Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Brel S.C. Piekarnia

Pracowałeś w firmie Brel S.C. Piekarnia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Qqq - 2015-08-19 11:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty analfabeto pisze się `mówią`a nie tak jak Ty `mowiom` wielce się wypowiadasz a podstaw pisowni nie znasz. Hahaha a co mają takim baranom mówić prosto w oczy jak oni i tak tego nie zrozumieją weź troszeczkę pomyśl jeśli w ogóle masz czym myśleć. Hahaha ci** to Ty pewnie masz na oczach.
zdjecie uzytkownika
kllllllllllll - 2015-08-19 12:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedziałes, odpowiedziałas sobie właśnie wy też jesteście baranami i dlatego w oczy nikt nie mówi idz szykowac sie do pracy bo krojenie chleba czeka buraki i nie ucz mnie pisowni ci.. na kaczych łapach
zdjecie uzytkownika
Qqq - 2015-08-19 12:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci** na kaczych łapach to raczej Ty jesteś a pisowni nie mam zamiaru Cię uczyć bo i tak by to nic nie dało jesteś na to zbyt tępy po prostu. A na żadne krojenie nie musze się szykować bo tam nie robię. A burakiem Ty jesteś i widać to po Twoich wypowiedziach bo wielce na forum się bronisz a ciekawe co byś w realu powiedział czy też byś był taki kozak.
zdjecie uzytkownika
kllllllllllll - 2015-08-19 12:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak w realu też ale po to jest forum to pisze przekonasz sie ze man rację real jaj najbardziej
zdjecie uzytkownika
kllllllllllll - 2015-08-19 13:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naucz mnie ortografii plisssss bo nic nie umiem
zdjecie uzytkownika
Qqq - 2015-08-19 13:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Idź do lustra, wygadaj się i wróć kiedy skończysz. I powiem Ci że w tym momencie jesteś żałosny i nie będę dalej z Tobą konwersować na tym forum.
zdjecie uzytkownika
krojenie - 2015-08-19 14:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te wasze wypowiedzi i dziwi mnie to jak bardzo interesujecje naszym dzialem. A pani Monika poradzi sobie .dajcie jej spokoj .pozdro dla Moni
zdjecie uzytkownika
dobry znajomy - 2015-08-19 22:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem z Kaminską jest ok osoba bardzo spoko dziewczyna nie można na jej temat nic powiedziec lubie ja jestnormalna szkoda ze co nie ktore osoby jej nie trawiom z tego co wiem to dużo osób ja lubi może ktoś się zemna nie zgadza to niech napisze ja ją lubilem i lubie :)
zdjecie uzytkownika
wydawka - 2015-08-19 22:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak popieramy lubimy ją nie wszyscy sie z tym zgadzają ale to ich problem pozdro dla mk od wydawki
zdjecie uzytkownika
kolerzanka - 2015-08-20 12:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z wami .Monika to bardzo sympatyczna a co najwazniejsze " normalna" dziewczyna pozrdro dla Moniki
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-08-21 21:48:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-08-13 16:41:37]:
tak zwykły kierowca już wyjdzie 3,700 to co dopiero jak my nd robimy swieta premie itd na zabkach 4tys. to norma
zdjecie uzytkownika
łysy - 2015-08-26 08:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam zarobki kierowców od poniedziałku do piątku 500-700 tygodniowo plus 100zł za niedziele nikt niema więcej panowie żabki 700 tygodniowo plus za niedziele 100zł
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-08-27 13:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [łysy - 2015-08-26 08:16:43]:
Pisze to w imieniu naszych pracownikow ,ktorzy boja sie o swoja przyszłosc,sa niepewni co dalej!!!!!My rozumiemy ze nasza firma ponosi koszty ,płaci podatki,ale to MY na to wszystko Pracujemy i zostalismy tak potraktowani?? NASZE zarobki i tak były niskie wszyscy o tym wiedza,i jeszcze teraz 200 godzin ??? to jest NIELEGALNE.....Wczesniej czy pózniej to sie zmieni bo ktoś nie wytrzyma i powiadomi odpowiedni URZAD,JA składam wypowiedzenie i niema MNIE w tym chorym kraju
zdjecie uzytkownika
hmm? - 2015-08-27 14:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robol - 2015-08-27 13:16:13]:
a co sie stalo
zdjecie uzytkownika
uuuuuuu - 2015-08-27 15:20:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak pracujesz w brelu to wiesz co sie stało:-/
zdjecie uzytkownika
lenka - 2015-08-27 17:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie da się ukryć kochani że ogólnie sytuacji piekarni nie jest w Polsce rewelacyjna także na waszym miejscu bym pracowała i nie narzekała, trzeba się cieszyć z tego co jest. tym bardziej że to nie jest duża piuekarnia a takie mniejsze zakłady trzeba szanować jako pracodawców, i ja chętnie bym u was pracę podjęła ale nie wiem czy jest szansa teraz
zdjecie uzytkownika
iiiiiiiii - 2015-08-27 23:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty wiesz o tej piekarni ? Jak tam nie pracujesz to sie nie wypowiadaj.
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-08-28 08:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyno nie wypowiadaj sie na temay ci obce .jak nie pracowalas nigdy w piekarni . A nasza piekarnia uwierz mi nie jest Mala
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-08-29 06:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jaki normalny kierowca przestan chyba podpierdalacze .......
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-29 23:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
hehehe - 2015-08-29 23:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam robaczki? Podobają wam się graficzki?
zdjecie uzytkownika
ikik - 2015-08-29 23:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sa zarabiste.zrobili ludzi iNiewolnikow.ale narod Polski zawsze byl ciemny .nie ma zgrania w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale zobaczymy jak ludzie bedom padac jak kawki a karetki podjerzdzac
zdjecie uzytkownika
vvvv - 2015-08-30 17:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ikik - 2015-08-29 23:41:36]:
to są grafiki????To nie stało koło grafiku,kupa bzdur ,krew mnie zalewa jak mysle o tym miesiacu.Chciałbym zeby tak wszystko raz sie '' ZAWALIŁIO'' A TOWAR NIE WYJECHAŁ !!!!Powinni zapłacic takie KARY.to sie nazywa WYZYSK
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-08-30 23:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no grafiki są super średnia godzin na kolorach 240 miało być 200 , proponuje l4 miech i szukać pracy,ja na pewno tak zrobię na razie,szkoda bo fajnie się pracowało dało się coś załatwić jak miałeś wolne a teraz lipa
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-31 13:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
ON - 2015-08-31 13:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iiiiiiiii - 2015-08-27 23:15:48]:
trzeba plakac a nie cieszyc sie.
zdjecie uzytkownika
vvv - 2015-08-31 13:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie bylyscie wczesniej?? Nikt geby nie otworzyl tylko przytakiwaliscie Witkowi a on dba o swoj tylek ..ale to i tak im nie wyjdzie .. Nadszedl czas zadzwonic i powiadomic Kogo Trzeba
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brel S.C. Piekarnia

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Brel S.C. Piekarnia?
Zadaj pytanie
alert