Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Brel S.C. Piekarnia

Pracowałeś w firmie Brel S.C. Piekarnia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
siema - 2015-11-02 20:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szymon jaka 2 dostawa na dzień maja jakieś plany?
zdjecie uzytkownika
hah - 2015-11-03 15:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szymon jest chyba na psychotropach nie sadzicie?
zdjecie uzytkownika
hih - 2015-11-04 07:26:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I to bardzo mocnych!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Rezus - 2015-11-07 17:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szymon... Daj no taką pigułe, ładnie ci łeb ciopra.
zdjecie uzytkownika
bialy - 2015-11-08 20:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego brela ludzie sie sami zwalniaja ,przychodza nowe osoby przepracuja 2 dni i spierniczaja
zdjecie uzytkownika
Riko - 2015-11-10 15:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dziwisz sie? Jak maja przepracowac 200 godzin?
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxx - 2015-11-13 18:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
musimy zapierniczac 5 dni za darmo
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-11-15 15:28:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie musicie!! Zgodziliscie sie sami a on kase na was bije.i te jego klamstwa o firmie Tak wyglada upadajaca firma?? A doplaty Z Uni ??
zdjecie uzytkownika
mazur - 2015-12-09 11:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w koncu jakaś kontrolola-i bardzo dobrze szacun dla tego co to zrobił...ile mozna tyrac po 200 godzin...nagle listy znikneły ciekawe czemu...
zdjecie uzytkownika
giril - 2015-12-09 18:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak szczerze ... to nie wiem na co ludzie liczą podejmując pracę w piekarniach czy spożywce. Generalnie rzecz biorąc nigdy nie było tutaj do wyciągnięcia dużej kasy.
zdjecie uzytkownika
B&B - 2015-12-10 20:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak sie spisują Ukraińcy u naszego przyjaciela BRELA ?? Też się już na nim poznali ??? Lepeij ich ostrzec bo jeszcze białymi niewolnikami zostaną !!! :D
zdjecie uzytkownika
mazur - 2015-12-12 15:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [B&B - 2015-12-10 20:03:12]:
h a ha ,po przyjmowali takich z drogi i mysla ze bedom pracowali do pierwszej '' zapomogi'
zdjecie uzytkownika
Urszula - 2015-12-13 12:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie w jakich godzinach pracuje się na piekarni u BRELA w Poraju. Czy tylko nocki są czy dniówki też trzeba pracować ??
zdjecie uzytkownika
B&B - 2015-12-13 12:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja słyszałem pod sklepem że pierwsi Ukraińcy rzucili już pracą u sz. P Brela. :P Może nocki im nie spasowały ?? :d
zdjecie uzytkownika
hyui - 2015-12-13 19:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Urszula - 2015-12-13 12:06:11]:
nie pchaj się na poraj tez jest źle
zdjecie uzytkownika
Znidzony - 2015-12-13 19:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego/koleżanko - kto chce robić to będzie robić, lebry bedą leżeć w domu... Każdy musi pracować - wiec przestańmy narzekać - praca krztałtuje człowieka - a jak komuś sie nie chce robić - to przecież wiadomo gdzie są drzwi - droga wolna.
zdjecie uzytkownika
Urszula - 2015-12-14 21:39:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie Ci Ukraińcy pracują bo miejsce mam do wyboru ale współpracy z Ukraińcami sobie nie wyobrażam. Odbierać miejsca pracy to umiom do perfekcji ale podobno nie wiele z siebie dają i trzeba za nich robić. Proszę o poradę !!
zdjecie uzytkownika
mig - 2015-12-16 05:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Znidzony - 2015-12-13 19:30:05]:
te znudzony piepszysz jak pajac,praca kształtuje haha 200 godzin moze tym co liza tyłel Witkowi i dostaja od niego kase
zdjecie uzytkownika
rik - 2015-12-16 17:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam wszystkim prace w Brelu .kiedys bylo w miare .wiem bo sam pracowalem na wydawce ale teraz musisz rąbac200 godzin .przeliczcie sobie ile kasy wam kradna!!! Nie mam zamiaru oddawac swojej kasy " komus " kto nie szanuje pracownika pozdro
zdjecie uzytkownika
karolajn - 2015-12-19 22:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale co dokładnie @rik masz na myśli, ja uważam, że oni mają całkiem spoko stawki i podobno szykują się podwyżki, a to jest bardzo dobra informacja, zwłaszcza na święta
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-12-22 13:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam Brela, Olał wszystkich mniejszych odbiorców i teraz robi ciasta tylko do biedronki... Takie firmy psują rynek.
zdjecie uzytkownika
realista - 2015-12-24 00:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
podwyżki w brelu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cha cha aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cha cha cha wesołych świąt.
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-12-24 17:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA.!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-12-26 11:38:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zasze bralam ciasta z brele ale w tym roku nas olali
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxx - 2015-12-28 16:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam wam isc do pracy do brela zwlaszcza do myszkowa .W Poraju jest spoko atmosfera
zdjecie uzytkownika
zxcvbnm - 2015-12-28 16:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej jest na kanapkach i cukierni
zdjecie uzytkownika
Borys - 2015-12-29 14:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem was,SKORO wam kradną tyle kasy to czemu NIKT tego nie zgłosil do PIP??,
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2015-12-29 15:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
można spokojnie u nich zarobić koło 2000 zł z tego co wiem i to na stanowisku sprzedawcy tak naprawde. Dajcie znać jeszcze czy przyjmuj, bo nie ma ogłoszęń od nich.
zdjecie uzytkownika
EWA - 2015-12-29 16:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK MOZNA zarobić te marne 2000 ale za 200 godzi lub czasami wiecej,za taką charówke,
zdjecie uzytkownika
ZADOWOLONY - 2015-12-29 16:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brawo dla ciebie,masz racje zgadzam sie z TOBĄ POZDRO
zdjecie uzytkownika
ala - 2016-01-03 19:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w dodatku skoro tak uwazcie ze macie zle i tak malo zariacie to prosze odpowiedzcie dlaczego nie zmienicie pracy lub nie zmienicie swoich kwalifkacji zawodowych?
zdjecie uzytkownika
wiki - 2016-01-04 20:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ala - 2016-01-03 19:20:04]:
Ja Ci odpowiem czemu, z prostej przyczyny,bo w naszym ,,chorym ,,kraju jest zbyt duze bez robocie,chyba nie jesteś zbyt inteligentna skoro o tym nie wiesz a wracając do pracy pieniadze nie są złe.....Ale NIE ZA TAKIE GODZINY
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2016-01-06 00:23:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może i faktycznie sporo u nich się pracuje, ale przeciez nadgodziny są u nich extra płatne, wiec to na pewno jest na plus moim zdaniem, pozdrawiam Was!
zdjecie uzytkownika
mala - 2016-01-07 18:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak by ludzie mieli gdzie indziej prace to by dawno odeszli z brela
zdjecie uzytkownika
belgar - 2016-01-09 02:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem Ci, że to już jest taka specyfikacja pracy w piekarni, nic z tym nie zrobisz, w innej piekarni powiesz to samo, tutaj jednak pieniądze są na czas.
zdjecie uzytkownika
Mariola - 2016-01-16 09:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,od niedawna mieszkam w okolicach Myszkowa,poszukuje pracy ,ostatnio pracowałam w piekarni na pakowaniu chleba-czy ktos moze mi powiedziec jak naprawde jest w Brelu?
zdjecie uzytkownika
iiiiiiiiiii - 2016-01-16 12:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w Brelu w PORAJU,jezeli nie przerażają Cię nocki i 200 godzin do przepracowania to zapraszamy
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2016-01-16 13:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mariola a gdzie w okolicy pakowałaś chleb? Chyba w markecie do reklamówki.;-)
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2016-01-16 13:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
íiiiiiiiiii a jednak pracujesz to chyba praca nie jest taka zła.
zdjecie uzytkownika
Mariola - 2016-01-16 14:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2016-01-16 13:02:37]:
pracowalam w małej piekarni kolo Strzegomia,pakowalam chleb do torebek papierowych i troche kroiłam chleb
zdjecie uzytkownika
iiiiiiiiiii - 2016-01-16 16:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2016-01-16 13:09:27]:
Tak pracuje w Brelu i to długo,zawsze lubiłam tą prace,ale czasami jestem wykończona nerwowo,to nie Kierownictwo jest złe ale ludzie ,jeden drugiego by utopił w łyżce wody,...
zdjecie uzytkownika
:-) - 2016-01-16 23:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak właśnie jest to prawda i nie ważne na jakim dziale czy to taki czy taki ludzie sa bez nadziejni :-) nie mam nic do powiedzenia papa wszystkim forowiczą i pozdrawiam cieplutko
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2016-01-17 22:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, własnie postanowiłem aplikować do brela i chciałbym zasięgnąć informacji o kierowcach i ogolnie o firmie czy nie ma problemu z urlopem oraz jaki system pracy maja kierowcy tzn. po ile godzin się pracuje dziekuje za dop
zdjecie uzytkownika
młody - 2016-01-21 11:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ciekawski - 2016-01-17 22:04:06]:
kierowca pracuje 7 dni w tygodniu mamy bardzo fajnego kierownika ogólnie jest bardzo fajnie.
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2016-01-22 08:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jeżeli chodzi o ilość godzin dziennie? i czy jest grafik czy na sztywno ustawione 7 dni w tygodniu? a jeśli chodzi o urlop?
zdjecie uzytkownika
młody - 2016-01-22 20:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
możesz jeżdzić siedem dni nie musisz żartowałem za niedziele 100zł za4-5godz ,dniówka uzależniona jest od trasy jaką dostaniesz ok 10godz max.
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2016-01-22 21:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki bardzo zrobiło sie dużo jaśniej w temacie :)
zdjecie uzytkownika
lucek - 2016-01-23 13:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [młody - 2016-01-22 20:26:29]:
I o to chodzi,kierownik powinien być za swoimi pracownikami,niestety nasz kierownik jest grzeczny miły,ale mam takie wrażenie ze to nie ON rządzi tylko penne osoby ..
zdjecie uzytkownika
hihi - 2016-01-29 21:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałem ze podobno biedronki maja odejść jak to prawda to czyli czas na 4 zmianę na chlebie zęby się nie narobili.
zdjecie uzytkownika
ksen - 2016-02-06 08:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wcale się nie dziwie ze odchodzą,kupowac ,,stary chleb ,pieczony 2 dni wczesnie ha ha

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brel S.C. Piekarnia

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert