brak logo

Pack Plus Sp. z o.o. S.K.A.

Wadowice

Opinie o Pack Plus Sp. z o.o. S.K.A.

pracownik 2012-05-10 18:44:47
Nie wiem co Wojciech miał na myśli tak słodząc firmie, nie jestem pewien czy on tam pracuje. Ale kilka dobrych rzeczy można powiedzieć.
Np. pieniądze są zawsze na czas, jeśli 10ty wypada w weekend to są nawet wcześniej. Praca po 8h dobrze płatne nadgodziny. O ile człek jest pracowity to jest zadowolony. Druga strona medalu to niekompetentna kadra kierownicza i żałosny poziom dbania o park maszyn ze strony osób odpowiedzialnych za np. zamawianie części. No i starzy pracownicy którzy [usunięte przez moderatora] nic przy tam sobą nie reprezentując. Ale ogólnie po kilku latach pracy jestem zadowolony aczkolwiek jak się trafi coś innego to bez żalu odejdę.
1
astma 2013-01-24 20:17:56
zarobki w miejscu no bo kryzys mają 'biedaki'.,a zabrać z wypłaty to;'' no problem'',na szatni zimno,na jadalni to samo,oszczędności,niech na sobie oszczędza(ją) [usunięte przez moderatora] ,a tak na wesoło., [usunięte przez moderatora] mało godnych zaufania'' ludzi''.
1
hehe 2013-01-28 22:30:38
ale pzecierz mamy kryzys... [usunięte przez moderatora] l hehe na nocki do stolowki maja koce rozdawac a po za tym wiosna idzie
1
pracownik1 2013-02-01 17:58:44
Bardzo mało ludzi godnych zaufania
1
SPANIKOWANY PRACOWNIK 2013-02-09 10:19:03
Ormowiec - 2013-02-06 10:23:34

pracownik1 - 2013-02-01 17:58:44

Bardzo mało ludzi godnych zaufania
[usunięte przez moderatora]
[usunięte przez moderatora] w tej firmie jest jak u Anny Mari Wesołowskiej same rozwody. Brakuje tylko związków partnerskich i przedstawicieli partii palikota. W pack plusie to najlepiej bokiem stac do wszystkich bo tyłem strach.
1
potencjalny pracownik 2013-03-07 11:23:34
Ostatnio jakieś nabory były, są jeszcze?
1
GRZEGORZ TROJANOWICZ 2013-03-18 22:50:46
Do Każdego kto ubzdurał sobie, że "wiadoma" opinia wyszła z pod mojej ręki: otóż pragnę uświadomić Wasze kubusiowe rozumki, że tak nie jest.
Głównie dlatego, że mam na tyle jaj, żeby się podpisywać pod swoimi opiniami i brać odpowiedzialność za swoje wypowiedzi. Jak widać po wpisach wyżej, fraglesy tego nie potrafią. Niestety zostałem zmuszony do zniżenia się do ich gimnazjalego poziomu i wyjaśniania prostackich oskarżeń.
Ze sporą częścią tamtej wypowiedzi "pacownika" się zgadzam...ale nie ze wszystkim.
Fakt-między kierownikami szwankuje współpraca, która niekorzystnie odbija na pracy zakładu.
Fakt-niska dbałość o maszyny (niestety, chodzi też o pracowników szeregowych).
Co do pracowników się nie wypowiadam, bo ani ich pracowitość [usunięte przez moderatora] mnie nie interesują. Nie mi to oceniać.
Nie jestem jakoś szczególnie zadowolony z pracy w zakładzie w którym ważniejsza jest polityka i wzajemne przepychanki niż faktyczna praca. Poza tym dwa razy bym się zastanowił nad odejściem, nawet gdyby mi się coś trafiło...a były okazje.
Jak ktoś ma pytania to proponuje zwrócić się od mnie osobiście a nie gdybać sobie w gronie wzajemnej adoracji.
A co do opinii dla kogoś kto chciałby tu pracować, to proponuję spróbować (pracy jest tu dość). Zawsze można odejść jak nie pasuje.
I TO JEST MOJA OPINIA, DOTARŁO???
1
Do Zainteresowana 2013-05-30 12:38:17
Nie wiem o co chodzi ale wiem że Panie w szatni lubią sobie wypić wiem bo widziałam jak po II zmianie siedziały w kółku i piły
Maciej 2013-07-08 10:46:08
Ha Ha Ha
chyba zlozylem papiery do przedszkola :D
s 2013-12-03 14:14:00
[usunięte przez moderatora] a co do pracy w pack plusie to nie polecam z kierownikami sie coraz gorzej pracuje szczególnie z jednym co jest naprawde chamski i nie szanuje ludzi pozatym chyba w więzieniu są lepiej traktowani i mają lepsze warunki pracy, tyle w tym temacie :)
1
john 2013-12-16 22:25:41
nic dodać nic ująć :) totalna porażka, chcecie iść do cyrku???? To zapraszamy :D
2
miła 2014-02-15 17:31:37
czepki, czepki i jeszcze raz czepki hahahaah masakra. Gorzej jak w mięsnym :)
1
eldorado 2014-05-30 15:55:22
Witam,
patrząc na te wypowiedzi muszę się z większością zgodzić. Pracę można polecić tym kto ma tam znajomego (usunięte przez administratora) Wracając do tematu, to kto jest zdesperowany nieco, chce nabyć doświadczenia, posiada stalowe nerwy, nie zależy mu na premii, jest bogaty z domu ten może spróbować.
1
dżiunia 2014-10-30 15:50:42
ściezka awansu jest jak się na produkcji nie sprawdzisz to może awansujesz na magazyn
2
zainteresowany 2014-11-20 17:40:31
Witam.
Chciałbym się dowiedzieć jako operator maszyn fleksograficznych z 2 letnim doświadczeniem, ile bym mógł dostać na start w Pack Plusie, czy jest możliwość odrazu pracy na maszynie, jak wygląda sprawa z urlopami, nadgodzinami.
Czy faktycznie jest tak źle jak piszecie ?

Pozdrawiam
1
życzliwa :) 2014-12-11 20:00:27
najniższa krajowa :) 1400zł na start na flekso 1200-1300zł pierwsze wypłaty. O Awansie nie ma mowy ludzie tu pracujący po naście lat wciąż na strych stanowiskach,z urlopami raczej nie ma problemu,nadgodziny płacone normalnie.
Do Kasiulki:: jeśli chcesz przejść do packa plusa nie licz na możliwość rozwoju, tutaj raczej zwykłych pracowników cofają do tyłu zamiast szkolić na lepsze stanowiska :/ Idźcie na offset tam się nie urobicie szczególnie panie które odbieraja po 8 godz same z taśmy, żal.pl
4
debil 2015-01-18 23:13:24
tak zgadzam się z tymi opiniami tam nie ma szans rozwoju jak nie masz znajomego panują króliki bo mają wujcia kierownika który mysli że jest bogiem i nie pamięta jaj spał przy sztancy i było dobrze a teraz mu władza na mózg pie..
5
........t 2015-01-22 20:37:38
Aaaaa i jak chcecie mieć awans to możecie zawsze awansować na sprzątacza lub sprzątaczke na hali oczywiście ;) Test białej rękawiczki przez P.prezes nie zdany wszędzie kurz hmmmmmm.....no cóż w końcu to drukarnia pełno pyłu ,talku i za to się dostało pracownikom ;) Od dziś latamy ze szmatką zamiast zająć się pracą taką jaką powinniśmy :)
6
robiinnn 2015-02-03 01:28:15
Byłem pracownikiem zakładu i mogę powiedzieć że pracodawcy bardzo uczciwi, pieniądze są wypłacane zawsze na czas,niestety w zakładzie na tym najniższym szczeblu panuje okropna atmosfera,baby i obierak mają najniższe wypłaty a najwięcej muszą się urobić,zdecydowanie kobitki z flekso oraz panowie mają życie jak w madrycie gdyż większość czasu przesiedzą,dziwie się również że te kobiety na sklejarkach jeszcze tam nie padają jak muszki przy tych pudłach,ja niebyłbym wstanie tak robić,ogólnie dla Panów praca na maszynach jest dochodowa choć cały czas narzekają a jakoś wszyscy trzymają się kluczowo swoich stanowisk.Ja pracując na zlecenie nie otrzymywałem platnego urlopu ale pieniądze co miesiąc były i z tego się cieszyłem,było raz lepiej a raz gorzej,niestety muszę pominąć fakt mojego odejścia-redukcja etatowa ,ale dzięki temu znalazłem coś lepszego,dzięki zakładowi zdobyłem doświadczenie które jest cenne .Więc kto chce pracować to proszę przyjść i zobaczyć jak działa ta firma i samemu sobie ocenić.
casual 2015-02-06 13:40:45
Pracodawcy uczciwi ale bardzo skąpi ;)
Jeżeli ktoś ma umowę zlecenie- ma " nieciekawie" tylko dlatego, że nie ma umowy o pracę gdyż nawet Kobiety mają problem z zaaklimatyzowaniem " nowych, młodych ludzi do pracy". Być może to wynika z tego, że boją się o własne 4 litery. Przy czym nie powinny bo nie sądzę,by ktoś o zdrowych zmysłach pracował długo za takie wynagrodzenie.
W każdym razie wśród kierowników panuje WIELKIE niedomówienie.. Jeden góruje a 2 to pionki. Jak ktoś ma żelazne nerwy to można to przeżyć. Ludzka głupota czasem nie zna granic. Panuje wieczny chaos.
To tyle odnośnie klimatu.
Co do pracy- różnie. Najgorzej jak powyżej napisano- NA SKLEJARACH. Niektórzy operatorzy w niczym nie pomogą a jedynie staną obok i "ciągle im mało". ( nie wszyscy ale większość- także trzeba dobrze trafić :D )

W każdym razie ktoś kto szuka doświadczenia życiowego ( bo na pewno nie zawodowego) to dobre miejsce na " na niezłą lekcję życia".

W dwóch słowach: NIE POLECAM
pracownik 2015-02-06 18:40:57
nooo...... i z tymi dwoma ostatnimi opiniami się zgadzam :)Szczerze dobrze napisane sama prawda i samo zycie :) Gdzie nam będzie lepiej jak nie w pack plusie??? Haha w lecie 38st w zimie 6st :) Pracodawcy dbają o pracowników najlepiej jak potrafią, czyli wogóle nie dbają no z wyjątkiem swoich kieszeni żeby je zapełnić a reszta to robale co każdemu przeszkadzają.......- .....nic dodać nic ując :D
1
Zadowolony krecik 2015-02-06 19:06:35
Te opinie wyżej to chyba o jakimś innym zakładzie są.
Przecież w Pack Plusie jest dobrze. To ,,siódme niebo".. Kompetentna kadra kierownicza. Zadbane maszyny. Doskonała organizacja. Wyśmienita atmosfera. Pierwszorzędna współpraca. Lojalność pojawia się na każdym kroku.
Spokojna, cicha praca, zwłaszcza na SKLEJARKACH!!!
.
.
.
.
A później się człowiek budzi.
3
TS 2015-02-06 21:39:42
"Inni mają gorzej"
Vifon 2015-02-07 12:36:00
Praca świetna, pieniądze bardzo dobre, po kilku przepracowanych latach można liczyć na wysokie premię i podwyżki. Jeśli chodzi o umowę zlecenie pieniądze bardzo dobre, idze się dorobić Mercedesa lub Lexusa... Tak wygląda to w snach ale w rzeczywistości jest odwrotnie. Warunki z dnia na dzień coraz gorsze, kobiety (zwane w firmie "babami") zarobią najmniej przy tyraniu na sklejarkach, podobnie "dziadki" z obieraka choć oni maja nieco lepiej. Praca na umowę zlecenie wygląda jeszcze gorzej, osoby te w niektóre miesiące ciężko mają wyciągnąć 1000 zł. Taki kraj i firma niestety to wykorzystuje. Polecam tej pracy unikać lub traktować ja jako chwilowe zatrudnienie - totalny brak perspektyw

Ps pozdrawiam Pana Władysława! Byle do emerytury!
1
Casual 2015-02-08 18:05:56
Pan Władysław- Najszczerszy człowiek w Pack Plusie :D

Więc proszę pomyśleć- szczerością nikt nie grzeszy... ( mimo że jest darmowa i jeszcze skąpstwa nie brakuje) więc radzę o dokładne rozważenie w podjęciu decyzji o pracy w firmie.
1
nowy 2015-04-02 15:54:59
Witam, niedługo kończę liceum i chciała bym wspólnie ze swoim kolegą zacząć pracę na umowę zlecenie.
Mógł by ktoś szczerze streścić jak wygląda taka praca? bo nie jestem pewna czy wszystkie komentarze są prawdziwe
Głównie chodzi mi o zarobki, rodzaj wykonywanej pracy i warunki
Z góry dziękuję za odpowiedź :)
Raffik 2015-04-03 16:01:34
Same superlatywy o Firmie !!! He He He ! Ludzie... Tak wygląda praca i organizacja w niejednej firmie w Polsce. Czyli jak na polskie warunki wszystko jest w normie... I jak to w życiu: Bywa lepiej i bywa gorzej.
whatever 2015-04-06 14:16:28
Może powinien wypowiedzieć się ktoś z umowy zlecenie a nie z umowy o pracę RAFFIK..

Jeżeli ktoś nie podejmował, nigdzie żadnej pracy to takie warunki albo go przestraszą albo zmotywują na przyszłość do szukania lepszej roboty. Jedyne z czym można się zgodzić to jak na polskie realia warunki w normie jeżeli komuś zależy na zdobyciu jakiegokolwiek doświadczenia w pracy.

Jeżeli chcecie pracować na umowę zlecenie to 6 zł na h- chyba, że stawkę podwyższyli. Praca fizyczna- szybkość bez jakości .
Warunki pracy - ogólnie nie ma tragedii, na pewno gorzej wykorzystują ludzi w innych firmach. Co do "społeczności " - różnie. W końcu ludzie ogólni są różni :) Co do pracy- w każdej fabryce trzeba pracować, szkoda tylko że zamiast pomocy często spotykamy się z dużą niechęcią od strony pracowników.
PRACA bez przyszłości na lepsze jutro.

firmy NIE POLECAM.




3
whatever 2015-06-28 20:15:47
rdest..

ha ha ha :D
TG 2015-08-20 13:17:23
rdest - Masz rację. Częściowo.Bo warunki nie idę ku lepszemu.
whatever - Zatrudnij się, popracuj i dopiero wtedy się wypowiadaj.Na umowę zlecenie pracują studenci. Jak nie jesteś studentem i pracujesz tu na zlecenie to znaczy, że Twoja praca nie jest warta więcej. Jak miałeś problemy z współpracą...chyba że jesteś ku@#sem zwykłym to się nie dziw bo takim się nie pomaga. Tu się ludzie dogadują.
2
whatever 2015-10-04 10:54:32
Każdy ma podzielone opinie..
Z tym się raczej nie powinno dyskutować . Każdy kto pracował, wie sam dla siebie jak było.. Nie wszyscy mieli tak samo. Niestety w firmie brak uogólnień.
Kazdy przypadek "rozpatrywany" indywidualnie.
fifi 2016-01-05 17:39:38
Witam,chciałbym się dowiedzieć ile może zarobic operator sztancy z kilku letnim doświadczeniem, pracowałem w Szwajcari 5 lat na tych maszynach.
xxx 2016-01-12 19:58:49
operatorów sztanc napewno przyjma jeszcze z takim doswiaczeniem
julka 2016-05-15 18:01:48
no to prawda, choć tutaj faktycznie najbardziej dla jednej i drugiej strony opłaca się umowa zlecenie czy o dzieło
Zostaw swoją opinię o Pack Plus Sp. z o.o. S.K.A. - Wadowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pack Plus Sp. z o.o. S.K.A.