Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Brel S.C. Piekarnia

Pracowałeś w firmie Brel S.C. Piekarnia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
cccc - 2014-04-10 11:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem tyle czesto obserwuje zmiany (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pati - 2014-04-23 16:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora). Nie radze tam nikomu isc chociaz kasa na srodku jest nie zla(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-05-04 15:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tam jest więcej kierownikow niż pracowników .
zdjecie uzytkownika
maly - 2014-05-04 15:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie nie idzcie tam do tej pracy czyli do brela bo was wykoncza nerwowo .
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-05-18 14:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a tym brelu to ludzie się sami zwalniają nie wytrzymują napięcia . pozdrawiam ci co zostali .
zdjecie uzytkownika
krr - 2014-05-19 20:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak jest u kierowcow podobno jest ok i wporządku kierownictwo
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-07-03 17:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
serio jest taka stresująca atmosfera w Brelu? bo myślałam, żeby może spróbować się tam zaczepić na wakacje. jestem aktualnie w gastronomiku. powiedzcie, czy na wszystkich stanowiskach jest tak ciężko...
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-07-05 16:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak na karzdym stanowisku jest bardzo cienzko.
zdjecie uzytkownika
andi - 2014-07-13 14:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najbardziej ma przerąbane brygadzista a pomocnicy wala w konia laza jak zablokowani tylk odo domku szybko a robote maja w du***
zdjecie uzytkownika
maly - 2014-07-27 19:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak chcecie isc do tej pracy to tylko do Poraja bo myszkowa nie polecam wiadomo dlaczego
zdjecie uzytkownika
BOLO - 2014-08-23 15:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maly - 2014-07-27 19:54:52]:
Pracuje w Brelu w Poraju i powiem tak,ciesze sie ze mamy takiego kierownika,Witek to odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku,kiedyś myslałem inaczej o nim, teraz wiem ze sie mylilam
zdjecie uzytkownika
slawek_19 - 2014-08-25 16:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BOLO - 2014-08-23 15:36:08]:
no ja tesz akurat mieszkam w Poraju i jestem świeżo po maturze, ale nie dalem rady znalezc pracy nigdzie w okolicy, a nie chce wyjezdzac i wynajmowac jakiejs klitki w wiekszym miescie. Napisz Bolo czy jest szansa na robote u Was. Jestem silny i mogę robić przy chlebie, bo jestem gościem, który szybko sie uczy
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-08-26 17:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co styszalem to tak
zdjecie uzytkownika
gulaczek - 2014-09-08 17:49:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem po gastronomii i chciałbym zacząć moją kariere piekarską i myśle o brel sc właśnie. zatrudnioają tam poczatkujących do przyuczenia?dzięx jeśli odpiszecie
zdjecie uzytkownika
mig - 2014-09-29 10:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [BOLO - 2014-08-23 15:36:08]:
Nasz kierownik nie jest zly,ale zastanawiam się jak długo bedzie przymykal oczy na picie alkoholu,szczególnie na kajzerce,wiadomo u kogo
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-10-04 09:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zajmijcie się pracą a nie oczernianiem ludzi z firmy. Zapraszamy na kajzerke- daje wam tydzień. Ile pracujesz w tej firmie:koleżanko-kolego?


zdjecie uzytkownika
robol - 2014-10-04 12:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooo kurde zaś odezwali się nieroby a picie to jest życie zobaczcie jak wy łazicie z kawkami a na kajzerce i kolorach cze ba (usunięte przez administratora) jak byscie mieli tu robić nieroby to daje wam 2 dni i byście lazili do kierownika ze nie-dajecie rady bo tu niema czasu na kawę i popierdólke to nie-oczerniajcie tylko na siebie spójrzcie bo wy powini sicie robić za 1500zl bo 3 godz to łazicie jak pawian po zoo zapraszamy na kolory i kajzerkę to zobaczycie jak się pracuje do następnego hahahahah
zdjecie uzytkownika
piekarz - 2014-10-05 05:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bolo-jak długo pracujesz w Brelu,bo z tego co piszesz to jesteś stary wyjadacz.Pewnie już z rok pracujesz.:*) A co do"mig"śmieszny jesteś!!!
zdjecie uzytkownika
obcy - 2014-10-05 06:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BOLO - 2014-08-23 15:36:08]:
IBolo na początku piszesz w jako facet"myślałem"a kończysz jak kobieta"myliłam się".Nie wiesz jakiej jesteś płci???Porażka!!!!
zdjecie uzytkownika
wojt - 2014-10-05 15:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mig-Ty może zmień prace,może jakaś poradnia dla uzależnionych? Może tam sie sprawdzisz?
zdjecie uzytkownika
klik - 2014-10-09 20:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak jest u kierowcow?
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-10-17 21:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie odnośnie stanowiska wydawanie pieczywa-czy osoba bez doświadczenia da sobie tam radę bo słyszałem że jest ciężko i trzeba być odpornym na stres.....;-)
zdjecie uzytkownika
mily - 2014-10-22 19:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tym brelu w Myszkowie jak by było dobrze to by się ludzie sami nie zwalniali .pozdrawiam tych co zostali maja stalowe nerwy
zdjecie uzytkownika
wiking - 2014-10-27 16:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dużo dobrego o firmie słyszałem jeśli chodzi o pieniądze i traktowanie pracownika, a harować trzeba i ja to rozumiem. ważne tylko dla mnie jaką umowę bym dostał na poczatku. chętnie zatrudnię się na wydawaniu pieczywa lub jako kierowca bo prawko mam. wiecie pod jakiego maila napisać albo pod jaki telefon zadzwonić żeby coś więcej się dowiedzieć?
zdjecie uzytkownika
Rico - 2014-11-22 19:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak mają mechanicy bo teraz składałem papiery dokładnie we wtorek miał do mnie zadzwonić kierownik i nie dzwonił, po 2 dniach zadzwoniłem ja co w sprawie pracy jako mechanik powiedział że przyciśnie kierownika oddziału mechanicznego i zadzwoni,a dokładnie miał zadzwonić we czwartek i do dziś czekam na telefon.
Czy oni czasem w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie walą z tym zatrudnieniem dla mechaników
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brel S.C. Piekarnia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x