brak logo

Mikrofilm-Center Digital-Center

Złotniki

Opinie o Mikrofilm-Center Digital-Center

ja 2012-03-12 21:21:19
praca nierozwijająca i niestety mało płatna. Raczej nie polecam.
anonim 2012-12-03 20:24:33
Pracował dla tej firmy i stwierdzam że są to [usunięte przez admina]. Mało płacą, zastraszają, i zapomnij o ubezpieczeniu zdrowotnym. Wymagania mają wygórowane, szef pięknie czaruje na początek aby rekrutować.
1
gall 2012-12-28 12:53:30
a mógłbyś anonim podac więcej szczegółów? w jakim mieście pracowałeś, czym się zajmowałeś? Jeśli nie płacili Ci składek to dlaczego nie zgłosisz tego do PIP ?
Mirek Nowogrodzki 2013-02-14 16:48:46
OD 01.04.2013 rusza nowa strona internetowa--- opinie o pracownikach.
JEST w tej chwili uzgadniana z Ministerstwem Pracy.
anna c. 2013-04-26 20:30:14
Bzdury wypisujecie.Miałam okazję być przez jakiś krótki okres w tej firmie,nie zauważyłam by ktoś chciał mnie oszukać.Praca nie jest nudna,ciekawa dla osoby która choć trochę interesuję się historią.Jeśli ktoś woli machać tasakiem na stoisku mięsnym to już jego sprawa.
onaa 2013-06-24 23:38:47
nie no bez przesady. Pracowałam w tej firmie i nigdy mnie nie oszukano. Jednak swoją drogą dbają tam tylko o pracowników z rodziny, reszta się nie liczy. Słaba płaca, mało ambitne obowiązki. Generalnie nie polecam
diana 2013-08-15 23:24:33
To czy tam pracujesz w duzej mierze zależy od humoru kierownictwa.Też mialam obiecywane gruszki na wierzbie,co do czego przyszło nie było tak kolorowo.Czy praca jest aż tak ciekawa?no nie wiem raczej monotonna i nudna.
brawo 2013-08-28 10:40:25
brawo dla odważnych!
ktoś w końcu napisał parę słów gorzkiej prawdy
mam nadzieję że zarząd zobaczy i zmieni nastawienie do obecnych pracowników
pracuję 4 lata! ale lekko nie ma.
mam nadzieję że będzie lepiej
pozdrawiam
maria luiza 2013-08-29 09:36:21
4 lata..jak ci tak źle to po co tam pracujesz?Na twoje miejsce jest tysiąc innych osób.Odejdź i ustąp tym,ktorzy szanują prace oraz swoich przełożonych a Ty poszukaj pracy w miejscu,które będzie po Twojej myśli.
była 2013-09-03 17:43:36
hehe właśnie po wypowiedzi Maria Luiza widać jak zarząd się przejmuje pracownikami :)
onaa 2013-09-16 15:25:33
Ja nie nazwałabym tego obrabianiem tyłka tylko swobodą wypowiedzi. W dodatku nie ma w powyższych wpisach nic niezgodnego z rzeczywistością. W tym wypadku to pracodawca nie szanuje pracowników.
Jola 2013-12-07 15:42:32
Teraz nigdzie nie jet różowo.Wszędzie ucinają pensje i wystawiają umowy o dzieło.Jak ktoś ma umowe o pracę nie powinien marudzić bo w innej firmie mozę jej zwyczajnie nie mieć.
tutaj... 2013-12-11 12:22:04
tutaj się akurat nie zgodzę. Po odejściu z digital, trafiłam na pracę idealną. W tym samym mieście, na tym samym stanowisku, tyle że lepiej płatną i rozwojową. Więc nie można powiedzieć że nigdzie nie jest różowo. Fakt faktem że sytuacje tutaj przedstawione są "wyrywkowe" i mimo ze miały miejsce raczej nie jest to w firmie regułą. Poza tym od "moich czasów" (pracowałam ok 1,5-2 lata temu) mogło się coś zmienić. Choć jak patrzę na stronę internetową firmy, która "stanęła w miejscu" mam pewne wątpliwości....
ciekawa 2013-12-27 20:01:48
no wlasnie. co z digital? ta firma funkcjonuje jeszcze w ogole?? strona umarła. Ostatnia aktualizacja w 2012...
izka 2014-01-02 14:04:36
a co może być rozwojowego w skanowaniu?firma specjalizuje sie w tej branży jak kilka innych i w każdej musisz robić to samo.Na awans nie ma co liczyć,na podwyżkę równiez wątpliwe.Praca ciężka nie jest a nawet bezstresowa i przyjemna,fakt że czasem nudna.Ale w każdej pracy wkradnie sie rutyna po czasie.
1
o 2014-04-24 23:44:57
strona www nie istnieje
magda 2014-05-17 14:53:27
czy ta firma wgóle jeszcze istnieje??ma ktoś jakies informacje?
kaja 2015-02-17 18:26:16
no to sprawdzcie w krsie czy forma jest czy nie, nic prostrzego. Z koleji jakby faktycznie nie istaniała to by chyba wydali jakieś oficjalne oświaczenie w tej sprawie, no nie? a czy coś jest, znaleźliście czy nie za bardzo? czekam też na Wasze komentarze, ponieważ nie chce się tez pakować w coś teraz.
a po co ? 2015-02-24 13:52:35
firma istnieje. ale to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zero mozliwosci rozwoju. coraz to wiecej obowiazkow za psi pieniadz. zero wlasnego miesca - narzedzia do pracy praktycznie rzadne. no chyba, ze wyslesz ponad x maili do pana x aby cos z tym zrobil. umowa na czas nieokreslony ? :) chyba w snach. popracujesz 3 mc. potem rok i do nastepnej firmy corki i tak w koleczko :) zycze powodzenia tym co tam pojda i wytrzymaja. podrzucanie swin na kazdym kroku. kazdy ma gumowe uchu i trzeba uwazac na to co sie robi i mowi. na poczatku kazdy przyjazny i mily, potem kazdy patrzy jak by Cie tu zaladowac na mine.
Skrzypczak 2015-05-09 20:17:09
Jak komuś nie pasuje to wynocha... Firma jest świetna i przynajmniej ja zarabiam 10k miesięcznie.
Jak ciężko będziecie pracować i wykonywać polecenia to będziecie mieli taie szanse jak ja.
Skrzypczak 2015-05-20 08:51:14
Muszę sprostować powyższe nieprawdziwe informacje, zarabiam 70k miesięcznie. Nie bolą mnie plecy, mam dużo markowych dezodorantów i w przeciwieństwie do niektórych umiem dobrze grać na perkusji.
1
pracuje w lepszym miejscu 2015-06-18 16:52:13
A jakie możesz mieć możliwości rozwoju ? Wyślą Cie na szkolenie do Austrii albo Niemiec i tyle. A co z resztą ? Słyszeć i obiecywać to można dużo. ZERO KURSÓW I SZKOLEŃ ! Przyjeżdża nowy sprzęt - no to tu masz tototototot a dalej tak samo...15 minut. Latasz jak głupi ze skanerem formatu A0 z jednego miejsca na drugie. To cud, że ten skaner działa i ludzie są ślepi i przymykają oko na to jakiej jakości są skany. Jeśli skan wychodzi źle to wmawianie klientowi, że tak już jest i koniec - sprzęt o wartości dobrej klasy samochodu !! :)
pracuje w lepszym miejscu 2015-07-01 19:41:53
Ale ty myslisz, ze cie wysylaja co tydzien/miesiac ? Przez tyle lat jak tam pracowalem pojechalem raz. I to dlatego bo zostal kupiony sprzet i trzeba bylo sie nauczyc a ktos musial jechac. Moze i teraz zlapales Pana Boga za piety - ale poczekaj...popracujesz, zobaczysz jak jest. Ktos predzej czy pozniej strzli na Ciebie z ucha, podlozy Ci swinie i tyle bedziesz miec. Co do pensji nie mozna powiedziec, zawsze na czas ale to tylko to. Powodzenia i wytrwalosci.
a po 2015-12-19 23:05:59
skrzypczak ty zado lizie.... klamco...za samochod sluzbowy bys sprzedal matke. do momentu " awansu " byles normalnym gosciem - teraz co ? brales z polykiem czy bez ? dno.dno.dno.
@ liszka - ty serio ? Jaki wyjazd za granice do pracy ? czlowieku pracujesz w polsce, a na prace za granice nie masz co w tej firmie liczyc, wysla cie jak wielkiemu panu CH sie zawidzi cie wyslac bo dla niego to zaszczyt pojechac. Joker - wiecznie ten szyderczy usmieszek, nawet jak by mial ci sprzedac chlam jakim jest ten jego qidenus.
Xmen 2016-03-23 14:03:15
Uwaga znów robia rekrutacje Co 3 miesiace zatrudniaja i zwalniają. Na poczatku obiecuja 3 miesiace super fajnie a pozniej narazie.
Praca dla glupich malpek skan skan i jeszceze raz skan.
del. 2016-03-29 10:18:17
Fikcyjny Xmen jako prawdziwy Pawian, pracy zapewne dostać nie mógł lub wykonać nie potrafił.
Neo 2016-03-30 23:33:18
Nikt nie pisze o stawkach, ile obecnie sie zarabia na stanowisku skanerzysty?
1
Anthares 2016-04-22 22:33:59
Czy Ty masz świadomość jak wygląda wspomniana przydatność dla tej firmy?
Wygląda tak, że jeśli łykasz wszystkie obiecanki o podwyżkach, premiach (bonusach jak to sam Prezes, założyciel A. Ch. ma w zwyczaju określać) i o gruszkach na wierzbie to wtedy jesteś przydatny. Czyli łatwowierny frajer, któremu można wcisnąć każdy kit. Jeśli natomiast wyrazisz swoje zdanie na ogólnym forum a co ciekawe tylko wewnątrz oddziału w którym pracujesz to dziwnym trafem jesteś na odstrzale.
Najciekawsze jest to, że wyrażając swoje zdanie w zamkniętym gronie jednego oddziału, "naczelne dowództwo" w magiczny sposób wie o tym wszystko. I nie jest to donosicielstwo ze strony współpracowników tylko sprytnie wdrożona procedura w firmie. Kto tam pracował ten wie o czym mowa.
Truskawka 2016-09-26 09:57:49
Miałem/am okazje pracować i Bogu dziękuje, że już nie pracuje. Wszawe grosze, a wymagania jakby co najmniej 4 klocki się wyciągało. Dzisiaj skanujesz, jutro sprzątasz, a pojutrze może marketing, bo akurat nikogo nie ma? Może sprzedaż? Nigdy nie wiesz kim będziesz kolejnego dnia. ;) Zarząd w głównej mierze skupia się na "oszczędzaniu" nie tylko mam tu na myśli wynagrodzenia. Brak rozwoju, zero podwyżek, brak jakiejkolwiek motywacji. I trzeba łączyć się w bólu z szefostwem za każdym razem kiedy firma przegra przetarg na nowy projekt. ;) Podsłuchy to norma więc zanim cokolwiek powiesz lepiej zapchaj się dobrym cukierkiem, bo prawdopodobnie Twoja wypowiedź pojawi się na łamach samego NewsWeeka. W firmie doceniane są tzw. "lizidupy" pożal się kierownicy, którzy za dwie stówki więcej sprzedali by własne rodziny. Myśle, że nie znajdzie się ani jeden zwykły pracownik digitala, który mógłby coś pozytywnego na temat tej firmy napisać. Jeżeli ktoś takowe opinie wygłasza z pewnością jest to kolejny wazeliniarz na stanowisku kierowniczym, który nie zarabia najniższej krajowej tylko zdecydowanie wiecej. Generalnie radze omijać szerokim łukiem.
2
neonówka 2016-10-07 12:25:29
O firmie Digital center można napisać głównie tyle:
- okropna nie zdrowa atmosfera w pracy
- Nietaktowne szefostwo, wprowadzające napięta atmosferę i okazujące brak profesjonalizmu
Stanowczo nie polecam...
wee 2016-10-07 21:16:02
a co konkretnie przyjacielu ci nie odpowiada w tej atmosferze czy możesz doprecyzować? nie rozumiem też powiem szczerze za bardzo jak niby szefostwo może negatywnie na nią wpływać, chętnie posłucham twojej opowieści
Zostaw swoją opinię o Mikrofilm-Center Digital-Center - Złotniki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mikrofilm-Center Digital-Center