brak logo

Nordfish-Foodmark Sp. z o.o.

Charzyno

Opinie o Nordfish-Foodmark Sp. z o.o.

rolex 2014-03-13 19:34:25
(usunięte przez administratora) co wy chcecie od biura ,nie umicie szanować szanować samich siebie to co wy w życiu osiągniecie (usunięte przez administratora)
1
MERCEDES 2014-03-13 19:43:33
ZAROBKI MACIE PO 3.000 ZŁ I PŁACZECIE JAK BYŚCIE MNIELI ZAROBIONE (usunięte przez administratora)1.300 ZŁ (usunięte przez administratora)
sprawiedliwy 2014-03-13 22:00:33
3.000 zl ALE NA 3 MIESIĄCE TO SIE ZGADZA I CHYBA NIKT NIE ZAPRZECZY
1
0506 2014-03-20 21:04:20
Chyba już nie wrócą czasy jak kierowniczką była pani (usunięte przez administratora) , TE CZASY JUŻ CHYBA NIGDY NIE WRÓCĄ :(
bezstronny 2014-03-21 09:43:02
masz racje chyba nie wroca teraz(usunięte przez administratora)
matrix 2014-03-22 07:31:02
proponuje zwolnić dwie brygadzistki (wszyscy wiedzą które ) (usunięte przez administratora)
puszysta 2014-03-26 13:40:24
zwalona firma nie da sie opisac nie polecam żal mi ich ... ide cos zjjeść bo się wkurzyłam.
admin 2014-03-26 20:20:58
Panie (usunięte przez administratora)jak tam joging ?? z rana przed praca w Nordfishu ;]
puszysta 2014-03-27 08:04:42
ta firma jest do dup* no włłłaśnie ta firma jest jak rozpuszczony tłuszczyk świni. ide coś zjeść bo sięwkurzyłlamm oooo wiem możę rybkę z nordfisha :)
gość 2014-04-14 14:42:55
O czym Ty piszesz dziewczyno????(usunięte przez administratora)no, chyba,że jest w firmie jedną z brygadzistek, dlatego ma tak dobrze
juz tam bylam 2014-08-15 09:16:32
jezeli odpowiada ci terror znecanie psychiczne mobbing to sie zatrudnij a zarobki najnizsza krajowa no chyba ze pociagniesz wszystkie soboty i ze dwie niedziele to okolo 2000 wezmiesz nie bedziesz mogl nic zaplanowac nawet wizyty lekarskiej bo grafik jest zmieniany ze 2 razy w tygodniu tylko nie waz sie odzywac bo nie bedziesz mial zycia chlopaki odchodza czekawe dlaczego?kobiety te madrzejsze tez
juz tam bylam 2014-08-28 10:16:27
tymczasowo?jak chcesz i jak wytrzymasz jeden chlopak przyjal sie popracowal 3 dni i w trakcie pracy przebral sie i poszedl do domu .Oczyms to swiadczy prawda wyzywanie sie i wyzwiska to codziennosc a brygadzistki nie lubia nowych wrecz glosno o tym mowia i tak samo traktuja a kierownictwo nie reaguje .Asproboj cos powiedziec nie masz zycia pozdrawiam
1
juz tam bylam 2014-08-28 10:17:10
tymczasowo?jak chcesz i jak wytrzymasz jeden chlopak przyjal sie popracowal 3 dni i w trakcie pracy przebral sie i poszedl do domu .Oczyms to swiadczy prawda wyzywanie sie i wyzwiska to codziennosc a brygadzistki nie lubia nowych wrecz glosno o tym mowia i tak samo traktuja a kierownictwo nie reaguje .Asproboj cos powiedziec nie masz zycia pozdrawiam
Kaziu 2014-09-15 12:15:00
Panie brygadzistki są ok tylko kobiety które pracują dłużej nie szanują innych nowych pracowników poniżają prowokują po za plecami pań bygadzistek .... kierownik także nie przejmuje się tym wszystkim sasm osobiście zgłaszałem kirownikowi jak one sie zachowują ale kirownik ma to gdzieś sam powiedział ze prędzej uwierzy kilku kobietą ( a potrafią się zmówić i nękać człowieka szczegulnie te stare) niż jednemu nowemu także nikt z nimi nie wygra mo im zdaniem kierownik ma pensyjke dobrrą i tylko to się liczy
1
ohh 2014-10-01 02:07:20
Radze ci nie iść do tego zakladu to gorzej jak Oświęcim Hitler chyba nie byl taki do ludzi jak dwie zielone żabki brygadzistki jedna ze swidwina druga ze slawoborza one tylko uwarzaja wybrane osoby dla siebie jak ktoś im sie nie spodoba to jeżdżą po Tobie jak po szmacie nic szacunku a ile donosicieli tam jest w oczy pieknie gadają a po za oczy wszystko donoszą co sie gada do brygadzistek trzeba uważać na te babska bie polecam tej firmy
1
sprawiedliwy 2014-10-04 22:35:18
masakra jak niektorzy moga tam pracowac po kilka lat albo to juz jedna mafia albo tak kobiety zeszmacone ze przyzwyczaily sie do panujacych stosunkow albo za stare by zmieniac prace ja jestem mloda byle gdzie moge pracowac nawet za mniejsza kase byle z daleka od firmy gdzie brygadzistki tak wyzywaja kobiety ze gdybym miala swiadkow dostalyby wyrok ale kazdy sie boi bo chce pracowac chodzi o brygadzistki wyzej wymienione
ELMA 2014-10-04 22:44:38
tylko ci wychwalaja te firme ktorzy nie maja z czego zyc bo juz gmina nie chce dawac lub ci co maja plecy u kierownictwa lub brygadzistek reszta to dla nich material do posmiewiska ponizania i tania sila robocza dziwie sie ze wlasciciele tej firmy nie reaguja
MYSZA 2014-10-04 22:53:11
Masz racje zmiana kierownictwa i firma bedzie miala ludzi do pracy bez wzgledu na kase bo wszedzie kasa podobna ale szacunek do ludzi z ktorymi tu sie nikt nie liczy horror co tu z nami robia ale tego nie da sie opisac
ktoś 2014-10-05 22:53:32
Prezesi maja to gdzieś nie interesuje ich co sie dzieje na hali dla nich ważna jest kasa którą ludzie dla nich robią wlasnymi silami a nie obchodzi nikogo czy ktoś jest wyzywany i wykorzystywany przez brygadzistki.Brygadzistki się czują tam najważniejsze czują się górą tam tylko potrzeba solidnej interwencji inspektora pracy lub wezwać tv ale każdy się boi.Dla mnie to jest chore powinni zrobić z załogą zmianę...szkoda słów.
pracownica 2014-10-22 08:06:56
macie racje tam nie da sie pracowac.brygadzistki robia co chca.inne pracownice ublizaja i wyzywaja a w szczegolnosci jedna blondynka w okularach z krosina.ktora jest bezczelna.i rozklada sie przed kazdym facetem w zakladzie.kierownik o tym wie ale sam sie z nia spoufala.moze wkoncu cos z tym zrobicie.ta firma spada na psy. pozdrawiam normalnych w tej firmie
Świdwin 2014-10-22 08:14:26
Chcialam wlasnie napisac na ten temat.dojezdzam autobusem pracowniczym ze Świdwina do Charzyna i widze co sie dzieje i co ta osoba wyprawia a chodzi o Malgorzate Skibe z Krosina.jest wulgarna i ubliza starszym. A w pracy to juz calkiem jej odbija.Brygadzistki to widza ale nic nie robia.to z facetami tez prawda.Kierownictwo wie ale nic nie robi.Jak tak dalej pojdzie to nikt normalny nie bedzie chcial pracowac w tej firmie.Opanujcie sie wreszcie i zrobcie cos z tym.To sie nadaje tylko do prasy albo tv.Ide dalej pracowac bo musze.
gość 2014-10-23 12:01:32
Hehehehe a moze to nie jest zaklad pracy tylko jakieś biuro matrymonialne pracuję tam juz dosyć dlugo i zauważylam jak dziewczyny uwodzą facetów nawet sporo dziewczyn tam się z niektórymi facetami związało moze nie przychodza po to żeby pracować tylko poznać Pana dla siebie.Brygadzistki to mają gdzieś one w ogóle nie interesuja sie pracą tylko wyżywaniem się nad pracownikiem
Świdwin 2014-10-24 13:26:59
Moze i biuro matrymolialne albo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co do brygadzistek to masz racje tylko sie wyzywaja.a dziewczyny rzeciwiscie szukaja dla siebie facetow.a ta (usunięte przez administratora)to juz chyba zaliczyla wszystkich facetow na zakladzie.rozklada nogi przed kazdym.moze tylko szefa nie zaliczyla.kierownik to widzi ale nic nie robi.ta firma spada na psy a szkoda bo jeszcze sa tam ludzie normalni ktorzy chca tam pracowac.wiec zrobcie cos aby tak sie nie dzialo-to do kierownictwa apel.
swidwin 2014-10-24 16:18:37
a co wy sie jej tak czepiliscie znam ja i nikomu sie nierozkladala to jakies bz
dury nic niewidzieli a gadaja szkoda slow i napewno niejest az tak zle jak komus sie niechce pracowac to wymysla bzdury a pracy niech kazdy pilnuje siebie bo jedna lepsza od drugiej brak zajecia maja
swidwin 2014-10-24 18:47:02
ja nierozumiem jak mozna publicznie tak oczerniac ludzi i jeszcze podawac dane tej osoby zeby to byla prawda rozumiem ale to jest stek bzdur o tej dziewczynie dla mnie jest wporzadku i tez jezdzen tym autobusem i nieslyszalam zeby komus ublizala poprostu ktos chce sie na niej zemscic ludzie to naprawde maja brak zajecia
Bialy Murzyn 2014-10-26 00:18:40
taka firma wspaniala a ze dali wolne w swieto zmarlych to trzeba odrobic 2 listopada w niedziele bo inaczej pracownikowi nie wyjdzie z tych zalosnych stawek akordowych najnizsza krajowa
niewolnicy 2014-10-26 00:23:13
ktos sie słania po drodze powoli a to pracownik z charzynskiej niewoli
ZNAJOMY 2014-10-26 01:40:29
a jakie laski tam pracuja nie koniecznie dla firmy a dla podtrzymania wlasnej atrakcyjnosci jak kolega mi mowil mialem ochote sie przyjac ale po przemysleniu zrezygnowalem bo jak jedna ma pol meskiej zalogi to choroby mozna dostac a ona chodzi dumna po zakladzie jak miss polonia sorry jak miss world kizia z malej wsi
1
swidwin 2014-10-26 17:17:47
to niech chodzi jak moze zazdroscicie jej ze sie tak czepiliscie to do kabaretu sie nadaje policja niech sie za to wezmie bo to karalne ta dziewczyna powinna to zglosic jestem za nia i nieprzejmuj sie tym bo jak cie znaja to wiedza ze to glupoty
Tomek 2014-10-27 08:23:41
Informuje wszystkich,ze nie mam nic wspolnego z tymi opiniami na tym forum...nie interesuje mnie co dzieje sie w tym zakladzie i gówn...mnie to obchodzi.pierzcie swoje brudy wewnatrz.A to ze ktos tak opisuje wasz zaklad i oczernia Gosie to ma cos z glowa.Nie sra sie do swojego gniazda.Gosia mysli ze to ja pisze i niektore pracownice ktorym Gosia powiedziala ze to ja pisze a ktore mnie nie znaja a oceniaja.Otóz do ich wiadomosci:mile panie najpierw mnie poznajcie a pozniej oceniajcie. Nie znizam sie do tego poziomu aby oczerniac Malgorzate na forum a ktora zawsze duzo znaczy dla mnie. A wiec pozdrawiam zaloge zakladu Charzyno-ale tych rozumnych. Tomasz Jadach ...jezeli sa pytania odpowiem na moim facebooku...
3
Tomek 2014-10-27 08:30:43
...jeszcze jedno...jezeli wiecie kto to i pewne jestescie to zgloscie na policje...same robicie z tego zakladu kabaret a czepiacie sie normalnych ludzi...jedna na druga donosi...pozdrawiam i powodzenia...Tomasz J....jak wyzej.
hahaha 2014-11-05 10:14:57
Śmieszni jesteście ludzie, czytam te bzdury i się śmieję. Żyjemy w czasach gdzie ciężko znaleźć pracę, zwłaszcza w tych rejonach, każdy chwyta się czego może i nie patrzy kto tam pracuje, a na takie traktowanie jak piszecie trzeba sobie zasłużyć. .wiadomo że nie pracuję tam inteligencja tylko prości ludzie ze wsi którzy nie mają co do gara wrzucić i łapią się każdej pracy.. Chociaż są tacy co zamiast wziąść się za robotę to ciągną kasę z gmin i siedzą tu i wypisują głupoty. Jeżeli naprawdę coś by się tam działo na pewno było by o tmy głośno. . Nie pracowałam tam , ale znam ludzi którzy tam pracują i nigdy nie mówili o mobingu ., najwięcej do powiedzenia mają ci co tam nie robili tylko SŁYSZELI co sie tam dzieje.. proponuje iść do pracy nie roby a nie zajmowa się plotkami
2
Marek 2015-01-31 18:18:50
Panie Tomasz pan już jedno pytanie zadał ze zdjęciami na facebooku pozdrawia zespół kierownictwa centrali nasiennej Łobez
cicha 2015-01-31 22:45:08
Najgorsze co jest w tej pracy to kobiety ze Świdwina za 1 słoik wsadza ci nóż w plecy A najgorsze Panie I oraz H Ale nie zapomnijmy o paniach R a także E . Nie piszcie na brygadzistki i kierownictwo bo gdyby każdy robił co do niego należy nie byłoby problemu.
1
szatanica666 2015-02-19 18:19:52
Kryśka Sz.(Lisica)! Nie czepiaj się dziewczyn, chcesz odwrócić od siebie uwagę, sama jestes gorsza jak inne. Pójśc do Ciebie po rybe to jakbys mogla to bys ja sobie w majtki wsadziła. Weź sie za robote, a nie tylko liżesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] brygadzistkom. Stoisz przy tej wadze i trzesiesz sie jakbys byla pod napieciem i zajadasz cukierki!
1
krysia 2015-02-20 18:03:24
Za 'Swoje 'Złote Myśli'dostałabyś odemnie złote pióro.Brygadzistki są młodsze,ładniejsze mają ładne pupy to jest po czym polizać.Jest w Tobie tyle nienawiści ile ważysz,życie samo nauczy Cie pokory do życia i ludzi.Bo jak to możliwe,że człowiek tak mały,może być tak Wielki w swojej głupocie.Krysia Szewczyk.
2
Polaris 2015-10-19 22:57:41
Śmierdząca firma mieszkam niedaleko rozbudowę powinni zacząć od filtrów bardzo uciążliwe somsiedztwo
optymista 2015-11-08 16:45:16
coraz lepiej w tej firmie można już odpracowywać ŚWIETA najbliższe już na pewno a BOŻE NARODZENIE to jeszcze niespodzianka świąteczna od firmy dla pracowników .MASAKRA
ZŁA 2015-11-08 17:09:42
Silna firma dzięki zasadze minimalnym kosztem czyli pensje pracowników maksymalny zysk czyli kasa ze sprzedazy tych produktów
ola 2016-02-24 21:29:04
Nie polecam szkoda życia na ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
ojojoj 2016-03-03 11:01:27
nie polecam tego zakładu.jeżeli marzy się komuś horror i chciałby go przeżyć to jak najbardziej niech spróbuje.brygadzistki są tak wredne,że słów brakuje.same zasuwały przy stołach a teraz łeb wyżej niż ......są zwykłymi robolami jak każdy pracujący w tym zakładzie.tylko szkoda że kierownictwo takie ślepe że nie reagują co one robią z ludźmi.tak tylko kamera i do telewizji.tyl;ko ci co liżą ...to mają spokój a i takm za plecami mówią wszystko to co inni.owszem ciężko z pracą.ale nie warto czasami ponad siłe.dlaczego ma ktoś nas obrażać.niech te brygadzistki spojrzą w lustro,a może lepiej i nie szkoda lustra.od razu by pękło takie są paskudne ale to przez te ich gardzenie ludźmi.także kochani zastanówcie się czy warto tam iść.a jeżeli się zdecydujecie i po chwili zrezygnujecie bo jesteście obrażani na każdym kroku i wasza psychika jest taka zorana to przynajmiej miejcie honor i weźcie się tam za nich.niech nie myślą że są górą.iże na nich też są silni.pamiętajcie MOBING jest KARALNY.
adam 2016-03-09 19:20:28
co tam sie dzieje w tym charzynie co te brygadzistki porypane wyprawiaja z ludzmi nikt z nimi nie potrafi zrobic porzadku do cholery ludzie zglosic to do PIP nie dajcie sie tym brygadzistka chyba takie same sa w domu
2
Na wylocie 2016-03-14 17:40:22
Jak z samopoczuciem Panie Jacku kierowniku produkcji?
Czy Pana zachowanie w stosunku do pracowników nie ulegnie zmianie?
Głowę wysoko Pan nosi, jak te nasze brygadzistki, ale wniosków nie wyciąga Pan żadnych!!

pani JOLU a jak pani czuje się w roli tyrana i despoty? Czy ulżyło pani choć trochę znęcając się nad kobietami z którymi sama pani pracuje?
Ma pani satysfakcję z tego co pani zrobiła do tej pory jako brygadzistka?
Myślę, że nie i mam nadzieję, że sumienie (którego pani brakuje) do reszty panią zgryzie!!
Ciekawe kto teraz jest kolejny na liście do gnębienia.

NIE POLECAM FIRMY !!! JEŚLI NIE MUSICIE TO NAWET NIE SPOGLĄDAJCIE W KIERUNKU TEGO ZAKŁADU!
1
tt 2016-03-15 13:52:40
Wiem ,z tajnych źródeł..że brygadzistki -WSZYSTKIE będą do wymiany praktycznie w trybie natychmiastowym..
6
xxx 2016-03-17 21:33:20
Jola i (brygadzistka) przejęłaś się podobno aż wolne wzięłaś,za naszą krzywdę to ty nie będziesz mogła zde....ć.
tt 2016-03-18 15:30:44
kto wojuje mieczem-od miecza ginie.
3
j.m. 2016-03-19 18:06:14
kto pracował ten wie szkoda strzępić ozora na szybkiego i Jolantę.. udają mądrych , a głupi jak but , zero poszanowania dla innych i niedoceniania .Mobbing jest tam na porządku dziennym. Pozdrawiam panie które tam pracują bo naprawdę można z niektórymi konie kraść.
horror 2016-03-19 19:10:44
To prawda, że kierownik Jacek nie umie rozmawiać z pracownikami, ostatni pokaz pokazał teraz w czwartek 17.03, jak rzucił się do dziewczyn z taśmy, nie dał się wytłumaczyć ani dojść do słowa, zastraszył je i groził im że wyrzuci z pracy. To jest podejście kierownika do pracowników. MY utrzymujemy całą firmę i pensje p.kierownika i panie brygadzistki.TO POWINNO DOJŚĆ DO INSPENKCJI PRACY i nawet jeszcze wyżej.
4
jadwiga 2016-05-16 15:58:47
wymienic cala zaloge bydlo na ludzi i nigdy nie dopuscic aby nastapila powtorka tego koszmaru
bucyk 2016-07-09 14:35:45
hej, a będą jakieś oferty pracy teraz? Dzięki za odpowiedź
Zostaw swoją opinię o Nordfish-Foodmark Sp. z o.o. - Charzyno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nordfish-Foodmark Sp. z o.o.