brak logo

Ultra Europa Sp. z o.o.

Żywiec

Opinie o Ultra Europa Sp. z o.o.

PRAWDA 2013-06-28 20:06:44
zainteresowana - 2013-01-15 21:29:21

JOHN - 2013-01-02 11:00:17

NIE PLACĄ , NIE ODBIERJAA TELEFONOW , UNIKAJA KONTAKTU !!!


UWAGA !
John czy mógłbys napisac więcej informacji, gdyż jestem zainteresowana praca w tej firmie. Byłabym bardzo wdzięczna.
CHYBA MIAŁEŚ ZŁE NUMERY BO TA FIRMA DOBRZE PROSPERUJE I PROBLEMÓW Z KONTAKTEM W TEJ FIRMIE NIE MA, POZA TYM KAŻDY PRACOWNIK DOSTAJE WYPŁATĘ NA CZAS!
PRAWDA 2013-06-28 20:21:57
Ernest - 2013-06-12 11:26:36

Najlepsze w tym jest kierownik na dziale.. [usunięte przez moderatora] Pseudo kierownik który ma prawo zwolnić jeżeli pseudo kierownik nie ma umowy jak kierownik tylko jako zwykły pracownik zwolniła już 2 Osoby i planuje następne zwolnić

żeby pokazać się jak najlepiej dyrektorowi żeby dostała umowę jak kierownik .Ona zwolniła moją zonę także myślę żeby ją oddać do sądu pracy za zwolnienie bez uprawnień kierowniczych i bez danej umowy o Praca na stanowiska Kierownika.

Wszyscy którzy pracują na dziale muszą na nią uważać jest nie obliczalna osoba
Od przedłożonego zwolnienia przysługuje odwołanie, dlaczego żona się nie odwołała??? A może istniał powód zwolnienia o którym Pan nie wie.Poza tym wypowiadanie się o osobach których się nie zna, a Pan zna tylko - z tego co można wywnioskować- z opowieści żony- nie należy oceniać, bo jest to bardzo płytkie. Inteligentne i doświadczone osoby, a chyba za taką się Pan uważa,powinny wiedzieć, iż człowieka należy pierwsze poznać a nie wyrabiać sobie opinii od innych!
PRAWDA 2013-06-28 20:41:05
bomba - 2013-04-19 10:42:32

Pracowałem w tej Firmie

Tu jest Racja

1.Nie odbierają telefonu unikają kontaktów

2.Nie traktują pracowników na Poważnie

[usunięte przez moderatora]

w tym zakładzie zdarzyły się 2 Wypadki jeden spowodowany był

ze dziewczynie Przygniotła Maszyna do tartaletek Palce

2 Wypadek Szlałf od sprężonego powietrza odpioł się i uderzył kobietę w głowe i dostała wcząsu mózgu

3 Wypadek Maszyna do za klejania kartonów wciągła dziewczynie palce pod taśme. [usunięte przez moderatora]

Ostatnio się dowiedziałem ze nie są wypłacane premie dla tego że są duże straty w firmie (Jeżeli jest wymieniona premia w umowach o prace i td Powinien Pracodawca się wywiązać z niej.

Ci co chcą zatrudnić się w Firmie Ultra Europa Ul.Łączna 20a niech się dobrze zastanowią bo wypłata 1300zł piekarze i zwykli pracownicy to się nie opłaca+I Brak premi i dodatków i świątecznych
To co piszesz to złośliwe uwagi. Ja też pracowałem w tej firmie i znam ją od innej strony. Problemów z kontaktem nie zauważyłem. W każdej Firmie zdarzają się wypadki ale są one wynikiem błędów ludzkich albo też nieprzestrzeganym przepisów BHP przez pracowników albo usterką maszyny. Czasem człowiek nie zdaje sobie sprawy że przekładając daną rzecz, może ona nam spaść, wysunąć się z/na rękę czy nogę.Czasem wydaje się że sam zrobisz coś, że sobie poradzisz, nie chcesz pomocy,a tu mały albo tez poważniejszy "wypadek". Chyba nie do końca wiesz jak dane wypadki się zdarzyły, wiec się nie wypowiadaj!
A jeśli chodzi o premie tzw. uznaniowe to są przyznawane w zależności od uznania szefa, jak sama nazwa mówi! Ale miło jest taką premie otrzymać.
eld 2013-06-28 21:50:46
widzę,że jakiś domorosły specjalista od zarządzania produkcją z Ciebie. może się zgłoś do właściciela na jakieś stanowisko kierownicze,skoro twoim zdaniem wiesz w czym tkwi problem? może zostałbyś bohaterem?
chociaż chyba nie, bo jeśli Twoim zdaniem w pracy narowość ma być ważniejsza od tego czy się pracę wykonuje dobrze czy nie... to raczej sukcesu w zarządzaniu nigdy nie odniesiesz. to jest praca a nie wojna narodów. a w pracy nikogo nie interesuje kim jestes tylko czy robisz ton do Ciebie należy.
nikogo się w ultra siłą nie trzyma.
o kwalifikacjach kierowników widzę też posiadasz jakąś wiedzę tajemną. a pewnie nie wiesz nawet ilu ich jest i żaden nie ma "pomocnika":-)
oda5 2013-06-30 19:32:54
W tej firmie albo chcesz pracować albo nie-to jest każdego wybór.Jeśli coś komuś nie odpowiada to niech się zwolni a nie pisze jakiś bzdetów.
trol 2013-08-08 15:18:06
Umowy są po to by się z nich wywiązywać.
Inaczej twoje życie to będzie jeden wielki chaos.
Podpisałeś umowę o prace to pracuj zgodnie z jej warunkami
Jak ci nie odpowiadają warunki tej umowy to negocjuj albo ją zmień na nową z innym pracodawcą.
Zawsze Polska 2013-09-11 10:11:35
Są Kradzieże w tej firmie o tym nikt nie napisał i nikt jeszcze nie doszedł do wniosku kto kradnie i co dziwne wie kiedy nie działa monitoring A kto wie ten co dobrze zna Zakład i wie czy działa monitoring kto gdzie co ma w szafce (Jest to osoba po za zakładu (Ta osoba była wtedy kiedy zginęło 700 zł Pomyślcie kto bardzo proste tylko wyostrzcie wyobraźnie i wiecie już wtedy kto i ile ukradł

Czemu nie pojawiły się zdjęcia w gablotce z monitoringu po kradzieży
Monitora (Bo wiedzą kto ukradł )Dla nich Ważna osoba jest ta co ukradła.
Hitler 2013-09-23 20:49:57
Witojcie!!!
Wszystko i na temat!
Nie od dziś pracuje w tej firmie i przeszłam nie jednego kierownika i chociaż obecny za bardzo się wczuwa w rolę to nie jest najgorszy, ktoś chyba nie pamięta pierwszego kierownika to dopiero był Sajgon. Praca to praca a nie cyrki i każdy ma jakieś określone funkcje no i trzeba zacisnąć dupę i robić to a nie narzekać.
Do pracy trzeba mieć dystans bo za to nam płacą mało bo mało ale zawsze na czas za co dzięki jednej pani z biura :) ,premii nie ma [usunięte przez moderatora] No telefonów to nie odbierają bo każdy ma coś do roboty sekretarki tam nie ma(ale FBu nich działa :P)
Wypadki no a gdzie ich nie ma-tam gdzie nie ma ludzi.
Zonę zwolnili ale za co? Bo tylko co do jednej osoby postąpili nie słusznie i z tym się w życiu nie zgodzę!!! Ale reszta za oszustwo, mieli szanse i tego nie wykorzystali.
A "pomocników" to też proszę nie obrażać bo to ludzie którzy naprawdę wcale nie wiecie kiedy się wstawiają murem za pracownikiem albo nadstawiaj dupy bo na to nikt nie patrzy tylko że to za młode osoby żeby rządzić innymi.
Co do kradzieży to no tylko na godzinę zostawiłam torebkę bez opieki ale peszek bo to nie "ten".
Straty i odpady to no właśnie wina obu stron ale częściej osób które każą wybić normę na piekarni i nie ważne że co nie HALO,a pracownik pod naciskiem nie myśli i "tłoczy" dalej :)he a na paczkarni czemu niby mają nie wyrzucać czegoś co im się nie podoba skoro tak dział jakości tak uczy a pracownik nie będzie brał odpowiedzialności za to że klient zrobi zwrot no chyba proste!
Każdy pracownik w tej firmie ma robić co do niego należy, kierownicy zarządzać i inne, piekarze piec a pakowacze pakować i tyle!!!
Cześć i czołem kluski z rosołem :)))))

1
Agencja 2013-11-23 12:52:12
Cześć :)
ja jestem pracownikiem z firmy zewnętrznej i pracuję w Ultra dorywczo od ponad roku, przeszłam przez niemalże wszystkie działy i powiem Wam tak, że jeśli ktoś chce to pracuje. Największym tu problemem są sami ludzie-patrzą kogoś, a nie swojej roboty, na potęgę obgadują swoje koleżanki (szczególnie na Paczkarni), na złość sobie wzajemnie robią, jak kogoś nie lubią (szczególnie stare pracownice względem nowych aż wstyd!), ludzie gonią za pieniądzem wiadomo, ciężka praca a zarobek najniższy, niektórzy robią, żeby 8 godz przerobić, a Ci co się starają to ich nie doceniają. Z tego co zaobserwowałam to awansują ludzi na koordynatorów ostatni czasy, jedni się nadają drudzy nie, bo podstaw nie znają z tego co słychać i widać. Może i nie jestem stałym pracownikiem, ale sposób w jaki tu się traktują ludzie przeraża. Dyrekcja ma problem dostają Kierownicy po uszach, ci z kolei wyładowują się na pracownikach, wiadomo, że każdemu puszczają nerwy, ale żeby np. pani koordynatorka wrzeszczała i rządziła się jak kierownik na okresie próbnym? Wrzeszczeć po ludziach za takie grosze? Nie łatwiej byłoby żyć w zgodzie? A już paranoją jest wykorzystywanie pracowników... Starają się a i tak nie są doceniani. Przykład magazynierów (owszem są wyjątki -lenie) ale i są tacy (czy był również ówczesny koordynator)że dwoją się i troją żeby zrobić wysyłkę dobrze, co często zmusza ich do zostania po godzinach, zaopatrzyć dwa działy w materiał do pakowania, magazyn w mąkę, wysprzątać hale, plac, na papierni odebrać towary, kurierów, wyukładać wszystko co przywiozą, odebrać miedzy czasie milion telefonów, bo byłam tam i wiem jaka robota, ale kto to zrozumie i doceni? Opieprz jeszcze dostaniesz a pochwały żadnej... żadnej motywacji do pracy, żadnego miłego słowa. Szok! Już słychać, że można zapomnieć o bonach na świętach aż miło... Jak kiedyś składałam cv żeby się zatrudnić tak teraz zmieniłam zdanie. Nie tak dawno miałam zlecenie na mroźnie, do tej pory najczęściej byłam na Paczkarni
1
Agencja 2013-11-23 13:02:47
Ucieło mi posta :) a więc cd: O mroźni mogę powiedzieć tyle, że tam to dopiero ludzi nie doceniają, zarówno na Produkcji jak i na Pakowaniu. Odeszła Kierowniczka na Paczkarnię i same muszą się zajmować większością rzeczy. Panie dźwigają ciężki towar, ciężkie wózki, dziewczynom na pakowaniu to już w ogóle nie zazdroszczę roboty, bo zimno, ciężkie wózki, kartony, kosze z produktami, palety. Są tam 4 pracownice stałe bo z tego co wiem to 2 na L4 od roku i nie dość że muszą się zajmować nami agencją, pilnować nas, papierów do uzupełniania dużo, może i mają te 6 produktów, ale robotę widzę, że robią i za magazynierów i za sprzątaczki. To co koordynator robi na Paczkarni to one same robią, wysyłki, naklejki drukują, raporty, jakieś próbki, kombinują żeby mieli wszyscy miejsce, towar zamawiają, im palet nie przynosi magazynier jak na Paczkarni a ich palety ważą podobno 20kg, sam 1 kosz waży ok 20-30kg zależy jakiego produktu, nieraz szczegółami się zajmują, a jednak. W tej pracy ogromny jest problem z (usunięte przez administratora) pracownika, niedocenieniem ludzi i zero wynagrodzenia!
1
Agentka2 2013-11-23 14:10:22
Ja też pracuję przez Agencje. Masz rację i zgadzam się z Tobą w 100% takie rzeczy tylko w tej firmie. Widać, że nie doceniają ludzi, a wykorzystują na maxa. Jak to mówią 'białe murzyny' :) jak już robią koordynatorów to powinni na wszystkich działach, żeby było sprawiedliwie, bo tylko kłócą ludzi i ciężka atmosfera. Mi osobiście dobrze się robi na Paczkarni, raz mnie wysłali na Mroźnie do Pakowania w lecie i masakra, bo po 1 dniu byłam chora. Współczuje im tam i tak jak Ty piszesz nie doceniają ich. Ja raz byłam na 1 zmianie, bo zmianowa została sama, trafiło mi się tak, że odmrażaliśmy mroźnie i trzeba było dźwigać kosze z mięsem zamrożonym na palety i jakieś worki 20 kg z warzywami, a żeby magazynier nam pomógł to zapomnij! Podobno oni mają się tylko wywożeniem palet zajmować, bo najważniejsza jest Paczkarnia! Żenada! Podobno wysyłki robią same i rzeczywiście dużo rzeczy robią co powinien koordynator tym się zajmować, jak na Paczkarni jest,albo im za to płacić. Czysty wyzysk. Po 1 dniu tam miałam dość, a mówili, że na Mroźni jest fajnie, nie dziwie się że nikt tam nie chce chodzić, jak zimno, udźwigasz się dużo, jedynie, co to atmosfera miła. Ale już tam zleceń nie dostawałam :P Na Paczkarni wieczne zwady, robota to chaos i nie mogą tego ogarnąć, zero porządnej organizacji. Starają się owszem, ale coś nawala w systemie zarządzania. Robić ino i patrzyć swojej roboty, broń Boże się wtrącać do pracowników, a będzie git! :) Pozdro!
PRACOWNIK 2 2013-11-26 19:33:41
DO WSZYSTKICH I O WSZYSTKO MACIE PROBLEMY TYLKO NIE DO SIEBIE A CHWYCILIBYŚCIE SIĘ ZA PORZĄDNĄ ROBOTĘ A NIE PISANIE GŁUPOT.DOTYCZY SIĘ TO AGENCJI.A OD KOORDYNATORÓW I KIEROWNIKÓW TO SIĘ W DELIKATNY SPOSÓB ODWALCIE.JAK SIĘ WAM COŚ NIE PODOBA TO NIKT WAS NA SIŁĘ NIE TRZYMA NA WASZE MIEJSCA SĄ INNI PRACOWNICY,KTÓRZY CHCĄ PRACOWAĆ A NIE PODPIERAĆ KARTONY I ŚCIANY ALBO KARTONY.pozdrawiam wszystkich
Ludek 2013-12-03 01:34:41
Firma jak każda inna. Jeśli ktoś chce pracować to patrzy roboty,a nie wszystkiego dookoła.Fakt jest jeden ze wsród pracowników czasmi panuje niezbty mila atmosfera. Jest jedna pani ktora sieje wielki zamet wsrod pracownikow.Sa tez osoby ktore niesamowicie obgaduja.Najwyrazniej nie maja zycia osobistego dlatego zajmuja sie innymi.I chyba zapominaja po co przyszly. Zdarza sie,na to rady nie ma.Dlatego idziesz na 8h i reszta Cie nie obchodzi.Nik nie zmusza Cie do rozmowy z innymi.Robisz co masz zrobic i po krzyku. W pracy ma sie pracowac a nie szukac towarzystwa.Jezeli komus jest tak zle niech sie zwoli,a nie zajmuje miejsca innym ktorzy tej pracy potrzebuja.
TNWNW 2013-12-16 23:04:43
Wypłata na czas, brak premii, socjalu świątecznego itd. Kontakt jest faktycznie na poziomie dna, a żeby usłyszeć jakąś normalną rzetelną informację trzeba się przejechać do biura i porozmawiać z dyrektorem (po angielsku, jeśli nie to tłumacz). Kobiety na paczkarni ciężko pracują za marne grosze, (usunięte przez administratora). Koordynatorzy tego działu również nie są zbyt ogarnięci, znają się trochę na exelu i wordzie, ale nie mają zielonego pojęcia o koordynowaniu pracą. W tym zakładzie wszystko robione jest 'od końca' i niestety winni jak zwykle są pracownicy (według papierzaków). Przed wejściem na dział pakowania w skrzynce zostawiono pracownikom formularze wypowiedzenia. Kobieta, która zareagowała na tą sytuację została od razu zwolniona, bez podania jakiejkolwiek przyczyny. Gdyby się dało stawki dali by jeszcze niższe, bo przecież Polaków można traktować jak ludzi na poziomie zerowym. Prawda jest taka że przyjechał Angol i się rządzi. Kto musi pracować i nie ma innej alternatywy to po prostu tam pracuje. W każdym bądź razie widziałem to wszystko z boku przez okres ~ 12 miesięcy. Jeżeli ktokolwiek ma zamiar się tam przyjąć niech się liczy z ciągłym poniżaniem i występującym tam codziennie mobbingiem. Jeżeli znów ktoś chciałby nawiązać z tą firmą zewnętrzną współpracę to niech liczy się z tym, że mają problemy z wypłacaniem $$.

(usunięte przez administratora)
jo 2013-12-17 11:35:28
HE HE HE przeżywacie wszyscy jak mrówka okres :P ruchy kluchy leniwe. Nie róbcie z pracy swojego życia!
blee 2013-12-21 00:24:12
Strasznie kabluje i donosi wszystko! uważajcie na nią!
Ms.G 2013-12-21 19:30:50
Bardzo fajna firma stawiają na rozwój!! Marzyłam o takiej pracy!
VERNA 2013-12-21 20:53:48
Nie zgadzam się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (usunięte przez administratora)to super kobieta !!!!!!!!!!!!!!!!
xyz 2013-12-21 21:22:59
Osoba, która dodała komentarz że (usunięte przez administratora)powinna mieć na tyle odwagi, żeby powiedzieć jej to w twarz! Przez internet każdy potrafi cwaniakować. Osobiście znam Ewe i jako JEDYNA martwi się o swoich podopiecznych i jako JEDYNA stanęłaby murem za pracownikiem ze swojej zmiany. Jest najlepszą zmianową, problem w tym, że nie każdy docenia jej potencjał i zapał do pracy, a osoba która wypisuje te bluźnierstwa poprostu pewnie nie radziła sobie ze swoją pracą/obowiązkami i teraz próbuje się mścić. "blee" może więcej kultury?! Słowa czasami bardziej ranią niż czyny.
wzx 2013-12-21 21:29:53
(usunięte przez administratora)się wreszcie od ultraeuropy.jak nie macie co robić to załóżcie kółko różańcowe a nie piszcie takich bredni.
Kokos 2013-12-26 18:19:12
Myślę że temat kółka różańcowego będzie można ogarnąć po Nowym Roku jak coś to wpisywać się!!!
M&M 2014-01-02 11:49:57
Nie polecam podejmować pracy w tej firmie. Odkąd przyszedł nowy szef Anglik jest coraz gorzej... Zero premii, bonów, podwyżek... Była premia jedynie teraz dla wszystkich oprócz Działu Pakowania. Pozostawię to bez komentarza. Dodam, że najlepsze ostatnie ich posunięcie to zrobienie koordynatorów, które wiąże się z podwyżką pensji, na jednym z działów za coś co robią cudzymi rękami... Brawo dla Kierowniczki!
Z braku pracy tak można robić, ale jak ktoś ma lepsze perspektywy to radzę Ultra omijać.
pracownik 2014-01-02 20:26:28
Albo się odczepicie od Ultraeuropy albo się zwolnijcie a nie siejcie zamętu.Pretensje macie do wszystkich tylko nie do siebie.Jak ktoś nie chce pracować nikogo ta firma nie trzyma na siłę.
haha 2014-01-06 14:49:16
z daleka od tej firmy z negatywnymi opiniami nie wiecie prawdy a zgrywacie bochaterow
kkk 2014-01-08 11:52:34
no to dawaj tą prawdę
vvvv 2014-01-09 22:53:12
Ja też mogę prawdę napisac chwyćcie się roboty nieroby a nie obgadujcie umiecie tylko pisać i obgadywać a co do paczkarni te stare torby to by dały dupie siana ino umia obgadywać i na młode naskakiwać a same nie lepsze
1
uroda 2014-01-12 17:28:17
Stare torby jak to napisałeś to kobiety lub panie.Troszkę szacunku do starszych,matka nie nauczyła cie szacunku do starszych?skończcie pisać te brednie!!!!!!
vvvv 2014-01-13 20:55:59
Raczej to nie są brednie ale prawda nie broń ich bo sam widzialem jak jest szczególnie na zmianie P. (usunięte przez administratora). jest tam jedna która ma za długi język
kwiatuszek 2014-01-14 00:51:01
Magazynierzy niech się trzymają siebie a nie patrzą innych bo my też zaczniemy na was pisać!!!!!!!!!!!!! (usunięte przez administratora)się w delikatny sposób!!!!!!!!!!
Lola 2014-01-14 02:06:58
Witam:) mam mała prośbę odnosnie tych "torb"z paczkarni żeby z racji wieku mówić do mnie per torebka lub młoda torba :) pozdro dla wszystkich! :D
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2014-01-15 14:43:15
Wy chyba nie macie co robić tylko brednie pisać NUDZI WAM SIĘ
lacky 2014-01-16 15:32:04
widać ze jakiś koordynator lub (usunięte przez administratora)kierownik pisze na forum
Lady 2014-01-16 15:34:52
No jak się ma na paczkarni kierowniczkę co wszystkich zwalnia i robi to jak by była przeszkolona w tym temacie Kierowniczka co 5 min okres dostaje hehehehe
mała 2014-01-16 15:52:38
Nie broń Marta (Ewy)Bo nikim nie zostaniesz w tej firmie zwykłym robolem (albo się zwolnij)???
Edd 2014-01-16 16:56:31
Ktoś się doigra z tymi komentarzami...Dlaczego tutaj macie odwagę pisać na (usunięte przez administratora) a prosto w oczy im tego nie powiecie? Jestem w szoku że przypuszczam dorośli ludzie tak się zachowują. Rozum Piękna rzecz...
jj 2014-01-16 17:57:05
również jestem tego zdania że nie wypisuje się Imienia na forum , bo i tak wiadomo o kogo chodzi , a jesli mowa o ULTRAEUROPIE ? lepiej kilka razy zastanowić się czy tam pracować niż pózniej bolewać ,firma fajna ale osoby pracujące w niej a zwłaszcza kierownictwo to porażka
lola 2014-01-17 21:58:27
Ludzie wam rozumy odjeło
Anonim 2014-02-01 16:04:38
Wszyscy się kłócicie na forum ;-)ci co tu piszą niech zaczną prace nową szukać a nie kozaczą nie dawno temu było zebranie przez wideo konferencje z właścicielem firmy z dyrektorem powiedział tyle ze jeżeli będą dalej zwroty to podejmie decyzje o likwidacji firmy i upadłość ale z tego co mi wiadomo i tak chce zlikwidować firmę w Polsce do 2 lat.
2
jo 2014-02-03 10:43:10
Wam się( usunięte przez administratora )przewraca!!! Wy na prawdę nie ma cie problemów. Żal!
olo 2014-02-06 17:29:29
(usunięte przez administratora)Łączna długa i szeroka ;--00 Miejsca brakuje jak idzie ha ha
beee 2014-02-12 01:03:07
Chciałam przeprosić E.B. (piszę inicjały, bo całe dane zapewne zostałyby zablokowane, bądź usunięte przez Administratora, mam nadzieję, że wiadomo o kogo chodzi). Jest mi strasznie przykro, głupio i wstyd, że kilka tygodni temu obraziłam na tym forum właśnie E.B. Nie tak dawno okazało się, że ją niesłusznie posądziłam za coś co nie zrobiła, a zrobił to ktoś inny. Naprawdę jest mi tak wstyd, że nawet brak mi odwagi podejść do niej osobiście i ją przeprosić... Przepraszam za moje pochopne oskarżenie, ubliżenie, było to głupie zachowanie i bardzo nieodpowiedzialne... Przepraszam... Strasznie mi głupio...
BEZ CENZURY 2014-02-12 20:26:18
JAK POWSTANIE NOWE FORUM O ULTRA TO PODAJCIE LINKA :)
1
njh 2014-02-20 22:39:50
ciasteczka maślane bezglutenowe o masie 150 g, oznaczone numerem partii „UT 120450” i datą minimalnej trwałości „07.2012”, wyprodukowane przez „Ultraeuropa” Sp. z o.o., ul. Łączna 20A, 34-300 Żywiec w ilości 2 sztuk w cenie 7,60 zł
wartości 52,20 zł nieprawidłowo oznakowanych. Przeprowadzone oględziny opakowań wykazały, że dla:
zastosowano nazwę nieadekwatną do składu (w składzie brak masła, obecny nieutwardzony tłuszcz roślinny), która wprowadzała konsumenta w błąd, co do charakterystyki środka spożywczego, w tym jego nazwy, rodzaju, właściwości, z naruszeniem art. 46 ust. 1 pkt 1 lit. a ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r., Nr 136, poz. 914 z późn. zm.) zwanej dalej „ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia” przywołanego w art. 6
Uwaga 2014-04-03 10:13:56
Za niedługo do zwolnienia mają pójść następne osoby z paczkarni Pani kierowniczka z Paczkarni szykuje się do zmniejszenia osób na paczkarni i będą 2 zmiany tylko.
UWAGA 2014-05-01 22:27:11
Jeśli chodzi o pracę to nie jest tak źle, natomiast panująca w firmie atmosfera jest tragiczna.(usunięte przez administratora)
pytanie 2014-08-11 11:43:11
Mam pytanie chciałbm podjac prace jako spawacz w firmie ULTRA PLUS prosze o jakies info
1
Alfi 2014-11-28 09:48:04
Pan Dyrektor robi cięcia w firmie będą zwolnienia
także uwaga jeżeli zostaniecie zwolnieni pod pretekstem ze coś źle ktoś zrobił to czyli chodzi tylko o cięcia jeżeli chodzi o to ze Pani Kierownik kogoś zwolniła (Nie jest szczera i nie będzie jest fałszywa)
1
kajtek 2015-02-17 16:31:47
no to ja mam jeszcze takie pytanie do kolegi wyżej - @golf, Ty byłeś u nich na rozmowie czy nie masz nic wspólnego z tą firmą, bo troche dziwnie piszesz? jak masz jakieś nowe wiaodmości to ja się chetnie dowiem np. czy są nowe oferty, bo od stycznia cisza na razie jest w tym temacie, a ja nadal szukam pracy.
mark 2015-05-19 13:36:58
Likwidacja 1-09-2015
2
hilda 2016-05-14 12:32:13
teraz się chyba smak życia nazywają czy jakoś tak, nioe wiem
Zostaw swoją opinię o Ultra Europa Sp. z o.o. - Żywiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ultra Europa Sp. z o.o.