Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Brel S.C. Piekarnia

Pracowałeś w firmie Brel S.C. Piekarnia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-04-03 11:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jesteś kapusiem i tyle bo tylko kapusie zarabiają dobrze .
zdjecie uzytkownika
bąk - 2014-04-03 22:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos moze mi odpowiedziec jak jest u kierowcow
zdjecie uzytkownika
cccc - 2014-04-10 11:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem tyle czesto obserwuje zmiany (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pati - 2014-04-23 16:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora). Nie radze tam nikomu isc chociaz kasa na srodku jest nie zla(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-05-04 15:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tam jest więcej kierownikow niż pracowników .
zdjecie uzytkownika
maly - 2014-05-04 15:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie nie idzcie tam do tej pracy czyli do brela bo was wykoncza nerwowo .
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-05-18 14:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a tym brelu to ludzie się sami zwalniają nie wytrzymują napięcia . pozdrawiam ci co zostali .
zdjecie uzytkownika
krr - 2014-05-19 20:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest u kierowcow podobno jest ok i wporządku kierownictwo
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-07-03 17:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
serio jest taka stresująca atmosfera w Brelu? bo myślałam, żeby może spróbować się tam zaczepić na wakacje. jestem aktualnie w gastronomiku. powiedzcie, czy na wszystkich stanowiskach jest tak ciężko...
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-07-05 16:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak na karzdym stanowisku jest bardzo cienzko.
zdjecie uzytkownika
andi - 2014-07-13 14:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najbardziej ma przerąbane brygadzista a pomocnicy wala w konia laza jak zablokowani tylk odo domku szybko a robote maja w du***
zdjecie uzytkownika
maly - 2014-07-27 19:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak chcecie isc do tej pracy to tylko do Poraja bo myszkowa nie polecam wiadomo dlaczego
zdjecie uzytkownika
BOLO - 2014-08-23 15:36:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maly - 2014-07-27 19:54:52]:
Pracuje w Brelu w Poraju i powiem tak,ciesze sie ze mamy takiego kierownika,Witek to odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku,kiedyś myslałem inaczej o nim, teraz wiem ze sie mylilam
zdjecie uzytkownika
slawek_19 - 2014-08-25 16:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BOLO - 2014-08-23 15:36:08]:
no ja tesz akurat mieszkam w Poraju i jestem świeżo po maturze, ale nie dalem rady znalezc pracy nigdzie w okolicy, a nie chce wyjezdzac i wynajmowac jakiejs klitki w wiekszym miescie. Napisz Bolo czy jest szansa na robote u Was. Jestem silny i mogę robić przy chlebie, bo jestem gościem, który szybko sie uczy
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-08-26 17:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co styszalem to tak
zdjecie uzytkownika
gulaczek - 2014-09-08 17:49:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem po gastronomii i chciałbym zacząć moją kariere piekarską i myśle o brel sc właśnie. zatrudnioają tam poczatkujących do przyuczenia?dzięx jeśli odpiszecie
zdjecie uzytkownika
mig - 2014-09-29 10:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [BOLO - 2014-08-23 15:36:08]:
Nasz kierownik nie jest zly,ale zastanawiam się jak długo bedzie przymykal oczy na picie alkoholu,szczególnie na kajzerce,wiadomo u kogo
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-10-04 09:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zajmijcie się pracą a nie oczernianiem ludzi z firmy. Zapraszamy na kajzerke- daje wam tydzień. Ile pracujesz w tej firmie:koleżanko-kolego?


zdjecie uzytkownika
robol - 2014-10-04 12:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooo kurde zaś odezwali się nieroby a picie to jest życie zobaczcie jak wy łazicie z kawkami a na kajzerce i kolorach cze ba (usunięte przez administratora) jak byscie mieli tu robić nieroby to daje wam 2 dni i byście lazili do kierownika ze nie-dajecie rady bo tu niema czasu na kawę i popierdólke to nie-oczerniajcie tylko na siebie spójrzcie bo wy powini sicie robić za 1500zl bo 3 godz to łazicie jak pawian po zoo zapraszamy na kolory i kajzerkę to zobaczycie jak się pracuje do następnego hahahahah
zdjecie uzytkownika
piekarz - 2014-10-05 05:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bolo-jak długo pracujesz w Brelu,bo z tego co piszesz to jesteś stary wyjadacz.Pewnie już z rok pracujesz.:*) A co do"mig"śmieszny jesteś!!!
zdjecie uzytkownika
obcy - 2014-10-05 06:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BOLO - 2014-08-23 15:36:08]:
IBolo na początku piszesz w jako facet"myślałem"a kończysz jak kobieta"myliłam się".Nie wiesz jakiej jesteś płci???Porażka!!!!
zdjecie uzytkownika
wojt - 2014-10-05 15:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mig-Ty może zmień prace,może jakaś poradnia dla uzależnionych? Może tam sie sprawdzisz?
zdjecie uzytkownika
klik - 2014-10-09 20:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak jest u kierowcow?
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-10-17 21:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie odnośnie stanowiska wydawanie pieczywa-czy osoba bez doświadczenia da sobie tam radę bo słyszałem że jest ciężko i trzeba być odpornym na stres.....;-)
zdjecie uzytkownika
mily - 2014-10-22 19:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tym brelu w Myszkowie jak by było dobrze to by się ludzie sami nie zwalniali .pozdrawiam tych co zostali maja stalowe nerwy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brel S.C. Piekarnia
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x