Magnat Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Zakład Odzieżowy Marzanna Bernaciak

Ełk

Opinie o Magnat Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Zakład Odzieżowy Marzanna Bernaciak

olek 2012-02-05 21:42
Co za bzdury! \\\"Jest nawet dobrą Firmą\\\" ?? Cały Ełk wie co to za firma a zwłaszcza właściciel. Zdecydowanie nie polecam.
eryk 2012-02-21 21:51
Co masz olo do powiedzenia na temat tej firmy? chętnie wysłucham rad
kubenz 2013-03-11 22:51
przy ich potencjale...................gospodarką niech się zajmą
ja 2013-06-27 08:52
Pani prezes to [usunięte przez moderatora], bezwzględna [usunięte przez moderatora], która nie szanuje pracownika, jego potrzeb. PIP mógłby tam wreszcie porządek zaprowadzić, nie wiem jak można tyle czasu bezkarnie robić z ludzi [usunięte przez moderatora]........
Mirek 2013-08-05 22:42
Potwierdzam opinie - nieuczciwa i nierzetelna firma!
KSENIA 2013-12-18 17:01
Ojtam,ojtam, czepiacie się. Prawda jest taka że dla kilkudziesięciu osób daje pracę i całkiem niezłą kasę jeżeli ktoś chce pracować i się nie obija. Gdyby było naprawdę tak zle to co niektóre osoby nie pracowałyby po kilkanaście lat. Fakt p(usunięte przez administratora) powinna korzystać ze swojej emeryturki, a nie zajmować miejsce młodym, a co do p.(usunięte przez administratora) to już inna bajka, ta kobitka ma problem sama ze sobą i z całą resztą załogi. Wesołych Świąt!!!
1
KSENIA 2013-12-18 17:20
Male sprostowanie: pani"brygadzistka" jest już od ponad 10 lat na emeryturze :)
ERYK 2013-12-20 09:48
Pani brygadzistka dalej pracuje i zadzi sie jak na swoim jezeli piszesz ze ona juz od 10 lat na emeryturze to co tam robi mam znajomych co pracujai mowia ze dalej pracuje i zadzi i wydziera sie na kobiety nie umie spokojnie sie zachowywac a mialem z nia do czynienia jest nieobliczalna taka nie powinna pracowac toniech idzie na emeryture i da innym spokuj odpocznna od niej i bedzie spokuj
2
MARKO 2013-12-20 09:57
owszem pracuja dlugo kobiety ale na jakich zasadach to nie wiesz to ci napisze bierze ludzi z urzedu pracy na rok czasu dostaje duze dofinansowanie i z tego ma duza kase roksie konczy i rejstruja sie i spowrotem bierze i tak w kolko pracuje tam i wiem co sie dzieje urlopow nie mamy na zwolnienie lekarskie nie mozemy isc bo nie ma po co juz wracac mowi wtedy praca albo choroba wybur do nas nalezy
1
ERYK 2013-12-20 10:48
Z OKAZJI SWIAT BOZEGO NARODZENIA SKLADAMY WAM ZYCZENIA MILOSCI,SPOKOJU ,ZDROWKA ,WSZELKIEGO DOBRA .ABYSMY DLA SIEBIE NAWZAJEM BYLI PELNI ZYCZLIWOSCI I ZROZUMIENIA .A TAKZE ZYCZENIA WSZELKIEJ POMYSLNOSCI W NOWYM ROKU 2014 ZYCZYMY WSZYSTKIM LUDZIOM NA CALYM SWIECIE POZDRAWIAMY
ERTYK 2013-12-25 21:04
witam co tak cicho nikt nie pisze he magnat pani dala wolne 2 stycznia do pracy dala na swieta jalmuzne po 100 zl i 200 zl i mysli ze ktos ma za te pieniadze przezyc chciwa na pieniadze a sama oblowila sie zakupami a nam dala jak bezdomnym po pare groszy chytra baba a nie pomysli o pracownikach ze nie maja za co zyc oblowila swoja rodzinke kasa i prezentami
1
gucio 2013-12-30 17:19
po co pisać takie głupoty? Nikt nie dał tylko wypłacono zaliczkę z naszej wypłaty. Fakt zarabiamy bardzo mało, pracujemy ciężko ale życzenia p.prezes bezcenne.
KSENIA 2014-01-09 20:03
Proponuję wyłączyć Caps Locka i skorzystać ze słownika ortograficznego, to nie boli :)aDr
1
FRANIA 2014-01-17 15:05
komu przeszkadzaja bledy w pisaniu a jak kierowniczka zle postepuje z pracownikami to jest w porzadku to nie zwracacie uwagi na to to z waszej strony jest w porzadku to pracodawcy moga robic z ludzmi co im sie podoba i to jest ok co wykorzystuja jak moga jakie duze pieniadze zarabiaja na nas a dostajemy ochlapy ze na zycie nie starcza i to jest ok co
1
jaska 2014-05-21 22:08
wszystkim tym które życie miłe i zdrowie ważniejsze od pieniędzy daje dobroł rade omijać z daleka tych oszołom\ów brygadzistke któóra niema pojęcia o pracy w szwalni i właćicielce która kantuje pracownikow
2
co robić po maturze? 2014-07-02 19:23
witam, czy jest mozliwosc zlapania u Was pracy na wakacje? widze co piszecie w komentarzach, ale ja w okolicy nic nie znajde poza Wami
kolo 2014-07-02 19:23
cześć, wiecie może czy będzie jakaś praca wakacyjna w Magnacie? interesuje mnie coś niewymagające doświadczenia i płacone za godziny lub za efekty pracy. jakby ktoś dysponował jakąś informacją, to napiszcie, pozdrawiam
Madzia 2014-07-02 19:24
Dawno nikt nic nie napisał w tym wątku. Jestem ciekawy jakie teraz zasady panują w Magnacie. Jestem kobietą po szkole zawodowej, gdzie nauczyłam się sporo, ale niestety przez lata zapomniałam trochę. Chcę wrócić do zawodu, bo dosyć mam pracy w sklepie. Jak to teraz wygląda w Magnacie i w jaki sposób rozliczane są pracownice ? p[ozdrawiam i czekam na odpowiedź ;)
gucio 2014-10-12 18:52
Jak żyję takiej firmy nie widziałam.Wyzysk,praca na czarno, chamstwo i przekleństwa ze strony brygadzistek.Pani brygadzistka dba o swoją synową, usługuje,wyręcza albo za nią szyje i kryje przed szefostwem jej spóznienia, wcześniejsze wyjścia i nieróbstwo.Kamerki-proszę bardzo, wreszcie będzie widać kto pracuje a kto się dobrze ustawił.
6
bono 2014-10-12 19:28
Chamstwo,pomiatanie,wyżywanie się lekceważenie,przekleństwa pań brygadzistek są na porządku dziennym. Brak normalnej szatni, toalet,kradzieże,żadnych praw.Mamy się cieszyć, że pracujemy a na jakich zasadach to nieważne.
3
Pani 2014-10-17 16:48
to wszystko prawda kazdy kto tam pracowal lub pracuje to potwierdzi warunki są okropne .Szefowa. wyzyskuje ludzi obcina stawki oczywiscie nie dla wszystkich bo jak pani brygadzistka kogos lubi to ta osoba na dobrze reszta jest traktowana jaj smiecie a ludzie so glupi albo sie bojo powinni sie wkoncu postawic zrobic strajk i powuedziec swoje warunki zeby dala wolne soboty i podniosla stawki .Co do drugiej brygadzistki to jest tak ordynarna wredna przeklina wyklina nie potrafi normalnie odpiwiadac a tak naprawde to nie zadna z niej brygadzistka ale pani od roznoszenia i podania pod nos krawcowym
3
UPS 2014-10-22 21:06
A WŁAŚCICIELE CO NA TO WSZYSTKO?
Kammill 2014-10-24 00:04
Stanowczo odradzam! Teraz sprzedają pod marką Kubenz a nie Magnat i dalej te same, fatalne warunki. Nie kupujcie tych garniturów!

Trzymajcie się z daleka od tej firmy i jej produktów.
3
zyzio 2014-10-26 14:16
To wszystko to bzdura, pracuję 20 lat i jestem bardzo zadowolona z pracy i współpracy z brygadzistką( równa babka!). Osoba która wypisuje złe opinie o zakładzie jest nieźle szurnięta. Najlepiej niech założy swój zakład i spróbuje własnych sił.
zyzio 2014-10-26 14:18
Kupujcie nasze garnitury, są zajebiste! :D Dopracowane, dobrej jakości, starannie uszyte, eleganckie.
rekalam 2014-10-28 14:12
no Zyzio jesteś chyba mistrzem reklamy! ;) na prawdę aż chce się kupić :D a tak serio to w końcu kto tutaj psize prawdę i kto ma racje na temat magnatu - w końcu to wazna spraw czy miesjce pracy jest dobre czy nie ;) dka mnie najwazniejszą sprawą jest działanie jużod razu i dostanie pracy i od razu najlepiej zaliczki jakiejś ';)
krzych 2014-11-03 19:54
Narzekacie to po chu...!tam pracujecie!na łeb nic nie pada,ciepło macie itd. grunt ze płaci nie podoba się do PUKU LISCIE GRABIC ALBO W SNIEGU SIĘ TUŁAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
zuza 2014-11-06 20:03
dziewczyny czy warto podjąć prace w salonie kubenz, jak atmosfera pensja , jak właściciele czy dyrektorzy?
2
basia 2014-11-21 21:23
praca w salonie...o taaak, po miesiącu uciekniesz
2
ola 2014-11-25 14:27
a dlaczego tak uważasz @basia, Ty dawno u nich pracowałaś i w jakim konkretnie mieście? bo ja chciałam się u nich zatrudnić, jestem studentka, więc pomyślałam, że taka praca byłaby idealna dla mnie wręcz i szukam teraz opinii o nich konkretnie, więc będę wdzięczna za każdą pomoc. Pozdrawiam pracowników wszystkich.
basia 2014-11-26 22:09
jestem baaardzo dumna ze mam pracę, na łeb nie pada a że za 600zł to pikuś
ele 2014-11-27 10:12
rozumiem ze na 1/2 etatu. a pracodawcy fajni, dziewczyny na całym etacie chwalą?
basia 2014-11-28 18:39
nie ma całych etatów,1/4 lub 1/8 albo wcale
przyjdż i sie przekonaj.
1
ele 2014-12-02 10:07
a w którym to mieście? bo jak ja dowiadywałam się w swoim to cały etat
tomek 2015-01-07 17:50
miesiac to długo jeden dzien
stasiek 2015-03-10 18:38
Jaka stawka od wyprasowania garnituru?
zainteresowana 2015-04-23 23:18
Witam jestem zainteresowana praca w salonie z garniturami prosze o szxzera oponie
praca 2015-04-30 13:12
Witaj jakie opinie na temat pracy w Kubenz?
bizon 2015-07-12 13:50
widzę , że niektórzy czują się wyjatkowo frywolnie na tym forum jak @zdzich chociażby i nie pozwala innym mieć swojego własnego zdania na temat tego co dzieje się w Magnacie i ja tu się właściwie pracuje. Znam ludzi którym robota tutaj odpowiada i wykonują ją już od dobrych kilku lat, więc ogarnij się
Małgorzata 2015-11-15 13:06
Witam brak warunków do pracy w tym zakładzie to mało powiedziane, do tego na akord to wykańczalnia tyle powiem za marne grosze wyrabiać się he
ok 2015-11-15 16:11
@Małgorzata to troche dziwne co piszesz, bo mi sie wydaje, że u ncih nie zarabia się marnych groszy, a ja już na pewno nie nazwałbym tak prace po 3000 zł na reke i wiecej. U nich jako sprzedawca tyle nie zarobisz, ale na produkcji już tak, na hali maja bardzo dobre stawki z tego co wiem własnie. pozdrawiam,
ryś 2016-02-21 20:51
cycek1956 to współczuje lepiej znajdz cos innego 3 grosze? gorzej jak hinczycy
Olmek 2016-03-07 13:50
No nie wiem czy jest tak jak mówisz w 100% mój drogi, uważam, że firma jest naprawdę dobrym miejscem jeśli chodzi o możliwości rozwoju albo awansu na przykład
Dżasta Waś 2016-04-15 13:28
ahahahaha dobre nie ma co pozdro dla żanetki
3
ZZZ 2016-04-15 14:56
No ja Ci też powiem Olmek że firma jest bardzo dobra, jedna z najlepszych w branży, od początku oferuje umowy o prace i jest naprawdę godna zaufania pod takimi względami jak benefity czy traktowanie pracowanika, mi się wydaje, że nie ma lepszej w okolicy
23e 2016-05-10 20:39
@padłem no ale jednak umowy o prace to chyba sa tutaj
ok 2016-07-08 23:07
Oczywiste jest, że lepiej posiadać kilkuletnie doświadczenie, bo wtedy prościej dostać u nich odpowiednie wynagrodzenie. Ciekawe czy można dorzucić do tego jakieś benefity, wie ktoś? Dzięki za odpowiedź
były pracownik firmy Magnat 2017-01-13 10:34
To jest prawda też pracowałem do dnia dzisiejszego. A czemu do dnia dzisiejszego bo od poniedzialku nie miałem pracy w zakładzie wiec bylem na wolnym ale od dnia wczorajszego zachorowałem na anginę i jestem na zastrzykach ale to p. Marzannę czyli szefową nic nie obchodzi dzwoniłem dziś do niej i dowiedziałem się że już nie pracuje i mam od dać kluczyk do szafki i dla niej rozmowa była zakończona. Jednym słowem świństwo z jej strony że tak podchodzi do ludzi
2
byly pracownik 2017-01-13 10:49
To jest prawda też pracowałem do dnia dzisiejszego. A czemu do dnia dzisiejszego bo od poniedzialku nie miałem pracy w zakładzie wiec bylem na wolnym ale od dnia wczorajszego zachorowałem na anginę i jestem na zastrzykach ale to p. Marzannę czyli szefową nic nie obchodzi dzwoniłem dziś do niej i dowiedziałem się że już nie pracuje i mam od dać kluczyk do szafki i dla niej rozmowa była zakończona. Jednym słowem świństwo z jej strony że tak podchodzi do ludzi. I jak teraz przeczytałem komentarze INNYCH osób to w sumie nic tam się nie zmieniło. Nawy podejście szefowej do pracowników
3
Agata 2017-07-28 13:20
Kto pracuje w Magnat Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Zakład Odzieżowy Marzanna Bernaciak? Wyrażajcie swoje zdanie na temat warunków pracy i premii za co są i jakie.Takie informacje za pewne przydatne będą nowym pracownikom.
Zostaw swoją opinię o Magnat Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Zakład Odzieżowy Marzanna Bernaciak - Ełk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magnat Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Zakład Odzieżowy Marzanna Bernaciak