brak logo

active BHP Marek Spiżewski

Łódź

Opinie o active BHP Marek Spiżewski

Znajoma 2012-11-10 22:26:29
Z active bhp kariery nie zrobisz:)
Musisz dawać z siebie wszystko, w zamian nie dostajesz nic...
Marne grosze i zjechaną psychikę.
Dla mnie porażka totalna.
Miśka 2012-11-15 19:00:49
Znajoma, pracowałaś w tej firmie?
Jaka jest atmosfera?
Ile płacą?
Będę wdzięczna za inf...niedługo kończe Polibudę i bede składać cv.
Nastka 2013-01-19 23:30:02
Zgadzam się w zupełności.
Właściciel tej firmy dla pieniędzy zrobi wszystko!!!

[usunięte przez moderatora]
Mile widziani stażyści za free, lub pracownicy za 1200 zł.
W tych czasach to trochę mało...
active BHP 2014-01-11 01:26:58
Dla ludzi, którzy siedzą cały dzień na pudelku premii nie ma i nie będzie.
Wszyscy obecni pracownicy firmy zaczynali od bezpłatnego stażu.
W zamian za bezpłatny staż oferujemy drogocenną wiedzę i praktykę, nie parzenie kawy tak jak w innych firmach.
(usunięte przez administratora)
3
bhp łodź 2014-06-18 09:28:12
Firma jest beznadzieja, brak wiedzy właściciela to tragedia, nie ma pojęcia o bhp itp. tylko kasa i nic więcej. Wykorzystuje studencików do pracy i tyle. Za darmo to może Pan sam pracować... Nie polecam tam pracy
2
max power 2015-06-07 15:20:42
Szkoda, że autor tego wpisu nigdy nie pracował w szanującej się firmie. Może to co napiszę będzie dla niektórych szokiem, ale są także w Polsce firmy gdzie nie ma czegoś takiego jak "bezpłatna praktyka" lub "bezpłatny staż". Gdzie za każdą pracę się płaci (przelewem na konto, a nie "drogocenną" wiedzą). Gdzie premia w wysokości min. 1 pensji przysługuje każdemu, przynajmniej raz w roku (zapisane w umowie o pracę). Gdzie ogłoszenia o pracę to nie jest HR-owy bełkot, tylko istotne informacje (zawierają podstawową informację - wysokość zarobków). Gdzie pracodawca dba o pracowników, bo wie że to dzięki nim zarabia (a bez nich, zniknie z rynku) - bezpłatna opieka medyczna, karnety na siłownię, basen, wyjazdy integracyjne (np. do Meksyku), itp. Gdzie nie potrzeba pilnować pracowników, bo wiedzą co mają robić i to robią (oddziały dobrze funkcjonują, a są prowadzone przez zwykłych pracowników, bez obecności na miejscu kadry zarządzającej). Gdzie nie ma związków zawodowych, bo są zbyteczne (a nawet szkodliwe).
Max 2015-07-22 14:57:40
firma o której mowa w tym wątku nie ma nic wspólnego z wytycznymi powyżej
tom 2015-07-25 03:14:24
Niestety Marek nie rozumie że kapitałem firmy są pracownicy. Cenne doświadczenie zamiast parzenia kawy? W biurze jest taki bałagan że nie ma gdzie postawić ekspresu a przerzucanie papierów to nie jest to cenne doświadczenie!
Jedna wielka pomyłka w której właściciel opowiada wszystkim bajki (od pracowników, przez znajomych aż po klientów). zero profesjonalizmu, a za możliwość wyciągnięcia złotówki szef zrobi wszystko, nawet jak nie ma pojęcia o co chodzi a potem zrzuci wszystko na pracowników (niewolników bo przecież pracują za darmo!)
fretka 2015-09-18 07:26:40
Szef oferuje niskie wynagrodzenie i mało tego trzeba jeszcze na nie trochę dłużej poczekać :(
współpracująca 2015-09-30 22:06:51
Na temat zarobków i atmosfery w ww. Firmie niewiele mogę powiedzieć. Dziwią mnie nieco powyższe komentarze ponieważ pracownicy ACTIVE BHP to znający się na rzeczy ludzie. Szczególnie uznaję pracującego tam (chyba tak ma na imię) Pana Piotra, który swoimi szkoleniami potrafi zaciekawić i zburzyć mit nudy na szkoleniach bhp.
Ponadto od Pana Piotra moja Firma otrzymała pomoc, dzięki której nie mieliśmy kłopotów podczas kontroli PIP.
Przyznam - usługi w cenie nie najniższej, ale z korzystnym efektem.
Podsumowując - usługi świadczone przez pracowników są na wysokim poziomie.
Potwierdza to słowa wspominające o uzyskiwaniu wiedzy na stażach (nawet bezpłatnych).
Zawiedziny 2015-11-08 19:07:00
Po wstępnej rozmowie zrezygnowałem, poziom P.Marka i stosunek do innych ludzi nie budzi wątpliwości, że to niemiły i niesympatyczny człowiek mający o sobie gigantyczne mniemanie - reszta świata to kretyni nie dorastający mu do pięt.
Pracujaca 2016-01-30 01:17:09
Niestety jest źle. Właściciel obiecuje a potem biedny człowiek czeka i czeka zdobywając, jak to sam Pan Marek tu napisał, cenne doświadczenie (czyli sprzątanie bałaganu w biurze) i nie ma nawet za co dojechać do pracy :-(. Właściciel żyje w świecie baśni gdzie sam jest bogiem a my jesteśmy tylko żałosnymi robolamy gdzie za pracę u niego jeszcze powinniśmy mu płacić. Przykre jest to że klientów też wciąga w swoją baśń i na wszystkich patrzy przez pryzmat złotówki.
2
active BHP 2016-03-13 07:02:35
Albo byli leniwi stazysci się mszczą, bo nie mogą znaleźć pracy albo konkurencja. Ci stazysci i byli pracownicy , którzy rzetelnie pracowali, obecnie pracują w znanych firmach. oświadczam, że od 2013 r nie mamy żadnych zmian kadrowych, a negatywne opinie są wyssane z palca. Ciekawe czy znów moderator gowork wykasuje ten komentarz i zadzwoni, żeby usunąć negatywne komentarze po wykupieniu uslugi
jogi 2016-05-19 14:24:05
też tak mysle, ze skoro firma wyraza chcec zatrudnienia staży na jakis czas nieważne czy zatrudniaja ich sami i sami poszukuja czy korzystaja z urzedów pracy, to pozniej najlepiej jest zatrudnic takiego stażystę, ma już duzą wiedzę toretyczna oraz praktyczna.
Zostaw swoją opinię o active BHP Marek Spiżewski - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie active BHP Marek Spiżewski