Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Brel S.C. Piekarnia

Pracowałeś w firmie Brel S.C. Piekarnia i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nghj - 2015-02-23 14:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tyle w tym prawdy co nic
zdjecie uzytkownika
tyi - 2015-02-23 14:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widac ze nikt na budowie nie (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-02-23 14:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz rozwinąć swoją myśl-:-/
zdjecie uzytkownika
ZNUDZONY - 2015-02-23 21:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Załóżcie sobie portal DEBILE.PL i oczerniajcie się ile wlezie. DZIECINADA. Psujecie dobre imię firmy, bo jesteście tylko anonimowymi analfabetami... POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
ZNUDZONY - 2015-02-23 21:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZNUDZONY - 2015-02-23 21:04:30]:
Osoby, które maja chęć do tego, ażeby pracować, zarobić w miarę przyzwoite pieniądze zapraszamy do nas. Jak widać po forum, wielu osobom praca nie odpowiada, tak ze chętnie odstąpią swoje stanowiska. Podania proszę składać do pana Witka w oddziale w Poraju. CZEKAMY
zdjecie uzytkownika
obala - 2015-02-24 13:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szczery - 2015-02-17 14:21:24]:
mimo wszystko dziękuje za odpowiedz...Z
zdjecie uzytkownika
glo - 2015-02-24 13:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzi co sie z wami dzieje,opanujcie sie,wstyd przed naszym Szefem
zdjecie uzytkownika
mocny nocny - 2015-02-24 19:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od zawsze wiadomo było ze wiocha na wydawcę pracuje i tyle... ludzie to czytają i się z was smieją jak można robic z siebie takich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie pasuje wam praca to idzcie do łopaty robic. Połowe dniówki przy szafce stoicie i jeszcze narzekacie. SZKODA ZE TO NIE STARA EKIPA Z WYDAWKI WCZESNIEJ TAKICH RZECZY NIE BYŁO
zdjecie uzytkownika
damas wujaszek - 2015-03-06 16:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jaja pracować pracować a dziś na nockę i ben de pracował ale jaja
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2015-03-21 16:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest praca bardzo stresujaca a kabli w niej nie brakuje ,poz tych co zostali
zdjecie uzytkownika
xcyy - 2015-04-28 13:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj oj ale wesoło u nas w naszej piekarni mozna sie ''Zabawiac'' kazdy robi to na co ma ochote,
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-04-29 15:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xcyy - 2015-04-28 13:50:33]:
Widze ze ktos mysli podobnie,jeszcze tak nie było,ALE skoro to nie przeszkadza naszemu kierownikowi to o czym gadka
zdjecie uzytkownika
Wesoła - 2015-05-28 10:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ja polecam prace w naszej firmie,jezeli ktos naprawde chce pracowac ,mamy dobrego i madrego KIEROWNIKA , ktory słuzy pomocom zawsze ,tylko ludzie nie potrafia GO docenic,
zdjecie uzytkownika
Znudzony - 2015-06-18 11:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ten portal - chyba ze za dużo czasu masz w robocie...
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-06-22 20:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz pytanie, czy te wypowiedzi, które tak chwala kierownika, są autorstwa normalnych pracowników, czy może jednak lizusów lub tworzy je sama zainteresowana osoba. Może byłby ktoś na tyle uprzejmy, że napisałbym jak to naprawdę jest z tym kierownikiem, najlepiej z argumentami i przykładami sytuacji, by było jak się do tego odnieść.
zdjecie uzytkownika
ZNUDZONY - 2015-06-25 15:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego, ta strona służy praniu brudów - wypisywane tu opinie często mijają sie z prawda a ty bardziej nie licz, ze ktoś Ci życzliwie odpowie - zreszta - w pracy jest tak samo. A co do kierownika - zatrudnisz sie to sie dowiesz - jednych lubi, innych nie - zależy do której grupy sie zakwalifikujesz ( oby do tej pierwszej - w innym przypadku co bys nie robił i tak bedziesz ten zły ) :) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
krokodyl - 2015-06-26 09:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypisywane tu opinie mijają się z prawdą???
zdjecie uzytkownika
krokodyl - 2015-06-26 09:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To już wiemy kim jest pan Znudzony- przedstawiciel-obrońca wydawki. Dobry nick Znudzony- nudzi wam się w pracy dlatego tak sobie urozmaicacie nudne godziny w pracy. :-P
zdjecie uzytkownika
ZNUDZINY - 2015-06-26 12:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brakiem zajęcia - raczej nie - ale oczernianiem sie, snuciem teorii spiskowych i wchodzenie w cudze zycie brudnymi buciorami - TAK. Czy nie można przyjsc do pracy, zrobic co sie ma zrobic i wyjść? A tu klimacik - "on z nim nie gada to ja tez nie bede" i t.p. Taki klimat jest idealny - ale w przedszkolu - a nawet tam dzieci tego oduczaja.
zdjecie uzytkownika
ZNUDZONY - 2015-06-27 09:44:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zreszta, nie ważne kto pisze - tylko co. Jak by każdy sie zajął swoją robota i pilnował swojej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to by wszystkim łatwiej sie pracowało i żyło - przemyślimy to razem i wyciągnijmy jakieś sensowne wnioski. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
krokodyl - 2015-06-27 16:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak? To dlaczego nie zajmujecie się w pracy pracą tylko "rozrywkami"? Lepiej już nic nie pisz i nie denerwuj mnie bo napisze więcej a tego to nie chcecie
zdjecie uzytkownika
ZNUDZONY - 2015-06-28 00:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedz lepiej , co Cie boli. Na wydawcę Cie nie chcieli bo ciagle o niej piszesz? Spytaj kierownika - moze Cie przeniesie.
zdjecie uzytkownika
krokodyl - 2015-06-28 13:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, chciałbym pracować na wydawce.
zdjecie uzytkownika
ZNUDZONY - 2015-06-28 15:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To idź do pana Kierownika i poproś o przeniesienie a nie wylewaj swoich żali na publicznym forum. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Mysz - 2015-06-29 18:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZNUDZONY - 2015-06-28 00:29:27]:
Człowieku,Wam na tej wydawce całkowicie odbiło,wy pracujecie,nie rozśmieszaj Mnie bo krew mnie zalewa,,spacery na parking na 20 minut ,wyjazdy na ORLEN picie palenie iiii reszte przemilcze bo cały zakład wie jak wygladacie ,agresia.PYTAM po co te kamery sa i za co wam Płaca
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Brel S.C. Piekarnia

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Brel S.C. Piekarnia?
Zadaj pytanie
alert