brak logo

Tobacco Trading International Poland Sp. z o.o.

Modlnica

Opinie o Tobacco Trading International Poland Sp. z o.o.

staś 2013-03-23 18:51:59
kiedyś porządny pracodawca dziś [usunięte przez moderatora] pracy traktujący ludzi jak śmieci .zdecydowanie nie polecam
Adi 2013-04-15 16:23:02
Prawdą jest, że pewne rzeczy się zmieniły. Nie da się jednak iść naprzód stojąc w miejscu. Opinia o [usunięte przez moderatora] pracy też wyraźnie przesadzona.
Jak dla mnie pracodawca godny polecenia.
1
nowy 2013-05-08 21:52:56
Witam serdecznie,

pojawiło się ogloszenie na PH ds. Detalu na mazowieckie. Czy mógłby ktoś napisać jakie są warunki pracy, jaki socjal, jaka umowa, jakie auto itp. Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek info.

Pozdrawiam.
gg 2013-05-09 21:00:12
dokładnie, również jestem ciekawy
słoik 2013-05-18 09:28:00
Kiedyś rewelacyjny pracodawca teraz zwykły [usunięte przez moderatora] jak każdy inny odradzam.
kolega stasia 2013-05-19 10:21:23
przez trzy miesiące minimalna krajowa a po trzech miesiącach jak wytrzymasz premia składająca się z wielu składników, w gratisie wyścig szczurów i ostatni z tabeli odpada rotacja w ostatnim czasie jak w koncernie co miesiąc kogoś wywalają tak więc powodzenia
nowy 2013-05-19 23:48:01
Kolego Stasia :)

A mogłbyś napisać jakimi autami jeżdżą van selerzy? Bo ja zatrzymałem się na etapie jak jeździli chyba Mercedesami Vito. chyba...

Pozdrawiam,
Krzysiek.
kolega stasia 2013-05-20 08:40:09
nowy - 2013-05-19 23:48:01

Kolego Stasia :)



A mogłbyś napisać jakimi autami jeżdżą van selerzy? Bo ja zatrzymałem się na etapie jak jeździli chyba Mercedesami Vito. chyba...



Pozdrawiam,

Krzysiek.
jeździmy vito, samochody z gpsem więc cały czas wiedzą gdzie jesteś i co robisz "dla twojego" bezpieczeństwa ;-) a jak potrzebują to mają materiał na wymówienie generalnie jesteś księgowym magazynierem windykatorem informatykiem merchandiserem przedstawicielem van sellerem sprzątaczką i kierowcą
nowy 2013-05-20 12:13:54
A czy jest mozliwosc użytkowania auta w celach prywatnych?
Mistrzu 2013-05-20 19:56:03
Witam

Mam kilka pytań co do tej firmy:
Jakie są możliwości rozwoju, czy jest opieka medyczna, ile godzin dziennie pracujecie, czy plany są realne do wykonania, ile zarobie jeśli wykonam plan, czy jest duże ciśnienie na wynik ?

Z góry dzięki za info

Pozdrawiam
VanDiesel :-) 2013-05-21 07:46:40
Mistrzu - 2013-05-20 19:56:03

Witam



Mam kilka pytań co do tej firmy:

Jakie są możliwości rozwoju, czy jest opieka medyczna, ile godzin dziennie pracujecie, czy plany są realne do wykonania, ile zarobie jeśli wykonam plan, czy jest duże ciśnienie na wynik ?



Z góry dzięki za info



Pozdrawiam
Awans - raczej zapomnij, opieka ?tradycyjna służba zdrowia,pracujesz tyle ile trzeba czasem po 12 godzin a nawet więcej ale będą ci mówili że masz 40 godzinny tydzień pracy he he tak zwany zadaniowy plan pracy, plany są takie że prawie nikt ich nie wykonuje poza asami (to ci którzy pracują na rynkach najdłużej i mają najlepsze rynki) reszta orze w syfie,ile zarobisz jak wykonasz plan ? spróbuj go wykonać, teraz tu nie liczy się człowiek tylko exell i wynik to jest jedyne co się liczy taka nowa religia, presja jest na wszystko.
Jak 18 lat istnieje ta firma nigdy nikt nic złego o tej firmie nie mówił a co dopiero pisał, panował rozsądek i zrozumienie wszystko chodziło jak w zegarku, teraz mamy nowoczesne zarządzanie i jest takie bagno że nawet między sobą o tym nie rozmawiamy.
Mistrzu 2013-05-21 20:55:57
Dzięki kolego za cenna informacje.. miałem iść na rozmowę ale zmieniłem zdanie :) Jak tak traktują ludzi to niech sami sobie w te vito wsiadają i pokażą co potrafią :)

Pozdrawiam
nowy 2013-05-21 21:32:27
A ja byłem i odniosłem pozytywne wrażenia, no ale zobaczymy. Ktos napisze jak jest z uzytkowaniem auta służbowego do celow prywatnych? Bo o to zapomniałem spytać.
VanDiesel :-) 2013-05-22 07:59:31
nowy - 2013-05-21 21:32:27

A ja byłem i odniosłem pozytywne wrażenia, no ale zobaczymy. Ktos napisze jak jest z uzytkowaniem auta służbowego do celow prywatnych? Bo o to zapomniałem spytać.
Ciężarówkę masz do swojej dyspozycji ale na taxi nie staniesz :), dostajesz też limit kilometrów a jak go przekroczysz to płacisz 0,78 zł neto za kilometr tanio jak cholera :)
Tak tak wrażenie robią pozytywne, szkoda że ich nie zapytałeś jaka jest ludzka rotacja w ciągu ostatniego czasu :) wtedy byś wiedział jaka tu jest atmosfera.
Narobili kierowników i kontrolerów więc praca tutaj to akord jak na taśmie w tym niby koncernie a ty masz się cieszyć i doceniać.
Szukajcie kontaktów do ostatnio zwolnionych pracowników to może wam opowiedzą jak tu jest cudownie ;) powodzenia
VanDiesel 2013-06-16 14:34:55
nowy - 2013-05-22 08:15:51

VanDiesel... Moglibyśmy się zgadac na mailu? Oto moj: [usunięte przez moderatora]
kris z kontaktem nie da rady, mam tylko firmowego emaila a kontroluja nam pocztę wiec nie pogadamy, bo jak namieza to mnie wywalą pisz tutaj co wiem powiem z nowosci he he nastepnego wywalili :-)
Adidas 2013-07-11 18:34:33
[usunięte przez moderatora]. Szerokim łukiem omijajcie.
Romeo 2013-07-16 21:42:21
Firma ta jest super wszystko jest super i extra i super wszyscy są fajni i super się tu pracuje super zarobki i super warunki jest po prostu extra super nie ma co narzekać bo jest super.
klementynka 2013-10-02 21:53:58
Chciałbym podzielić sie opinią na temat tej firmy. Kiedyś firma sptwarzała pozory poszanowania pracownika - teraz tak jak piszą pozostali są wymagania koncernowe, a możliwosci bazarowe. Więcej zarobisz będąc kurierem i z pewnościa mniej się będziesz stresował. Niestety zmiany na gorsze zostały wprowadzone w ostatnim czasie przez psełdo-eksperta, który nie miał pojęcia o funkcjonowaniu tego rynku. A szkoda, bo kiedyś była to bardzo fajna firma z ciekawym klimatem.
2
aaaaaa 2014-03-17 19:48:14
Czy mógł by ktoś powiedzieć jak teraz wygląda praca w TTI ogólne warunki czas pracy ilosc wizyt dzienneie mniej wiecej zarobki na jakie można liczyc ?
ktoś 2014-04-13 13:30:51
były małe zawirowania ale idzie ku lepszemu jak komuś chcę się pracować to można przeżyć długie lata i mieć wiele radochy z dodatkowych bonusów
shinji 2015-01-12 23:53:33
jeżeli już słyszę o Tobacco Trading International to głównie mówią o nim przedstawiciele handlowi. Niestety nie przedstawiają tej firmy w samych superlatywach, a raczej nawet ciężko jest mówić o jakichkolwiek superlatywach. Głównie na firmę się narzeka i psioczy co często też ujawnia się tu na forum
kurtyn 2015-03-16 01:04:14
w Tobacco Trading mają towar który schodzi dobrze i nic nie wskazuje raczej aby w przyszłości miałoby się to zmienić choć wiele osób na pewno chciałoby do tego doprowadzic. Nie mniej jednak pomimo całkiem dobrej sytuacji na rynku pracownicy nie mogą powiedzieć że przez firmę są rozpieszczani w jakiś sposób
jachu 2015-03-30 20:15:09
Przecież rzadko w której firmie pracownicy mogą powiedzieć że są rozpieszczani. Takie rzeczy chyba nie są zbyt częste na ryku pracy. Warto wiedzieć, że Tobacco trading international zajmuje się wysokogatunkowymi wyrobami tytoniowymi oraz związanymi z nimi akcesoriami. Więc jakby nie patrzeć tym na co raczej zawsze będzie popyt
bohun 2015-12-03 22:43:46
Ci co pracują boją się zajrzeć na tę stronę. Ci co pracowali ...no cóż ...tylko dalekie wspomnienia przynoszą uśmiech na twarzy ,no i ludzie ,ludzie których żal bo już tylko w nich gorycz i rozczarowanie.Ogólnie strach się bać...szkoda zdrowia i czasu.
Daria 2016-03-23 17:07:42
Naprawdę przedstawiciel handlowy zarabia tu najniższą krajową podstawy ?
Marek 2016-05-19 21:46:07
Może ktoś powiedzieć coś na temat pracy jako PH ?? Niebawem idę na rozmowę
merytoryczny 2016-07-05 15:27:15
Nie będę się zdradzać czy byłem, jestem, czy próbowałem być pracownikiem tej firmy.
Natomiast czytając niektóre z komentarzy pozostaje się tylko smiać, osoby wypowiadające się albo poszły na rozmowę do innej firmy, po czym źle trafiły na tej stronie, albo po prostu są to złośliwe komentarze podyktowane zawiścią, bądź chęcią odreagowania własnej frustracji.

Po pierwsze firma już nie funkcjonuje w systemie vansellingowym.
Po drugie, podstawa + premia obowiązuje nawet na okresie próbnym. Zarówno podstawa jak i premia rośnie po 3 miesiącach.
Po trzecie w firmie owszem, pracują kobiety- wystarczy do nich zadzwonić, odbiera kobieta!

Po czwarte, już subiektywnie- chyba logicznym jest, że firma która się rozrasta zatrudnia nowych pracowników? A to raczej atut.
I jeszcze tak przeglądając komentarze - przecież to nie jest koncern...
3
danka 2016-07-05 15:53:21
Ja uważam ,ze najlepiej bedzie jak samemu sie przekonasz, pojdziesz i sie dowiesz niczym nie ryzykujesz tym bardziej, jak nie masz pracy a szukasz czegoś. Oferują też skzolenia wiec cięzko nie bedzie wprowadza cię.
Zostaw swoją opinię o Tobacco Trading International Poland Sp. z o.o. - Modlnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tobacco Trading International Poland Sp. z o.o.