brak logo

Brel S.C. Piekarnia

Poraj

Opinie o Brel S.C. Piekarnia

lolooooo 2016-09-02 18:11:42
Masakra . tyle ludzi i tyle nienawiści w was zamiast stworzyć fajna ekipe by sie fajnie pracowałao a do pracy przychodziło z miła chęcia to wy koty drzecie. Normalnie porazka. Wescie się ogarnijcie bo nie macie po 5 lat by tak sie zachowywać. W takim zakładzie pełnym nienawisci nie da sie pracować. Zmieńcie to!!! I zobaczycie że było warto.
6
damas jebaniec 2016-09-02 20:20:08
zamiast pisać glupoty westa się do roboty.
3
Tik tak 2016-09-03 15:40:31
On jest taki słaby że aż boliiiii....
1
smiecha 2016-09-05 02:16:11
haha w stosunku do ciebie to zapiernicza nieudaczniku ciesz się ze Beata tu nie rządzi bo witek i tak jest tu za dobry dla nie których .
2
Guś 2016-09-05 12:35:20
Dokładnie,Beata moze by zrobiła porządek z tymi nygusami co im sie w glowach przewraca Jedno jest pewne WITKOWI weszli na glowe oczywisce za jego pozwoleniem.mam wrazenie ze do Kierownika to mu naprawde Duzo brakuje
1
&&&&&& 2016-09-05 13:14:55
Jak by P.Beata została kierowniczka na Poraju to ludzie by sie sami pozwalniali heeheh i nikt by niechiał przyjśc do pracy. Raczej nikt za ta panią nie przepada z tego co się orientuję.
5
paula 2016-09-05 13:20:46
NIENARZEKAJCIE NA WITKA KIEROWNIKA SWEGO BO MOŻECIE MNIEĆ GORSZEGO !!!!!!!!
5
Max 2016-09-05 15:12:22
Nie powiem ze jezeli chodzi o jakiś problem i potrzebujesz wolne to na Witka mozna zawsze liczyc. Ma dobre serce ... Ale wkurza mnie ze nie Ma do konca swojego zdania i sucha tych swoich,, ulubiencow,, i to z nimi podejmuje sprawy ktore dotyczą Wszystkich,,.a to ze przymyka oczy na inne sprawy to juz inna Historia
1
ghjkol 2016-09-08 23:23:38
@ Max - a kim sa ulubiency tego Witka? No i kim jest sam Witek - kieronwniekiem? poszukuje właśnie prfacy stad przeszukuje fora żeby znaleźć ciekawe informacje na temat interesujących mnie firm......
1
B-) 2016-09-12 09:20:04
Skoro nie pracujesz u nas w firmie to nie powinno cię to obchodzić!!!!!!!!
6
Bunia 2016-09-15 19:37:56
A Baryla jak sie sprawuje?
Chudys 2016-09-17 14:52:44
A fajno leci. Tylko te moški z wydawki są niedorąbane Ciągle sie mylą i czegos brakuje. Za co im płacą??? Stanowczo za, , krótko siedzą na telefonie
7
Chudys 2016-09-17 14:53:26
A fajno leci. Tylko te moški z wydawki są niedorąbane Ciągle sie mylą i czegos brakuje. Za co im płacą??? Stanowczo za, , krótko siedzą na telefonie
4
Prawda boli 2016-09-18 15:31:28
Tak tak o swoich synó trzeba dbać. Dac im dobrze zarobić a oni w zamian przyniosą ciekawe informacje.lub po dopisują sobie troche dniówek.w końcu tak długo sie udawało,to czemu Nie??? Albo szfindel z pieczywem bo tez tak bylo.:Ale wszystko jest oki
9
Ona 2016-09-18 22:18:57
Jak czytam co tam dalej sie dzieje w tym chorym Brelu to nie źaluje ze odeszłam
Sami kablarze a Witek nie ogarnia tego syfu. Dla tych co mnie gnębili Mas super pracy i normalmego Kierownika
4
Puk puk 2016-09-19 19:20:43
A ja chcę zostac kierownikiem na wydawce...co musze zrobić???? Chyba juz wiem musze być konfidentem ha ha bede sprzedawał wszystkich nawet...
5
Piekarnia 2016-09-19 20:01:55
Nawet mogę kierownika sprzedać. Tak tak skoro wszystkich podpierniczalem to czemu nie.Z krojenia powinni pozbyć się innej zmiany a nie tej co ich już nie ma. Nie zasługują na taką poniewierke. Ale nie za bardzo przeszkadzali za bardzo Pyskowali. Wszystko źle robili tak a innym wszystko wolno są bez karni tak dopisuja godziny kradnom i Witek przymyka oko. A no takim wszystko wolno życzę Kamińskiej zmianie dużo szczęścia. Niech wariatki na krojeniu zaginają po 10 godz jak było im źle jak miały 3 zmiany. Powodzenia
4
Ja 2016-09-21 17:02:18
To się Basia i Kamilek doigrali.Hahahaha.... Szkoda tylko Moniki...
2
Milo 2016-09-21 18:43:02
Popieram w 100%.:-)
2
Milo 2016-09-21 18:43:25
Popieram w 100%.:-)
1
?????!?!?????ha 2016-09-22 01:24:10
Oj oj jakie tu są nowe opisy hacha a jak tam przekręt Kasznia???'dalej podpierdala ludzi u Witka??? . Kasznia ty szujo twoja zakłamana morda szydercza .. Musisz zapierdzielac w dzien w dzien ha ha tak to jest jak sie nie myśli hi
5
Klakier 2016-09-22 08:09:01
Dokładnie, tylko się śmieje z innych.Ale pamiętaj ten się śmieje kto się śmieje ostatni. Taki idealny to ty nie jesteś, dużo spraw masz na sumieniu. Zacznij szanować ludzi,może ciebie też uszanoją.
4
Basia i Kamil 2016-09-22 08:42:59
Powiwm Ci ze ja i Kamil jesteśmy bardzo zadowoleni to raz a po drugie to Ja juz w maju chciałam przejsc na kanapki!! Mamy super atmosfere i miłego Kierownika.i nie Załuje tej decyzji w koncu nie musze pracować z konfidentami ha ha.
6
Nikos 2016-09-22 09:53:39
Zeby ktos na szanował to trzeba sie samemu szanowac, a w tym brelu to same pijusu zlodzieje i dziewczynki ktore robią fajne rzeczy na parkingu ciekawym ile biora
4
zapiekanka 2016-09-22 16:51:11
Potwierdzam nasz kierownik Rafał EXTRA JEST :D :) :P Najlepszy !!!!!
4
Znasz mnie dobrze 2016-09-23 22:21:08
Awansowalem na 120 poziom w mieście zbrodni haha kierownik wydawki gra w takie gry ja nie mogę. Chyba oszaleje co za dziecko. Nie no to paranoja. Najważniejsze że jest teraz ok dla niego. Śpij słodko kochany MP tak bardzo mi ciebie brak Hahahaha chyba się rozpłacze.
4
ja 2016-09-23 22:46:57
Milosc nierdzewieje???
2
Blisko Ciebie 2016-09-23 23:05:44
On kierownikiem? Ha ha chyba burdelu i to dla starszych pań to zwykły podpierdalacz i tyle takie scierwo
5
Znasz mnie dobrze 2016-09-23 23:40:29
Dokładnie ale tylko jego niech udupiom pracuje 8godz a wpisuje się 10 godz ja załatwię go zobaczymy nie będzie taki bos taki silny grubas jeden
5
Krojenie 2016-09-23 23:46:40
Hihihi jestem za dajcie mu popalić. Jestem z wami pozdrawiam wydawke.
4
Wróg 2016-09-24 12:33:23
Tak ten platfus gruby. Nadaje się do obracana staryszych męzatek..sam sie łosiu chwaliłes. Ktorą mialeś i gdzie.
4
sasa 2016-09-24 13:19:20
trzeba skończyć z dziadostwem raz a pożadnie
1
ale jaja 2016-09-24 14:15:38
konkurs do wygrania godzina gratis od ptaka .pytanie kogo M.P nie podpierniczyl ? a -siebie.b-siebie.c-siebie? kto zgadnie tylko jedna prawidłowa odpowiedz wybierz a,b lub c i zgarnij fajowe nagrody powodzenia .
5
Szczęsliwa 2016-09-24 14:23:18
Ja Ci powiem Kogo?? Jak naradzíe to chyba Witka ha ha. Chociaz na miejscu Witka bał bym sie, bo,, uczeń moze przeruśc mistrza ha taki to nasz Brel. Jeszcze Nikt mu mordy nie sklepał wiec niech uwarza.
3
In 2016-09-24 14:41:50
A ja proponuje zrobic taki konkurs kogo pindych podpierniczył? Ja wiem kogo.
a)
gorzki teraz dalej
b) kamińska i jej zmiane
c)??
2
zuza 2016-09-24 15:06:48
Nie zachowujcie się jak badna bachorów . Żałosne po prostu . Macie problem do siebie to go rozwiążcie w cztery oczy a nie będziecie sie publicznie obgadywać. Żal mi was !!!!
2
zuza 2016-09-24 16:26:16
Niczego się nie boję bo nawet z wami nie pracuję ! I nie bronię nikogo ale to jest już nudne dajcie sobie po razie i skończcie temat. Tutaj wielce wszyscy mocni w gębie jak cos jest nie tak to zgłoscie to szefowi i po wszystkiemu a nie dużo mówicie mało robicie .
2
Ona 2016-09-24 16:52:46
Spokojnie szef bedzie o wszystkim wiedział a co zrobi to juz jego sprawa i pieniadze. Albo bedziemy tak robić wszyscy skoro jednym wolno to innym tez
4
Iwo 2016-09-27 15:56:28
Jak tam skonczylo sie do pisywanie godzin?
2
szkoda 2016-09-27 20:16:00
jeszcze nie bo nie mamy kart do czytnika .
1
Iwo 2016-09-27 22:11:47
Wiem ha
1
Ja 2016-09-28 13:49:26
Pindych ty świnski konfidencie jeszcze ci mało pachołku????????.dalej zaczynasz?? Posuchaj ty niemiły grubasie nie wiesz z Kim zadarles gnoju jeden jeszcze raz dowiem sie Czegoś to to inaczej to załawie. A tak na marginesie jednak Nas Lubia twoi kumple bo wszysto Wiem co mowisz. Paliłam i dalej bede takie,, zero jak ty mi nie zabroni. Pochwal sie przed swoja laska co robiles na piekarni pachole jeden. Ty wiesz kto to pisze .. Ha Konfident
4
Sprytny 2016-09-28 18:22:54
Spuść z tonu i nie podniecaj sie nim. On tego zadarmo nie robi Tacy jak on są specyjalnie uprzywilejowani premiami od Witka dlatego to robi dla KASYs
3
Laleczka 2016-09-28 19:03:25
Pochwal się pochwal. Mieć takiego faceta fuj fuj. Dla kasy zrobi wszystko.
Sprytny 2016-09-28 19:51:14
Bez przesada nie mam do Niej.
Cccccccvvvvvvvvv 2016-09-30 15:38:57
Zuza coś jednak masz na sumieniu. Skoro skasowany jest wpis o Tobie. Juz wiem kto tak za ciecie go bronił.nic dodac nic ując
2
Üüüü 2016-09-30 21:17:51
Ja tez wiem kim jesteś. Bronisz go ale powiem Ci ze nie warto. Obudź się wreszcie. Nie warto
1
Onat 2016-09-30 21:58:17
Naucz sie czytać ze zrozumieniem.bo cos bredzisz. Stanowczo za duzo alkocholu. Kto tu kogo broni??
Üüüü 2016-09-30 22:16:00
Ty naucz się zrozumienia wiesz o co chodzi a pierniczysz farmazony. Alkohol czy pije hmm nie twoja sprawa.Ale ty napewno pijesz. I nie smuć tak bo mi cię żal. Walnij się w łeb buraku z Myszkowa
Kierowca 2016-10-01 23:33:37
Co się dzieje z dziewczynami z krojenia ostatnio widziałem ich na zapiekankach. Co to za zmiany
Zostaw swoją opinię o Brel S.C. Piekarnia - Poraj
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brel S.C. Piekarnia