logo Platinium Bartosz Gibała

Platinium Bartosz Gibała

Kraków

Opinie o Platinium Bartosz Gibała

close 2015-01-14 21:46:14
Czesc, za kilka dni mam rozmowe kwalifikacyjna w fitness platinium w krk. Czy pracowal tam ktos kto moglby podac konkretna opinie na temat warunkow pracy panujacych w tej firmie?. Czy gra jest warta swieczki? Ile mozna zarobic ? Czy jest mozliwosc otrzymania umowy o prace? Czy sa wyplacalni?.
48
close 2015-01-16 00:43:24
Czy ktos moze napisac jakie panuja warunki pracy w platinium mam tam rozmowe i nie wiem czy traktowac ta prace powaznie? Pracy ciezkiej sie nie boje bardziej chodzi mi o wyplty i ile osoba na recepcji moze zarobic czy sa premie ?
10
rado 2015-01-27 13:55:55
jak wypowiadacie umowe?? musicie być osobiście czy pocztą mozna??
krzychu 2015-06-25 18:24:12
@byla pracownica rozumiem, że ciezko jest się dogadac z szefostwem, ale nie jest to chyba niemozliwe, prawda? poza tym uważam, ze dobrze by było gdyby poruszyć ten problem, wczesniej pracownik się wypowiadał, ze raz przyszedł z daną sprawą i załatwił wszystko, wiec chyba nie ejst aż tak żle, liczy się podejście.
2
ala 2015-12-08 00:46:25
zazwyczaj wsyzstko z zewnatrz wyglada bardzo dobrze i ładnie, trzeba od wenatzr poznac dzialanie firmy, moze warto rowniez porozmawiac na temeat temperamentu innych osob...
1
i habe 2015-12-26 16:11:55
@apa oczywiście, że najlepiej samemu przekonać się o prawdziwości niektórych komentarzy. Siłownia na prawdę jest w pełni wyposażona, a nawet mają ogłoszenie na project manager ds. budowlanych.
1
gfgf 2015-12-29 00:02:49
@i habe ja tez tak uwazam ze samemu trzeba sporobwac i sie przekonac jak jest na prawde, nie warto sie sugerogwac do konca komenatrzami innych ludzi..
1
jurand 2015-12-31 14:44:44
ja odkąd zacząłem swoją karierę w branży budowlanej to marzyłem o pracy na stanowisku prject managera. Widziałem , że w tej chwili poszukują kogoś takiego w Platinium
plasik 2016-01-02 20:22:15
to prawda, poszukują i to na całkiem niezłych warunkach finansowych z tego co tam jest napisane, (usunięte przez administratora) a to też +
lison 2016-01-08 21:22:31
No tak ale tutaj chyba bardziej chodzi o inną firmę, gdzie wyraźnie jest napisane, że na stanowisku project managera wymagane doświadczenie to minimum 3 lata w prowadzeniu projektów;
1
Ehe 2016-01-18 19:40:26
Widzę, że szybko reagujecie na kolejną negatywną ocenę. @ala (pracownik FP) to jest miejsce, aby wpisać opinię pracownika o pracodawcy, a nie o ofercie firmy - jak chcecie się reklamować to istnieją inne fora. Poprawcie swój stosunek do pracownika to będą tu wpisywane pozytywne komentarze.
tober 2016-01-20 19:51:51
@ala, w sumie tak 99 złotych miesięcznie na siłownię open to nie dużo, ale wiele osób ma w pracy multisporta w niższej cenie. @haha, tak to wygląda, praca w solarium przecież ma bardzo małe wymagania i każdy po liceum je spełnia.
tobiasz 2016-01-22 21:12:25
jestem totalnie zaskoczony tym co piszesz pracownicy, bo sam spotkałem się z całkiem dobrą opinią o miejscu. mam nadzieję ze to przypadek losowy jeśli chodzi o te sytuacje i że zostanie to dobre wyjaśnione, powodzenia i pozdrawiam
:) 2016-01-24 23:11:13
tobiasz napisz gdzie spotkałeś się z dobrą opinią pracowników o Platinium - jest to bardzo ciekawe, bo chyba są to wyjątki?
tomek 2016-01-25 12:23:48
no wyjątki sa, ale ludzie tutaj cenią sobie chyba bardzije prace biurowa, bo mają lepsze stawki. No i wydaje mi się, ze dobrze patrzą na handlowców bo mają najlepsze premie.
1
zain 2016-02-06 20:16:27
Zazwyczaj jednak studenci na praktykach i tak nie dostają pieniądze, więc tutaj @agnes kwestia jest sporna, ja bym nie wykluczał tej firmy, choćby ze względu na szkolenia.
praktykantka 2016-03-02 11:15:47
Hej, Byłam na praktykach w tej firmie. Wiem, że jest możliwość dalszego zatrudnienia. Praktyki były bezpłatne, ale w ramach praktyk dostałam karnet do wybranego przez siebie klubu. Generalnie oceniam jak najbardziej na plus.
2
Paula 2016-12-07 21:56:49
Potwierdzam - fajna firma z młodą kadrą pracowników ;)
2
Zostaw swoją opinię o Platinium Bartosz Gibała - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Platinium Bartosz Gibała