brak logo

Alibaba Restauracja Tomasz Chrzan

Brzozów

Opinie o Alibaba Restauracja Tomasz Chrzan

Levis 2011-02-21 14:42:14
Wspaniała restauracja,pycha pizza,pierogi mniam mniam.
Piotr 2012-07-28 11:02:22
Jedzenie ok. ale jeśli chodzi o obsługę [usunięte przez moderatora] wiec oceniam slabu za długie czekanie.
Tomo 2013-02-20 10:29:08
Wreszcię teraz zatrudnili świetną kelnerke-ta blondyna umie podejść do klienta, jest zawsze miła i uśmiechnięta-nie to co reszta.....
Kamillo 2013-02-20 11:48:25
Mi podobają się dwie kelnerki [usunięte przez moderatora] dobre jedzenie ,szybko i szef jest ok,dostałem karte stałego klienta;)
Lucia 2013-02-20 11:54:33
kolego Tomo muszę Cię zmartwić bo się zwolniłam i od wczoraj już tam nie pracuje... ale napewno będą inne fajne dziewczyny :)
cris 2013-02-20 16:05:12
ale się tu goroco zrobilo...ja czesto jestem w alibabie i jesli chodzi o kelnerki wszystkie są ok [usunięte przez moderatora] szef tez ok jako do klienta...jedzenie w sumie ok..czasem teroche zimne frytki ale ogolnie ok ;)
sylwia 2013-02-20 16:08:43
Wydaje mi się ze ta strona jest do wystawiania opinie na temat jedzenia restauracji itd a nie wzajemnego obsmarowywania kelnerek !!!
Kamillo 2013-02-20 17:38:26
[usunięte przez moderatora] alibaba jest ok ,i tak bede tam chodził kto by nie pracował
Paweł 2013-05-27 14:44:02
witam,jesli chodzi o jedzenie ,było dobre do czasu ,byłem wczoraj i musze to napisac,miałem włosa i to tak długiego że te kelnerki to powinny nosic czepki,zgłosze oczywiscie sprawe odpowiednim paniom z sanepidu,po drugi kelnerka nie powinna chodzic w ubraniu w którym przyszła do pracy i chodzi na codzien,po trzecie kultura osobista i zachowanie tych kobiet na barze pozostawia wiele do myślenia ,jedna rozmawia przez telefon,druga pali cygary po drzwiami i za chwilke robi jedzenie ,zraziłem się przez ten weekend do alibaby,gorąco pozdrawim Beate ,jako jedyna dba jeszcze o dobrą renome tej firmy,miedzy innymi chodzi Mi o firmowe ubranie,dziekuje za uwage i nie polecam
misiek 2013-07-09 18:08:21
[usunięte przez moderatora] , a zapiekanki gorsze niż z Biedronki zimne a czasami nawet zamarznięte w środku, jedzenie OK, lokal OK, ale [usunięte przez moderatora] przestałem tam chodzić
Michael 2013-07-09 18:34:21
[usunięte przez moderatora] z tego co Mi wiadomo w alibabie kelnerki maja ciagły podglad szefa i nie moga uzywac telefonu w pracy,wiem bo pracowałem ,Misiu
misiek 2013-07-10 06:43:26
Michael - 2013-07-09 18:34:21

co z podglądu ślepy nie jestem i widze że firmowy odbierał kucharz i napisałem że tam już nie chodzę i nie jestem zorientowany w zmianach kelnerek
lilka 2014-05-15 23:46:17
ogólnie wszystko bardzo dobrze ,umowa o pracę zarobki ok tak jak wszędzie , szef ok starzy pracownicy trochę zakłamani opowiadają zle o firmie i zniechęcają nowych ale kto chce pracować to będzie pracować
juras 2014-05-15 23:56:13
Dokładnie tak jak piszesz starzy pracownicy opowiadają głupoty bo chyba boją się o swoją (usunięte przez administratora) Mój kolega pracował tam parę miesięcy i mówił że jest ok. Czasami długo trzeba czekać na dostawę do domu.
nina 2014-05-19 21:05:42
praca ok , pomimo ze ludzie opowiadaja o tej firmie rozne rzeczy to musze przyznac ze praca mi sie podobala i nie zgodze sie z ta opinia. szef tez spoko pieniadze sa normalnie wyplacane i nie ma zadnych przekretow ciesze sie ze moglam tam pracowac i nabyc nowych doswiadczen, ale tak jak wczesniej wspomniano to prawda ze starsi pracownicy zniechecaja nie wiem czemu ;/
saa 2014-07-05 21:14:16
pieniądze zawsze wypłaca w odpowiednim czasie o to sie nie ma co martwic akurat.
MINI 2014-07-12 11:24:34
na 10 zl/h nie masz co liczyc tyle powiem ;D
dostawca 2013 2014-07-23 20:58:33
Michau nie masz co liczyc na 10 zl pracowalem tam 4 miesiace za 4 zl na godzine a mialem obiecane 9 zl nie polecam tego pracodawcy bo to szuszt i kanciarz
m 2015-01-27 17:50:55
Zamówiłem sobie Kebaba na frytkach wszystko ładnie wyglądało zabrałem się do zjedzenia tej potrawy i okazało się ze za miast kababa na frytkach dostałem chrust na frytkach naprawdę mięso suche spalone a dziewczyny nie miał kto przypilnować był ruch ok ale nie znaczy ze szypo to spa licz płace wymagam powiedziałem o tym Kasjerce aby wzięła zamówienie ok wzięła i na tym się skończyło aby się zapytacz czy zrobi-cz następne czy od dacz panu pieniądze tego nie zapytało siedziałem i tylko czekałem aby sie szef zjawił tego lokalu a tak na marginesie miałem ochotę tym zucicz za ladę ale nie jestem taki jak ta nowa BLONDYNECZKA aby po dacz inaczej zucić klientowi takie jedzenie takie jedzenie zwracajcie uwagę na takie sprawy .
nieznajomy 2015-03-01 16:42:39
Witam. Uważam, że to dobra restauracja. Ceny sa dobre, pizze fenomelanie.. a najlepsze jednak suflaki i kebaby :) Brunetka, która pracuje w weekendy bardzo fajna. Ogólnie bardzo polecam :) Pozdrawiam
1
gabaj 2016-05-11 17:25:55
W przypadku takich restauracji napiwki to chyba 60 % wynagrodzenia
Zostaw swoją opinię o Alibaba Restauracja Tomasz Chrzan - Brzozów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alibaba Restauracja Tomasz Chrzan