiście jeśli to się odbywa na jasnych uczciwych zasadach. A wystarczyło Ci prosto w oczy spojrzec :) bo nie mogłaś znieść prawdy. Pozdro...... Nie mam czasu na pierdoły. A robiłem to bo :) lubiłem jak się uśmiechasz itp itd :). ale to jzu było. Czuje się jakl czuje. Hej
sss 2016-05-27 15:05:49
Co do pracy przez 7 miesiecy nikt się nie skarżł z kierownictwa że, źle pracuje a oni są osobamik decyzyjnymi i sprawującymi nadzór nad tam jak się pracuje. Miałem premie i wysokie wyniki za rozmowy. Więc wiem jak pracowałem. Ja ktoś będzie was robił w wała to co powiecie ok i idziecie dalej :). No chyba nie. Jak ja mam was lubić :) jak kazde słowo co się powie :) zaraz będzie plota :) wolałem mieć was w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nic się nie odywać ;). Proste :). Polecma kawałek PRzeciwko Kurestwu i upadkowi zasad :). Ja znikam :) Po prostu czuje się oszukany i miałem prawo do swojej wypowiedzi :) łupia dyskusja.
Mr.Nobody 2016-05-31 16:14:19
Wchodzę na gowork szukać opinii o kilku firmach, a zamiast tego znalazłem najlepszą Soap opere na świecie dzieciaka wylewającego żale na cały świat pod kolejnymi nickami bo go panna olała. Przyszło Ci do głowy przyjacielu, że zobaczyła, że jesteś niezrównoważony psychicznie?
2
Kandydat 2016-06-01 13:30:20
Rozmowę rekrutacyjną oceniam poniżej standardu. Mialam wrażenie, że Rekruterce się nie chcialo.Stanowisko rzeczywiste niezgodne ze stanem faktycznym. Zapewnienie, że może w przyszłości takie będzie :-) Teraz praca 365 dni w roku, oczywiście później standardowo jeżeli już przejdę na stanowisko, na które aplikowalam. Szkoda było mojego cennego czasu,choć rozmowa nie trwała 10 minut. Plus to umowa o pracę bez okresu próbnego na 2 lata. Niestety nie dowiedzialam się o finansach bowiem to wielka tajemnica ;-) moze dowiem się jak do mnie zadz...
Wywnioskowalam, że wybór pracownika na zasadzie zróbmy liste podzwońmy podamy śmieszną kwotę w końcu ktoś z oszukanych kandydatow sie zgodzi...
antyfrustrat 2016-06-02 20:55:37
Komor, a raczej sssss. Weź się chłopie w garść i zacznij nowe życie, bo minęło sporo czasu od kiedy odszedłeś a nadal nie pozwalasz o sobie zapomnieć. Nie wiem czy o taki rozgłos chodziło ale w ten sposób nic nie osiągniesz. Nie marudź, nie przeinaczaj faktów. Zachowaj się jak facet. Tak, jestem pracownikiem tej firmy, a prawda jest taka, że możesz robić swoją robotę dobrze, średnio, a nawet kiepsko i płacą. Ty robiłeś ją poniżej jakichkolwiek wymagań.
2
kredo 2016-06-03 17:31:54
zacznijmy od tego, że Szef-wielka sowa jest Łotyszem a nie Ukraińcem. Wątpię, byś zrozumiał cokolwiek gdyby zaczął do ciebie nawijać po łotewsku. Ukrainką jest dyrektorka, która akurat włada polskim lepiej od ciebie :D
weronka 2016-06-03 19:43:58
Kochani a co powiecie o stanowisku Młodszy Specjalista ds. Transakcji Systemowych. Na czym praca polega i czy ogólnie warto się wysilać i iść na rozmowę. Ile kasy zarabia się na powyższym stanowisku i ocb z systemem zmianowym?
drake 2016-06-06 13:30:59
DO WERONKA; na tym stanowisku Młodszy Specjalista ds. Transakcji Systemowych pracowałem ze 3-4 miesiące, odszedłem bo znalazłem normalną prace w normalnych godzinach pracy i dniach. Potwierdzam opinie PRACOWNIK praca jak na stacji CPN :)sprawdzają Cię wszędzie jakbyś była pożyczkobiorcą a nie pracownikiem zgadzam się sprawdzać w KRS w poprzedniej firmie tez nas sprawdzali w KRS ale nie w KRD i innych instytucjach. Kasa za mała jak na te warunki pracy kasa ok 2000-2500 na łapy ale max 2300. Na rozmowie obiecali wszystko szkolenia itp.: a moje szkolenie przez ten krótki okres pracy to na biegu było robione z Ochrony Danych Osobowych bo mieli inspekcje. Odradzam firmę!!!
1
qwerty 2016-06-09 22:54:46
Ssss, najpierw naucz się mówić, potem pisać, a na koniec ewentualnie sensownie wyrażać opinię. Nikt nie traktuje Cię poważnie, skończ już swoje żałosne gadki.

Co do pracy- Warunki są w porządku, jeśli komuś odpowiada praca zmianowa. Ludzie i atmosfera też jest ok, oczywiście z małymi wyjątkami, ale to jest normalne.
Polecam
xxxxxxxx 2016-06-10 23:34:10
Byłam na rozmowie, gdzie szukali specjalisty ds transakcji, dziwna była, kobieta powinna sobie coś wstrzyknąć, myślałam, że zaraz wykituje. Zniechęca skutecznie swoją aparycją. A temu kolesiowi co się załamał bo jego była laska rozkłada nogi przed wszystkimi... Człowieku, kup sobie wiagrę i idź do agencji. Serio. Wybzykaj się. Może Ci przejdzie.
3
tymbarocholiczka 2016-06-12 16:34:48
Do xxxxx czemu uważasz, że kobieta która prowadziła z Tobą rozmowę była dziwna.
Jakie zaproponowali Ci warunki? Bo nie ukrywam, że też byłam zaproszona, ale zrezygnowałam
ssss 2016-06-13 11:09:11
Już widze rzesze zwolenników zarobków maks 2000 zł :) bez szans na jakikolwiek pakiet dodatkowy, progesjonalnycch szkoleń itp itd. Tam człowiek bez jakiejkolwiek wiedzy prawniczej przyjdzie pracować, bo myśli że złapał boga za nogi :). Sam sie krępuje i staram się rozwijac i wiecej zarabiac bo serio 2000 zł to są żadne pieniądze
werftttttt 2016-06-30 19:29:16
@marek no wiadomo na poczatek to tak ale wiesz apetyt rosnie w miare jedzenia i z czasem jak sie zdobywa doswiaczenie do chce sie wiecej zarabiac ale to w sumie jest naturalne..fajnie by bylo jakby jeszcze dodatkowo oferowane byly jakies ciekawe premie
skowron 2016-07-05 17:51:12
Opowiem Ci trochę o premii w tej śmieszniej firemce. Jakiś czas tam pracowałem sporo widziałem i słyszałem. Firma może by była na rynku pracy dosyć dobrze oceniana ale przez trzy osoby które psują wizerunek tej firmy nie polecam składać CV. Pierwsza osoba która nie nadaje się do komunikacji międzyludzkich jest dyrektorka słynna Biała Dama ktora ma problemy emocjonalne ze sobą. Ten przypadek już nie nadaje się do leczenia w zakładzie psychiatrycznym zamknietym takich ludzi trzeba usypiac zagrożenie dla bliźniego. Kolejne osoby to pancio i piesek (kierownik i lider windykacji) to jest dopero zgrany duet. Jak zacząłem pracę w tej firmie już na początku uprzedzili mnie żebym liczył sobie ile wykonałem przez 8 godzin pracy połączeń i ile z tego było rozmow z ludźmi (to wchodziło w ich dziwny system premiowy) zdziwiłem się ale liczyłem w pierwszym miesiącu była różnica ale pomyślałem sobie ze to może ja się pomyliłem, ale w kolejnych miesiącach było jeszcze gorzej albo za mało albo za dużo. Poszedłem do pancia (kierownika) i mówię że coś jest nie tak pewne osoby stale miały najwięcej rozmow na przerwie wiecznie siedziały a i tak mnóstwo w dzień w dzień mieli rozmow z klientami. Pytam pancia o co chodzi a on ze wszystko jest po równo i jest dobrze. Zorientowałem się pewnej soboty jak z koleżanką byłem na zmianie ze do mnie nie można było się dodzwonić a do niej szły wszystkie połączenia przychodzące. Powiedziałem o sytuacji panciowi a pancio w dalszym ciągu mówi ze jest ok. Cały czas mnie krecili z wynikami az do pewnego momentu jak lider kazał mi wbić do programu ze niby były rozmowy a de facto rozmow nie było to mi potwierdziło moje podejrzenia matactwa w wynikach ludzi którzy naprawdę starają się i pracują jak się należy. Zastanawiam jakim trzeba byś s....... żeby tak oszukiwać ludzi patrzeć im w oczy i mówić ze jest wszystko ok. A i jeszcze jedno gdyby był system jasny i klarowny to jest 15 min roboty wyliczenia wyników a u nich liczenie trwa ze 1,5 tygodnia komu przypisać komu odjąć. Ja nie mógłbym sobie spojrzeć w oczy gdybym robił takie rzeczy ale oni sumienia nie mają szkoda osób które z takimi ludźmi żyją pod wspólnym dachem.
7
23e 2016-07-05 20:33:13
hej hej no a ciekaw jestem czy sa w firmie oferowane jakies szkolenia przynajmniej takie wrdożeniowe
x 2016-07-05 20:41:25
To po co tam pracujesz? Ja bym się dawno zwolnił, jakbym od roku jako jedyny nie dostał premii. Teraz przez Ciebie tez i reszta nie dostała! Będąc takim nierobem nie zwalaj winy na innych. Ledwo wyrabiasz minima i płaczesz. Zasłużyłeś. Postaraj się nie zniszczyć premii innym osobom w lipcu. Będziemy wdzięczni.
3
werftttttt 2016-07-05 21:27:11
moze to zalezy od stanowiska..jezeli o prace chodzi to szukaja konsultanta do spraw telesprzedazy w Warszawie wymagane jest nastawienie na realizację wyznaczonych celów sprzedażowych oraz determinacja w działaniu,wysoko rozwinięte zdolności interpersonalne
skowron 2016-07-05 22:31:18
Naszczescie tam już nie pracuje. Doskonale wszyscy wiedzą którzy pracują i pracowali ze wyniki sa tylko dla pożal się kierowniczka z metra cietego i dla lidera z brakiem w uzebieniu. To widać kto się wypowiada ten co siedzi razem z nimi i kręci wyniki. Taki jesteś cwany zapraszam Cię do mojej firmy to zobaczymy jakie Ty wyniki zrobisz. Poza tym dla twojej wiadomości chyba nie wiesz do czego służy ten portal. Sama nazwa wskazuje "opinia o pracodawcy" a grozic to se mozesz ale we wlasnym gnieździe.
5
ree 2016-08-08 08:32:08
A wiecie jakie zarobki są dla team leadera? Na pewno są dwuskładnikowe zarobki, bo wiedzą jak zadba o swoich pracowników. Dobrze, że i wypłata jest w porządku.
komu 2016-08-08 21:07:14
ktoś już może pracował w tej firmie jako Konsultant ds. Telesprzedaży i powie czy warto w to wchodzić?
Obelik$ 2016-08-13 11:08:50
Wynagrodzenie przeciętne jak na stanowisko specjalisty, ale wynagrodzenie zawsze w terminie. Bonus to loteria, zależąca od minimów danego miesiąca. Warunki na biurze superaśne. Jest wydajna klima, można wietrzyć otwierając okna. Sanitariaty czyste, kuchnie też. Sala czysta, nowe meble i krzesła. Jest dobra atmosfera i na chwilę obecną Rapid daje stabilne miejsce pracy. Pracuje prawie rok i da się wyżyć tu. A co do frustrata co tu spuszcza swe żale. Na każdym tu stołku byłeś mierny i tylko zatruwałeś nam atmosfere. W końcu sam na początku dumnie przyznałeś, że przyszedłeś tutaj tłuc loany, a jedyne co tłukłeś to bączki w fotelu i zgorszenie wśród współpracowników. Elo
2
Asf 2016-08-17 20:06:13
Nie polecam pracy w tej firmie, pracowałem kilka miesięcy, atmosfera żadna, wieczny mobbing i wyrzuty o najmniejsze głupoty.
2
Ghd 2016-08-22 07:41:27
Czy pracujesz albo pracowałeś w tej firmie, że to piszesz? Bo jeśli tak to wiesz o co chodzi. Ciągle krzyki, nagany za wyjecie telefonu, zakazy głośnych rozmów i smiania się, moznaby tak w nieskończoność. I myślę, że atmosfera w pracy jest zdecydowanie bardzo istotna!
3
mama43 2016-08-22 09:32:13
jak najbardziej moim zdaniem nie powinieneś rozmawiać przez telefon w pracy. popieram, dyscyplina musi być. a może mi ktoś coś więcej powiedzieć o mobecnej rekrutacji do kadr i płac do was?chciałabym wiedzieć, czy komunikatywna znajomość języka angielskiego na serio w praktyce wystarczy?
kolezanka 2016-08-31 09:07:48
Zostal zlozony wniosek do prokuratury o poslugiwanie sie falszywa dokumentacja i zlozeniec Tego do SAN Art 290 KK
MM 2016-09-08 23:09:14
Może Admin coś zrobi z tymi wszystkimi żałosnymi postami? Ktoś tu ewidentnie potrzebuje polezec na kozetce u psychiatry. Wisisz nam wszystkim po 100zl, bo tyle kosztuje godzinna wizyta, a tyle trzeba zmarnować, żeby przekopac się przez wszystkie posty. Nie marnuj naszego czasu, bo nikt nie ma ochoty czytać wypocin jakiegos maniaka.
Qwerty 2016-09-13 01:21:24
Uwaga, niedługo będą posty chwalące Rapid.
3
kr 2016-09-23 21:27:13
Atmosfera jest spoko, na starcie dostajesz umowę o pracę, grafik też jest w miarę elastyczny więc można pogodzić pracę z innymi zajęciami, jeśli rzetelnie pracujesz i jestes ogarniety to szybko znajdziesz wspólny jezyk z innymi pracownikami- Kierownikiem i Liedrsami również.
hej 2016-10-10 16:51:48
Po co tak ostro @marek chodzi mi raczej o opinie od pracowników bo to co jest w ogłoszeniu i owszem przeczytałem ale niewiele mi to mówi o wnętrzu firmy
aa 2016-11-18 18:08:05
Pracodawca super.
2
Zostaw swoją opinię o Rapid Finance Polska Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rapid Finance Polska Sp. z o.o.