Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Brel S.C. Piekarnia

Pracowałeś w firmie Brel S.C. Piekarnia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Lemo - 2015-02-16 15:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie;co nie ktore panie nie tylko spaceruja ale tez pija i mysla ze nikt o tym nie wie
zdjecie uzytkownika
bruus - 2015-02-16 21:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto teraz jest kieronikiem od kierowcow?
zdjecie uzytkownika
szczery - 2015-02-17 14:21:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Św.Piotr
zdjecie uzytkownika
karammba - 2015-02-17 21:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to Waldek teraz na dziabonga
zdjecie uzytkownika
autor - 2015-02-21 15:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I jeszcze Daruś najlepiej czas spędza na cukierni, potrafi być tam godzinę, ale jak by co to on zawsze ma najgorszy grafik, najwięcej robi itp.
zdjecie uzytkownika
lemo - 2015-02-21 15:56:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [autor - 2015-02-21 15:08:26]:
HA HA,odezwała osoba która nie obrabia dupy nikomu,wiem kim jestes ,wes sie do pracy ,a nie obgaduj ludzi leniu
zdjecie uzytkownika
Michał Urban - 2015-02-21 18:22:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żenada Panowie a ludzie czytają i się śmieją a żaden z Was niema odwagi podpisać się imieniem i nazwiskiem masz do kogoś problem powiedz mu to w twarz :) Pozdrawiam dorosłych i dojrzałych bohaterów internetowych :)
zdjecie uzytkownika
kiero - 2015-02-22 16:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
trudne sprawy.....na wydawce...
zdjecie uzytkownika
lemo - 2015-02-22 22:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepszym sposobem na odwrócenie uwagi jest kontratak :-) Dawniej ludzie przychodzi do pracy w celach zarobkowych. Teraz dla rozrywki.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-02-23 12:08:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego tak robicie,dlaczego ludzi oczerniacie.....pracuje w tej firmie kilka lat ale tak jeszcze nie było!!!!!! Wstyd!!!!
zdjecie uzytkownika
piekarz - 2015-02-23 12:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stanowczo za duzo czasu wolnego,zamiast pracowac oczerniacie sie na forum,
zdjecie uzytkownika
strachowyj - 2015-02-23 13:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za dużo wolnego czasu,szczególnie na wydawce. Kierownik zwany magazynierem i 15stu pomocników. Tak jeszcze nie było tutaj
zdjecie uzytkownika
nghj - 2015-02-23 14:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tyle w tym prawdy co nic
zdjecie uzytkownika
tyi - 2015-02-23 14:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widac ze nikt na budowie nie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-02-23 14:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz rozwinąć swoją myśl-:-/
zdjecie uzytkownika
ZNUDZONY - 2015-02-23 21:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Załóżcie sobie portal DEBILE.PL i oczerniajcie się ile wlezie. DZIECINADA. Psujecie dobre imię firmy, bo jesteście tylko anonimowymi analfabetami... POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
ZNUDZONY - 2015-02-23 21:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZNUDZONY - 2015-02-23 21:04:30]:
Osoby, które maja chęć do tego, ażeby pracować, zarobić w miarę przyzwoite pieniądze zapraszamy do nas. Jak widać po forum, wielu osobom praca nie odpowiada, tak ze chętnie odstąpią swoje stanowiska. Podania proszę składać do pana Witka w oddziale w Poraju. CZEKAMY
zdjecie uzytkownika
obala - 2015-02-24 13:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szczery - 2015-02-17 14:21:24]:
mimo wszystko dziękuje za odpowiedz...Z
zdjecie uzytkownika
glo - 2015-02-24 13:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzi co sie z wami dzieje,opanujcie sie,wstyd przed naszym Szefem
zdjecie uzytkownika
mocny nocny - 2015-02-24 19:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od zawsze wiadomo było ze wiocha na wydawcę pracuje i tyle... ludzie to czytają i się z was smieją jak można robic z siebie takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie pasuje wam praca to idzcie do łopaty robic. Połowe dniówki przy szafce stoicie i jeszcze narzekacie. SZKODA ZE TO NIE STARA EKIPA Z WYDAWKI WCZESNIEJ TAKICH RZECZY NIE BYŁO
zdjecie uzytkownika
damas wujaszek - 2015-03-06 16:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jaja pracować pracować a dziś na nockę i ben de pracował ale jaja
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2015-03-21 16:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest praca bardzo stresujaca a kabli w niej nie brakuje ,poz tych co zostali
zdjecie uzytkownika
xcyy - 2015-04-28 13:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj oj ale wesoło u nas w naszej piekarni mozna sie ''Zabawiac'' kazdy robi to na co ma ochote,
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-04-29 15:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xcyy - 2015-04-28 13:50:33]:
Widze ze ktos mysli podobnie,jeszcze tak nie było,ALE skoro to nie przeszkadza naszemu kierownikowi to o czym gadka
zdjecie uzytkownika
Wesoła - 2015-05-28 10:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ja polecam prace w naszej firmie,jezeli ktos naprawde chce pracowac ,mamy dobrego i madrego KIEROWNIKA , ktory słuzy pomocom zawsze ,tylko ludzie nie potrafia GO docenic,
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brel S.C. Piekarnia

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Brel S.C. Piekarnia?
Zadaj pytanie
alert