brak logo

DHT Sp. z o.o.

Września

Opinie o DHT Sp. z o.o.

praca 2013-02-06 18:41:04
co wy wiecie o dht,porobiliscie troche i wypisujecie.praca jak praca,wszedzie trzeba robic.sa gorsze zaklady pracy.
TOM 2013-02-06 23:53:01
[usunięte przez admina]skoro tak piszesz to pewnie masz lekka prace w tej firmie a ze szlifierni to Cie wygnali bo nawet tarczy od szlifierki kątowej nie umiesz odkręcić poza tum koledzy wyżej mają racje DHT FAMILY COMPANY Sp.dno
TOM 2013-02-08 00:47:29
Wyrażacie sie koleżki bardzo inteligentnie , ale to tylko dobór inteligęntych słów, a tak naprawdę to tylko pier..enie żeby załagodzić temat,perfumowanymi zdaniami które ni jak się maja do tematu.
Neutralny 2013-02-08 01:08:53
Kolego czy koleżanko nieważne z resztą poczytaj w słowniku punkt kapitalizm a potem pisz o tym pojęciu a co do firmy "rodzinnej" to owa firma winna być danej osoby a nie jak w tym przypadku właścicieli którymi są Państwo którzy rozporządzają firmą z kraju o nazwie Belgia prawda?
kolos 2013-02-08 11:50:56
kadra kadrą, ale sami pracownicy nie mają równo pod sufitem, jakieś łapanie za tyłek , wchodzenie do kibla podczas załatwiania potrzeb fizjologicznych (mowa tu o jednym wyjcu ze szlifiernii ) ... kulture to oni chwają w kieszeń a w firmie zachowują sie jak zwierzęta
do goryla 2013-02-10 01:38:36
drogi kolego Gorylu. Obsadzanie stanowisk rodzina to nie "wada kapitalizmu" a NEPOTYZM. Nietrudno sie domyslec kto jest autorem tej wypowiedzi ale jesli na szlifierni miales kolego taki spokoj to dlaczego tak pospiesznie z tego dzialu cie przenosili.
1
praca 2013-02-10 17:29:00
Ta firma i tak nie żadzi rodzina.tylko menager,co on powie,wszyscy robia.
gooryl 2013-02-10 19:08:38
o to właśnie chodzi, że nepotyzm jest jedną z wad systemu ! zresztą skończmy z tą inteligentną dysputą , bo po przeczytaniu całej depaty robi mi sie nie dobrze. przez takie coś bedzie jeszcze wiecej kamer :( i nawet na sekunde nie odpoczniesz. a problem alkoholu w firmie i tak zostanie rozwiązany nie dlugo.
KTOŚ 2013-02-10 19:57:25
[usunięte przez admina]niech kierownicy przeczytają te opiie to bedzie wtedy źle co wy chcecie od piety lub zaby pracowalem u jednego i u drugiego na kazdym stanowisku i tak jak wszędzie poprostu rób swoje i bedzie ok. a może kolegom poprostu zazdrość doskwiera
fryzjer 2013-02-11 18:48:40
zgadzam sie o tym łysym[usunięte przez moderatora],tak naprawde to wszyscy sie go boja.wszystko idzie przez jego rece.
w.dobra rada 2013-02-11 20:10:49
drobna sugestia z mojej strony. sami siebie [usunięte przez moderatora] pozdrawiam
sugestia 2013-02-11 20:53:01
Kolezanki i koledzy,bez zwiazków zawodowych nic nie zdziałacie.pomyślcie o tym.
Bolec 2013-02-11 23:06:12
Nie zgadzam sie z rozmowcami przede mna. Praca jak praca. Zarobki jak na wrzesinskie warunki naprawde spoko. Atmosfera rowniez jak najbardziej wporzadka. Pierwsze slysze aby ktos kogos [usunięte przez moderatora]czy lizal komus[usunięte przez moderatora]. 

[usunięte przez moderatora] Pozdrawiam
pracownik 2013-02-12 23:43:52
witam serdecznie,nie zgadzam sie z opiniami wyżej wymienionymi.praca jest super,zarobki ok.nie liże nikomu [usunięte przez moderatora],robie swoje i nikt nie ma pretensji a jak komuś sie nie podoba to niech zmiení prace i niech nie wypisuje tu kłamstw.To jest praca a nie przeczkole.dorosnijscie.Pozdrawiam
piętaszek 2013-02-13 17:50:34
do wszystkich hejterów [usunięte przez moderatora] wasze wywody na jego temat to jak zwykłe pierdy z[usunięte przez moderatora]. w ogole nie macie pojecia o czlowieku. powiedz mi w ktorym miejscu jest on "chamem". bo powiedzial ci "[usunięte przez moderatora] i na gaz" ? czy inne metafory ? [usunięte przez moderatora]nie jestes w przedszkolu ani w jakimś ośrodku spokojnej starośći. to normalna firma , prawdziwych pracowników , ludzi którzy twardo stąpaja po ziemi. jesli jestes miekkim dydem robiony to [usunięte przez moderatora]. Krzychu moze i sie sam nakreca , ale zawsze robote ogarnie ! nikogo nie [usunięte przez moderatora] i przyjdzie co do czego stanie po stronie pracownika.
jedyne to to , ze bierze za duzo do siebie i wszyscy go podpuszczają.
pracowałem pod wszystkimi kierasami i on jest najlepszy .
zgadzam sie z opiniami kolegow , ktorzy pisza ze robota jak robota. pracujesz normalnie, robisz swoje to kto sie przyczepi ?? jeszcze nie widzialem zeby ktos zwrocil uwage kolesiowy ktory robi !
kontownik 2013-02-17 19:17:02
Nie jest źle ale mogło by być lepiej.
hjm 2013-02-27 23:28:27
kontownik - 2013-02-17 19:17:02

Nie jest źle ale mogło by być lepiej.
popieram,niech założa jeszcze kamery w biurze [usunięte przez moderatora] oglada w necie(zielony)
prawda 2013-04-19 13:33:05
kolego ja pracowałem w tej firmie i nie pisz bzdur ze na produkcji jest wymagana super dokładność bo tak nie jest musisz zrobić danego modelu tyle i tyle sztuk na dzień i to wszystko resztą poprawek zajmują się pracownicy dokładający paczki i pakujący towar a co do innych wiadomości to ta firma powinna płacić szkodliwe ale [usunięte przez moderatora] wielki nauczyciel angielskiego bierze tyle w łapę że mydli wszystkim oczy [usunięte przez moderatora]
prawda 2013-04-19 13:49:04
woźny to mowa o [usunięte przez moderatora] który posiada wykształcenie ale całkiem inne niż techniczne i nie ma zielonego pojęcia o wierceniu szlifowaniu czy składaniu detali a drugi osraniec to [usunięte przez moderatora] ten to jest pustak z[usunięte przez moderatora] jak pracował na produkcji to robił tyle co kot nasra byle zaliczyć 8h a teraz ludzi do pracy goni chyba zapomniał jak zaczynał ale może mu[usunięte przez moderatora] pogonią w robocie bo same już to robią od paru lat
prawda 2013-04-19 14:20:17
ze zwolnieniami zgadza się bo praca w tej firmie jest sezonowa towar jest dostarczany do wrześni w dużych ilościach nawet w bardzo dużych przerobiony i wraca do belgii we wrześni za tą pracę płacą 1650zł a za ta samą w belgii potrafili zapłacić 2 tysiące euro mało tego ta firmą powinien ktoś się zająć towar tirami dostarczany jest jako złom i gotowy wyrusz do belgii też jako złom jak to jest możliwe ale pozostawiam to do wyjaśnienia innym i kierowanie pytań do członka zarządu pani prezes [usunięte przez moderatora]
blebleble 2013-04-24 19:47:55
Co wy gadacie wszyscy bardzo dobra firma:-)Bardzo miła atmosfera w niej panuje:-)
dobry pracownik 2013-04-25 00:34:27
Nie rozumiem tylko tego dlaczego u nas w firmie pracują aż tak aroganccy ludzie przecież wszędzie trzeba pracować to co wam przeszkadza aż tak bardzo się pytam?Mi w tej firmie aktualnie nic nie przeszkadza bo robię swoje i się mnie nie czepiają.Jedno co bym zmienil to słownictwo przełożonych wobec pracowników bo to całkowicie odbiega od kultury osobistej.
tom 2013-06-26 18:29:32
praca - 2013-02-10 17:29:00

Ta firma i tak nie żadzi rodzina.tylko menager,co on powie,wszyscy robia.
Co dowodzi tego ze sie RODZINA na zarzadzaniu firma nie zna skoro musieli zatrudnic fachowca z zewnatrz.
1
Stefan 2013-08-21 23:54:48
Nie rozumiem po co ludzie tutaj sie zatrudniaja, na koniec roku i tak maja wylot, no moze poza [usunięte przez moderatora].
end 2013-11-08 08:34:04
No i pani kadrowa notorycznie spóźniona z wypłatą bo księżniczce tydzień nie starcza na połączenie. A odsetki za spóźnienie wynoszą 13 % w skali roku.
1
xxx 2014-07-29 12:21:50
DHT- Dalej Hu...u Tempo....
zszokowany 2014-12-16 14:26:56
sama praca jest ciężka bo obróbka zeliwa do lekkich nie nalezy, ale płaca jest optymalnie jak na WRZ dobra. wszystko jest kwestią wprawy. jedynie co mnie martwi to fakt iz moj kierwonik jest dosc impulsywny. ostatnio bylem swiadkiem jak skopal kosz z detalami i co gorsze zlapal za kark kolege i probowal wrzucic do tego kosza. troche sie go boimy bo on tylko toleruje paru ulubiencow z produkcji. jak sie uda to przeniose sie na inna zmiane po nowym roku.
WYSTRASZONY 2015-03-09 11:57:23
kopał,kopał i sie wkopał,ów kierownik jest po terapi u psychologa na tabletkach uspokajających i dalej pełni swoja kierownicza funkcje,a jak zapomni zażyć lub wziąśc tabletek?tykająca bomba,strach sie bac!!
niczyj 2015-03-09 17:57:40
kopał,kopał i kopał bedzie bo nikt za niego sie nie chce zabrac jak cos odpier....li to wtedy zaczna się zastanawiac co zrobic a i tak wiadomo ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a zrobią ale to kwestia czasu aż zrobi komus krzywdę albo ktoś jemu ją zrobi bo to nie uniknione !!!
kopalnik 2015-03-30 22:49:41
Praca e tej firmie?chocbym nie wiem jak bardzo pracował to i tak znajda coś czego sie uczepia,ciagły moritoning w kamerach i czychanie na jakies pątkniecie pracownika,nawet do toalety isc nie można bo zaraz wykryja ze nie było cie przy stanowisku 5 min.i te łapank w posladek przez jednego dorosłego pracownika,to obłęd,na szczescie nie pracowałem z nim na tej samej zmianie ale to jest smiechu warte.jako zarobki to ok ale jako praca i atmosfera to juz masakra.
1
Szlifierz 2016-02-15 02:36:31
Wyszło nowe ogłoszenie we Wrzesińskich "rozbudowana i zmodernizowana szlifiernia,wykwalifikowana kadra z wieloletnim doświadczeniem w obróbce metalu"-śmiechu warte!Totalny syf.Rekrutacja polega na obchodzie po szlifierni ładowaniu ściem że po czasie awans na wiertacza albo montera czy pakowacza to nie awans tylko zmiana stanowiska a i nawet to jest ciężko osiągnąć chyba że zrobisz z siebie du..władza albo podpi...acha może wtedy masz szansę poza tym jak zatrudniają w nas ale pracy to 3 miechy lub dłużej i wyjazd a cała ta kadra to jedna rodzinka i jeden woźny który fuksem jest osobą w miarę decyzyjna w tym cyrku...długo by pisać ale Mi się nie chce-stary pracownik...
pracownik 2016-02-15 03:22:22
Firma skamle w wiadomościach wrzesińskich o zleceniodawców bo firma "matka" z Belgii pewnie niema zleceń przykre ale prawdziwe
tom 2016-02-15 03:36:25
Ok chyba dht pomału tonie skoro szukają klientów,co Belgia siada,dojna krowa niema mleka?
sasetka 2016-02-15 03:52:07
Ściągnijciesensu już te flagi to niema sensu
sasetka 2016-02-15 04:11:30
Ściągnijcie już te flagi to niema sensu
uy 2016-05-06 12:36:01
ale akurat szkoelnia to uwazam ze wazne sa w firmie
Zostaw swoją opinię o DHT Sp. z o.o. - Września
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHT Sp. z o.o.