brak logo

Cosinus Firma Handlowa Anna Urbańska

Zabrze

Opinie o Cosinus Firma Handlowa Anna Urbańska

O.N.A. 2014-05-22 09:59:10
oczywiscie ze jest rotacja. ciagle przyjecia bo ciezko sprostac wymogom :) nie polecam tam pracowac - nie zarobisz nawet na bilet. daj sobie spokoj.
pracownik 2014-05-22 22:10:50
Nie wiem co Wam daje opisywanie takich głupot
Macie niezłą zabawę - oczerniając tą firmę
żadnej rotacji o której wspominacie nie ma -przykro mi ,ze Was rozczarowałam
(usunięte przez administratora)
O.N.A. 2014-05-23 07:29:14
Szefowa jak zwykle trzyma rękę na pulsie.... Można tylko chwalić!! Broń Boże krytykować lub prawdę powiedzieć. Choć drugie i trzecie to to samo w tym przypadku. A dla
Pani informacja - to portal dla aktualnych lub przyszłych pracowników - nie dla pracodawców. Czy to jasne?
pracownik 2014-06-03 14:42:32
chcecie szczerości - to proszę. pracuje w tej firmie jakiś czas. niestety nie ujawnie się ponieważ straciłabym prace a w dzisiejszych czasach z tym jest roznie.
szefowa - jak ma dobry humor jest ok, ale czasami jest nie do wytrzymania, rano pytamy innych dziewczyn jaki szefowa ma dzis humor bo kazdy sie boi isc i cos zalatwić. (usunięte przez administratora)
PRACOWNIK 2014-06-03 17:57:31
Ale opisujesz głupoty -jak ci się nie podoba to znajdź sobie inną pracę -albo załóż swoją firmę wtedy możesz kozaczyć anonimowo :-))))
tu każdy może anonimowo pisać bzdury ,komuś najwyraźniej zależy aby zrobić z naszej szefowej najgorszą - tylko wiesz co ubaw mamy czytając to co piszesz -co jakiś podpisujesz się inaczej -taka jesteś odważna -bo ANONIMOWA ? pozdrawiam cię serdecznie i życzę powodzenia !
pracownik_01 2014-06-03 20:45:50
tak ja ty założyłaś cosinusa?
pracownik 2014-06-04 18:52:39
Humor szefowej zmienia się często i zależy od kolorów. Dzisiaj "zielona czy różowa" :) :) Także lepiej niech pani szefowa na temat lekarzy się nie wypowiada bo jej definitywnie nie pomógł(usunięte przez administratora)
pracownik 2014-06-04 19:01:40
I pytanie czemu szefowa podaje się za PRACOWNIKA??Wszędzie poznać styl Twojego pisania. Sposób stawiania znaków interpunkcyjnych :) Także nie broń już sama siebie.
pracownik_01 2014-06-05 08:10:08
A te "obronne" wypowiedzi są do siebie tak bliźniaczo podobne, że chyba wszyscy już z nich pękają ze śmiechu. Porażka.
pracownik fh cosinus 2014-06-05 21:06:36
wiesz co ale bzdury piszesz -raz ,że jesteś pracownikiem , raz osobą poszukującą pracy
ja bynajmniej pracuję w tej firmie od kilku lat i nie jestem właścicielem
tylko pracownikiem
to ,że masz problem ,że zostałaś zwolniona i masz kiepskie swoje życie -to nie nasza wina -trzeba było bardziej pilnować swojej drugiej połówki -hehhehe

mścisz się swoimi daremnymi wypowiedziami na temat naszej szefowej - bo jednym słowem zazdrość cię zżera

dla twojej wiadomości grzybie - od roku gdy ciebie nie ma -jest o niebo lepiej -czy to ci się podoba czy nie

zajmij się lepiej swoim życiem -bo masz je pokręcone jak twoje wypociny na temat tej firmy :-)

" Porażka "- to twoje drugie imię i życzę powodzenia .



blebleble 2014-06-11 11:18:48
Witam , czytam te wasze bezsensowne komentarze i wiecie co ? Też tam pracowałam , znudziło mi się dzwonić i pracuje w innej branży. Po co wypisywać te bzdury to niewiem. Wypłata była na czas , raz było dobrze raz źle. Tak jak w każdej pracy to chyba normalne. Jak się komuś nie podoba to zawsze może zmienić pracę - prawda. Pozdrowiam
do ; REKRUTACJA 2014-07-08 15:17:34
Myślisz że tutaj ktoś Cię zaprosi do pracy ? Jak niewiesz jak szukać pracy to idz do Urzędu Pracy tam pomogą Ci napisać podanie o przyjęcie lub nawet skontaktują się z jakimś pracodawcą. Nie licz że na takakim portalu będzie napisane '' ZAPRASZAM DO PRACY''
ktoś 2014-07-11 18:45:58
Przypadkowo trafiłam na te opinie znam osobiście właścicielkę , od wielu lat nie współpracujemy ale to nie zmienia faktu, że była bardzo uczciwą osobą.Przykro się robi jak można tak łatwo oczerniać człowieka.Proszę wszystkich o opinie mądre, konstruktywne, natomiast unikajmy emocji
polo 2014-07-16 09:29:01
Cosinus chce przesłać materiały za darmo do mojej firmy, podobno sami poszukają sponsorów na pokrycie ich kosztów. Czy ktoś wie o co tu chodzi? Co to za forma?
ktosik 2014-08-06 13:00:31
Nie wchodź w to. To moja dobra rada.
2
pracownik 2014-09-11 20:48:22
no dawaj dobre rady zawsze w cenie :-)
skąd ta osoba ma wiedzieć jak u nas jest ?
ja weszłam tam i pracuję już prawie 4 rok no i coooo -pracuję
wasza zazdrość godna pożałowania
pozdrawiam wszystkich ,którym żal d..... ściska ;-)
p.s nie martwcie się o nas tak bardzo -dajemy sobie radę :-)))
1
ktoś 2014-09-17 15:08:02
Nie sądzę żeby było tak kolorowo :)
I wszyscy o tym wiemy doskonale :)
ona 2014-09-18 13:20:55
ooooo!!
Szefowa się uaktywniła znowu :)
pracownik 2014-09-18 20:07:04
no dobre to -wróżka się znalazła -hehehheh zmieniłaś zawód ?
widzę ,ze twoja zazdrość sięga zenitu
nie jestem szefową tylko pracownikiem -a te wszystkie bzdury ,które tu piszesz są wynikiem twojej chorej Z A Z D R O Ś C I

najpierw piszesz jako ktoś potem ona -o tej samej godzinie
masz z tego ubaw -to baw się dalej my wiemy co się u nas dzieje i jak jest a tobie nic do tego
1
ona 2014-09-19 10:46:00
Ja też wiem jak jest :)
Musisz uszczelnić wyciek informacji :)
Bawcie się dalej :) Bo mnie faktycznie jest wesoło :)
ja 2014-09-19 13:44:20
ludzie jeśli macie coś do siebie to się spotkajcie, dajcie sobie po ryju i sprawa załatwiona! kłocicie się na stronie która nie jest do tego przeznaczona. Obie dorosłe a zachowują się jak gówniary! Skończcie z tym bo to już dawno przestało być śmieszne
kiki 2014-09-28 13:46:52
dzieciniada naprawde.. dajcie konkrety
Prawda 2014-09-28 14:12:20
Wszędzie trzeba pracować, jeśli przychodzi się do pracy na pogaduchy i kawę, to można mieć do siebie pretensje że ta praca nie odpowiada. Ja nie narzekam. Wypłata na czas, atmosfera super i oby tak było dalej.
Pozdrawiam
Pracownik
1
łona 2014-10-02 13:27:33
Atmosfera super.... hehe... dobre :)
2
PRACOWNIK 2014-10-14 21:30:51
nie rozumiem -co Obce osoby obchodzi jak u nas jest
nagle od jakiegoś czasu zainteresowanie na tym portalu tą firmą
jaka atmosfera itd. .. to jest nasza sprawa jak jest i co robimy
jakie jesteśmy miłe dla siebie -ludzi z zewnątrz nie powinno to interesować
dla tych ,którzy życzą jak " najgorzej " przesyłamy pozdrowienia

















1
pracownik 2014-11-04 18:51:15
od kiedy to jest portal " zatrudnię pracownika " ?
to są jakieś nowe metody szukania pracy ?
już nie wiecie pod jakim pseudonimem pisać ..
raz szukam pracy , jaka atmosfera itd. ..
godne pożałowania jak się nakręcasz ..
Monia 2014-11-05 15:40:33
Tylko nie obce!! Wypraszam sobie.
pracownik 2014-11-06 19:59:19
kolejna bzdura -Pani o takim imieniu u nas w firmie nie pracowała i nie pracuje -po co się znowu wkręcasz ? jedno i to samo -nudzisz się i to bardzo -co jakiś czas pod innym Nickiem - zajmij się swoim życiem -no chyba ,że jest takie beznadziejne i tu szukasz rozrywki w akcie desperacji pisząc głupoty to szkoda mi ciebie jako człowieka -ta chorobliwa złośliwość i zazdrość do naszej szefowej -no cóż .. pozdrawiamy zazdrośnico :-)
1
pracownik 2014-11-24 17:00:12
to nie jest strona " szukam pracy "
znowu pod innym Nickiem piszesz -żałosne
dla Ciebie na pewno nie ma miejsca w tej firmie
byłaś już tu i więcej Ciebie nikt tu NIE CHCE !
UZUPEŁNIJ SIĘ W INNEJ BRANŻY :-)
monia 2014-12-03 11:47:51
Hymmm.... kolejna osoba złożyła wypowiedzenie? Ciekawe...
1
E. 2014-12-04 12:36:20
Nie pierwsza i nie ostatnia. Młoda jest dziewczyna, więc szybko znajdzie coś dobrego, o ile już nie znalazła. A tkwić w "tym czymś"? Dziękuję.
1
ja 2014-12-23 00:05:27
chyba nie kolejna ! zapomniałaś dodać -osoba ,która wykorzystała 9 miesięcy chorobowego na ciązę + macierzyński :-) a gdzie poszła pracować o tym nie warto wspominiać -godne pożałowania-

dwulicowa osoba ....... - wręcz fałszywa i zakłamana ..... ulżyło nam ,że w naszym składzie personalnym jej nie ma ....


1
mistrzunio 2015-02-03 07:25:34
Kiedy zamykacie?
1
ona 2015-02-09 14:29:05
Twoje niedoczekanie :-) za długo milczałaś ?
1
PRACOWNIK 2015-07-20 19:34:48
SPOŁECZNIAK DAJ SOBIE JUZ SPOKÓJ JUŻ SIĘ CZYTAC TEGO NIE CHCE -PRACUJEMY NA UMOWY O PRACĘ JEDNYM SŁOWEM ODWAL SIĘ OD TEJ FIRMY -ANONIMOWO PISAC KAŻDY MOŻE GŁUPOTY - A CAŁEJ GRUPIE DOBRZE SIĘ PRACUJE I TO CIE BOLI !
1
społeczniak 2015-08-10 15:01:20
Tak jakbyś ty pisała nieanonimowo....
Zbyszko z B 2016-02-15 14:57:53
A czemu te znajome już nie pracują tylko wspominają?
Prac01 2016-09-27 12:05:11
Pracuję tu, ale nie polecam. Na pewno nie da się tutaj rozwijać. Dlatego też młode osoby uciekają, a zostają tylko te starsze, które nie mają szans na zatrudnienie w innym miejscu. Pracownicy traktowani są niesprawiedliwie, bez szacunku. Wszystko zależy od humoru szefowej! O umowie można pomarzyć. Nie stosuje się w ogóle do kodeksu pracy, niestety. Pracownicy traktowani są jak śmieci. Poza "pupilkami".
1
pracownik firmy cosinus 2016-09-29 16:11:42
Prac01 : cytuję " Pracuję tu, ale nie polecam"

problem twój w tym ,że już drugi tydzień nie pracujesz - zostałaś ruda zwolniona - chyba zapomniałaś napisać o tym fakcie !
takich leserów w naszej firmie nie potrzeba ,bo wyniki twoje były marne...oj marne
więc żadna dla firmy strata
i to na tyle ruda ..zajmij się swoim nudnym życiem


paula 2016-09-30 14:11:08
Widzę że ciągłe przepychanki są tutaj. Chyba szefostwo firmy podaje się za pracowników i chwali a byli pracownicy piszą jak tam praca wyglądała. Nie podoba mi się to. Jeśli jest tu tyle komentarzy negatywnych to chyba o czymś świadczy.
2
xxx 2016-09-30 14:16:42
Witam. Znalazłam na olx ogłoszenie ze szukaja do tej firmy. Chcialam jednak sprawdzić opinie zanim wysle cv. Przerazilam sie! Ale mam wrazenie ze kilka dni temu było tutaj wiecej opinii. Widocznie zostaly usuniete. Dobrze jednak ze nie wszystkie bo mozna stworzyc sobie obraz co tam sie dzieje. Rezygnuje z aplikowania. Strona internetowa tez pozostawia wiele do zyczenia.
1
Prac01 2016-09-30 18:18:00
Tak się składa, że pracowałam i pracuję nadal ale przecież się nie przedstawię bo w poniedziałek nie będę miała życia w pracy. Lepiej osądzić kogoś kogo juz nie ma. Nieważne. Szkoda dziewczyny. A ja tylko siedzę i codziennie patrze co Ty kobieto wyprawiasz i jak traktujesz ludzi. Opamiętaj się! Wszystkie co do jednej mają Cię tu dosyć!
ola 2016-09-30 19:09:47
Czy ktoś może napisać jak wygląda praca w tej firmie? Jakie godziny, jaka umowa, jakie pieniądze, jaka atmosfera? Nie wiem czy wysyłać cv. Proszę o informacje.
alina 2016-09-30 19:40:57
Moja koleżanka tam pracuje. Mogę Ci dać namiary to sama możesz zapytać. Tylko podaj kontakt do siebie.
Anna Urbańska 2016-09-30 22:59:04
Pracowałas czy pracujesz! Piszesz bardzo dziwnie! Wszelkie hejty są karalne a w poniedziałek policja zajmie się uzyskaniem kodu IP komputera z którego wiadomość została wysłana.
Anna Urbańska 2016-09-30 23:04:05
Pani konto też zostanie podane policji w celu weryfikacji hejtu ponieważ jest wg mnie pisane z tego samego adresu IP komputera co poniżej.
Anna Urbańska 2016-09-30 23:27:23
Ta wypowiedź zostanie zweryfikowana w pon przez policję w celu weryfikacji hejtu przez tą samą osobę.
Anna Urbańska 2016-09-30 23:31:05
Pani konto zostanie podane na policję w celu ustalenia IP komputera odnośnie hejtu. Pozdrawiam
Anna Urbańska Właściciel firmy Fh Cosinus 2016-10-01 22:39:37
Witam do jutra czyli 03 października 2016 r daje czas osobie ( która znam) na pisemne przeprosiny i wyjaśnienie dlaczego oczerniala wizerunek mojej osoby, firmy i pracowników na adres biuro.fhcosinus@interia.pl. Jeżeli nie otrzymam tego na piśmie policja sprawdzi IP komputera i sprawę o hejt i zniesławienie zakończę w Sądzie.
romeik 2016-10-02 22:05:44
noo wlasnie to jest torche dziwne ze na prawde od dawna tiutaj nie poajwily sie zadne ofety pracy no ale moze faktycznie jest tak jak piszecie tutaj..
Zostaw swoją opinię o Cosinus Firma Handlowa Anna Urbańska - Zabrze
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cosinus Firma Handlowa Anna Urbańska