Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Brel S.C. Piekarnia

Pracowałeś w firmie Brel S.C. Piekarnia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
migo - 2016-03-04 13:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cyngot - 2016-03-04 11:32:20]:
Wlaśnie,ludzie wylewają swoje żale na forum,bo nie mają do KOGO iśc,jak mają problem,a osoba kompetentna do tego w tym czasie wysuchuje konfidentów ,donosicieli,zaklamanych ktorzy zamiast pracowac w tym czasie niszczą innych ludzi i to jest PRAWDA
zdjecie uzytkownika
mis - 2016-03-08 22:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziecinada z tymi kablarzami oj nie najlepiej to świadczy o Witku masakra ha
zdjecie uzytkownika
zgadzam sie - 2016-03-10 09:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czeba się brać za nich każdy gada na piekarni o dwóch czarnych koniach.
zdjecie uzytkownika
MIARA - 2016-03-13 09:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zgadzam sie - 2016-03-10 09:01:54]:
A JA do tego ''grona'' dołacze jedną pania z krojenia wiadomo o kogo CHODZI,I ZEBY było jasne to dodam ze ta osoba potrafiła ''umilić'' zycie nie tylko osobom z krojenia ale z innych zmian...powiem tak MY sie nie DAMY JEDNA OSOBA nie bedzie terroryzowac tyle osob,skoro kierownik nie umie z nią zrobić porzadku to zrobi to odpowiednia instytucja..miarka sie przebrała.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lew - 2016-03-13 09:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MIARA - 2016-03-13 09:33:22]:
Hej to czemu nie idziecie do szefa? proste zebrac sie i powiedziec jak sprawa wygląda.
zdjecie uzytkownika
Miara - 2016-03-13 10:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest nas sporo osób ,damy sobie rade ,
zdjecie uzytkownika
dziki - 2016-03-13 21:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chciałbym podjąć pracę jako kierowca ktoś mi opisze jakie są warunki i zarobki w Brelu?
zdjecie uzytkownika
fiakl - 2016-03-19 20:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no warunki to raczej dobrze, wiem, ze socjal mają na dobrym poziomie, ale jak to wygląda w praktyce jeśli chodzi o kase to chyba jest to do dogadania po prostu.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2016-03-20 10:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostatnia podwyżka była pięć lat temu zarejestrowany na minimum ta firma raczej tonie ale możesz próbować ok 100 zł dniówka i mniej zależy od trasy pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
alf - 2016-03-20 20:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kierowca - 2016-03-20 10:36:07]:
tonie??to banda Złodzieji i tyle uciekajaj od tej firmy,wypłaty nie ma do dzis to raz,200 godzin dajesz mu w prezencje a ONI smieja sie z tych białych niewolnikow i tyle i jeszcze zastraszaja ze sprawdza kamery,mam w tyłku jego kamery,,wszyscy wyzywaja pocichu ale nikt sie nieo odwarzy wprost powiedziec
zdjecie uzytkownika
saigon - 2016-03-21 14:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jest 200 godzin ale jeszcze nie którzy się nie nauczyli i zapierniczają jak kiedyś widać ze nawet za darmo by robili kasy niema ale debile SA co robią .
zdjecie uzytkownika
weder - 2016-03-21 21:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dalej warunki dla kierowców w Brel takie ciężkie czy coś sie poprawiło? początkowo firma miała całkiem fajną renomę ale jak się czyta wasze komentarze to się włos na głowie jeży ;/
zdjecie uzytkownika
SMUTNY - 2016-03-22 12:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To cała firma Brel to MY PRACOWNICY ktorzy pracujemy na na ten cały majątek,jestesmy na kazde zawołanie gotowi do pracy,taka prawda,i co mamy z tego???Nic,przykro to mówic ale taka prawda i dobrze wiemy ze to co jest teraz jest NIELEGALNE NIE JESTEŚMY ''bez mózgami'' więc do ceńcie nas w KONCU
zdjecie uzytkownika
mi - 2016-03-23 18:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Złodzieje, każą pracować 200 godzin i okradaja ludzi
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2016-03-24 10:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca 6 dni w tygodniu niektórzy 7 dni to jest nielegalne 6-dni x 10godz to jest 240.
zdjecie uzytkownika
zla - 2016-03-26 22:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy cały czas piszecie na tym forum ale jak by trzeba było odezwać sę do szefa to cisza masakra jakbyśmy wszyscy stanęli to by tak nie było a nie pisać na tym forum brednie
zdjecie uzytkownika
Miz - 2016-04-01 13:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wiesz co, niektórzy tak własnie mają, że nie są tak otwarci jak inni, faktycznie jest z nimi dość ciężko, gdy przychodzi co do czego, ale trzeba im wybaczyć
zdjecie uzytkownika
iii - 2016-04-04 09:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Miz - 2016-04-01 13:39:56]:
tak,ale teraz sie w końcu ,,obudzili,, i maja juz dosc tej niewolniczej pracy w brelu po 200 godzin,ludzie sie zaczynaja zwalniac bo sa wykonczeni,tyle kasy sa stratni od wrzesnia!!!!,ja tez odchodze bo mam komu dawac pieniadze,to co oni robia to jest BEZPRAWNE I ZADEN ICH ADWOKAD im nie pomorze to jest złodziejstwo i tyle
zdjecie uzytkownika
czarek - 2016-04-04 11:46:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekaw jestem jak to konkretnie ze stawkami w tej piekarni.. bo z tego co widzę, to głównie narzeka się na zbyt dużą liczbę godzin do wyrobienia. Może powinni kogoś dodatkowo zatrudnić
zdjecie uzytkownika
ksenia - 2016-04-07 11:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a my sie cieszymy usiala la la ...bo jednej z metra ciętej juz nie bedzie
zdjecie uzytkownika
sebo - 2016-04-14 10:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam powiecie mi jak wygląda praca za kierowce jaka kasa jak z urlopami
zdjecie uzytkownika
Iii - 2016-04-14 20:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak mają kierowcy.mysle ze dobrze. Bo maja mądrego kierownika dba o swoich pracownikow..ale ogolnie ta piekarnia to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] musisz wyrobic 200 godzin i prosic sie o swoja kase..
zdjecie uzytkownika
helenka - 2016-04-16 11:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupiłam dzisiaj ciasto napoleonka z tej cukierni w Biedronce. Tragedia to mało powiedziane, krem to sam utwardzony budyń a ciasto francuskie twarde nie do ugryzienia. Ale co najważniejsze, w tej piekarni składniki to sama chemia. Tych E więcej niż ustawa przewiduje margaryna, oleje wszystko szkodliwe. Myślę, że jeśli chodzi o napoleonkę, to nie mają o niej pojęcia. W innych ciastach to samo... szkoda... ale truć się nie zamierzam ! Inni nie długo również się zorientują.
zdjecie uzytkownika
Michał.W - 2016-04-19 15:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć jakie warunki na zapiekankach i kanapkach?
jakie godziny pracy i ile dni? jakie zarobki
zdjecie uzytkownika
wiola - 2016-04-20 17:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Michał.W - 2016-04-19 15:39:53]:
podobne jak u nas na piekarni czyli 200 godzin i wolne soboty a wypłata ta sama
zdjecie uzytkownika
jest prawda - 2016-04-23 11:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mazak ty myślisz ze gadasz wiktowi i odpierniczasz ludzi to tak wiem ze masz narkotyki to uważaj bo mamy rachunki do wyrownaia tak ze już niedługo spotka cie wiesz co to nie rozprowadzaj wiesz czego bo odpowiednia grupa przestępcza cie dopadnie jeszcze jedno jam masz coś do damasa i Adriana to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] im to powiec a nie obrabiasz im [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pajacu bo wy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na chlebie w porach nocnych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robicie a kasę bierzecie.
zdjecie uzytkownika
OOOOoooo - 2016-04-23 11:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najczęściej jest tak ze ci najbardziej podpierniczaja co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robią. A kierownicy jak by byli madrzy to by nie słuchali tych co podpierniczają tylko pogonili ich do roboty i wszyskich powinni traktować jednakowo czyli kierownik z pracownikiem powinniem trzymać sie na dystans takie moje zdanie!!!
zdjecie uzytkownika
Wydawka - 2016-04-23 16:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz racje zgadzam sie z wami.WItek sucha tego małego karakana co ludzi podpiernicza a sam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robi. W nocy spi a reszte przesiedzi o Kaszni na bojkach . Czemu tam banan nie lata z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko siedzi na chlebie? To jest fajny gosc z tego Zbyszka
zdjecie uzytkownika
I to boli - 2016-04-23 17:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Smutne jest tylko to ze ci ktorzy pracuja normalnie i sa na kazde zawołanie sa ciagle podpierniczani a kablarze sie smieja,,ale to tylko źle swiadczy o kierowniku bo gdyby mial swoje zdanie i nadawał sie na to stanowisko to niedał by sobie wejsc na glowe..i nie suchal tych donosicieli. To tez ludzie odchodza
zdjecie uzytkownika
siema - 2016-04-23 19:22:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jest prawda - 2016-04-23 11:18:36]:
zgadzam sie mazak jest fałszywy lata tam do nich tam cala ta trojka jest taka a co pawel robi? tez się śmieją z chłopaków z bułek ale to wy właśnie bolki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i to bo wam kasa sie nalezy bo tamci tylko sie śmieją a gorzki ma tyle odpadu nie Dolnik jak by w innej piekarni robił to by go [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo niema pojęcia .
zdjecie uzytkownika
oooo hey - 2016-04-23 21:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [siema - 2016-04-23 19:22:04]:
widzę ze w końcu prawda wychodzi ja napisze tak jak chodzi o pawelka to paleciakiem rozwalił już sporo maszyn i nie tylko a gorzki znęca się psychicznie nad Natalka tak ze konsekwencje benda bo jak gościu myśli ze wszystko mu można to zobaczy a i chłopaki przestańcie pic bo niedługo wam witek nie pomoże.
zdjecie uzytkownika
Kolor - 2016-04-23 22:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest nas troche wiecej widze!! Szkoda ze nie umiemy porozmawiac ale ja dołacze sie do tego grona. Szkoda mi tej gupiej blondynki bo on ja tylko wykorzystuje finansowo. To zwykly len i nieudacznik a przy tym pijak ktory pije co drugi dzien.. Dosc ludziom zycia umilił
I mowi ze ona jest psychiczna
zdjecie uzytkownika
Śmieszne - 2016-04-24 04:40:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda,że nie potrafisz powiedzieć im tego prosto w oczy... Kolego..!!!! Twoja postawa jest naprawdę żałosna-radzę,zastanowić się nad sobą.!!!!
zdjecie uzytkownika
????? - 2016-04-24 08:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Śmieszne - 2016-04-24 04:40:08]:
ty się zastanów nad sobą nierobie>
zdjecie uzytkownika
hey - 2016-04-24 08:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z tym co tu piszą robiłem niedawno ale się zwolniłem bo tak jest na chlebie śpią w nocy a kolory są traktowane jak dziady.a jak chodzi o pana pawla k to trzymajcie się od niego z daleka z kazdego sie smieje a niewidzi jaki on jest kończy robotę o 4 rano a wpisuje eis do 5 to jest w porządku dlatego juz tam nierobie nara.
zdjecie uzytkownika
Czarna - 2016-04-24 08:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje na kolorach. Chodzimy brudne jak kosmuchy to prawda. Ciagle mowiono ze przeciagamy godziny na sprzataniu.a co robia panowie z kajzerki. Wychodza wczesnie a wpisuja sie ze pracuja do 6 lub 5 Witek o tym nie wiem!! Moze szef sie o tym powinien dowiedziec co sie tu dzieje a picie to ci?? To jest zaklad???
zdjecie uzytkownika
XXXxxx - 2016-04-24 09:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech jedna madra osoba się za to weźmie pojdzie anonimowo zgłosi do szefa i się w końcu to wszystko skończy może. A może tam potrzebują kierownika z prawdziwego zdarzenia. bo po co taki kieronik wogóle jak pracownicy sobie robia co chce jest a jakby go nie bylo. Większość z was tutaj chyba to ludzie ktorzy pracują z tymi burakami i przez nich cierpią weźcie się wszyscy do kupy i idźxie na skargę i może im sie to ukruci bo tak to myślą że są niewiadomo kim. A że nawet Natalkę gnębią to ja jestem w wielkim szoku.
zdjecie uzytkownika
wydawka - 2016-04-24 09:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez się zwalniam nie mam zamiaru tu robić inni robią na wydawce a czesto pare chłopaków łazi na kajzerkę i nierozdane nic a ja nie bende robił na ich wypłatę a piecowy z kajzerki wiadomo kto taka blada piecze ze ja bym to odrzucil .
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-04-24 10:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ruszyła,, machina,, tylko szkoda ze znow na forum.ale ludzie maja dosc tej obłudy..kiedys to bylo nie dopomyslenia a teraz Witek czepia sie o byle co tych co nie lubi sama jestem tego przykladem ale jak jeszcze raz to zrobi to zadam mu tylko 2 pytania. I nie zawacham sie zadzwonic jak zobacze kogoś,, wypitego,, zobaczymy jak sie traktuje ludzi. Jeszcze troche bo nie ma kto juz mu pracowac...
zdjecie uzytkownika
wielki plus - 2016-04-24 11:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2016-04-24 10:47:45]:
bardzo dobrze ze ruszyła bo to jest nie dopomyslenia co sie dzieje ciekawe czy z rozwalone płytki paleciakiem i drzwi ktoś zapłaci i tez się nie zawaham zglosic to do szefa bo mnie tez niebiedzenie nikt traktować a niektórym wszystko można tak .
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-04-24 13:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weźcie się za nich i to ostro ktos musi to skonczyc raz na zawsze wy robicie a te gnoje biorą napewno wieksze pieniadze. To są cwaniaki jak niewiem co. a co do Natalki to się dziwie jej że tak długo daje radę sie tak traktować. Ktoś musi być silny i to skonczyć tak nie może być. Jak nikt sie nie odezwie będą czuli się bezkarni. za niedługo wyniszczą caly ten zakład. Was jest więcej więc macie nam nimi przewage musicie uzyc mocnych argumentów a szef napewno uwierzy. trzymam za was kciuki nie dajcie się.. !!!
zdjecie uzytkownika
Cc - 2016-04-24 18:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda mi tylko tej blondi.niech sie opamieta bo spadnie na dno z nim
zdjecie uzytkownika
mimi - 2016-04-25 09:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cc - 2016-04-24 18:34:31]:
To czyli ona sama się na takie traktowanie godzi?
zdjecie uzytkownika
o joj - 2016-04-26 19:40:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda bo to fajna madra dziewczyna
zdjecie uzytkownika
hm - 2016-05-04 12:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ktoś no to ta wasza koleżanka powinna coś z tym zrobić.
zdjecie uzytkownika
jooo - 2016-05-06 17:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może zmieńmy temat :)
zdjecie uzytkownika
Arecki - 2016-05-06 18:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jakbym był menagerem u Pana BRELA to rozgoniłbym towarzystwo Polczków i zatrudnił ludzi z Ukrainy. Nie cwaniakują, mają chęci do pracy, nie rozbjają pracujących zespołów itd. Ja widze same zalety bo szef wreszcie miałby pracowników a ludzie mają pracę !!! Pozdrawiam kadre BRELA
zdjecie uzytkownika
oli - 2016-05-06 18:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Arecki - 2016-05-06 18:08:51]:
Witam serdecznie. Rozmawiałem ostatnio ze znajomym na temat podjęcia ewentualnej współpracy w tym miejscu. Przestrzegał mnie , ale podkreślił , że odbiór tego miejsca to sprawa indywidualna Ja dalej stawiałbym jeszcze jednak na Polaków. Myślę , że to pewniejsze
zdjecie uzytkownika
Jowita - 2016-05-06 20:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Panie Arecki czy jak tam pan sie tam zwie powiem panu tak stara kadra Brela zasuwa 200 godzi i prosze mi wierzyc sa wykończeni ludzie narzekaj.. Choruja ale pracuja dalej bo maja kredyty. Rodziny itp.natomiast nowe osoby przychodza zobacza co jest i Odchodza!!!!. To my pracujemy jak Ukraincu w tak ciezkich warunkach ale moze powinni zatrudnic ukrajcow bo my jestesmy juz Wykonczeni
zdjecie uzytkownika
Jowita - 2016-05-06 20:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Panie Arecki czy jak tam pan sie tam zwie powiem panu tak stara kadra Brela zasuwa 200 godzi i prosze mi wierzyc sa wykończeni ludzie narzekaj.. Choruja ale pracuja dalej bo maja kredyty. Rodziny itp.natomiast nowe osoby przychodza zobacza co jest i Odchodza!!!!. To my pracujemy jak Ukraincu w tak ciezkich warunkach ale moze powinni zatrudnic ukrajcow bo my jestesmy juz Wykonczeni

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Brel S.C. Piekarnia!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brel S.C. Piekarnia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert